Η νεοσύστατη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ περιπολεί στο Δήμο Αλεξάνδρειας Κύριο

20 Μαρ 2017
2462 φορές
Η νεοσύστατη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ περιπολεί στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Η ομάδα ΔΙΑΣ ξεκίνησε από το Σάββατο 18 Μαρτίου τις περιπολίες της στο Δήμο Αλεξάνδρειας  σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσαν ο Δκτης του

Α.Τ. Αλεξάνδρειας Αστυνόμος Νικόλαος Κυριακίδης και ο Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. και μέλος της επιτροπής μεταθέσεων κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Πρόκειται για δύο ζευγάρια μοτοσυκλετιστών που ανήκουν διοικητικά στο Α.Τ. Αλεξάνδρειας και έργο τους είναι η αστυνομική περιπολία στις περιοχές οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως τράπεζες, ταχυδρομείο, καταστήματα, λαϊκή αγορά Αλεξάνδρειας αλλά και σε όλο το δίκτυο αστυνόμευσης του Α.Τ. Αλεξάνδρειας.

alexandriamou dias002

Η έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας στις πόλεις απαιτεί διαρκή, στοχευμεύνη και εμφανή αστυνόμευση, προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς. Οι ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης(ΔΙ.ΑΣ) ανταποκρίνονται στην ανάγκη ταχείας και μαχητικής επέμβασης τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταστολή κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

Οι αστυνομικοί που απαρτίζουν την ομάδα ακολούθησαν μία απολύτως άρτια και εξειδικευμένη εκπαίδευση, η οποία και θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στόχος της Αστυνομίας είναι η διαρκής μετεκπαίδευση με σκοπό να βελτιώνεται η ετοιμότητα και η επίδοσή τους. Μέσα σε ένα μήνα, οι αστυνομικοί της ομάδας θα γνωρίσουν κατοίκους, καταστηματάρχες και φορείς της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας. Οι πολίτες σε περίπτωση ανάγκης θα καλούν το «100» στο κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της περιοχής θα ειδοποιούνται και θα σπεύδουν άμεσα για την προστασία των πολιτών.

alexandriamou dias013

alexandriamou dias007

Διαφημίσεις Περιεχομένου

linas exclusive1 kafeine 37  gyros1 katoikein meze banner maragos banner tsalapataras banner stella PRAXIS BANNERyes banner

   sols3  

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!