alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Αιμοδοτών της Τοπικής Κοινότητας Νησίου το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της κοινότητας.

Ο πρόεδρος του χωριού κ. Παναγιώτης Πατρίκας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο για την προσφορά του καθώς στην πρώτη του αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος.

Στη συνέχεια ο ίδιος τόνισε πως οι δράσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερες φιάλες προς χρήση των κατοίκων του χωριού.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η βουλευτής Ημαθίας κ. Φρόσω Καρασαρλίδου.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο κ. Γιώργος Ταμπακάκος, Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Νησίου, ο οποίος έλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο του χωριού.

 

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.


Τα μέλη του ΚΑΠΗ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Κοπή Βασιλόπιτας.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με όμορφη μουσική και πολύ χορό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δελιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ κ. Ρεσινιώτης καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. και του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας.

 

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Κολινδρινών Αλεξάνδρειας "Ο Παυσίλυπος" το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 στο φιλόξενο χώρο του "Οlive Βistro Wine Bar" στον πεζόδρομο της πόλης.

Στους παραβρισκόμενους μοιράστηκαν ατομικά γλυκά και η τυχερή που κέρδισε το φλουρί έλαβε αναμνηστικό δώρο από τον Σύλλογο.

Στην όμορφη εκδήλωση ο δικηγόρος και συγγραφέας Γιάννης Μοσχόπουλος εξιστόρησε τα γεγονότα της Επανάστασης του Κολινδρου το 1878, κάνοντας ιστορική αναδρομή για τις εξελίξεις  εκείνης της εποχής.

Η Κατερίνα Πλατσά, Πρόεδρος του συλλόγου συντόνισε την ομιλία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, οι αντιδήμαρχοι κ. Δελιόπουλος και κ. Δριστάς καθώς φίλοι και μέλη του συλλόγου.



Η λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ σας καλεί στο πιο funky disco party της χρονιάς, στο καφενείο Τάσος, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 22:00.
Λίγες μέρες πριν τις Απόκριες οργανώνουμε ένα πάρτι με πολύ ντίσκο μουσική για να χορέψουμε, να ξεφαντώσουμε, να γλεντήσουμε.

ΦΟΡΕΣΤΕ τα απαραίτητα ντίσκο αξεσουάρ και ελάτε....

Ο DJ Nils θα είναι μαζί μας για να μας ξεσηκώσει.

Είσοδος 3,00 Ευρώ.
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 26/01/2020
 
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας