Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστή λόγω καθίζησης η επαρχιακή οδός Λιανοβεργίου - Κορυφής Κύριο

Κλειστή λόγω καθίζησης η επαρχιακή οδός Λιανοβεργίου - Κορυφής

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε πως κλειστή θα παραμείνει η επαρχιακή οδός Λιανοβεργίου - Κορυφής, λόγω καθίζησης που υπέστη το οδόστρωμα.

Οι εργασίες αποκατάστασης της καθίζησης θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο θα απαγορεύεται μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, στην Επ. Ο. Λιανοβεργίου- Κορυφής, από την έξοδο του οικισμού Λιανοβεργίου (μετά τις Σιδ.

Γραμμές πλησίον του γηπέδου Λιανοβεργίου) έως την είσοδο του οικισμού Κορυφής, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην παραπάνω οδό, θα διεξάγεται μέσω της Αγροτικής οδού Κορυφής- Πλατέως.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλεξάνδρειας και η εγκεκριμένη σήμανση, καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική μελέτη για εργοτάξια μακράς διάρκειας, βασισμένα στην ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011 (ΦΕΚ 905, τ. Β΄ 20-05-2011) Απόφαση Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Οι εν θέματι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από έκδοση της παρούσης και κατά τη διάρκεια έκαστης ημέρας, από την ανατολή του ηλίου έως και την δύση του ηλίου, πλην των ημερών που επικρατούν επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, χιονόπτωση, κ.τ.λ.), ενώ μετά το πέρας των εργασιών, θα αποδοθεί κανονικά στην κυκλοφορία το αποκλειόμενο τμήμα της προαναφερόμενης οδού, απολύτως καθαρά από φερτές και ξένες ύλες και ασφαλή για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σχετικά Άρθρα