alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στις 14 Νοεμβρίου στη συμβολή της Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Βέροιας με τη Νικ. Πλαστήρα στο ύψος του 1ου Γυμνασίου & Λυκείου Αλεξάνδρειας, όταν διερχόμενο όχημα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο την ώρα που έστριβε προς τη Νικ. Πλαστήρα.

Έχουν σημειωθεί μόνο υλικές ζημιές ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο alexandriamou.gr πως το ένα αυτοκίνητο επενέβαιναν και ανήλικα παιδιά.

Ανάκριση διενεργείται από το Τ.Α. Αλεξάνδρειας.

 

Κατηγορία Αστυνομικά

Το Ιστορικό Μουσείο Νησίου Ημαθίας επισκέφθηκαν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Ξεχασμένης με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους και της διευθύντριάς τους.

Οι μικροί μαθητές ταξίδεψαν μέσα στον κόσμο της παράδοσης και της λαογραφίας του τόπου μας με την ξενάγηση που τους έγινε από την κ. Έφη Καραγιάννη με τρόπο διαδραστικό, αφηγηματικό και κυρίως οπτικοποιώντας μέσα από διάφορα χρηστικά αντικείμενα την καθημερινή ζωή των κατοίκων του Ρουμλουκιού.

Επίσης ενημερώθηκαν για τον αρχαιολογικό χώρο Νησίου, για το Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων, για την ιστορική σύνδεση του Νησιού με τον Μακεδονικό Αγώνα(Πυρπόληση του χωριού από τους Βούλγαρους Κομιτατζήδες στις 14 Μαρτίου 1906, άγγιξαν αργαλειούς, πινακωτές, παλιά αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα κ.τ.λ.

Τα παιδιά «ζωγράφισαν» με τις απορίες και τις ερωτήσεις τους και έδειχναν απόλυτα αφοσιωμένα σ΄ αυτά που άκουγαν κι έβλεπαν ενώ με το πέρας της ξενάγησης τα παιδιά απόλαυσαν τον ήλιο παίζοντας στη παιδική χαρά του Νησιού υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους.

Το Μουσείο ιδρύθηκε από το Στέφανο Α. Καραγιάννη, συλλέκτη λαογραφικού υλικού και με την προσφορά των Νησιωτών συγχωριανών του.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΗΣΙΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : MOΥΣΕΙΟ & ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΝΤΙΚΡΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : κ. Έφη Στεφ. Καραγιάννη : 23330 22306 - 6983 910500

 

 

Φόροι και κερδοσκοπικές πρακτικές ψαλιδίζουν τις μειώσεις των τιμών της βενζίνης και του πετρελαίου θέρμανσης, παρά τη μεγάλη υποχώρηση του πετρελαίου Brent το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εδώ και περίπου έναν μήνα οι τιμές του μαύρου χρυσού έχουν σημειώσει βουτιά πάνω από 16%, αλλά στην ελληνική αγορά για την αμόλυβδη βενζίνη οι τιμές μειώθηκαν μόλις 3,9% και για το πετρέλαιο θέρμανσης το όφελος είναι μετά βίας 1%.

Οι Έλληνες οδηγοί ΙΧ και τα νοικοκυριά συνεχίζουν, όποια πορεία κι αν ακολουθεί το Brent, να πληρώνουν πανάκριβα τα υγρά καύσιμα.

Στις 11 Οκτωβρίου είχε κορυφωθεί μία δίμηνη ανοδική πορεία για το Brent. Τότε το αργό ήταν στα 81,28 δολ. το βαρέλι.

Εκείνη την ημέρα επίσης η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης ήταν εκτοξευμένη στο 1,669 δολ. ανά λίτρο. Για έναν μήνα τα καύσιμα ακολούθησαν καθοδική πορεία.

Έτσι, στις 12 Νοεμβρίου το Brent βούτηξε κατά 16,4% στα 69,8 δολ. το βαρέλι. Όμως, στις αντλίες των πρατηρίων δεν πέρασε το ίδιο ποσοστό μείωσης. Η τιμή της βενζίνης μειώθηκε μόλις 3,9% και το Παρατηρητήριο Τιμών την έδειξε στα 1,605 ευρώ ανά λίτρο.

Στο διάστημα ενός μήνα ξεκίνησε και η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης. Η μέση τιμή πώλησης στις 15 Οκτωβρίου ήταν στα 1,145 ευρώ το λίτρο και παρά τη βουτιά κατά 14,1% του αργού πετρελαίου, στις 12 Νοεμβρίου η μείωση ήταν μόλις 1% και η τιμή στα 1,132 ευρώ το λίτρο.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία αλλά και από εκπροσώπους εταιρειών πετρελαιοειδών και βενζινοπωλών, το μεγαλύτερο μέρος της τελικής τιμής πώλησης βενζίνης και πετρελαίου θέρμανσης επιβαρύνεται από τους φόρους.

Στη βενζίνη, πάνω από το 62% που πληρώνουν οι οδηγοί πάει στον ΕΦΚ, τον ΦΠΑ και άλλα τέλη και επιβαρύνσεις.

Στο πετρέλαιο θέρμανσης οι φόροι αντιστοιχούν σχεδόν στο 50% της τελικής αξίας που πληρώνει ο καταναλωτής και λίγο πάνω από το 43% της τιμής διυλιστηρίου.

Κατηγορία Οικονομία

Εγκύκλιο για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, με την οποία γνωστοποιείται ότι τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Alfavita, κατόπιν ερωτημάτων, το ΥΠΠΕΘ ενημερώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 2 της με αρ. 10645/ΓΔ4/2018 Υ.Α. (Β΄ 120): «[…] κατά την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου πραγματοποιούνται στα Γυμνάσια, στα Γενικά Λύκεια, στα Επαγγελματικά Λύκεια, στα Γυμνάσια ΕΑΕ, στα Λύκεια ΕΑΕ, στα Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια-Λύκεια και στα Ε.Ε.Ε.ΕΚ. εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις και δρώμενα στον χώρο εκδηλώσεων των σχολείων ή σε άλλο κατάλληλο χώρο με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών. Αν η ημέρα αυτή συμπίπτει με Σάββατο ή αργία, οι ανωτέρω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται την προηγουμένη του Σαββάτου ή της αργίας αυτής».

 
Κατηγορία Εκπαίδευση

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ρεορτάζ της η εφημερίδα Έθνος, στόχος είναι να δοθεί βιώσιμη λύση σε ληξιπρόθεσμες οφειλές που αποδεικνύεται εξαιρετικά δυσχερές να εισπραχθούν και να απεγκλωβιστούν ταυτόχρονα χιλιάδες ασφαλισμένοι του πρ. ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΟΓΑ που δεν μπορούν να λάβουν σύνταξη λόγω των οφειλών τους. Στην καρδιά της πρότασης βρίσκεται η εξίσωση του νόμου Κατρούγκαλου, δηλ. ο επανυπολογισμός των παλαιών οφειλών με βάση το 20% του φορολογητέου εισοδήματος που είχαν οι ασφαλισμένοι την περίοδο δημιουργίας των χρεών.


Η λύση που μελετάται αφορά σε έναν όγκο οφειλών, που δημιουργήθηκαν με βάση τεκμαρτά εισοδήματα κυρίως την περίοδο της κρίσης. Ο επανυπολογισμός τους με βάση τα πραγματικά δηλωθέντα εισοδήματα της περιόδου αναφοράς εκτιμάται πως οδηγεί την πλειονότητα σε σημαντικό όφελος.

Η λογική είναι να μπορέσουν να ενταχθούν στη νέα "έξυπνη" ρύθμιση ομάδες ασφαλισμένων που αποκλείονται από τον εξωδικαστικό μηχανισμό, όπως πτωχευμένοι επιχειρηματίες, επιτηδευματίες που έχουν κλείσει τα μαγαζιά τους κ.α. Προσοχή, όμως, καθώς το νέο πλαίσιο θα προβλέπει αυστηρές ρήτρες αποκλεισμού των στρατηγικών κακοπληρωτών και θα αποτρέπει ενδεχόμενη "κατάρρευση" παλαιών ρυθμίσεων.

Για παράδειγμα όσοι εντάσσονται ή έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση, ή στον εξωδικαστικό και φύγουν από το σχήμα για να μπουν στο νέο σύστημα θα βρουν την πόρτα κλειστή. Ο επανυπολογισμός θα αφορά μόνο σε όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν. Οι οφειλέτες θα πρέπει να αποδείξουν οικονομική αδυναμία , λόγω διαφοροποίησης του τεκμαρτού εισοδήματος, βάσει του οποίου υπολογίστηκαν οι εισφορές, με το πραγματικό εισόδημα που είχαν τη συγκεκριμένη περίοδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΚΕΑΟ έχει 33,86 δισ. ευρώ χρεών. Τα 16,42 δις δημιουργήθηκαν πριν από το 2009. Οι μη μισθωτοί οφείλουν συνολικά 15,8 δισ. ευρώ.

Πηγή: agronews.gr

Κατηγορία Αγροτικά

Νέα στοιχεία, που αναμένεται να συμβάλλουν στο ζήτημα της ταύτισης των νεκρών των βασιλικών τάφων της Βεργίνας, αναμένονται από την ανθρωπολογική επανεξέταση του σκελετικού τους υλικού.

Η εξέταση προβλέπεται, μεταξύ άλλων, σε προγραμματική σύμβαση, μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ηδη, στο πλαίσιο της πανεπιστημιακής ανασκαφής, έχουν προκύψει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία θα εμπλουτιστούν με τη διεύρυνση των ερευνών, επισήμανε η Χρυσούλα Σαατσόγλου- Παλιαδέλη, ομότιμη καθηγήτρια Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ και διευθύντρια της πανεπιστημιακής ανασκαφής στη Βεργίνα.

«Για παράδειγμα, από τη μέχρι στιγμής ανθρωπολογική εξέταση του σκελετικού υλικού προκύπτει ότι η ηλικία της γυναικείας μορφής που είναι θαμμένη στον τάφο του Φιλίππου είναι μεγαλύτερη από τα 20-21 έτη που είχε εκτιμηθεί στην αρχή και προσεγγίζει πλέον τα 30-34 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι εγκαταλείπεται η εκδοχή να πρόκειται για μια από τις δύο γυναίκες του Φιλίππου του Β, τη Μήδα, ή την Κλεοπάτρα, αλλά, κυρίως, αποκλείεται η δυνατότητα να πρόκειται για τη γυναίκα του Φιλίππου του Γ΄, ετεροθαλή αδελφού του Αλέξανδρου για τον οποίο ορισμένοι είχαν προτείνει ότι μπορεί να είναι ο νεκρός του βασιλικού τάφου. Το στοιχείο αυτό ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την άποψη ότι ο βασιλικός τάφος ανήκει στον Φίλιππο τον Β΄», δήλωσε η κ. Παλιαδέλη.

Στην ανθρωπολογική επανεξέταση του σκελετικού υλικού από τους βασιλικούς τάφους της Μεγάλης Τούμπας και τις βασιλικές ταφές, από την Αγορά της αρχαίας πόλης των Αιγών, συμμετέχουν ανθρωπολόγοι, γιατροί από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, καθώς και από τον «Δημόκριτο».

«Η διαδικασία αυτή γίνεται στο πλαίσιο της πανεπιστημιακής ανασκαφής που ξεκίνησε από το 1938 από τον δάσκαλο του Μανόλη Ανδρόνικου, Κωνσταντίνο Ρωμαίο και με εξαίρεση την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, συνεχίστηκε από τα τέλη της δεκαετίας του ΄50 μέχρι σήμερα», αναφέρει η κ. Παλιαδέλη.

«Εχουμε βρει γλυπτά, επιγραφές, πολύ σημαντικά πράγματα τα οποία ανακοινώνουμε κάθε χρονιά στο ετήσιο αρχαιολογικό συνέδριο. Απλώς τα τελευταία χρόνια μειώθηκαν πάρα πολύ τα κονδύλια για τις ανασκαφές και τα χρήματα που έχουμε για τις πολλές ανασκαφές που γίνονται από το ΑΠΘ είναι πολύ λίγα. Συνεπώς για να επεκτείνει κανείς την έρευνα και να ανταποκριθεί σε θέματα συντήρησης και μελέτης των ευρημάτων είναι απαραίτητη η υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας, Πανεπιστημίου και Υπουργείου», πρόσθεσε.

«Λόγω της οικονομικής κατάστασης των πανεπιστημιακών ανασκαφών, την οποία εμείς βιώνουμε στη Βεργίνα και τις άλλες ανασκαφές που κάνει το Αριστοτέλειο, δεν μπορούμε όχι μόνο να τις επεκτείνουμε και να τις διευρύνουμε αλλά ούτε να καλύψουμε τις ανάγκες μας απέναντι στα ευρήματα, δηλαδή στις ανάγκες μελέτης και συντήρησης. Η προγραμματική σύμβαση έχει αυτό ακριβώς το στόχο», είπε ακόμη.

Η προγραμματική σύμβαση προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη συντήρηση των κινητών ευρημάτων της πανεπιστημιακής ανασκαφής, τη σύνταξη μελετών για την προστασία και την συντήρηση των αρχιτεκτονικών της λειψάνων, την ηλεκτρονική και φωτογραφική τεκμηρίωση των δεδομένων της, την ψηφιακή διάσωση των ανασκαφικών ημερολογίων και των σχεδίων της, τη φωτογραμμετρική αποτύπωση των αρχιτεκτονικών καταλοίπων της, τη γεωφυσική έρευνα στους ανασκαφικούς της τομείς και τον επανασχεδιασμό και εμπλουτισμό της ιστοσελίδας της πανεπιστημιακής ανασκαφής.

Πηγή: ΑΠΕ

Κατηγορία Γενικά

Ένα νέο πρόγραμμα για επίδομα σε όσους μένουν σε ενοίκιο ή έχουν στεγαστικό δάνειο θα τρέξει από την αρχή του 2019 δίνοντας βαθιά ανάσα σε περίπου 300.000 νοικοκυριά ανά την Ελλάδα.

Με το πρόγραμμα που θα τρέξει από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα επιδοτείται το ενοίκιο ή το στεγαστικό δάνειο με ποσά από 70 ευρώ ως 210 ευρώ το μήνα.

Τα κριτήρια θα είναι κοινά για όλους, σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” και θα είναι εισοδηματικά και περιουσιακά.

Πως καθορίζονται τα ποσά

Για τα χρήματα που θα λαμβάνει κάθε νοικοκυριό κύριο λόγο θα παίζουν τα παιδιά. Έτσι για ένα μονοπρόσωπο νοικοκυριό, χωρίς παιδιά το ποσό καθορίζεται στα 70 ευρώ το μήνα. Από εκεί και πάνω για κάθε μέλος της οικογένειας, ενήλικο ή ανήλικο προστίθενται 35 ευρώ το μήνα.

Για ένα ζευγάρι χωρίς παιδί δηλαδή το ποσό θα είναι στα 105 ευρώ, για ένα ζευγάρι με ένα παιδί στα 140 ευρώ, για ένα ζευγάρι με δύο παιδιά στα 175 ευρώ κ.ο.κ

Σε ό,τι αφορά σε μονογονεϊκές οικογένειες και τα νοικοκυριά με απροστάτευτα τέκνα το ποσό για το πρώτο παιδί καθορίζεται στα 70 ευρώ.

Πως θα πάρουν οι δικαιούχοι τα χρήματα

Για να πάρει κανείς το επίδομα θα πρέπει να κάνει αίτηση σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία θα δημιουργηθεί άμεσα για τον σκοπό αυτό.

Η πλατφόρμα θα “πατάει” πάνω στην αντίστοιχη του κοινωνικού μερίσματος και του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης.

Τα κριτήρια

Τα κριτήρια φαίνεται ότι θα είναι ελαφρώς βελτιωμένα σε σχέση με τα όσα είχαν ήδη γίνει γνωστά από το καλοκαίρι, ωστόσο όλα δείχνουν ότι σε ό,τι αφορά στην ακίνητη περιουσία θα υπάρχει μια κλιμάκωση από τα 120.000 ως τα 180.000 ευρώ, ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού, ενώ σε ό,τι αφορά στο εισόδημα αυτό θα ξεκινάει από τα 7.000 τον χρόνο για ένα μονοπρόσωπο νοικοκυριό και θα φτάνει ως τις 21.000 ευρώ τον χρόνο για οικογένειες με παιδιά.

Κατηγορία Οικονομία

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου συνοδευόμενη από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στονομό μας επισκέφθηκε τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας και συζήτησε μετη διοίκηση και τους εκπροσώπους των γιατρών και των εργαζομένων στοπλαίσιο της διαρκούς φροντίδας της για την κατάσταση στις δυο μονάδεςκαι τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες του νομού μας.

Οι εκπρόσωποι των γιατρών και των εργαζομένων αναφέρθηκαν εκτενέστεραστα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τη λειτουργία των δυο μονάδων και τις ανάγκες τους. Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη για επιπλέον υλικοτεχνικήαναβάθμιση καθώς και ενδυνάμωση - στελέχωση του προσωπικού. Από τις συζητήσεις διαπιστώθηκε, κατά γενική ομολογία, η αισθητά καλύτερηλειτουργία των δυο νοσοκομείων τα τελευταία χρόνια, κι αυτό, όπως τονίστηκε, οφείλεται στην ενίσχυση του προσωπικού μέσω των προσλήψεωνπου πραγματοποιεί το υπουργείο Υγείας.

Η βουλευτής άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα των εργαζομένων, δεσμεύτηκενα τα προωθήσει στο αρμόδιο υπουργείο και να πράξει ότι καλύτεροπροκείμενου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες. Εξήρε την προσπάθεια πουκαταβάλλεται, τόσο από τη διοίκηση όσο και τους εργαζόμενους (ιατρικό,νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό), για τη λειτουργία τωνδυο μονάδων και την εξυπηρέτηση των ασθενών, στις δύσκολες συνθήκες πουβιώνει η χώρα μας. Επίσης τόνισε ότι οι παρεμβάσεις στα θέματα πουαφορούν την υγεία θα συνεχιστούν με τον ίδιο ζήλο έτσι ώστε οι κάτοικοιτου νομού μας να έχουν τις δυο μονάδες άρτια στελεχωμένες σε έμψυχοδυναμικό και επαρκή εξοπλισμό. Για τον αξονικό τομογράφο στο ΝοσοκομείοΝάουσας ενημέρωσε ότι ο διαγωνισμός βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο,ενστάσεις δεν έχουν κατατεθεί και το νέο μηχάνημα αναμένεται ναεγκατασταθεί τους προσεχείς μήνες. Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ.Μαυρογιώργος σημείωσε ότι κλιμάκιο προέβει σε όλες τις τεχνικές εργασίεςπροκειμένου να γίνει ορθά η αντικατάσταση και τοποθέτηση του νέουμηχανήματος.

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλαταμώνα (400ο χιλιόμετρο), έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο και μεθαύριο (14 και 15 Νοεμβρίου 2018) κατά τις ώρες από 22.00 έως 06.00 της επόμενης ημέρας και συγκεκριμένα:

  • από ώρα 22.00 της 14-11-2018 έως ώρα 06.00 της 15-11-2018 και
  • από ώρα 22.00 της 15-11-2018 έως ώρα 06.00 της 16-11-2018.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού (377ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο).

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Κατηγορία Αστυνομικά

Τη δωρεάν μετακίνηση όλων των ένστολων, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, (Μετρό, λεωφορεία κ.λ.π.), ανακοίνωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, στους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο της.

Σημειώνεται ότι η δωρεάν μεταφορά των αστυνομικών και πυροσβεστών με τα ΜΜΜ ήταν πάγιο αίτημα των συνδικαλιστικών ενώσεων.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας.

Τις επόμενες μέρες η κ. Γεροβασίλη θα έχει συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

 

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας