alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Στο τελικό στάδιο φαίνεται ότι είναι η πώληση της ιστορικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πηγές της fmvoice.gr το επενδυτικό fund που διαχειρίζεται και ελβετικά κεφάλαια, του κ. Lukas Fecker,

Κατηγορία Αγροτικά

Ο Ποντιακός Σύλλογος Αράχου "Ο ΠΟΝΤΟΣ" σας προσκαλεί στις 9 Ιουνίου 2018 στο Δημοτικό σχολείο του οικισμού Αράχου στην μουσικοχορευτική εκδήλωση «ΑΡΑΧΙΩΤΙΚΑ 2018».

 Στην βραδιά θα μας κρατήσουν συντροφιά με τα τραγούδια τους:
  • Στάθης Νικολαΐδης (τραγούδι)
  • Ανέστης Ιωακειμίδης (τραγούδι)
  • Γιώργος Ατματζίδης (λύρα)
  • Κώστας Ζώης (νταούλι)

Στη βραδιά θα δώσουν το παρόν το μικρό και το τμήμα παραστάσεων του συλλόγου.

Στο τέλος της βραδιάς θα κεράσουν και τανομένο σορβά.

Θα ήταν τιμή του συλλόγου να παρευρεθείτε στην εκδήλωση.

 

 

 

 

 

Ένα άλλο μείζον πρόβλημα προέκυψε κατά τη λήψη απόφασης του θέματος 11 στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για την καταβολή ή μη προστίμων που έχουν επιβληθεί στο Δήμο Αλεξάνδρειας όπου αφορά τον πρώην δήμο Μελίκης την χρονιά 2009.

Όπως έκανε γνωστό ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κιρκιλιανίδης ο μεγάλος ασθενής του δήμου Αλεξάνδρειας είναι η Μελίκη: «Ο μεγάλος ασθενής σαν χαρακτηρισμός για τον δήμο Μελίκης είναι πολύ λίγος και βλέπουμε πως μετά από οκτώ χρόνια ακόμα έρχονται ραβασάκια από τον δήμο Μελίκης και θα συνεχιστούν» ενώ σχολίασε και την εξαίρεση του τότε δήμου Μελίκης από τον οικονομικό έλεγχο λόγω έλλειψης στοιχείων: «Θα ήθελα να θυμίσω στο «σώμα» ότι το 2011 έγινε μια παραταξιακή επιτροπή, η οποία ήταν επιτροπή απογραφής. Έπρεπε να κάνουν απολογισμό σε όλους τους δήμους. Η ίδια επιτροπή εξαίρεσε τότε τον δήμο Μελίκης διότι δεν υπήρχαν οικονομικά στοιχεία» καθώς τόνισε πως την εκείνη εποχή έγινε μια απόπειρα εμπρησμού των οικονομικών στοιχειών του δήμου που επιβεβαίωσε κι ο κ. Δημητριάδης.

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, καλεί όλους τους πολίτες να ενισχύσουν το έργο του, προσφέροντας γάλα (μακράς διάρκειας), που θα διατεθεί σε οικογένειες του Δήμου μας, οι οποίες χρειάζονται την έμπρακτη υποστήριξη όλων μας. 
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (World Milk Day) εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, για να αναδείξει την τεράστια αξία του γάλακτος στην υγεία, την ανάπτυξη και την περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου πληθυσμού σε όλο τον κόσμο. 
 
Η συγκέντρωση γάλακτος γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, το οποίο στεγάζεται στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού και ώρες 8:00 π.μ με 4:00μ.μ. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 23330 53072-071.

Ένταση δημιουργήθηκε χθες κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβούλιου στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας μεταξύ της δημοτικής συμβούλου Όλγα Μοσχοπούλου και του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη.

Η κ. Μοσχοπούλου έφερε προς θέμα για συζήτηση στο «σώμα» την δικαίωση της διοίκησης μετά την έφεση για την Έκτακτη Οικονομική Επιτροπή που έλαβε χώρα στις 17/04/2017 πως η αντιπολίτευση δεν κλήθηκε στην επιτροπή παρά την τελευταία στιγμή: «Δεν είχαμε ενημέρωση πως υπάρχει και δεύτερη έκτακτη οικονομική επιτροπή. Είχαμε κλήση στις μια και τέταρτο για να παραβρεθούμε σε μια έκτακτη οικονομική επιτροπή στις μια και μισή; Χωρίς η γραμματέας να γνωρίζει το θέμα για το έκτακτο της υπόθεσης;» ενώ πρόσθεσε πως η αντιπολίτευση δεν ήταν απαραίτητη στην επιτροπή γιατί η απόφαση είχε ήδη παρθεί: «Είναι γνωστό αυτό, η απόφαση ήταν μιλημένη είμαστε περιττοί στη δική σας δημοκρατία. Ο δήμος πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και να μην συγκαλύπτει τυχόν παρατυπίες και βιασύνες μόνο και μόνο για να εκτελέσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας».

Η απάντηση του δημάρχου ήταν πως εφόσον υπήρχε η υπογραφή των συμβούλων στην δήλωση του Νόμου 105 η διαδικασία ήταν απολύτως νόμιμη: «Την υπογραφή σας ότι κληθήκατε την αμφισβητείτε κ. Μοσχοπούλου; Υπογράψατε ότι ενημερωθήκατε».

Εκεί η κατάσταση εντάθηκε με την δημοτική σύμβουλο να κάνει λόγο για ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις: «Οι μεθοδεύσεις σας είναι αυτές που μας ενόχλησαν. Οι μεθοδεύσεις σας με ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις» καθώς τόνισε πως από εδώ και πέρα θα είναι πιο προσεκτική προς τους υπαλλήλους της τωρινής διοίκησης: «Η υπογραφή που μπήκε στο αποδεικτικό μπήκε μετά από μια εβδομάδα. Μεταξύ σας το κάνατε κύριε δήμαρχε, δεν ήξερε κανένας από την αντιπολίτευση. Και το επιβεβαιώνει και ο κύριος Αλευράς. Από εδώ και πέρα μετά τις μεθοδεύσεις θα είμαι πάρα πολύ προσεκτική με τους οικείους σας και που βάζω την υπογραφή μου».

 

Το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ημαθίας στην προσπάθεια τους για έγκυρη ενημέρωση και προετοιμασία των μελών τους στα νέα δεδομένα και την καλύτερη προσαρμογή τους στο Νέο Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων «GDPR», υλοποίησε ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων και το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, την Τετάρτη 24.05.2018 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου, στη Βέροια.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Μπίκας Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών κος Ζυγουλιάνος Στέργιος.

Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο κος Άγγελος Τόλκας – Δικηγόρος Βέροιας, MSc Οικονομικού Δικαίου, Σύμβουλος Πιστοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, ο οποίος παρουσίασε «Τα νέα δεδομένα του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων», η κα Ελένη Διαφωνίδου, Νομικός, Ειδική συνεργάτης του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, η οποία παρουσίασε τον «Γενικό Κανονισμό: Αλλαγές και ευκαιρίες για τον επιχειρηματικό κόσμο», και ο κος Στέργιος Τζουβανίδης - Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων (ΕΛ.ΙΝ.Π), Ειδικός σε Θέματα Ασφάλειας Πληροφοριών ο οποίος παρουσίασε τον «Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO): Απαιτήσεις, Ρόλος και Εφαρμογή - Η πιστοποίηση ως μέσο επίδειξης συμμόρφωσης».

Την εκδήλωση παρακολούθησε στην κατάμεστη αίθουσα ενδιαφερόμενοι, τόσο επιχειρήσεων μελών της Ένωσης Φοροτεχνικών και του Επιμελητηρίου όσο και μη μελών τους (Δικηγόροι, Ξενοδόχοι, κλπ). Με το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων.

Κατηγορία Γενικά

Αφορμή για τις σκέψεις αυτές αποτέλεσαν τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο πρώην στρατόπεδο ΤΧΗ (ΜΧ) ΠΕΛΑΓΟΥ, γνωστό σε μας και ως «722 ΤΜΧ», που είχαν αποτέλεσμα τα τραυματισθούν και να διακομισθούν σε μονάδες υγείας της περιοχής μας 3 άνθρωποι και από την άλλη μεριά να πληγωθεί, - για άλλη μια φορά - το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών. Αυτό λειτουργώντας ανακλαστικά ξεδίπλωσε μια πλειάδα αντιδράσεων και σχολίων που βάζουν σε προβληματισμό όλους αυτούς που –λένε- ότι σχεδιάζουν για τις πόλεις του αύριο και την εύρυθμη λειτουργία τους. Πώς αντιδρούμε αλήθεια σε τέτοιου είδους ακούσματα και αναφορές για επεισόδια και παραβατικές συμπεριφορές; Τι είδους συναισθήματα μας κατακλύζουν κάθε φορά που διαβάζουμε για παρόμοια φαινόμενα που σημειωτέον τον πρώτο 5μηνο του 2018 έχουν συμβεί και σε άλλα camp προσφύγων και μεταναστών ειδικά στη Β. Ελλάδα ;

Λυπούμαστε αλλά και θυμώνουμε πολύ, τα βάζουμε με όλους και τέλος ψάχνουμε να ρίξουμε τις ευθύνες –πάντα σε κάποιους άλλους – που εύκολα καταλαβαίνουμε ότι, για την οικονομία της συζήτησης, είναι η Πολιτεία, είναι αυτές οι «περίεργες» & «αμαρτωλές» ΜΚΟ, είναι κι ο Δήμος (προσωποποιούμε πολλές φορές μάλιστα και το ίδιο τον Δήμαρχο!), είναι η Αστυνομία, είναι για εμάς οι «υπεύθυνοι» που δεν έκαναν -και δεν κάνουν - καλά τη δουλειά τους.

Και γιατί –συνήθως –το ξαναβλέπουμε μπροστά μας; Μα γιατί δεν κάναμε τίποτε, ούτε για να το κατανοήσουμε, ούτε για να το ερμηνεύσουμε, πόσο μάλλον για να το αντιμετωπίσουμε.  Εγώ αυτό το λέω και «αυτοσυντήρηση».

Να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα : την ευθύνη για την εσωτερική λειτουργία της καθημερινότητας, την ευρυθμία και την ευταξία των προσωρινών αυτών δομών φιλοξενίας (camps’) την έχουν το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής με τις υπηρεσίες πρώτης υποδοχής και ασύλου, η Ύπατη Αρμοστία που συντονίζει της ΜΚΟ που εργάζονται για αυτήν και ο Ελληνικός Στρατός. Σε περιπτώσεις δε παραβατικών συμπεριφορών που ξεφεύγουν των ορίων των δυνατοτήτων τους, καλείται η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και επιβάλλεται το γνωστόν «Νόμος & Τάξη» ή «Law & Order», για τους κινηματογραφόφιλους πλείστων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Οι τραυματίες (μόνον ευτυχώς στην περίπτωσή μας...) οδηγούνται τις δομές υγείας για νοσηλεία, οι παραβάτες ακολουθούν τις διαδικασίες που προβλέπονται κατά περίπτωση, οι διαχειριστές των δομών επιχειρούν να αλλάξουν(;) τη σύνθεση των ανθρώπων που φιλοξενούνται, ώστε να μην

(ξανά-) έχουμε εμπλοκές - συμπλοκές αφρικανών με ασιάτες, οικονομικών μεταναστών δηλαδή, προερχόμενοι από τρίτες με τον πόλεμο της Συρίας χώρες (Αλγερία, Μαρόκο, υποσαχάρια Αφρική) με τις οικογένειες Κούρδων και Σύριων προσφύγων πολέμου.

Φτάνει όμως αυτό ; Και επειδή στην παραπάνω εξίσωση η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι τοπικοί φορείς που την εκφράζουν, είναι από την αρχή απόντες (όχι με δική τους ευθύνη) και της φορτώνουν όλη την «λάντζα» που λέμε και την καθομιλουμένη, εκτιμώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή που πρέπει να “γυρίσει ο διακόπτης” και να οργανωθεί (οργανωθούμε) για να κατανοήσουμε το “πρόβλημα” από την μια μεριά, αλλά και την “ευκαιρία” από την άλλη.

Εξηγούμαι : Θέλουμε να μείνουν οι τοπικοί & περιφερειακοί θεσμικοί μας, αλλά και οι συλλογικοί φορείς των πολιτών, απλοί «θεατές» των εξελίξεων και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πολίτες, απλοί «σχολιαστές» σε blogs και σε παρέες ;

Πρέπει να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, τον προσωρινό χαρακτήρα αυτών των δομών και των «βίαιων» παρεμβάσεών τους που κάποιες φορές φέρνουν στην κανονικότητα των πόλεών μας. Μέσα από αυτό να αναζητήσουμε, αφενός τις δράσεις και τις παρεμβάσεις εκείνες που θα εξομαλύνουν την επίδραση των φαινομένων στους κατοίκους μας (πρόκληση!) και αφετέρου να προετοιμαστούμε να διεκδικήσουμε την «επόμενη ημέρα» των πρώην στρατοπέδων, μετά τη εξομάλυνση φυσικά του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος που τώρα ακριβώς βρίσκεται στην έξαρσή του, και απαιτεί από όλους εμάς ψυχραιμία, σύνεση και διάλογο (ευκαιρία !).

Τι μπορούμε όμως άμεσα να διεκδικήσουμε και να οργανώσουμε ;

Να κινητοποιήσουμε την κοινωνία των πολιτών, ενισχύοντας την δυνατότητα που έχουν οι διάφορες ενδιαφερόμενες ομάδες να συστρατευτούν σε μια τοπική σύμπραξη για την αποτροπή των φαινομένων ξενοφοβίας και ρατσισμού. Αυτό θα γίνει μέσα από τις δυνατότητες που διαθέτει η ίδια η πόλη μας, με τις αυτοδιοικητικές δομές και οι υπηρεσίες της, μαζί με τα Σχολεία, την Αστυνομία, τη Δικαιοσύνη, τους επιστημονικούς συλλόγους, τους εκπροσώπους του πολιτισμού και του αθλητισμού, για τον σχεδιασμό και την οργάνωση δράσεων ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης ενάντια στο φαινόμενο.

Στις ελληνικές περιπτώσεις μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την καινοτόμο αυτή πρωτοβουλία μια συνεργασία του Δήμου μας με το ΚΕ.ΜΕ.Α. - Κέντρο Μελετών Ασφαλείας- του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.kemea.gr). Εξειδικευμένοι αξιωματικοί και ειδικοί επιστήμονες έχουν την διάθεση και τη δυνατότητα να βοηθήσουν τις πόλεις να κατανοήσουν στην πραγματική τους βάση και να αναζητήσουν τις ενδεδειγμένες και αποδεκτές λύσεις για παρεμβάσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης των ανθρώπων τους.

Παρόμοια φαινόμενα με αυτό που πρόσφατα έγινε στο πρώην “722 ΤΜΧ”, έχουμε σε αρκετές άλλες ελληνικές πόλεις και σε νησιά, όπου ακόμη και μια πρωτοβουλία και των ΠΕΔ των Περιφερειών θα μπορούσε να συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση και αποκωδικοποίηση τέτοιων πιλοτικών δράσεων, κυρίως όμως θα βοηθούσε στην εξωστρεφή ανάγνωση του φαινομένου και όχι της μονομερούς και ενδοσκοπικής –βλαπτικής τελικά- ανακύκλωσης της καταστροφικής ρητορικής και του απορριπτικού λόγου.

Τελικά, τι αποφασίζουμε ; Κίνδυνος ή Ευκαιρία ;

(*) ο Δημήτρης Ρωσσάκης είναι Οικονομολόγος και τα τελευταία 20χρόνια ειδικεύεται στην διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη ανθρώπινων πόρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Κατηγορία Γενικά

Δωρεάν μαθήματα στην Βέροια και από το Tech Talent School, τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες που έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον προγραμματισμό. Το πρόγραμμα γίνεται με την υποστήριξη της Microsoft και του Found.ation και συνεισφέρει στην ανάπτυξη των ευκαιριών απασχόλησης και την διαρκής αναβάθμιση της τεχνογνωσίας στην Ελληνική αγορά εργασίας. Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο του Veria Tech Lab στον πρώτο όροφο της Βιβλιοθήκης.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το Πρόγραμμα
και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ:
https://www.eventora.com/en/Organizer/tts
τσεκάροντας ότι το μάθημα είναι για την πόλη μας.

Το πρόγραμμα και τα τμήματα είναι:

Learn how to code by playing Minecraft

Πίσω από κάθε αλληλεπίδραση ανάμεσα σε ανθρώπους και υπολογιστές υπάρχει ένας κώδικας. Ο προγραμματισμός είναι παντού και είναι καθοριστικός για την κατανόηση ενός υπερ-συνδεδεμένου κόσμου. Όταν κάποιος αποκτά βασικές γνώσεις προγραμματισμού, όχι μόνο διευρύνει τις δυνατότητες που του παρέχει η τεχνολογία αλλά και αρχίζει να σκέφτεται πιο μεθοδικά για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων.

WordPress: Introduction to Content Management

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να μάθει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να δημιουργήσουν με ευκολία αλλά και αποτελεσματικότητα περιεχόμενο, στην πλατφόρμα του WordPress, να οργανώσουν το σκελετό του site τους, να διαμορφώνουν και να προσαρμόζουν περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Χρήση και Ασφάλεια ενός λογαριασμού στα Social Media

Το workshop έχει στόχο να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για μια εισαγωγή σε μερικά από τα πιο ευρέως διαδεδομένα social media, όπου πρόκειται να πάρετε μία πρώτη γεύση από το περιβάλλον της κάθε εφαρμογής και από τις επιμέρους λειτουργίες τους. Απευθύνεται σε αρχάριους που επιθυμούν να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προστατευτούν από την αλόγιστη έκθεσή τους σε αυτά.

Εισαγωγή στο Internet

Tί είναι το Ίντερνετ; Aναρωτιέσαι πώς δημιουργήθηκε, τί δυνατότητες προσφέρει και πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου με ασφάλεια; Αισθάνεσαι ότι ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσεις το διαδίκτυο και να χαθείς στο ταξίδι της πληροφορίας, της επικοινωνίας και της διασκέδασης; Το Tech Talent School προσφέρει ένα εισαγωγικό σεμινάριο στον κόσμο του Internet, ιδανικό για όσους θέλετε να γνωρίσετε τον χώρο.

PHP for Beginners. An Introduction to Modern Programming with PHP

Η PHP είναι μία γλώσσα server-side scripting σχεδιασμένη για web development. Κατά τη διάρκεια αυτού του εισαγωγικού μαθήματος της PHP, οι αρχάριοι προγραμματιστές θα ανακαλύψουν τις θεμελιώδεις έννοιες που θα χρειαστούν για να γίνουν ειδικοί σε αυτή.

Unity and Vuforia. Create your first Augmented Reality project

Το Workshop έχει στόχο να μάθει στους συμμετέχοντες πως μπορούν να δημιουργήσουν μία εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας με την χρήση της Game engine Unity και του plugin VUFORIA. Η εισαγωγική αυτή παρουσίαση θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες όχι μόνο να γνωρίσουν την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmenter Reality) αλλά και να μάθουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αυτής μέσα από μία σύντομη παρουσίαση.

Ημερομηνία: 20/06, Ώρα: 18:00-20:00https://www.eventora.com/el/Events/Veria-Unity-80601

Κατηγορία Εκπαίδευση

Χειροποίητα διακοσμητικά έπιπλα για να δώσετε μια ανάσα ομορφιάς στον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο του σπιιτού σας, από τον Στέφανο Τσαγκαλίδη.

Χαρίστε στον κήπο, στη βεράντα ή στο μπαλκόνι σας μια ιδιαίτερη πινελιά επιλέγοντας κάποιο από τα χειροποίητα έπιπλα όπως το εικονιζόμενο τρενάκι ή το καρότσι και τα φυτά σας και ο χώρος θα δείχνουν πιο όμορφα από ποτέ.

Αποστολή σε όποιο σημείο της ΕΛΛΑΔΑΣ βρίσκεστε.

Στέφανος Τσαγκαλίδης

Τηλ: 6977783203

Παλαιοχώρι Ημαθίας

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: http://www.tsagalidis.com/

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας