alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά την κεντρική ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στελέχη της Ημαθίας με τον Βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Τομεάρχη Τουρισμού Μάνο Κόνσολα βουλευτή Δωδεκανήσων βρέθηκαν σε γνωστό καφέ της Θεσσαλονίκης.

Φωτο fb Nikos Takis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επόμενη μέρα της χώρας έθεσε έξι βασικούς στόχους:

Ένα νέο καλαίσθητο στέκι για να ξεκινήσει γευστικά η μέρα σας δημιouργήθηκε για να ταράξει ¨τα νερά¨ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Άνοιξε ¨τις πύλες του¨ για να κάνει τη διαφορά την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στην οδό Εθνικής Αντίστασης 29 απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Τώρα δεν έχετε καμιά δικαιολογία, ακόμα και εσείς που παραπονιέστε ότι δεν προλαβαίνετε να φάτε πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας ... Το SIR & MADAME θα γίνει η καθημερινή σας απαραίτητη, γευστική και υγιεινή συνήθεια! Απολαύστε ένα γευστικό και θρεπτικό πρωινό πίνοντας παράλληλα το καφεδάκι της αρεσκεία σας, ή ένα φυσικό χυμό, επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων και διαλέξτε διάφορα είδη σφολιάτας, snacks, γλυκά, γνωστά για την ποιότητά τους, καθώς και γευστικό καφέ της JACOBS.

Αφού SIR & MADAME και καφές JACOBS πάνε...αντάμα και απογειώνουν τον ουρανίσκο με γεύσεις καφέ που αγγίζουν ποιοτικά την κορυφή! Γευστικά κρύα σάντουιτς. Ετοιμάζονται καθημερινά, μοναδικές γεύσεις με ξεχωριστά υλικά, γεμάτα φρεσκάδα, υψηλής ποιότητας προϊόντα... Προσφέρεται επίσης καφές όλων των ειδών για να τον πάρετε μαζί σας ή να τον απολαύσετε σε ένα από τα τραπεζάκια του.

Ένα ευρωπαϊκό café με ιδιαίτερη αισθητική και φρέσκια διάθεση. Η λεπτομέρεια στη διακόσμηση έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Γι΄αυτό λοιπόν σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα... Αξίζει να το επισκεφτείτε και μια δοκιμή θα σας κάνει σίγουρα θαμώνες του!

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 09:48

Ζητείται κοπέλα για βραδινή εργασία

Ζητείται κοπέλα για βραδινή εργασία σε καφενείο στην Κορυφή Ημαθίας . τηλ 2333041452

Κατηγορία Θέσεις Εργασίας

Αναφορικά με την χθεσινή  συνέντευξη τύπου  του νέου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και τα περί  «πρωτοβουλιών  για την ενίσχυση  του εισοδήματος των  αγροτών»  έχουμε να τονίσουμε τα εξής : 

Κατηγορία Αγροτικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας