alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης πραγματοποίησε μια κλειστή συγκέντρωση περίπου 100 ατόμων στον Πράσινο Κήπο στην Αλεξάνδρεια.Ο κ. Χαλκίδης χαρακτήρισε τη Διοίκηση Γκυρίνη την πιο αποτυχημένη Διοίκηση των τελευταίων ετών, για την εκλογή της οποίας έχει και ο ίδιος μεγάλη ευθύνη, δεν εξαπέλυσε πυρά προς Ναλμπάντη και Πανταζόπουλο...Τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο του είναι έτοιμο κατά 70% κυρίως στην περιοχή της Μελίκης...όμως αξιοσημείωτο είναι ότι στην αίθουσα υπήρχαν μόνο 2-3 γυναίκες.Ο κ. Χαλκίδης τόνισε ότι θα βάλει υποψηφιότητα μόνο για μία φορά, θα ετοιμάσει κάποια άτομα για το μέλλον για να αναλάβουν μετέπειτα ώστε ο Δήμος να ανακτήσει την αίγλη του
και θα συστήσει ομάδες καταγραφής για τις ανάγκες στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας.


Επίσης έχρισε τον εαυτό του ¨5ο βουλευτή του νομού μετά τη νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές¨.Όσον αφορά τα τοπικά συμβούλια διατύπωσε την άποψη ότι δεν έχει πρόβλημα να στηρίξει ανεξάρτητους υποψήφιους Προέδρους στα τοπικά συμβούλια.Στη συνέχεια το λόγο πήραν πολίτες και τοπικοί παράγοντες, οι οποίοι άλλοι εξέφρασαν προβληματισμούς και άλλοι διθυράμβους για το πρόσωπό του.Η επόμενη ανοιχτή εκδήλωση όπως ανέφερε ο κ. Χαλκίδης θα πραγματοποιηθεί στα τέλος Ιανουαρίου όπου και θα ανακοινωθεί το όνομα του συνδυασμού καθώς και ονόματα υποψηφίων.

Εύκολα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ημαθίας ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με σκορ 1-0 το μεσημέρι της 19ης Δεκέμβρη στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας κάποιες αξιόλογες φάσεις με σουτ ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πολύ από τα πλάγια με σέντρες χάνοντας κι αυτοί με τη σειρά τους κάποιες φάσεις. Υπήρξαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα κυρίως στον χώρο του κέντρου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά από τους φιλοξενούμενους με αρκετές χαμένες ευκαιρίες κυρίως από την δεξιά πλευρά και κάπως έτσι ήρθε από την αριστερή πλευρά αυτή την φορά μετά από λάθος διώξιμο του αμυντικού η μπάλα στρώθηκε στον Μάριο Αργυρόπουλο στο 74’ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό σκορ.

Το σκορ αδίκησε τον ΠΑΟΚ αφού θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ με τις χαμένες ευκαιρίες που έχασε αφού έφτανε εύκολα στο αντίπαλο τέρμα. Στα τελευταία λεπτά η Αγία Μαρίνα ανέβασε στροφές πιέζοντας ψηλά χωρίς ωστόσο να απειλήσει τους γηπεδούχους.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Θεοδώρου, Μπουκλάς Α., Κούκλας Αρ., Λαδάς, Κίτσας Λ., Χαρισούδης, Κίτσας Ν., Κούκλας Β., Βουλγαρόπουλος (80' Αραμπατζής), Αργυρόπουλος, Πέτκος (75' Κούκλας Π.).

Μέγας Αλεξάνδρος Αγίας Μαρίνας: Ιωακειμίδης, Κουβατσίδης, Κολίτσης (70' Πατσιαβούρας), Βοριαζίδης, Τζάνι, Τουλουμτζής (80' Μουχτάρης), Σερασκιέρης, Συμπεθέρης (62' Παπαδής), Κουτρουλιάς (82' Μανωλόπουλος), Τσακαλίδης, Κούβαρος.

Δείτε στιγμιότυπα:

 

 

Κατηγορία Αθλητικά

Ανώτερη η Νίκη Αγκαθιάς απέναντι στον Άρη Παλαιοχωρίου για την «φάση» των 16 του Κυπέλλου Ημαθίας νικώντας εύκολα με 2-0 το μεσημέρι της 19η Δεκέμβρη παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε η γηπεδούχος ομάδα αλλά αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα αφού έδειξε την ποιότητα που έχει μια αήττητη ομάδα της Γ Εθνικής. Στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή απέναντι σε ένα ασύνδετο Παλιοχώρι. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για την Αγκαθια στο 10’ με σουτ εκτός εστίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με διπλή ευκαιρία έπειτα από λάθος της Νίκη στο 25’ ο επιθετικός του Άρη έβγαινε τετ-α-τετ αλλά ο τερματοφύλακας Παντελής Γιδαρόπουλος διάβασε άριστα τη φάση και βγήκε ταχύτατα και απέκρουσε την μπάλα όπου έφτασε πάλι σε πόδια αντιπάλων όπου με διαγώνιο συρτό σουτ έβγαλε την μπάλα άουτ. Αυτή ήταν η πιο μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο ενώ 2 σουτ της Νίκης μπλοκαρίστηκαν από τους αντίπαλους αμυντικούς που στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ανέβηκε ψηλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η υψηλή ποιότητα των παικτών του Κωστογλίδη που υπερείχαν κλείνοντας το Παλιοχώρι στο μισό του γηπέδου όπου ήρθε και το πρώτο γκολ της Νίκης μετά από σέντρα του Γιατζιτζόγλου ο αρχηγός της Αγκαθιάς Γιώργος Ρογγότης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Χάθηκαν κάποια ευκαιρίες από τα πλάγια αφού η Νίκη ανέβασε στροφές πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από σουτ του Ευγ. Κίτσα να βρίσκει αντίπαλο παίκτη και να βάζει την μπάλα στο τέρμα σημειώνοντας αυτογκόλ. Ενώ οι «ασπρόμαυροι» έχασαν και πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρογγότης, προκρίνονται εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ημαθίας.

Νίκη Αγκαθιάς: Γιδαρόπουλος, Γιώτας (76' Γιαζιτζόγλου), Σακαλής, Γιαννόπουλος, Ρογγότης, Πέτκος, Γαβριηλίδης (46' Αβραμόπουλος), Στυλίδης, Τριανταφυλλίδης, Ηλιάδης (46' Κίτσας Ε.), Σιδηρόπουλος (65' Χατζόπουλος).

Άρης Παλαιοζωρίου: Ματράκας, Αρβανίτης (83' Νατσικόπουλος), Παντόπουλος, Βασιλείου, Γιουλέκας, Νικολόπουλος (87' Πιστικίδης), Χατζόπουλος, Ρογιάννης, Μιχαηλίδης, Μπακιρτζής, Βεζυργιαννόπουλος (67' Μητσιώτης).

Δείτε στιγμιότυπα:

 

 

 

Κατηγορία Αθλητικά
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 13:36

Θέσεις εργασίας στην ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε

Η βιομηχανία ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. ζητά προσωπικό για τις ανάγκες της μονάδας παραγωγής της, που βρίσκεται στο 5οχλμ. Αλεξάνδρειας – Κρύας Βρύσης.

Συγκεκριμένα ζητούνται:

  • Εργάτες και εργάτριες για το τμήμα παραγωγής
  • Επιστημονικό προσωπικό (γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων, τεχνολόγους γεωπόνους).

Οι ενδιαφερόμενοι / ενδιαφερόμενες μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις στην έδρα της επιχείρησης, στο 5οχλμ. Αλεξάνδρειας – Κρύας Βρύσης.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από απλή φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333 027 800

email: info@almifoods.gr

Κατηγορία Γενικά

Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ B.C. συμμετέχει στο Χριστουγεννιάτικο γλέντι που διοργανώνει το "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" στην Αλεξάνδρεια στις 25 Δεκεμβρίου.

Σας προσκαλεί όλους την ημέρα των Χριστουγέννων για να γιορτάσετε παρέα και ταυτόχρονα να στηρίξετε την ομάδα της πόλης μας.


Τιμή πρόσκλησης:25 ευρώ(περιλαμβάνει πλήρες εορταστικό μενού με απεριόριστο κρασί).

48982699 10161219223165542 5386504097220263936 n

Ο «Μπακαλόγατος» κατέφτασε στο Πλατύ κι όχι δεν αναφερόμαστε στην Ελληνική ομώνυμη ταινία με τον Χατζηχρήστο αλλά στο νέο σύγχρονο παντοπωλείο που άνοιξε σε κεντρικό σημείο στο Πλατύ υπό νέα διεύθυνση.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν για να ευχηθεί καλές δουλειές στην Αγγελική Κοζίδου και την οικογένεια της στο νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Ο «Μπακαλόγατος» ένα σύγχρονο παντοπωλείο που μπορεί να ανταποκριθεί στις καθημερινές σας ανάγκες με εκλεκτά προϊόντα σε έναν φιλόξενο χώρο στο Πλατύ Ημαθίας.

Το Alexandriamou.gr εύχεται στην Αγγελική Κοζίδου καλές δουλειές.

Το ωράριο του καταστήματος είναι:

Δευτέρα-Παρασκευή 07:30-21:00

Σάββατο 07:30-19:00

Κυριακή: 09:30-12:30

 Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΟΠΑΚΟΜ) Δήμου Αλεξάνδρειας σας προσκαλεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5.00 μ.μ στην αίθουσα ψυχαγωγίας του ΚΑΠΗ του Οργανισμού, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η χορωδία του ΚΑΠΗ με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τo χορευτικό του Αμάραντου Αλεξάνδρειας με παραδοσιακούς χορούς.

Σας περιμένουμε όλους!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν:

"Την Πέμπτη 13/12/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Αγροτικου Συλλόγου Γεωργων Βέροιας ( Χαλκίδης Α. Βρανας Ι. Παπακωνσταντίνου Θ.)   με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο ΥΠΠΑΤ όπου και συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα των ροδακινοπαραγωγών σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις της παραγωγής από τις φετεινές βροχοπτώσεις μέσω του ντε μίνιμις (και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μετά την εξαίρεση των συμπυρίνων ροδακίνων αλλα και πολλών ποικοιλιών επιτραπεζίων και νεκταρινιών) , τις επιπτώσεις από την μη στήριξη του εισοδήματος εξ αιτίας του Ρώσικου εμπάργκο, και το ζήτημα των εργατών γης.

Δηλώσαμε εκ των προτέρων ότι η θέση μας για τις αποζημιώσεις της βροχόπτωσης του 18 όπως και για τις βροχοπτώσεις του 17 ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. «Οι ζημίες της παραγωγής   θάπρεπε να χαρακτηρίζονται να εκτιμούνται και να   αποζημιώνονται από το ΕΛΓΑ.»

Οσον αφορά τον τρόπο που διάλεξε το Υπουργείο να αποζημιώσει μέσω του προγράμματος ντε μίνιμις δηλώσαμε στον Υπουργό ότι αυτό γεννά κατάφωρες αδικίες , ελάχιστη εως αμελητέα οικονομική στήριξη, αφού απορρίπτει στο σύνολό τους τα συμπύρινα ροδάκινα και πολλές ποικοιλίες επιτραπεζίων και νεκταρινιών που επλήγησαν κι αυτές από τις βροχοπτώσεις.

Να προσθέσουμε επίσης ότι στο μικρό χρονικό περιθώριο που δόθηκε πολλοί παραγωγοί δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους είτε γιατί δεν ενημερώθηκαν είτε γιατί δεν πρόλαβαν να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά.

Η απάντηση του υπουργού για τα συμπήρινα μας παρέπεμψε στον Ιανουάριο – Φεβρουάριο για να δεί πιο αναλυτικά τα στοιχεια των συμπυρήνων (όπως μας ειπε) .

Για το θέμα του εμπάργκο . Καμία απάντηση.

Στο θέμα των εργατών γης ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι μελετά το δικαίωμα της τρίμηνης νόμιμης απασχόλησης συμφωνα με τα πρότυπα που εφαρμόζουν τρίτες χώρες.

Η αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε και την επόμενη μέρα Παρασκευή 14/12/2018 συμμετέχοντας στην αποστολή της « Παννελαδικης Επιτροπής των Μπλόκων» όπου και τέθηκαν τα γενικότερα αγροτικά θέματα (κοστος παραγωγής-τιμες προιόντων - ακατασχετο- αφορολόγητο- ασφαλιστικο – ΕΝΦΙΑ- κοκκινα δάνεια – κατασχέσεις κλπ) . Για όλα αυτά που συζητήθηκαν εκδίδεται δελτίο τυπου και από την «Παννελαδική Επιτροπή των Μπλόκων» .

Για όλα αυτά επίσης ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας προγραμματίζει Γενική Συνέλευση στις 27/12/2018 ώστε να ενημερωθούν οι αγρότες μας με κάθε λεπτομέρεια για όλα όσα μας απασχολούν και μαζί με τον Αγροτικό Σύλλογο Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» δυναμική κινητοποίηση στον ΕΛΓΑ στις 28/12/2018 .

Για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ότι μας ανήκει.

Για τον Α.Σ.Γ.ΒΕΡΟΙΑΣ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ".

Κατηγορία Αγροτικά

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα συντήρησης στον κόμβο του Κλειδίου στην Εγνατία Οδό όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του χωριού Χαράλαμπος Τσολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο.

Η διασκόρπιση πίσσας συνεχίζεται ώστε να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο κόμβος χωρίς καθυστέρηση.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το πρωί της 19ης Δεκέμβρη.

 

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας