alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Αγαπητοί «Μακεδόνες», παλιοί και νέοι καλωσορίσατε στην μεγάλη αγκαλιά του Καρπουζιού. Φάγαμε τόσο παραμύθι αυτές τις μέρες που δεν ξέρω πια τι να πιστέψω. Ο Τσίπρας μας έχει πει τόσα ψέματα που παίζει να μην τον λένε και Αλέξη (όλα περνάνε από το μυαλό μου). Βλέπεις κάποια λαμπρά μυαλά στην ελληνική βουλή και αμέσως σου γεννιέται η απορία «τι στο διάολο, μόνο η μάνα του Τσίπρα τον γέννησε με κουτάλες;».

M1

Από καθαροί Μακεδόνες καταλήξαμε Νότιοι Μακεδόνες. Σε λίγα χρόνια, ποιος ξέρει, μπορεί να καταλήξουμε και ως επαρχία της Βόρειας Μακεδονίας. Και τότε να δω ποιος θα πολεμήσει γι΄ αυτό. Πάντως όχι εμείς. Γιατί εμείς ποτέ δεν πολεμήσαμε. Ούτε τώρα, ούτε τότε. Ο Τσίπρας «πουλούσε» και μεις πίναμε καφέ στον πεζόδρομο. Αλλά είχαμε άποψη, είχαμε νεύρα, θέλαμε την Μακεδονία δική μας. Λυπάμαι που θα το πω αλλά και το που μας άφησαν να μένουμε στα σπίτια μας χάρη μας έκαναν. Δέκα εκατομμύρια Έλληνες και μόνο μια χούφτα πήγε στις Πρέσπες. Έχουμε μαγαζιά, πως θα πάω ως εκεί, τελειωμένη υπόθεση, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα και άλλες τέτοιες αηδίες.

Να μην πατήσουν οι βουλευτές του νομού μας ξανά το πόδι τους πουθενά, σε καμιά εκδήλωση, ακούγεται από κάποιους να μας παροτρύνουν μέσα από το facebook. Αυτοί οι επαναστάτες με τα στυλό είναι οι πρώτοι που είπαν ΝΑΙ. Φτάνει πια. Όταν δεν πολεμάς, χάνεις. Δεν σας κρύβω ότι περίμενα από τον Καρανίκα, έστω και τελευταία στιγμή, να πατήσει πόδι για όλα τα «εθνίκια» αλλά μετά διάβασα στο βιογραφικό του ότι είναι αντιρρησίας συνείδησης και δεν πήγε ούτε φαντάρος. Όταν δεν υπηρετείς την πατρίδα σου πώς να υπηρετήσεις τη φάρα σου;

Κύριε Τσίπρα μου, την Μακεδονία και τα μάτια σου. Θα πέσει μεγάλη πείνα αν την πουλήσεις και αυτήν. Σε σας εκεί κάτω στην Αθήνα το λέω. Εμείς σας ταΐζουμε, μη το ξεχνάτε αυτό.

Και βγαίνει και ο Γκυρίνης και επιμένει να βάλουμε αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις εισόδους της πόλης. Προσέξτε, με ή χωρίς τον Βουκεφάλα. Πέθανα. Όσο κοστίζουν τα μπομπόλια του Βουκεφάλα (ως γνωστών τα είχε μεγάλα) κοστίζει όλος ο στρατηλάτης. Είναι ακριβό το «στρόγγυλο» το μάρμαρο Παναγιώτη μουυυυυυ. Φαίνετε ρώτησε τιμές, πήρε τον αποθαρό για το πόσο κοστίζει το μάρμαρό και αποφάσισε να τον κάνει…. πεζό.

Στο συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε και ο λαογράφος μας Γιώργης Μελίκης. «Αστεία πράγματα! Δηλαδή να συναγωνιστούμε τα Σκόπια σε μία αρχαιολαγνεία την οποία δεν έχουμε ανάγκη; Βλέποντας, συνήθως, έναν κακότεχνο Αλέξανδρο θα γίνουμε περισσότερο Μακεδόνες; Να αλλάξουμε δρόμους και πλατείες «ενθυμούμενοι» τους αρχαίους ημών... θα αισθανόμαστε πιο βολικά στον Τόπο μας; Αστεία πράγματα!» και μετά άρχισε να παινεύεται όπως κάνει συνήθως. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κύριο Μελίκη (σημειώστε μέρα και ώρα).

Γιατί να βάλουμε τον Μέγα Αλέξανδρο στις εισόδους και να μην βάλουμε ανθρώπους που πολεμάνε για καλό αυτού του τόπου; Για παράδειγμα, εσένα Παναγιώτη μου. Τρέχεις και κοπιάζεις για όλους εμάς. Για παράδειγμα, εμένα. Γράφω και κοπιάζω για το καλό του τόπου μας.

M2

Εν όψει του 4ου φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους έψαχνα να δω τις ταινίες που θα προβληθούν. Μέσα λοιπόν στην όλη αναζήτηση έπεσα πάνω σε μία ταινία που με αναστάτωσε. Βρήκα τη Δράκαινα. Όπως καταλαβαίνετε έκανα τους ανάλογους συνειρμούς και συγκρίσεις. Δείτε και ψηφίστε.

M3

Ποια από τις δύο ερμήνευσε (κατά τη γνώμη σας) καλύτερα την ηρωίδα;

Α) η Ιουλία Ζωντανού

Β) η Νατάσσα Γερασιμίδου

Ψηφίστε και κερδίστε μπλουζάκια «ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ» στο mail: makisfilippopoulos71@gmail.com

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους ανοίγει τις πύλες του για 4η συνεχόμενη χρονιά. Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη προσπάθεια που πρέπει να την αγκαλιάσουμε όλοι μας. Τι εστί φεστιβάλ. Η μία ταινία πίσω από την άλλη όποτε και δεν βαριέσαι. Ταινίες που σπάνια μιλάνε οι ηθοποιοί οπότε και μπορείς να συνεχίσεις με τον φίλο σου την κουβέντα που αφήσατε στη μέση και τέλος ταινίες που όπως λένε οι κουλτουριάρηδες, κάτι έχουν να σου πούνε. Εγώ πάντως δεν το χάνω με τίποτα.

M4

Στο φεστιβάλ λοιπόν θα έχουμε και μία έναρξη πολύ διαφορετική από τις άλλες. Η θεατρική ομάδα του δήμου μας, μας υποσχέθηκε ότι θα δούμε την ιστορία του κινηματογράφου ζωντανά. Να υποθέσω από το ασπρόμαυρο στο έγχρωμο, από το βουβό στο μπούρου- μπούρου και άλλα τέτοια. Αλήθεια, από το ντυμένο στο γυμνό θα υπάρχει αναφορά; Ας μη ξεχνάμε ότι το πρώτο γυμνό στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο ήταν το 1931 και μάλιστα σε ελληνική ταινία, το “Δάφνις και Χλόη” σε σκηνοθεσία Ο. Λάσκου.

Τώρα να σε δω Χρύσα μου πόσο προχώ είσαι. Θα έβαζες ας πούμε την Αγγελική Κακαγιάννηνα παίξει την Χλόη. Δες και πέσμου.

M5

Για πρώτη φορά λοιπόν θα δούμε τη θεατρική ομάδα σε κάτι τέτοιο και λογικό είναι να είναι αγχωμένοι. Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας ικανοποιήσει όλους γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη ομάδα στα δύσκολα λειτουργεί πιο καλά. Εξάλλου στην μέχρι τώρα πορεία της δεν μας έδειξε και κάτι ευκολάκι.

Λίγο ο καιρός που δεν θέλει να στρώσει, λίγο ο Τσίπρας που μας τρέλανε, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, χάσαμε και αυτό το λίγο που μας έμεινε. Αποτέλεσμα, φεύγουμε από το σπίτι όπως να΄ναι. Η παρακάτω κυρία δεν είναι κάποια που βρήκα στο internet. Είναι από την Αλεξάνδρεια και πήγε στο supermarketγια ψώνια.

M6

Πάλι καλά που δεν φοράμε και δύο βρακιά. Να είναι το ένα κωλ..μέριbrazil και το άλλο με στρινγκ. Όχι ότι δεν περιμένω να το δω και αυτό από βδομάδα δηλαδή.

Και θα κλείσω με δύο φωτογραφίες που μου έστειλε αναγνώστης του Καρπουζιού. Ηλεκτρολόγος του δήμου αλλάζει λάμπες χωρίς μέτρα προστασίας. Ούτε κράνος, ούτε δεμένος είναι. Μόνο το κλουβί. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές, βασικός κανόνας.

M7

Το ανέκδοτο της χρονιάς. Τον Αύγουστο λέει ο Τσίπρας ότι θα βγούμε από το μνημόνιο. Τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.

Ραντεβού το άλλο Σάββατο Μακεδόνες μου.

 

To alexandriamou.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα κείμενά τους.

Την υιοθέτηση ή μη των άρθρων την αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στην
 
Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 4/2012 Πυροσβεστική Διάταξη (ΦΕΚ 1346/Β’/25.04.2012) «Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και

ΑΑΔΕ: Πλήρης οδηγός για τις φορολογικές δηλώσεις 2018 - ερωτήσεις και απαντήσεις σε φορολογικά θέματα (Ιούνιος 2018)

Αρμόδια υπηρεσία της Γ.Δ.Φ.Δ. της ΑΑΔΕ: Διεύθυνση Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας Τηλ. επικοινωνίας για παροχή διευκρινίσεων:

Κατηγορία Οικονομία

Σε προκήρυξη για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των υπηρεσιών της προχωρά η Ελληνική Αστυνομία. Ήδη εκδόθηκε η απόφαση για τα κριτήρια και την μοριοδότηση των υποψηφίων
Αντωνόπουλος Γιώργος Αντωνόπουλος Γιώργος

Ειδικοτερα συμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύουν πρώτα τα dikaiologitika news καθορίζεται η εξειδίκευση των κριτηρίων και ο καθορισμός των προσόντων των υποψηφίων, των απαιτούμενων δικαιολογητικών, της προθεσμίας και του τρόπου υποβολής των αιτήσεων, σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

Δεν απαιτείται οι υποψήφιοι να κατέχουν τίτλο σπουδών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Για τη συμμετοχή των υποψηφίων απαιτείται εμπειρία στον τομέα καθαριότητας, τουλάχιστον ένα (1) έτος. Τα προσόντα πρόσληψης ελέγχονται κατά την πρόσληψη και όχι κατά την κατάρτιση του πίνακα κατάταξης των υποψηφίων. Τα όρια ηλικίας πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά την κατάρτιση του πίνακα όσο και κατά την πρόσληψη.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται σε πίνακες με βάση τα κατωτέρω αναφερόμενα κριτήρια:

Χρόνος ανεργίας: Είκοσι πέντε (25) μονάδες ανά μήνα ανεργίας, από 4 μήνες με ανώτατο όριο τους δώδεκα μήνες. Άνεργος για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου θεωρείται ο υποψήφιος που έχει τέσσερις (4) τουλάχιστον πλήρεις μήνες ανεργίας. Ο υπολογισμός του χρόνου ανεργίας γίνεται από την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και προς τα πίσω. Χρόνος ανεργίας θεωρείται και ο χρόνος παρακολούθησης προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ, καθώς και εκείνων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλων Υπουργείων που εκτελούνται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ή τον ΟΑΕΔ, εφόσον ο υποψήφιος ήταν άνεργος τουλάχιστον επί τετράμηνο κατά το χρόνο ένταξής του στο πρόγραμμα. Στην περίπτωση που ο υποψήφιος επιθυμεί να συμμετέχει σε διαδικασία επιλογής, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί ένα από τα παραπάνω προγράμματα (πάντοτε υπό την προϋπόθεση τήρησης του τετραμήνου ανεργίας κατά το χρόνο ένταξής του σε αυτό), το χρονικό διάστημα από την έναρξη του προγράμματος μέχρι και την ημερομηνία υποβολής της αίτησης του λογίζεται επίσης ως χρόνος ανεργίας.

Αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας. α) Πενήντα (50) μονάδες για κάθε τέκνο πολύτεκνου υποψηφίου, β) πενήντα (50) μονάδες για κάθε μέλος προκειμένου για υποψηφίους που έχουν την ιδιότητα τέκνου πολύτεκνης οικογένειας. Τις ανωτέρω μονάδες δύναται να λάβει μόνο ένα μέλος της ίδιας οικογένειας κατά το ίδιο ημερολογιακό έτος στον ίδιο φορέα. Εάν στην αυτή διαδικασία επιλέγονται ως προσληπτέοι δύο (2) ή περισσότερα μέλη της ίδιας οικογένειας, κάνοντας χρήση του αυτού κριτηρίου και εφόσον δεν είναι δυνατή η οικειοθελής σύμπραξη αυτών για την επιλογή του ενός, διενεργείται δημόσια κλήρωση μεταξύ των υποψηφίων που δικαιούνται να μοριοδοτηθούν από το παραπάνω κριτήριο. Οι γονείς που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα κατά τις διατάξεις των ν. 860/1979 και 3454/2006 τη διατηρούν ισοβίως και απολαμβάνουν ισοβίως τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτή, τα τέκνα τους όμως προστατεύονται και απολαμβάνουν τα σχετικά δικαιώματα για όσο διάστημα διαρκεί η πολυτεκνική ιδιότητα έστω και του ενός γονέα. Ο πολύτεκνος υποψήφιος βαθμολογείται με πενήντα (50) μονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του. Το τέκνο πολύτεκνης οικογένειας βαθμολογείται με πενήντα (50) μονάδες για κάθε τέκνο της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του. Η βαθμολογία υπολογίζεται μόνο στα ζώντα μέλη της οικογένειας. Υποψήφιος που είναι ταυτόχρονα πολύτεκνος και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας δικαιούται να κάνει χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά εκ των δύο ιδιοτήτων, αποκλεισμένης της αθροιστικής βαθμολόγησης.

Αριθμός τέκνων τρίτεκνης οικογένειας. α) Σαράντα (40) μονάδες για κάθε τέκνο τρίτεκνου υποψηφίου, β) σαράντα (40) μονάδες για κάθε μέλος προκειμένου για υποψήφιους που έχουν την ιδιότητα του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας. Τις ανωτέρω μονάδες δύναται να λάβει μόνο ένα μέλος της ίδιας οικογένειας κατά το ίδιο ημερολογιακό έτος στον ίδιο φορέα.

Μονογονεϊκές οικογένειες. α) Πενήντα (50) μονάδες για κάθε τέκνο, προκειμένου για υποψήφιο που έχει την ιδιότητα γονέα μονογονεϊκής οικογένειας. β) Πενήντα (50) μονάδες για κάθε μέλος προκειμένου για υποψηφίους που έχουν την ιδιότητα τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας.

Εμπειρία Δέκα (10) μονάδες ανά μήνα για τους πρώτους τριάντα έξι (36)μήνες εμπειρία και επτά (7) μονάδες ανά μήνα για τους λοιπούς μήνες με ανώτατο όριο τους εβδομήντα δύο (72) μήνες. Στην περίπτωση που η εμπειρία έχει αποκτηθεί στους φορείς της παρ.1 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει, οι πρώτοι τριάντα έξι (36) μήνες βαθμολογούνται με είκοσι (20) μονάδες ανά μήνα. Ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση στον τομέα καθαριότητας.

Εντοπιότητα Σε κάθε περίπτωση προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν σύμφωνα με τα ανωτέρω κριτήρια, οι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων των νομών ή των νησιών ή των παραμεθορίων περιοχών που προβλέπονται στην περίπτωση ιδ’ της παραγράφου 8 του άρθρου 17, καθώς και δήμων με πληθυσμό μικρότερο των 10.000 κατοίκων, εφόσον όλοι οι ανωτέρω επιθυμούν το διορισμό τους σε θέσεις υπηρεσιών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994 και της παρ. 3 του άρθρου 1 του ν. 2527/1997 στον αντίστοιχο νομό ή νησί ή παραμεθόριο περιοχή ή δήμο. Η ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου αποδεικνύεται σύμφωνα με το αρ. 279 του ν. 3463/2006 (Α’ 114).

Οι Αρμόδιες Υπηρεσίες του οικείου φορέα, αξιολογούν τα κριτήρια επιλογής και συντάσσουν προσωρινούς πίνακες κατάταξης προσληπτέων και απορριπτέων, τους οποίους αναρτούν στο κατάστημα τους και δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και επιπλέον τους αποστέλλουν στο ΑΣ.Ε.Π., μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για έλεγχο νομιμότητας. Κατά των προσωρινών πινάκων οι υποψήφιοι μπορούν να ασκήσουν ένσταση ενώπιον του ΑΣ.Ε.Π. μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλιού 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Το Α.Σ.Ε.Π. διενεργεί τον έλεγχο νομιμότητας και τον κατ’ ένσταση έλεγχο μέσα σε ένα (1) μήνα από την πάροδο της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Η απόφαση του ΑΣ.Ε.Π. κοινοποιείται στις ανωτέρω αρμόδιες Υπηρεσίες, προκειμένου να καταρτίσουν τον οριστικό πίνακα προσληπτέων.

Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας γίνεται η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δεκαοκτώ (18) μηνών, πραγματοποιείται ως εξής: Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων που έχουν τα ίδια προσόντα γίνεται κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης, (χρόνος ανεργίας, πολυτεκνική ιδιότητα, τριτεκνική ιδιότητα, αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκή ιδιότητα, εμπειρία).

Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος ανεργίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, προηγείται ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης του και αν συμπίπτει και αυτή η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.

Αμέσως μετά την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων προσληπτέων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του οικείου φορέα, αυτοί διαβιβάζονται στην Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού/Α.Ε.Α., προκειμένου καταρτιστεί Απόφαση Πρόσληψης η οποία υπογράφεται από τον οικείο Υπουργό. Αναμόρφωση των πινάκων μετά τον έλεγχο του ΑΣ.Ε.Π., εκτελείται άμεσα από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες του οικείου φορέα, οι οποίες διαβιβάζουν εκ νέου τους οριστικούς πίνακες προσληπτέων στην Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού/Α.Ε.Α., προκειμένου καταρτιστεί τροποποιημένη Απόφαση Πρόσληψης η οποία υπογράφεται από τον οικείο Υπουργό.

Οι προσωρινά προσληφθέντες που δεν περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες απολύονται. Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόληση τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.

δείτε την απόφαση εδω

www.dikaiologitika.gr του Γιώργου Αντωνόπουλου

Κατηγορία Γενικά

Oι θερμοκρασίες μέχρι την Κυριακή θα παραμείνουν σε κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ ο καιρός από την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει διακυμάνσεις. Βροχές, καταιγίδες και

Κατηγορία Γενικά

Σε συμφωνία κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης γιά την διευθέτηση του ελληνικού χρέους και τις τεχνικές δυνατότητες γιά την Ελλάδα μετά την λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας