alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Υπάρχουν οι εβδομάδες που σου έρχεται να πάρεις τα βουνά αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες που δεν τις χορταίνεις. Μια από αυτές, τις δεύτερες, είναι και αυτή που διανύσαμε. Καταρχάς ξεκίνησε με ένα…. πρόστιμο. Καλά διαβάσατε, έφαγα πρόστιμο γιατί διπλοπάρκαρα για δύο λεπτά ώσπου να μου σφίξει ο Στεφούλης τα γυαλιά της μάνας μου.

002

Το θέμα μου δεν είναι γιατί με έγραψαν, καλά έκαναν. Διπλοπάρκαρα, ας την φάω. Το θέμα μου είναι ότι πήγα να πληρώσω το 20άρικο και ενώ το χαρτί έλεγε ότι αν το πληρώσω εντός 10 ημερών θα γίνει 10ρικο, τελικά πλήρωσα 20. Γιατί ρε παιδιά δεν αλλάζεται τα παλιά μπλοκάκια σας και κοροϊδεύεται τον κόσμο; Διαμαρτυρήθηκα που με έγραψες; Όχι. Μάλιστα, πήγα και το πλήρωσα εντός μισής ώρας. Γιατί να γράφεται άλλα και να πληρώνουμε άλλα; Δεν έχει η ελληνική αστυνομία λεφτά να αλλάξει αυτά τα ρημαδιασμένα ροζ μπλοκάκια;Κάποτε καμαρώνατε για τους «χορηγούς» σας, τι έγινε τώρα; Ας μην πω άλλα καλύτερα. Ας μιλήσω για τον Μιχάλη.


Έδωσε για άλλη μια φορά συνέντευξη τύπου το παλικάρι και αυτά που άκουσα δεν ξέρω πώς να τα χαρακτηρίσω. Καταρχάς έχω την εντύπωση ότι φορούσε τα ίδια ρούχα με αυτά της πρώτης συνέντευξης. Τόσες εκπομπές μόδας έχει η τηλεόραση κύριε Χαλκίδη μου, δεν βλέπεις καμία;

003

 

Μας είπε ότι η ΝΔ σε λίγο θα είναι κυβέρνηση και ότι επειδή αυτός τους ξέρει όλους θα μπορεί εύκολα να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να απαιτήσει πράγματα για τον δήμο μας. και γω Μιχάλη μου όταν θέλω να ζητήσω κάτι από τη μάνα μου το ζητάω αλλά επειδή με ξέρει πολύ καλά στα 10 που θα ζητήσω στα 8 θα φάω πόρτα. Για ξανασκέψου το, μήπως ο πολύ γνωστός μπορεί πιο εύκολα να σου πει «μη με ζορίζεις ρε μ@λ@κ@, κάποια άλλη στιγμή ίσως»;

Βάζει λέει υποψηφιότητα γιατί θέλει να διορθώσει το λάθος που έκανε και στήριξε τον Γκυρίνη. Ξέχασε όμως να μας πει γιατί ο Γκυρίνης τον πέταξε με τις κλωτσιές από το δημαρχείο. Ξέχασε να μας πει τι εννοούσε ο Γκυρίνης όταν είπε ότι «ο Χαλκίδης ήθελε να κόβει και να ράβει». Τα λέω αυτά Μιχάλη μου γιατί λέγονται πολλά, πάρα πολλά, πίστεψέ με.

«Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται εξ αποστάσεως με τις νέες τεχνολογίες». Όταν ο ίδιος, όπως παραδέχεται στη συνέντευξη, δεν ξέρει να πατάει ούτε το enter. Δεν ξέρω αν το προσωπικό του δήμου έχει τέτοια κατάρτιση αλλά επιφυλάσσομαι και γω…. Εξ αποστάσεως.

«Θα αποκτήσουμε άδεια λειτουργίας τηλεοπτικού καναλιού 4ωρης λειτουργίας, θα δώσουμε χρόνο για εκπομπή σε όλα τα ΜΜΕ». Τρέμε Σαββίδη, τρέμε Μπόμπολα. Προς το παρόν σας ετοίμασα το logo του νέου καναλιού. Επιφυλάσσομαι στο μέλλον να σας παρουσιάσω και το πρόγραμμά του.

004

«Θα ζητήσουμε ένα ευρώ από κάθε πολίτη το μήνα και τον πρώτο χρόνο θα αγοράσουμε δέκα περιπολικά, τη δεύτερη ασθενοφόρα και στη συνέχεια θα αγοράσουμε παραθαλάσσια έκταση για να φιλοξενούμε νέους, τρίτη ηλικία και ΑμεΑ». Αυτή η δήλωση ήταν που με έπεισε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν θα απαντήσω όμως εγώ σε αυτό, δεν θα πάρω άλλη αμαρτία, φτάνει. Την απάντηση την δίνει ο Στέργιος Μίχος και μια φίλη του στο FB. Πάντως Μιχάλη μου, αν έπαιρνα ένα ευρώ για κάθε φορά που λένε πόσο ωραίος είμαι τώρα θα είχα …. ένα ευρώ. Ευτυχώς έχω τη μάνα μου.

005

 Απελευθέρωση της πόλης και για άλλη μια φορά γιορτάστηκε με λαμπρότητα. Τα πάντα στη θέση τους. Αλήθεια, το άγαλμα το είδατε; Πρώτη φορά το είδα βαμμένο έτσι. Ροζ χρυσό. Η Μπάρμπι σε μπρονζέ αποχρώσεις. Δεν ξέρω ποιανού επιλογή ήταν η μπογιά πάντως πρώτη φορά τη βλέπω την κοπελίτσα τόσο γκλαμουράτη. Αν το έβλεπε ένας ξένος δεν είμαι σίγουρος αν θα καταλάβαινε ότι το έβαζαν έτσι για την απελευθέρωση. Μάλλον θα πίστευε ότι ανέλαβε η Αλεξάνδρεια τη διοργάνωση του επόμενου gayparade.

006

Στην παρακάτω φωτογραφία είδα πολλά. Μια Όλγα να ξεχωρίζει, όχι μόνο σε ύψος αλλά γιατί το όνομα της παίζει τόσο δυνατά σε σημείο κάποιοι να υποκλίνονται. Ο Κούγκας κοντά στον Δημητριάδη και ο Πανταζόπουλος απών. Σε πόσα ταμπλό το παίζει ο Κούγκας δεν μπορώ να καταλάβω. Από τη μία βάζει τον ARGY να δηλώνει υποψήφιος και από την άλλη δεν ξεκολλά από τον Δημητριάδη που δεν θέλει τον ARGY υποψήφιο. Λέτε να προσπαθεί να τον μεταπείσει;Μπαααα. Ένα θα σου πω κύριε Σάκη μου, ο Άγιος Πέτρος αρνήθηκε τον Χριστό τρεις φορές σε μια μέρα. Εσύ το έκανες δύο με τον Αργύρη. Ποια είναι η δεύτερη; Περίμενε, έρχεται παρακάτω.

007

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την Νέα Δημοκρατία να προηγείται από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες. Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε τον πίνακα και πως κυμαίνεται η ψήφος του έλληνα πολίτη.

008

Κατάθεση στεφάνων συνέχεια. Πήγε ο έρμος ο Αντωνίου να καταθέσει στεφάνι ως εκπρόσωπος του κοινοβουλίου και άκουσε τα χίλια μύρια. Τι το αίμα των προγόνων μας χύθηκε για αυτή την πατρίδα. Τι η Μακεδονία είναι Ελληνική. Τι θες και δεν άκουσε. Ο συμπατριώτης μας Μπάμπης Καψάλης ξεσπάθωσε. Αν και είμαι τελείως αρνητικός με τέτοιου είδους κινήσεις δεν θα τον μαλώσω τον Μπάμπη. Το ίδιο βράδυ τον αντάμωσα και μου είπε «δεν μου φταίει ο άνθρωπος, η όλη κατάσταση με πνίγει». Και μένα με πνίγει Μπάμπη μου να βλέπω νέο υποψήφιο για την δημαρχία να φοράει με κοστούμι άσπρη πετσετέ κάλτσα αλλά δεν βγήκα να το φωνάξω στην παρέλαση.

009

 Και επειδή κανένας δεν βλέπει MyStyleRocks στον δήμο μας, αίσχος η κατάσταση, να ενημερώσω ότι πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα με την κάθε περίσταση. Δεν μπορείς να καταθέτεις στεφάνι «με τα πουκαμισάκια τα κοντομάνικα» κύριε πρόεδρε μου. Θα σε μαλώσει η Μαγγίρα.

010

Πολύ φάτσα κάρτα μας έρχεται τώρα τελευταία ο Βενιόπουλος και εμένα αυτό κάτι μου βρωμάει. Μετά τη δήλωση Δημητριάδη ότι δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη θεωρώ ότι ο Βένιος μπορεί και να μας κάνει την έκπληξη. Άλλη μια νοικοκυρά στο Jet.

011

Για τις παρακάτω δύο φωτογραφίες δεν μπορώ να πω και πολλά. Ο Δημητριάδης δεν ήθελε Αργύρη αλλά τον ήθελε ο Κούγκας. Λέτε για το καλό της παράταξης να έχουμε σύμπνοια; Χλωμό το βλέπω αλλά τον Αργύρη συνεχίζω να μην τον βλέπω στην φωτογραφία. Δεύτερη άρνηση κύριε Σάκη μου. Λέτε να υπάρχει και Τρίτη; Ας δούμε στην συνέχεια.

012

013

Η παρέλαση ξεκίνησε. Σχολεία, σύλλογοι όλοι ήταν παρών. Όσο το θερμόμετρο ανέβαινε τόσο ανέβαιναν και οι φούστες των μαθητριών. Και ενώ σε κάθε παρέλαση έγραφα και έγραφα ότι δεν είναι ωραίο να βλέπεις μαθήτριες με μίνι να παρελαύνουν, έρχομαι τώρα να τα πάρω όλα όσα είπα πίσω.

014

Πώς να μη βάλουν το μίνι τα κοριτσάκια όταν το «παράδειγμα» για το τι πρέπει να φοράμε το δίνουν οι καθηγήτριες; Στην παρακάτω φωτογραφία η καθηγήτρια, που παρεμπιπτόντως βλέπει MyStyleRocks, φόρεσε το σκαφτό animalprint, με ένα τεράστιο φερμουάρ μπροστά (να φανταστώ βγαίνει εύκολα) και έκανε τη…… συνοδό. Δηλαδή σε ένα μπαρ αν έβγαινε με τις φίλες της, τι θα φορούσε, μόνο τη ζώνη της;

015

Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις ο Κούγκας απαρνήθηκε ξανά τον Argy. Στο γλέντι που έγινε στον ΛΟΝΑΠ ο Argy καθόταν μόνος ενώ ο Κούγκας ήταν στο τραπέζι του Δημητριάδη (για άλλη μια φορά). Έτσι Σάκη μου υποστηρίζω και γω όποιον θέλεις.

016

Και επειδή το πολύ παλιό ταιριάζει πολύ με το μοντέρνο αλλά ταιριάζει ακόμα περισσότερο με το αρχαίο πάρτε μια φωτογραφία για να το καταλάβετε.

017

Ο «παλιός» στα πράγματα Χαλκίδης με τον «αρχαίο» Τασιόπουλο. Οι υποσχέσεις Μιχάλη μου για ανανέωση του δήμου, για αλλαγή νοοτροπίας, για νέο αέρα γενικά δεν έρχονται όταν δίπλα σου έχεις τον κλασικό καναπέ του Λουδοβίκου του 13ου. Τα πετάξαμε τα σκρίνια Μιχάλη μου, όλοι κρυσταλιέρες βάλαμε.

Και θα κλείσω με κάτι ιδιαίτερο. Ο Δελιόπουλος (ΠΑΣΟΚ) εν μέσω δύο δεξιών. Ομολογώ Στέφανε μου ότι είσαι στην πιο δύσκολη θέση. Αν μείνεις με Γκυρίνη έχεις την ευκαιρία στην επόμενη τετραετία να είσαι εσύ ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος. Το θέμα όμως είναι αν θα εκλεγείς αν παραμείνεις. Το θέμα είναι τι θα κάνει το κόμμα που ανήκεις μαζί σου. Από την άλλη αν πας με τον Ναλμπάντη βλέπεις την υποψηφιότητα σου για τις επόμενες εκλογές να χάνεται. Κρίμα που δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν θέλεις κάτι για την χριστουγεννιάτικη γιορτή πολύ ευχαρίστως.

018

Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

Από το πρωί της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου 2018 ο ηλικιωμένος (75χρονος) Στυλιανός Καρασαββίδης εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αλεξάνδρεια και αναζητούνταν από τους οικείους του.

Κατηγορία Αστυνομικά

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, στα πλαίσια απαραίτητων ασφαλτικών εργασιών επί της Εγνατίας Οδού,

πλησίον Ανισόπεδων Κόμβων Βέροιας και Νησελίου, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

Τον κατά περίπτωση αποκλεισμό είτε της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, είτε της λωρίδας επιτάχυνσης, σε δύο θέσεις της Εγνατίας Οδού, ως κάτωθι:

- περιοχή Α/Κ Βέροιας: χ/θ Η 253+000 και

- περιοχή Α/Κ Νησελίου: χ/θ Κ 276+200

από έκδοση παρούσης έως και 02-11-2018, κατά τις ημέρες εκτέλεσης των εργασιών, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, πλην τις ημέρες του Σαββάτου,

της Κυριακής, τις ημέρες των αργιών, καθώς και τις ημέρες που υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, χιονόπτωση, κτλ.).

Κατηγορία Γενικά

Η επιδείνωση του καιρού προβλέπεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα (22/10) στη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

1. Τη Δευτέρα (22-10-2018):
α. Οι βροχές που θα σημειώνονται από το μεσημέρι της Κυριακής (21-10-2018) στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, βαθμιαία θα ενταθούν και από τα ξημερώματα της Δευτέρας (22-10-2018) θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Δευτέρας (22-10-2018) θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).
β. Οι άνεμοι θα πλέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις και βαθμιαία θα ενισχυθούν στο Ιόνιο σε 7 με 8 μποφόρ.

2. Την Τρίτη (23-10-2018):
α. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τα φαινόμενα από τις βραδινές ωρες στα βόρεια θα εξασθενήσουν.
β. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
γ. Οι άνεμοι θα φτάσουν πρόσκαιρα στα πελάγη τα 7 με 8 μποφόρ.

Κατηγορία Γενικά

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, από το 1979 έως σήμερα δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, και ενημερώνει συνεχώς τους Έλληνες ηλεκτρολόγους & εγκαταστάτες για τις εξελίξεις στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ενημέρωσης, διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο προς τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών ν. Ρεθύμνου, με θέμα: «Παρουσίαση των νέων προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην Μεθώνη Πιερίας.

     Το σεμινάριο παρακολούθησαν 20 ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα (νέο σύστημα συναγερμού, νέοι θερμοστάτες Wi-Fi κ.τ.λ.) της εταιρείας και να λάβουν χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες. Τους ηλεκτρολόγους του Συνδέσμου Ρεθύμνου υποδέχθηκε ο κ. Νίκος Αρβανιτίδης – Μηχανικός Πωλήσεων Ν. Θεσσαλονίκης & Κρήτης, και το σεμινάριο παρουσίασε ο κ. Αντώνης Κομπατσιάρης - Τεχνικός Διευθυντής. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι συμμετέχοντες αποκόμισαν πλήρη εικόνα για τα προιόντα της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε., για την ποιότητά τους, την ευχρηστία τους αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις που προκύπτουν από την πλούσια γκάμα παραγωγής της. Μετά το τέλος του σεμιναρίου ακολούθησε γεύμα που βοήθησε στην δημιουργία μιας ευχάριστης και φιλικής ατμόσφαιρας, αλλά και εποικοδομητικών συζητήσεων και έκλεισε αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

     Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι με τα προιόντα της να καλύπτει πλήρως τους πελάτες της (άμεσους και έμμεσους) και να συνεχίσει να είναι στην κορυφή των μεγαλύτερων παραγωγικών μονάδων βιομηχανίας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην Ευρώπη.

 

Συντάκτης : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

 

Κατηγορία Γενικά
Από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Μητροπολιτικής Ενότητας  Θεσσαλονίκης της
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  ανακοινώνονται τα εξής:
«Η φυτοϋγειονομική υπηρεσία του Βελγίου γνωστοποίησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα κράτη- μέλη τη διαπίστωση του επιβλαβούς οργανισμού καραντίνας
Xylella fastidiosa σε δύο παρτίδες φυτών ελιάς που διακινήθηκαν από φυτώριο της περιοχής του Αλικάντε (Περιφέρεια της Βαλένθιας) και σε μια παρτίδα φυτών
ελιάς που διακινήθηκαν από φυτώριο της περιοχής της Σεβίλλης (Περιφέρεια της Ανδαλουσίας) της Ισπανίας σε φυτωριακή επιχείρηση του Βελγίου.
Τα διακινούμενα φυτά συνοδεύονταν από φυτοϋγειονομικά διαβατήρια, τα οποία είχαν εκδοθεί από τις αρμόδιες φυτοϋγειονομικές υπηρεσίες των Περιφερειών
της Βαλένθια και Ανδαλουσίας αντίστοιχα.
Τονίζεται ότι στη χώρα μας δεν έχει διαπιστωθεί η παρουσία του Xylella fastidiosa. Το να πραγματοποιούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι και να διατηρείται
η  χώρα  απαλλαγμένη από το επικίνδυνο βακτήριο είναι θέμα εθνικής σημασίας και υψίστου δημοσίου  συμφέροντος.
Καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την τήρηση της φυτοϋγειονομικής νομοθεσίας. Μη τήρηση της φυτοϋγειονομικής
νομοθεσίας συνεπάγεται νομικές κυρώσεις, καταστροφή του φυτικού κεφαλαίου της χώρας και σημαντικό πλήγμα στις εξαγωγές.

     Επισυνάπτεται σε αρχείο PDF ενημερωτικό έντυπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με το βακτήριο καραντίνας Xylella fastidiosa.
Κατηγορία Γενικά

tps://www.eps-imathias.gr/article.asp?code=1876

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 20.10.2018

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(6η αγωνιστική)
-----------------------------------------
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 16.00 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ - ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ
Διαιτησία: ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ -ΓΙΑΝΤΣΗΣ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Γ.

ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 16.00 ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ - ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
Διαιτησία: ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ -ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ -ΜΟΥΣΕΝΙΚΑΣ 

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 16.00 ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
Διαιτησία: ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ -ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ -ΑΡΓΥΡΙΟΥ 

ΜΕΛΙΚΗΣ 16.00 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Διαιτησία: ΠΑΥΛΙΔΗΣ -ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ -ΑΣΒΕΣΤΑΡΑΣ 

ΚΛΕΙΔΙΟΥ 16.00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ - ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
Διαιτησία: ΛΑΖΑΡΟΥ -ΠΙΤΟΣ -ΤΡΑΝΤΟΣ 

ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ 16.00 ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ - Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Διαιτησία: ΜΑΛΟΥΤΑΣ -ΓΑΒΡΑΣ -ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ 

ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ 16.00 ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
Διαιτησία: ΠΑΡΑΣΙΟΥ -ΧΡΥΣΑΝΗΣ -ΧΑΛΑΤΖΙΟΥΚΑΣ 

ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ 16.00 Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ - ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ
Διαιτησία: ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ -ΔΕΒΕΤΖΙΔΗΣ -ΜΠΑΚΑΛΗΣ 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 21.10.2018


Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(4η αγωνιστική)
-----------------------------------------------------
ΣΧΟΙΝΑ 16.00 ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ - ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ
Διαιτησία: ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ -ΑΡΓΥΡΙΟΥ -ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ

ΛΟΥΤΡΟΥ 16.00 Ολυμπιακος Λουτρου - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ
Διαιτησία: ΠΑΥΛΙΔΗΣ -ΤΡΑΝΤΟΣ -ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ 

ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 16.00 ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ - ΑΕΚ Καμποχωρίου
Διαιτησία: ΤΡΕΒΛΑΣ -ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ -ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 16.00 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ
Διαιτησία: ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ -ΧΡΥΣΑΝΗΣ -ΚΙΡΜΑΝΙΔΗΣ 

ΣΤΑΥΡΟΥ 16.00 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ
Διαιτησία: ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Γ.-ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ 



Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(4η αγωνιστική)
-----------------------------------------------------
ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ 16.00 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ - ΑΣ Γιαννακοχωριου
Διαιτησία: ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ -ΒΑΛΚΑΝΟΣ -ΠΕΤΡΟΥ 

ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 16.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
Διαιτησία: ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ -ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ -ΓΚΟΓΚΑΣ 

ΡΑΧΙΑΣ 16.00 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ (ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ)
ΠΑΤΡΙΔΑΣ 16.00 ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ - ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ
Διαιτησία: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ -ΔΕΒΕΤΖΙΔΗΣ -ΤΣΙΟΥΓΓΑΡΗΣ

ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ 16.00 ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Διαιτησία: ΓΑΒΡΑΣ -ΑΣΒΕΣΤΑΡΑΣ -ΓΚΟΓΚΟΣ

Κατηγορία Αθλητικά

"Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Ημαθίας, ενημερώνει τα μέλη του ότι η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, δεν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, λόγω μη απαρτίας.

Παρακαλούνται, όλα τα μέλη, να προσέλθουν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, στην επαναληπτική γενική συνέλευση των μελών στις 5 μ.μ. στο χώρο του κέντρου « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ », στην Αλεξάνδρεια.

 

Η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου θεωρείται απαραίτητη.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

           Η Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                                  ΛΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"

Όπως σε κάθε φορολοταρία έτσι και σε αυτή, 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.Για τα επόμενα 500 ευρώ,

ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι και που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές Απριλίου έχουν ήδη αναρτηθεί και μπορείτε να τους δείτε χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή.

Οι επόμενες κληρώσεις:

Φορολοταρία Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου 2018

Φορολοταρία Νοεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου 2018

Κατηγορία Οικονομία

"Οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας,

ευχαριστούν θερμά για την ουσιαστική συμβολή τους, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας στις 17-10-2018,

- τον Στέφανο Δελιόπουλο Οδοντίατρο και Πρόεδρο της ΚΕΔΑ

- τον Νίκο Τριανταφυλλόπουλο και τη Σουλτάνα Τριανταφυλλοπούλου

- τον Μιχάλη Γεμενετζίδη, τη Σοφία Παυλίδου και τον Νίκο Ξανθόπουλο από το Σύλλογο Ποντίων

Χωρίς αυτούς………. γάμος δεν γινόταν".

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας