alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την τελετή Υπόσχεσης,

Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΕ 65 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ .

Κατηγορία Αγροτικά

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Μαϊου 2018 τα τμήματα μπαμπίνι,προτζούνιορ,τζούνιορ,προπαιδικό του Αστέρα Αλεξάνδρειας συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στο τουρνουά της Ακαδημίας Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς.

Κατηγορία Αθλητικά

Τη διακοπή στην παροχή ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για την Κυριακή 20, τη Δευτέρα 21 και την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018.

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου ο βουλευτής Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρήστος Αντωνίου αναφέρει σε μήνυμά του τα εξής:

Η σημερινή επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων είναι μια μέρα οδύνης, αλλά και μια μέρα μνήμης για ολόκληρο το ελληνικό έθνος.
 

Στην ιστορική αλήθεια του τραγικού γεγονός της Γενοκτονίας των Ποντίων και τον ξεριζωμό τους από τα μέρη που ζούσαν από την αρχαιότητα αναφέρθηκε η υφυπουργός

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας