alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017

Tα αποτελέσματα της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να παρουσιάσει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία με την οποία εγκαινίασε την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μιλώντας στο

Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 21:42

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Δόξα Νάουσας (7-0) Φώτο

  Δεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Κατηγορία Αθλητικά

 Χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα τρία τέρματα, ο Εθνικός Κλειδίου επικράτησε με 3-0 του Αχιλλέα Νεοκάστρου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ημαθίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου (έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των «κυανόλευκων») είχε την υπεροχή καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα μετά από μια ώρα στο ματς, επαναφέροντας τις...καρδιές των φίλων τους στις θέσεις τους.

Από την άλλη πλευρά, οι «ασπρόμαυροι» πάλεψαν για την πρόκριση, κράτησαν σθεναρά μακριά από τα καρέ τους τα αντίπαλα ατού, όμως από τη στιγμή του τέρματος του Γιάννη Αθανασιάδη, κατέρρευσαν.

Το δοκάρι του Σωτηράκη στο 49’...προειδοποίησε τους φιλοξενούμενους και 15 περίπου λεπτά αργότερα, ο Αθανασιάδης επωφελήθηκε από την αδράνεια της άμυνας μετά από εκτέλεση κόρνερ και με τη βοήθεια του δοκαριού άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 77′ και πάλι μετά από στημένο, ο Σερμπίνης αυτή τη φορά με κεφαλιά «κρέμασε» τον Τσάκαλο ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 85′ διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με τέρμα που σημείωσε ο Σωτηράκης, ο οποίος βγήκε στην κόντρα και πλάσαρε σωστά τον Τσάκαλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Τράντο
Ιατρός αγώνα : Μητσινοκόλης Χ.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Βασιλείου, Παρασχόπουλος (84′ Μηνούδης) Κιρκιλιανίδης, Ταμπουράς (83′ Λουκάς), Καλυβιώτης, Σερμπίνης, Αθανασιάδης Η., Σωτηράκης, Κεχαγιάς Σ. (60′ Αθανασιάδης Γ.), Αναδόλου, Πλέσκας (79′ Βελικούδης Δ.).

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Τσάκαλος, Μηλιώτης, Αράπος, Παράσχος, Τριανταφύλλου, Κίτσα (46′ Τσιούρας), Γατόπουλος, Παρσόπουλος, Λουκανόπουλος, Μπαρτζώκας, Πίσιος.

 

Κατηγορία Αθλητικά

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Δόξα Νάουσας  7-0

Κατηγορία Αθλητικά

Λόγω κακοκαιρίας η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί  στο αρχαίο θέατρο της ΜΙΕΖΑΣ σήμερα Σάββατο  και ώρα 8μ.μ.θα μεταφερθεί στην αίθουσα της Σχολής Αριστοτέλη και ώρα 7.30μ.μ.

Ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, επισκέφθηκε τις δομές φιλοξενίας προσφύγων στο Νομό Ημαθίας, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Κατηγορία Αθλητικά

Ο "Θεός" του ελληνικού μπάσκετ βίωσε την ύψιστη στιγμή - Ο Νίκος Γκάλης ανήκει κι επίσημα πλέον στο Hall of Fame του ΝΒΑ - Συγκλονιστικός ο λόγος του "γκάνγκστερ" - Καθήλωσε τους πάντες - Αποθεώθηκε από τους Έλληνες ομογενείς

Το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου (σ.σ. ξημερώματα 9ης Σεπτεμβρίου σε ώρα Ελλάδας) θα μείνει αξέχαστο στον Νίκο Γκάλη.  Ο «γκάνγκστερ» έγινε ο πρώτος Έλληνας που έγινε μέλος του Naismith Hall of Fame, του μουσείου ιστορίας που από το 1959 αποτελεί την πιο πλήρη βιβλιοθήκη του μπάσκετ, προωθώντας την ιστορία του αθλήματος.

Ο «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ ανήκει κι επίσημα στην παρέα των κορυφαίων καλαθοσφαιριστών του κόσμου. Ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική Ελλάδας στην κορυφή της Ευρώπης το 1987, ο αθλητής που έκανε γνωστό το μπάσκετ στην Ελλάδα κι ώθησε χιλιάδες παιδιά να ασχοληθούν με την πορτοκαλί μπάλα μπήκε στη λίστα με τους «Θεούς» του παγκοσμίου μπάσκετ παρέα με τους Τρέισι ΜακΓκρέιντι, Μπιλ Σελφ, ​Ρεμπέκα Λόμπο, Μάφετ ΜακΓκρόου, Ρόμπερτ Χιουζ, Τζέρι Κράουζε, Τζορτζ ΜακΓκίνις, Ζακ Κλέιτον και Μάνι Τζάκσον που βρίσκονταν επίσης στην «Τάξη του 2017».

Ο Νίκος Γκάλης έκλεψε τις εντυπώσεις, μιας κι εμφανίστηκε με ένα λευκό σακάκι, το οποίο έκανε αντίθεση με το καλοκαιρινό του μαύρισμα.

 

Ο λόγος του ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός, «υποχρεώνοντας» όλη την αίθουσα να τον χειροκροτήσει. Ο Νίκος Γκάλης αναφέρθηκε στην απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν μετάνιωσε ποτέ γι’ αυτή του την επιλογή, ενώ αφηγήθηκε και μία άγνωστη ιστορία που βίωσε στη Θεσσαλονίκη.

Ιδού ο λόγος του «Θεού» του ελληνικού μπάσκετ

«Θα ήθελα να πω ότι αποτελεί μεγάλη μου τιμή να γίνομαι μέλος του Hall of Fame. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα κι εδώ δίπλα μου είναι ο Μπομπ ΜακΑντού ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχω αντιμετω

Ο λόγος του ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός, «υποχρεώνοντας» όλη την αίθουσα να τον χειροκροτήσει. Ο Νίκος Γκάλης αναφέρθηκε στην απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν μετάνιωσε ποτέ γι’ αυτή του την επιλογή, ενώ αφηγήθηκε και μία άγνωστη ιστορία που βίωσε στη Θεσσαλονίκη.

http://www.newsit.gr

Κατηγορία Αθλητικά

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε την Τετάρτη ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Αντωνίου, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Γενεσίου Θεοτόκου στό Πλατύ Ημαθίας.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 09/09/2017

Κατηγορία Αθλητικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας