alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Σας γνωρίζουμε ότι την 21η Νοεμβρίου 2018 θα εορτασθεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη τη χώρα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Κατόπιν τούτου σας στέλνουμε το πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και σας πληροφορούμε ότι ο εορτασμός θα γίνει στον Iερό Ναό Αγίου Αντώνιου, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018.

Ακολουθεί το πρόγραμμα.

Σημαιοστολισμός των δημοσίων, δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων ΝΠΔΔ του Νομού από της 8ης πρωινής μέχρι και της δύσης του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018. Φωταγώγηση των δημοσίων, δημοτικών καταστημάτων και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών το βράδυ της ημέρας του εορτασμού.

Ώρα 8.00΄

Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης

Ώρα 10.00’

Παράταξη Στρατιωτικού Τμήματος απόδοσης τιμών προ του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου.

Ώρα 10.20΄

Πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, του Λαού και των προσκαλουμένων στις εκδηλώσεις.

Ώρα 10.25΄

Πέρας προσέλευσης των επισήμων.

Ώρα 10.30΄

Επίσημη δοξολογία με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Ομιλία μέσα στην Εκκλησία από εκπρόσωπο της 1ης Μεραρχίας Πεζικού.

Ώρα 11.00’

Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στην Πλατεία Ωρολογίου και κατάθεση στεφάνων.

Ενός λεπτού σιγή - Εθνικός Ύμνος

Ώρα 17.30΄

Υποστολή της Σημαίας

Τελετάρχες ορίζουμε τις Ανδρεάδου Μαρία, Γαλοπούλου Θωμαή και Σούμπουρου Μαρία, υπαλλήλους της Π.Ε. Ημαθίας. Οι ενδιαφερόμενοι Σύλλογοι, Σωματεία και Οργανώσεις μπορούν να γνωστοποιήσουν μέχρι την 12¨00 π.μ. της 20ης Νοεμβρίου 2018 την κατάθεση στεφάνου, στο τηλέφωνο 23313 50230 (κα Ανδρεάδου Μαρία) ή 2331350102-4 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη.

 

Κατηγορία Γενικά

Το πράσινο φως άναψε η υπουργός Εργασίας κ. Αχτσιόγλου για να πληρωθεί η πέμπτη και προτελευταία δόση για το 2018 του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΠΕΚΑ

Eγκρίθηκε η δαπάνη ύψους διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (200.000.000,00 €) σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Ε΄ διμήνου 2018 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Η επόμενη πληρωμή του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού της 5ης από τις συνολικά έξι δόσεις για το 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Νοεμβρίου και θα αφορά το 2μηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος. Στην πληρωμή της 5ης δόσης θα συμπεριληφθούν όλοι όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Νοεμβρίου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ έχουν υπολογίσει ότι στον αριθμό των δικαιούχων οικογενειών, αντιστοιχούν σχεδόν 1,5 εκατ. παιδιά, που λαμβάνουν το επίδομα παιδιού από το Α21. Ο αριθμός των τέκνων, είναι κατά 100 χιλ μεγαλύτερος, συγκριτικά με εκείνα που ήταν ωφελούμενα από το οικογενειακό επίδομα που χορηγήθηκε πέρσι.

Κατηγορία Γενικά

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Μακεδονίας Θράκης διοργανώνουν Καλλιτεχνικό Αφιέρωμα για τα Παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Αλεξάνδρειας με είσοδο ελεύθερη για όλους. Η δράση τελεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας, πρόγραμμα Erasmus+, Pr. Maximize Arts and Creativity Skills AUTUMN 2018.

16 Νοεμβρίου 2018

ώρα 18:00-20:00

Τόπος: Ελευθερίου Βενιζέλου 7, Αλεξάνδρεια

Αφιέρωμα στα Παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Αλεξάνδρειας

18:00 Προσέλευση

 

18:15 Μπουφές με Τοπικά Παραδοσιακά Εδέσματα από την Αλεξάνδρεια, τη Μόσχα και το Καζάν

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ για την Αλίνα και την Ολέσια, εθελόντριες στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκη΄ς Εθελοντικής Υπηρεσίας (Erasmus+ Pr. Maximize Arts and Creativity Skills AUTUMN)

18:40 Μουσικό Αφιέρωμα

-Η Αλίνα και η Ολέσια παίζουν πιάνο και κιθάρα & τραγουδούν για τα παιδιά της ΑΝΟΙΞΗΣ. Η Σοφία Λαμπροπούλου, μαθήτρια Β Λυκείου, κάτοικος Αλεξάνδρειας, συνοδεύει με δικούς τους χορευτικούς αυτσχεδιασμούς και χορογραφίες, τα τραγούδια που συνέθεσαν η Αλίνα και η Ολέσια κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αλεξάνδρεια και είναι αφιερωμένα στον πολιτιστικό θησαυρό της Μακεδονίας.

-Παραδοσιακά Τραγούδια και Χοροί από τη Ρωσία

 

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί το νέο πλαίσιο εξέτασης υποψηφίων οδηγών, καθώς από τη μία η διαδικασία διενεργείται σήμερα με πολλά προβλήματα (και γκρίζες ζώνες), από την άλλη έχει προαναγγελθεί η αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής προ μηνών, αφήνοντας τους υποψηφίους ακάλυπτους.

Όπως αναφέρει η »Καθημερινή», στην παρούσα φάση μερίδα εξεταστών (υπαλλήλων της Περιφέρειας στην πλειονότητα) απέχει από τη διεξαγωγή των εξετάσεων, καθώς δεν είχε, μέχρι πρότινος, διευθετηθεί το ζήτημα των αμοιβών τους. Με το νομοσχέδιο, όμως, που προωθείται προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή παρατείνεται το ισχύον καθεστώς καταβολής του επιδόματος στους εξεταστές, με αναδρομική μορφή ώστε να καλυφθεί το διάστημα από τον Μάιο μέχρι σήμερα που δεν προβλεπόταν κάποια αμοιβή για το εν λόγω προσωπικό.

Το σχέδιο νόμου «Δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών και άλλες διατάξεις για τις άδειες οδήγησης και λοιπές διατάξεις» στοχεύει στην αναβάθμιση του συστήματος δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς των υποψηφίων οδηγών, καθώς και των θεωρητικών εξετάσεων. Μεταξύ άλλων προβλέπει τον καθορισμό ειδικά διαμορφωμένων χώρων, όπου θα πραγματοποιούνται οι ειδικές δοκιμασίες προσόντων και συμπεριφοράς όλων των κατηγοριών αδειών οδήγησης υποψηφίων οδηγών, καθώς και η διαμόρφωση συστήματος εποπτείας και ελέγχου των εξεταστών και εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών.

Το αδιάβλητο

Βασική καινοτομία του νέου συστήματος είναι η εισαγωγή νέων τεχνολογιών στο σύνολο της αλυσίδας εξέτασης. Η θεωρητική εξέταση (σήματα) έχει γίνει μηχανογραφημένη εδώ και χρόνια, ωστόσο μεταξύ των αλλαγών που προωθούνται είναι και η εισαγωγή κάμερας στις αίθουσες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων, καθώς έχουν παρατηρηθεί παρατυπίες και σε αυτό το σκέλος… Πληροφορίες θέλουν το ζήτημα της προστασίας προσωπικών δεδομένων να παρακάμπτεται, καθώς το υπουργείο Υποδομών θα παρέχει την απόλυτη διαβεβαίωση ότι η εικόνα από τις κάμερες θα χρησιμοποιείται δειγματοληπτικά για την επιβεβαίωση μόνον του αδιάβλητου της διαδικασίας.

Το καταγεγραμμένο υλικό, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, προστατεύεται αυστηρά από οποιαδήποτε παρέμβαση, ενώ με υπουργική απόφαση θα οριστούν οι λεπτομέρειες που διασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων. Τα δεδομένα ήχου και εικόνας θα αποθηκεύονται σε ηλεκτρονικά αρχεία, στα οποία θα μπορεί να ανατρέχει ένα νεοσύστατο σώμα. Θα εδρεύει στο υπουργείο Υποδομών και θα αναλαμβάνει τη διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων ώστε να επιβεβαιώνει την ορθότητα της διαδικασίας.

Η εισαγωγή κάμερας και μικροφώνων μέσα στα οχήματα των εξεταστών πραγματοποιείται με στόχο τη μαγνητοσκόπηση και την ηχογράφηση του συνόλου της εξέτασης, ενώ ταυτόχρονα, ο εκπαιδευτής εξέρχεται του οχήματος κατά τη διάρκειά της.

Οσον αφορά τη διαδικασία της δοκιμασίας προσόντων (πρακτικής εξέτασης) του υποψήφιου οδηγού, αυτή θα διενεργείται σε δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο της δοκιμασίας (πορεία) θα εξετάζονται οι γνώσεις και οι δεξιότητες οδήγησης του υποψήφιου οδηγού. Εφόσον περάσει με επιτυχία αυτό το στάδιο, ο υποψήφιος εξετάζεται κατά το δεύτερο στάδιο στις υπόλοιπες δοκιμασίες (ελιγμοί κ.λπ.). Η εξέταση θα πραγματοποιείται σε διαφορετική ημέρα. Πέραν της διχοτόμησης της διαδικασίας, μία ακόμη καινοτομία αποτελεί το γεγονός ότι ο δάσκαλος οδήγησης βγαίνει εκτός οχήματος κατά την πρακτική εξέταση, τόσο στην πορεία όσο και στους ελιγμούς.

Ετσι οι σχολές οδήγησης θα πρέπει να εγκαταστήσουν μέσα στο όχημα σύνδεση με το Διαδίκτυο –ώστε να επιτυγχάνεται η διασύνδεση με το κέντρο ελέγχου του υπουργείου Υποδομών– μικρόφωνο και κάμερα που να εικονίζει όλη τη καμπίνα του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, είναι υποχρεωτική η ανάρτηση ανακοίνωσης σε ευδιάκριτο σημείο που να αναφέρει ότι ο χώρος βιντεοσκοπείται και η εικόνα και ο ήχος μεταδίδονται στο κέντρο ελέγχου.

πηγή: aftodioikisi.gr

Κατηγορία Γενικά

Το ΠεριφερειακόΤμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσει τάξη Εθελοντών Νοσηλευτικής. Στην τάξη αυτή μπορούν να φοιτήσουν γυναίκες και άνδρες ηλικίας18-65 ετών απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου.

Τα μαθήματα τα οποία θα περιλαμβάνουν στοιχεία ανατομίας, παθολογίας, φυσιολογίας, διαιτολογίας, χειρουργικής, θα διδάσκονται από γιατρούς της πόλης μας. Πρώτες (Α) Βοήθειες και Νοσηλευτική από Νοσηλεύτρια Εκπαιδεύτρια του Ε.Ε.Σ. και θα γίνονται σε αίθουσα της πόλης μας που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Αν θέλεις να βοηθήσεις τον συνάνθρωπό σου γίνε Εθελοντής του Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.Έλα κί εσύ στην ενεργό δράση.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινώνησε με το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Αλεξάνδρειας, όλες τις εργάσιμες ημέρες, τις πρωϊνές ώρες

Διεύθυνση: Βετσοπούλου 72,1ος όροφος

Τηλέφωνα:2333022880, 6977339028

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι μαίες του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρείας θα βρίσκονται το πρωί της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2018 στο Περιφερειακό Ιατρείο Πλατέος για λήψη ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Δεκτές και οι ανασφάλιστες κυρίες με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ

Κατηγορία Υγεία

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να αναρτηθούν στο Taxisnet τα νέα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία δε θα έχουν μεγάλες αλλαγές. Δείτε, παράλληλα, τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε θα υπάρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι στα τέλη κυκλοφορίας.

Ειδικότερα:

α) Επιβατικά αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έως τις 31.10.2010 και δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως της ημερομηνίας πρώτης ταξινόμησής τους στην Ελλάδα, με βάση τον κυλινδρισμό του κινητήρα αυτών, ως εξής:

β) Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομούμενα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 1.11.2010 και μετά, αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (γραμμάρια C02 ανα χιλιόμετρο).

Λαμβάνονται υπόψη οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, όπως αυτές αναγράφονται στην άδεια του οχήματος, ως εξής:

Τι ισχύει για τα υβριδικά αυτοκίνητα

Όσον αφορά τα υβριδικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας τα οχήματα με κινητήρα έως και 1.548 κυβικά εκατοστά.

Για τα οχήματα με μεγαλύτερο κινητήρα (από 1.549 κ. εκ. και άνω) τα τέλη κυκλοφορίας θα αντιστοιχούν στο 60% των τελών κυκλοφορίας για τα συμβατικά αυτοκίνητα, αναλόγως με την πρώτη ημερομηνία ταξινόμησης.

Τι συμβαίνει στην περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου: 

Οι ενδιαφερόμενοι, πηγαίνουν στην αρμόδια υπηρεσία και καταθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα. Ο υπάλληλος εκδίδει νέα προσωρινή άδεια κυκλοφορίας ενώ μετά από 7 ημέρες ο αγοραστής παραλαμβάνει την κανονική άδεια.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής: 

  • Άδεια κυκλοφορίας Ι.Χ. οχήματος (πρωτότυπη και φωτοτυπία).
  • Ισχύον ΚΤΕΟ (δελτίο τεχνικού ελέγχου), εφόσον υποχρεούται να διαθέτει το όχημα. (πρωτότυπο και φωτοτυπία).
  • Αίτηση Μεταβίβασης Οχήματος
  • Κυριότητα (πράξη εξόφλησης) εάν ο πωλητής χρωστούσε το αυτοκίνητο (το είχε αγοράσει με δόσεις).
  • Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, πωλητή και αγοραστή.
  • ΑΦΜ αγοραστή
  • Παραστατικό Τράπεζας για την καταβολή του τέλους μεταβίβασης και του τέλους αδείας του οχήματος. Στην αιτιολογία μην ξεχάσετε να αναγράψετε την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος.
  • Βεβαίωση από την αρμόδια ΔΟΥ περί μη οφειλής τελών κυκλοφορίας

Τέλος, σημειώνεται πως τα έξοδα κατά τη μεταβίβαση του οχήματος τα πληρώνουν οι αγοραστές. Συγκεκριμένα πληρώνουν το τέλος άδειας που ανέρχεται σε 75 ευρώ και το τέλος μεταβίβασης το οποίο ανάλογα με τα κυβικά του αυτοκινήτου διαμορφώνεται ως εξής:

  • 51- 400 κ. εκατ.: 30 ευρώ
  • 401-800 κ. εκατ.: 45 ευρώ
  • 801-1300 κ. εκατ.: 60 ευρώ
  • 1.301-1.600 κ. εκατ.: 90 ευρώ
  • 1.601-1.900 κ. εκατ.: 120 ευρώ
  • 1.901- 2.500 κ. εκατ.: 145 ευρώ
  • 2.501 και άνω κ. εκατ.: 205 ευρώ
Κατηγορία Οικονομία

Προκηρύσσεται άμεσα το έργο για την ψηφιακή γεωργία, από το οποίο αναμένεται να ωφεληθούν 450.000 αγρότες, όπως ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στον ιστότοπο Euroactiv.

«Η κυβέρνησή μας έχει θέσει ως κύριο στόχο τη μετάβαση της ελληνικής οικονομίας, άρα και του ελληνικού αγροτικού τομέα και της αγροτικής παραγωγής από την παραδοσιακή καλλιέργεια στις σύγχρονες μεθόδους, μέσα από την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών. Σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προχωρούμε με ταχύ ρυθμό. Εντός του μήνα προκηρύσσουμε το έργο και πολύ σύντομα το πρόγραμμα θα γίνει κτήμα 450.000 αγροτών» ανέφερε ο κ. Παππάς.

«Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, 6.500 επίγειοι σταθμοί θα "παρακολουθούν" καλλιέργειες σε 15 εκατ. στρέμματα, θα συλλέγουν δεδομένα για το έδαφος, τον αέρα και το νερό, τα οποία στη συνέχεια θα αξιοποιούμε ώστε να δίνονται συμβουλές "κομμένες και ραμμένες" στα μέτρα κάθε χωραφιού» συνέχισε ο Ν. Παππάς και πρόσθεσε: «Ο αγρότης, πλέον, θα μπορεί να λαμβάνει με ένα απλό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο ενημερώσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα και συμβουλές άρδευσης, καθώς και προστασίας της παραγωγής του. Τα δε δεδομένα θα είναι ανοιχτά για ακαδημαϊκούς σκοπούς και με κάποιου είδους συνεργασία και για τον ιδιωτικό τομέα. Η δράση της ευφυούς γεωργίας, όπου έχει εφαρμοστεί πιλοτικά, έχει αποφέρει μείωση κόστους για τους αγρότες ως 45%. Δεν υπάρχει κανένας λόγος η επόμενη ημέρα, σε μια Ελλάδα χωρίς την μέγγενη των Μνημονίων, να μην έχει τον πρωτογενή τομέα που της αξίζει».

Κατηγορία Αγροτικά

Από αστυνομικούς του Τ.Α. Αλεξάνδρειας συνελήφθη ένας ανήλικος 14 ετών και η 37χρονη ημεδαπή μητέρα του,  διότι πλησίασε 86χρονη γυναίκα στο Παλαιοχώρι Ημαθίας το πρωί στις 11 Νοεμβρίου, την έσπρωξε την έριξε στο έδαφος και της άρπαξε την τσάντα η οποία περιείχε 10 ευρώ ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από διερχόμενο και πέταξε την τσάντα με το περιεχόμενο της σε παρακείμενο κανάλι. Η 86χρονη οδηγήθηκε στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όλοι οι ανωτέρω συνελήφθησαν, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 37χρονης μητέρας του 14χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, διότι ενώ ήταν παρούσα στο συμβάν δεν τον απέτρεψε να το διαπράξει, ενώ για το ίδιο αδίκημα αναζητείται και ο 38χρονος πατέρας του.

Κατηγορία Αστυνομικά

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2018: Οι ημερομηνίες καταβολής σε όλα τα Ταμεία (ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημόσιο)

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2018: Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Δεκεμβρίου 2018, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγες ημέρες αργότερα, και συγκριμένα έως τις 4 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων για το μήνα Νοέμβριο ανά Ταμείο:

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2018 την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2018 την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Δεκεμβρίου 2018 θα πληρωθούν ως εξής:

Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2018 την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2018 την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2018 την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2018 την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Δεκεμβρίου 2018 θα καταβληθούν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑΕΠ) Δεκεμβρίου 2018 – Πληρωμή στις 04 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη

Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Δεκεμβρίου 2018 στις 04 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη

Κατηγορία Οικονομία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας