alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας.Τι κακός χαμός με αυτό το νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου. Μωρέ τι καημός μας έπιασε άμα θέλει κάποιος να αλλάξει φύλο; Αν κάποιος ήθελε να αλλάξει πλυντήριο θα τραβούσαμε το ίδιο ζόρι; Άμα τον βαραίνουν ας τα κόψει. Άμα τον βολεύει το στριγκ ας το βάλει.

Αν το παιδί σου έχει «θέμα» είτε στα 15 το κάνει, είτε στα 30, σημασία έχει να νιώθει αυτό καλά και όχι εσύ που το βλέπεις. Εκτός κι αν σου αρέσει να βλέπεις το παιδί σου εγκλωβισμένο μέσα σε ένα λάθος σώμα μόνο και μόνο για να μην πει τίποτε η γειτονιά. Και μη μου πεις ότι στα 15 είναι πολύ μικρό γιατί και στα 30 να πάρει την απόφαση η στάση σου θα είναι πάλι η ίδια.

Ξαφνικά, το 2017 γίναμε τόσο πουριτανοί που δεν μας αναγνωρίζω. Όταν μάλιστα, πολλά χρόνια προ Χριστού, όλοι αυτοί οι Έλληνες που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού και της επιστήμης σε όλο τον κόσμο, φρόντιζαν μετά να ¨αλλάξουν τα φώτα¨ σε κάτι όμορφα αγοράκια της αυλής. Εννοείται ότι στα 15 σου δεν μπορείς να πάρεις μια τόσο σοβαρή και ανεπιστρεπτί απόφαση...Υπάρχουν όμως και κάποια παιδιά που η απόφαση πάρθηκε για αυτά χωρίς αυτά...

Είναι προτιμότερο να αφήσεις το παιδί σου να βασανίζεται ανάμεσα σε δύο ταυτότητες παρά να το αφήσεις να επιλέξει μόνο του τη μία;

Μια φίλη μου μπέρδεψε τα αντισυλληπτικά χάπια με τα ηρεμιστικά...Τώρα έχει 8 παιδιά αλλά στα @ρχίδι@ της...

Και βγαίνει και ο Τσιάρτας να μας πει την άποψη του λες και του τι ζητήσαμε. Γιατί τόση ανησυχία Βασίλη μου; Τόσα παιδιά λιώνουν από τα ναρκωτικά κάθε μέρα και το κράτος απλά αδιαφορεί. Έκανες καμιά δημόσια παρέμβαση γι΄ αυτό; Όταν μιλάει Έλληνας ποδοσφαιριστής, 5 φιλόλογοι αυτοκτονούν και 2 λέκτορες της Ελληνικής γλώσσας βγάζουν τα πτυχία απ’ τις κορνίζες και τα τρώνε...Εγώ προσωπικά, αν είχα παιδί θα προτιμούσα να το δω να αλλάζει φύλο παρά πεθαμένο με μια σύριγγα στο χέρι. Εσείς;

Αν και τώρα που το σκέφτομαι, στη χώρα μας ο μέσος όρος ζωής είναι τα 80 χρόνια. Αν περνούσαμε τα 40 χρόνια ως άντρες και τα άλλα 40 ως γυναίκες, όταν πεθαίναμε δεν θα είχαμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τη ζωή; Μόνο έτσι θα μπορούσαν να πάρουν οι άντρες το αίμα τους πίσω από τις γυναίκες τους.
Οι παρακάτω δεν πήραν την απόφαση να αλλάξουν φύλο αλλά πήραν την απόφαση να κρατήσουν την τύχη του εμπορικού συλλόγου στα χέρια τους.

moufa okt14 1

Μαζεύτηκαν αυτοί και άλλοι τόσοι, ψήφισαν αυτοί και άλλοι τόσοι και στο τέλος βγήκαν ...αυτοί. Να τονίσω βέβαια ότι δεν πρέπει να γίνει αντιπρόεδρος ο Αντώνης Σταμάτης γιατί τότε θα είναι αντιπρόεδρος δις (είναι και στον Παυσίλυπο) και θα μπερδεύεται. Επίσης, να τον προσέχετε γιατί τον έχω ικανό να σας πάει στον εξωτικό Κολινδρό με το πρόσχημα να δείτε πως δουλεύει ο εκεί εμπορικός σύλλογος. Πονηρός ο Κολυνδρινός...

Σύμφωνα με τις ψήφους, πρόεδρος ανακηρύσσεται ο Γιώργος Δημητριάδης ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα «ιδρώσει» μέχρι να καταφέρει να ανεβάσει την κίνηση στην αγορά της πόλης. Εγώ τον πιστεύω...Εσείς;

moufa okt14 2

Και μιας και είπα Παυσίλυπος, έχω να κάνω μια καταγγελία. Η ομάδα του Παυσίλυπου αντί να δει την αφίσα για την γιορτή πίτας του 2017, είδε αυτή του 2016 που είχε και τα χρηματικά έπαθλα για τα πιο όμορφα περίπτερα. Για το λόγο αυτό λοιπόν επιστράτευσε μια από τις καλύτερες διακοσμήτριες του τόπου μας, την Κατερίνα Πλατσά, που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος του συλλόγου. Μπορεί να μην κέρδισαν το έπαθλο που δεν υπήρχε, η πρόθεση όμως να χρησιμοποιήσουν πλάγια μέσα είναι που μετράει.

moufa okt14 3

Προτείνω λοιπόν στον πρόεδρο της ΚΕΔΑ να τιμωρήσει τον Παυσίλυπο με στέρηση συμμετοχής από τη γιορτή πίτας διάρκειας τριών χρόνων. Έτσι και γίνει κάτι τέτοιο την έχω ικανή την Πλατσά να γεμίσει τυρόπιτες, πρασόπιτες, πλάστες και ρόδια το μπαλκόνι της Αντωνίας Μπράβου (γραμματέας και αυτή του συλλόγου) μόνο και μόνο για να τις φύγει ο καημός.

Πολύ καλή η Γωγώκα αλλά Στέφανε μου, άλλη Τσαμπά πλήρωσες και άλλη Τσαμπά μας ήρθε. Να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Βλέποντας την αφίσα περιμέναμε να δούμε μια όμορφη, ψιλή με μπάσα φωνή καλλιτέχνιδα και όταν βγήκε στη σκηνή είδαμε τον Ομέρ Βρυώνη με καρέ μαλλί.

moufa okt14 4

Αν αυτό δεν είναι αποτυχημένη αλλαγή φύλου, τότε ποιο είναι; Είπαμε, καλό το Photoshop αλλά να μη το παρακάνουμε. Να θυμίζουμε ποιοι είμαστε και όχι ποιοι θέλουμε να γίνουμε μετά από 30 λίφτινγκ. Α, και κάτι άλλο Στέφανε μου, γνώριζα για την Γωγώ Τσαμπά πολύ καιρό πριν αλλά δεν μιλούσα για να μη σε εκθέσω. Την επόμενη φορά φρόντισε να κάνεις και καμιά ¨δημοκρατική¨ συνέντευξη τύπου, αν θες να είσαι δίκαιος αντί να γίνεσαι «μαρτυριάρης» μέσα στο αγιάζι και στον αέρα.

Ένας από τους μεγάλους χορηγούς της γιορτής και ο Αντώνης Βεζύρογλου. Μοίρασε απλόχερα τα σπανάκια σε όλους τους συλλόγους. Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν το έκανε γιατί ήθελε να διαφημιστεί ή γιατί ήθελε να βοηθήσει τον θεσμό. Όχι, όχι μη τρώτε κουτόχορτο. Η χορηγία του έρχεται 11 μέρες μετά τον θάνατο του διάσημου Playboy ΧιουΧέφνερ. Θα μου πείτε, τι κοινό έχουν αυτοί οι δύο. Και όμως έχουν. Το κουνέλι. Και οι δύο έχουν ως σήμα κατατεθέν το κουνέλι.

moufa okt14 5

Τα τελάρα με σπανάκι λοιπόν που μοίρασε ο Βεζύρογλου ήταν παραπάνω σαν μνημόσυνο για την ψυχή του Χιου παρά σαν χορηγία για την ψυχή του Στέφανου. Τι, δεν με πιστεύετε; Καλά, πότε σας είπα ψέματα και θα σας πω τώρα; Οκ λοιπόν, όλα τα τελάρα είχαν επάνω στο χαρτοκιβώτιο τον παραπάνω λαγό ενώ πάνω στη σακούλα με τα σπανάκια τον παρακάτω.

moufa okt14 6

Συνεχίζεται ακόμη να μην με πιστεύετε; Όχι για να μην λέτε. Εγώ πάντως βγάζω το καπέλο στον επιχειρηματία γιατί κατάφερε με αυτή του την κίνηση να ρίξει το αγγούρι από την πρώτη θέση του πιο sexy λαχανικού και να δώσει την πρωτιά στο σπανάκι. Αν δείτε κανένα παιδικό με τον Ποπάϋ και φτιαχτείτε, μη σας έρθει παράξενο. Οι αρχαίοι έλεγαν, είσαι αυτό που τρως.

Άλλο το τι τρως όμως και άλλο το τι ....κάθεσαι. Καλά διαβάσατε. Κάποιοι μπορούν να στηριχτούν όρθιοι μόνοι τους. Κάποιοι άλλοι όχι. Κάποια πράγματα στέκονται και κάποια άλλα ...όχι. Για παράδειγμα, είχε η μάνα μου μια κορνίζα με μένα (από τον αρραβώνα της αδελφής μου) και επειδή έσπασε το στήριγμα έβαλε από πίσω ένα γυάλινο ρόδι (από μπομπονιέρα γάμου). Άσχετο, τι μόδα και αυτά τα ρόδια κάποτε. Ρε σε γάμο πήγαινες, ρε σε βάφτιση, όλοι ρόδια μοίραζαν. Είχαμε μαζέψει τόσα που έλεγα «δεν μπορεί, αν τα στύψω θα βγάλω το χειμώνα». Ευτυχώς μόδα ήταν και πέρασε. Ξαναγυρίζω όμως στο θέμα.

Ο σύλλογος Τρικάλων, κατ΄ εμέ πρέπει να κερδίσει το βραβείο του πιο πρωτότυπου στηρίγματος. Διαβάστε τι εννοώ. Όπως κάθε χρόνο στις πίτες, έτσι και φέτος έφεραν στο περίπτερο και την Annabel ντυμένη τσούκνα, την παραδοσιακή τους φορεσιά. Λίγο τα χρόνια, λίγο ότι η Annabel ταξίδεψε σε πάρα πολλά μέρη, το αποτέλεσμα ήταν ότι πλέον δεν στέκεται όρθια και συνεχώς πέφτει.

moufa okt14 7

Τι σκέφτηκε λοιπόν το γυναικείο team του περιπτέρου για να καταφέρει να τη στηρίξει; Δεν θα το πιστέψετε αυτό που θα σας πω. Της έκαναν κλύσμα. Ναι, καλά διαβάσατε. Κλύσμα. Θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο ότι με το κλύσμα ανακουφίζεσαι και δεν στηρίζεσαι. Κι όμως, αν είναι συνεχόμενο, στηρίζεσαι κιόλας.

moufa okt14 8

Όπως βλέπεται δεν χρησιμοποίησαν νερό βρύσης, η Annabel είναι αλλεργική στο χλώριο αλλά εμφιαλωμένο. Εύχομαι η συγκεκριμένη εταιρία νερού να δει αυτή τη φωτογραφία. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από αυτήν. Πάλι καλά που σήμερα έχουμε μπουκαλάκια μικρά με νερό γιατί αν η Annabel έπρεπε να σταθεί όρθια στην εποχή της που είχαν μόνο γκιούμια..........

Και επειδή έχασα πολύ φαιά ουσία θα πρέπει να ξελαμπικάρω πίνοντας ένα καφεδάκι. Όχι όμως ότι κι ότι αλλά τον καλύτερο καφέ στην πόλη. Με την εγγύηση της Jacobs και την υπογραφή του Αποστόλη Ουσταμπασίδη και του Δημήτρη Καραντώνα, το kaffeine_37 μας περιμένει όλους να πιούμε εκεί ή να πάρουμε μαζί μας το ρόφημα που κάνει τον Έλληνα να ξεχωρίζει.

moufa okt14 9

Και επειδή οι πίτες έχουν πολύ ζουμί ακόμα, στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλα όσα δεν προσέξατε (λόγω κόσμου) αλλά και όλα όσα δεν μπόρεσα με τα λόγια να σας περιγράψω. Και που ξέρετε, ίσως να είστε και εσείς οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

Τελικά εκεί που είπαμε ότι ησύχασαν τα πράγματα, σκάει ένας κεραυνός και τα καίει όλα. Η τριανδρία Χαλκίδης, Συρόπουλος, Κυτούδης ξαναχτυπά. Πριν λίγες μέρες έστειλε ο δήμαρχος στους δύο τελευταίους (υποψιάζομαι και στον Δελιόπουλο ή αν όχι θα το κάνει σύντομα) ένα έγγραφο με θέμα «Λειτουργία Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Σχολικών Επιτροπών». Δεν ήθελε και πολύ ο Συρόπουλος, τα βρόντηξε κάτω και έκανε το διπλό. Και παραίτηση αλλά και ανεξαρτητοποίηση.

moufa okt14 10

Στέλνοντας λοιπόν μια επιστολή σε όλα τα μέσα μας εξηγεί τους λόγους που πλέον φεύγει από την Ώρα Ευθύνης. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο alexandriamou.gr και να την διαβάσει. Χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Ισαάκ Χαλκίδη του τύπου «οι πολιτικάντικες παλινδρομήσεις ενός κακομαθημένου ανεύθυνου τριτοκλασάτου που την μια παραιτείται λούζοντας τον δήμαρχο με ανοίκειες προσβολές και την άλλη επιστρέφει με απαιτήσεις» και τον χαρακτηρίζει «ο κύριος τίποτα». Επίσης μιλάει για «παραιτήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών, που χωρίς την συμμετοχή τους η «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» θα ήταν ένα «ανεύθυνο συνοθύλευμα».

Και ενώ τα διαβάζω όλα αυτά και τον συμπονώ, τον νιώθω και τον λυπάμαι και λιγάκι για τις προσπάθειες που κατέβαλε, έρχεται η τελευταία παράγραφος και με στέλνει αδιάβαστο. «Θα τελειώσω αποχαιρετώντας την όποια μικρή μου προσφορά στα του δήμου με τις «Πέντε δυσκολίες για να γράψει κανείς την αλήθεια» του Μπρεχτ, που άλλοι μας έγραψαν στο προεκλογικό μας φυλλάδιο». Γιατί ρε αγόρι μου λες πως σας το είπαν άλλοι να το γράψετε; Γιατί δεν είπες ότι το σκέφτηκες εσύ; Άκουσες ποτέ σου εσύ τον Κιρκιλιανίδη να παραδέχεται δημόσια ότι δεν ήξερε τον «Ινστρούχτορα»;

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Αν θέλεις τη γνώμη μου, καλά έκανες και έφυγες. Τουλάχιστον «κάηκες» λιγότερο από κάποιους άλλους που ακόμα παραμένουν. Άραγε ο Κυτούδης τι θα κάνει; Εγώ πιστεύω ότι θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο. Το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνει, ίσως λίγο αργότερα και ο Δελιόπουλος. Όσο ο Χαλκίδης μάλωνε με τους άλλους δύο ήταν καλά, τώρα που άρχισε να ασχολείται και με την ΚΕΔΑ τα πράγματα δυσκολεύουν. Κοντός ψαλμός.

Μια μπάρα για να ανεβαίνουν πιο εύκολα οι γέροι τα σκαλιά στην ΟΠΑΚΟΜ στήθηκε αυτές τις μέρες. Όποιος την είδε σίγουρα θα διαπίστωσε ότι και 4x4 να είναι ο γέρος δεν την ανεβαίνει.

moufa okt14 11

Μετά από αυτό κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Αυτοί που στήνουν τέτοιες μπάρες πρέπει να αλλάξουν δουλειά με τους πλακατζήδες. Οι πλακατζήδες αντί να δώσουν περισσότεροι κλίση προς το σιφόνι στέλνουν το νερό κάτω από τον νεροχύτη ενώ αυτοί που κάνουν τις μπάρες τις δίνουν τέτοια κλίση που όχι νερό αλλά «να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον γέρο που το τόλμησε».

Φανταστείτε να το ανέβει κάποιος άνθρωπος με αναπηρικό καροτσάκι. Τρεις θέλει να τον σπρώχνουν. Αν τα καταφέρει η Καστανιά μετά θα είναι περίπατος. Και ας πούμε ότι το ανέβηκε. Στο κατέβασμα; Ούτε στο Καμποχώρι δεν θα σταματήσει με τη φόρα που θα πάρει, σας το υπόσχομαι. Σάκη μου, το ξέρω ότι δεν σου άρεσε αλλά......

Και θα κλείσω με ένα κουίζ ξανά. Ποια είναι η «Πόπη» που ζήλεψε την φήμη και τη μαεστρία του βιρτουόζου του κλαρίνου Γιώργου Μάγκα; Άραγε το «Πόπη» βγαίνει από το «Καλλιόπη» ή είναι όπως το «Πάτυ» που δεν βγαίνει από το «Σκαλοπάτι»;

moufa okt14 12

Ο Μητσοτάκης έχει φίλους που μιλάνε με εξωγήινους.Αν πάρει φωτιά ο Υμηττός τον έχω ικανό τον Τσίπρα να διατάξει να γεμίσουν τα Καναντέρ με νερό από τον Σαρωνικό. Η μάνα μου δεν μπορεί να καταλάβει ότι τρεις συνεχόμενες μέρες σπανακόρυζο, φακές και φασολάκια κοντεύω να γίνω σαν τον Άγιο Ονούφριο.

Ο Βουλγαράκης ακόμα δεν πληρώθηκε σαν αντιδήμαρχος αλλά παρόλα αυτά βάζει λεφτά από την τσέπη του για να αγοράσει υλικά για την καλύτερη λειτουργία του τμήματος. Η πρόεδρος τον Τρικάλων πήρε ΜΙΑ ολόκληρη χλωρίνη για να βγάλει τη χρονιά στην κοινότητα. Τέρμα τα χουβαρνταλίκια Μαρία μου, ένα κουταλάκι του καπουτσίνο χλωρίνη σε 25 λίτρα νερό. Έτσι κάνουν οικονομία.

Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη μιας εξαιρετικής εκδήλωσης αγροδιατροφής και τουρισμού στο «Ζάππειο» Μέγαρο.
Η καρδιά της

Το απόγευμα της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου η ομάδα της ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ πραγματοποίησε αγιασμό παρουσία των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας του Μέρκου Καραλιόπουλου, των ποδοσφαιριστών της νεοφώτιστης ομάδας στη Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, του προπονητικού team , μελών του Δ.Σ., χορηγών και γονέων.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Ιερέας του χωριού Πατέρας Νεκτάριος.
Στους ποδοσφαιριστές μετά το πέρας του αγιασμού μίλησε εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας κ. Στέφανος Ματζουκόπουλος ο οποίος παρουσίασε τις στολές με τους χορηγούς,  ευχόμενος καλή πορεία στην ομάδα του ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ξεκινούν την επόμενη Κυριακή 22/10. Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην αναμόρφωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου καθώς και τους εθελοντές, χορηγούς κλπ.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Κατηγορία Αθλητικά

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Τα Φαρμακεία που εφημερεύουν αύτο το μήνα κάντε ΚΛΙΚ στα παρακάτω ΛΙΝΚ και δείτε το πρόγραμμα

Κατηγορία Φαρμακεία

Στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της χώρας, στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, θα συμμετέχει ο πρωταθλητής Ελλάδας Νίκος Τουλίκας.

Για ακόμα μια χρονιά θα έχει δίπλα του,τον προπονητή του Νικηφόρο Μπελαγιάννη καθώς επίσης τον φίλο και δρομέα μεγάλων αποστάσεων Λευτέρη Κεχρινόπουλο όπου θα αγωνιστούν στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Δηλώνει έτοιμος για νέο ατομικό ρεκόρ και στέλνει το μήνυμα σε όλα τα νέα παιδιά να βάλουν στη ζωή τους τον αθλητισμό.....γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία... είναι χαρά....και γιατί ο αθλητισμός ενώνει....!!!

Κατηγορία Αθλητικά

Ομιλία του βουλευτή  Ημαθίας Χρήστου Αντωνίου στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 12.10.2017 για το Νομοσχέδιο του ΥΠ.Α.Α.Τ «Διακίνηση και

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα 90τμ στην Αλεξάνδρεια, επί της οδού Φιλίππου, αριθ. 37, πλησίον S/M Μασούτη, με ράφια, αυτόνομη

Κατηγορία Γενικά

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας  και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας σύμφωνα με το υπ. αριθ. Γ1α/Γ.Π.οικ.71179/21-09-2017 έγγραφο του Υπουργείου Υγείας με

Κατηγορία Υγεία

Ενίσχυση μέχρι 50.000 ευρώ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ασχολούνται με

Κατηγορία Αγροτικά

Με τη σύνταξη Ιανουαρίου, που θα δοθεί λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα, ξεκινάει η αναδρομική επιστροφή των εισφορών υπέρ

Κατηγορία Οικονομία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας