Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αβέβαιο το μέλλον της Α.Ε. Αλεξάνδρειας μετά τη Γενική Συνέλευση (φώτο-βίντεο) Κύριο

Αβέβαιο το μέλλον της Α.Ε. Αλεξάνδρειας μετά τη Γενική Συνέλευση (φώτο-βίντεο)

Χωρίς συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο της πόλης.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας κ. Σαμαράς πρότεινε να επαναλειτουργήσει η ομάδα στην κατηγορία της Γ΄ ΕΠΣ Ημαθίας ενώ για το όνομα δεν έγινε ιδιαίτερη αναφορά.

Ο κ. Καλυβιώτης πρότεινε να λειτουργήσει η ομάδα με άλλα πρότυπα και χωρίς στόχους τις μεγάλες κατηγορίες αλλά να γίνει ένα σκαλοπάτι στα νέα παιδιά ώστε να μάθουν ποδόσφαιρο για να μπορέσουν να πορευτούν καλύτερα στο άθλημα. Αυτή η πρόταση βρήκε σύμφωνους κάποιους ενώ άλλοι συμμετέχοντες διαφώνησαν για τον λόγο πως έτσι λειτουργούν οι Ακαδημίες.

Δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα σχετικά με την χρονική στιγμή διεξαγωγής της Συνέλευσης και τέθηκαν ερωτήματα για τις επιλογές της προηγούμενης διοίκησης. Στο τέλος δεν πάρθηκε καμιά απόφαση για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου, αφού και ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την επιθυμία να μην είναι ο ίδιος ξανά στο τιμόνι της ομάδας αλλά να έχει κάποιον άλλον βοηθητικό ρόλο.

Το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο αφού ο χρόνος πιέζει καθώς μέχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 πρέπει να δηλωθεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας και χρειάζεται άμεσα να δηλωθεί το νέο Δ.Σ. μαζί με το ποσό των 80€.