alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Περιοδείες στα χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας συνέχισε να πραγματοποιεί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης,

Δύο διαφορετικές παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του δήμου Αλεξάνδρειας ανεβαίνουν το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Απριλίου και ώρα 20:30’ στο Συνεδριακό-Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Γωνιάδη.

Πρόκειται για δύο έργα που έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν το μυαλό του θεατή, o oποίος φτάνει να αναρωτιέται ακόμη και για τον ίδιο του τον εαυτό δίνοντας το μήνυμα της αποξένωσης και της διαφορετικότητας.

Οι ηθοποιοί σε ταξιδεύουν σε μονοπάτια του νου, της απομόνωσης και της μοναχικότητας αλλά και της χαράς μέσα από τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα ανατρέποντας κατεστήμενα άλλων εποχών.

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις:

''Μητρική Στοργή'' μονόπρακτο του Αύγουστου Στρίντμπεργκ 
΄΄Ρόζα'' μονόλογος του Νίκου Μανούδη

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Γωνιάδης
Ενδυματολογία: Χρύσα Αντωνίου 
Κατασκευή Ενδυμάτων: Νίκος Τριανταφυλλόπουλος - Σουλτάνα Τριανταφυλλοπούλου 
Κείμενο "περί Στρίντμπεργκ'' : Άννα-Μαρία Προδρομίδου
Φωτογραφίες: Κατερίνα Στριάκα 
Μουσική Επιλογή: Νίκος Μέκκας
Κομμώσεις: Νανά Σαχπατζίδου 
Ψυμιθίαση: Ελένη Παλιά
Φωτισμός : Στράτος Γιοβανόπουλος
Μακέτα αφίσας: Βασίλης Τάτσης

''ΡΟΖΑ'' μονόλογος του Νίκου Μανούδη 
Σκηνοθεσία : Οδυσσέα Γωνιάδη

Παίζουν:
Ρόζα: Χρυσή Τράντου 
Ρεπόρτερ: Άννα-Μαρία Προδρομίδου 
Εικονολήπτης: Γεωργία Διμπιτούζη

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 & ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 20:30
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

''Μητρική Στοργή'' μονόπρακτο του Αύγουστου Στρίντμπεργκ

Σκηνοθεσία : Οδυσσέας Γωνιάδης

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Μητέρα: Δήμητρα Παπαγεωργίου 
Αυγούστα: Σοφία Παίδιου 
Έλενα: Γεωργία Διμπιτούζη
Λίζα: Άννα-Μαρία Προδρομίδου

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 & ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 στις 20:30
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

 

Ένας νέος ανανεωμένος χώρος στην Αλεξάνδρεια άνοιξε και είναι έτοιμος να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους φίλους!

Καταστήματα και τη λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας επισκέφτηκαν το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου ο υπ. δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Αργύρης Πανταζόπουλος και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας» με σκοπό την ενημέρωση

για τα Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης, τη Δεύτερα 15 Απριλίου στις 20:30’.

Μοίρασαν φυλλάδια και προσκλήσεις ενώ συνομίλησαν με τον κόσμο ακούγοντας προτάσεις, παράπονα και υποδείξεις.

 

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ρεύματος λόγω στις παρακάτω περιοχές:

14/4/2019 8:00:00 πμ-2:00:00 μμ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ(ΑΠΟ Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΕΩΣ ΚΡΗΤΗΣ), ΤΗΝ ΟΔΟ Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ(ΕΩΣ ΤΑΓΜ.ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ) ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΝΗΣΕΛΙ, ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΔΕΗ ΕΩΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ.

14/4/2019 12:00:00 μμ- 1:00:00 μμ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ Σ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΛΟΥΔΙΑ, ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ

15/4/2019 8:00:00 πμ- 2:30:00 μμ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΚΑΣΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ, ΑΠΟ 08:00 ΕΩΣ 09:30 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΥΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΛΟΥΤΡΟΣ

Απόγευμα 13ης Απριλίου 2003, ημέρα Κυριακή λίγο πριν τις 19:30, ο χρόνος σταματά ξαφνικά στην κοιλάδα των Τεμπών.

21 μαθητές που επέστρεφαν στο Μακροχώρι Ημαθίας από σχολική εκδρομή στην Αθήνα χάνουν ακαριαία τη ζωή τους σε ένα από τα πιο τρομακτικά τροχαία δυστυχήματα που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν οι μαθητές, βρισκόταν στην κοιλάδα των Τεμπών με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη. Στο αντίθετο ρεύμα κινούνταν ένα φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα του Έβρου. Ο οδηγός έχασε ξαφνικά τον έλεγχό του και συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο.

Από τη μοιραία σύγκρουση σκοτώνονται επιτόπου 21 μαθητές και τραυματίζονται άλλοι 9. Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο έκαναν πάνω από δύο ώρες να απεγκλωβίσουν νεκρούς και τραυματίες, ενώ οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος αποτυπώνουν το μέγεθος της τραγωδίας καθώς τα νοβοπάν έκοψαν στα δύο το πούλμαν.

526585.jpg

Ο κρότος της σύγκρουσης «πάγωσε τον χρόνο», όπως έλεγαν εκείνη την εποχή τα ΜΜΕ. Όμως ο χρόνος δεν πάγωσε. Οι διασωθέντες μαθητές αλλά και οι συγγενείς, έπρεπε να μάθουν να ζουν με αυτές τις εικόνες. Όλη η Ελλάδα θρηνούσε μαζί τους, όμως επρόκειτο για μια πρωτοφανή τραγωδία.

Οι αιτίες της σύγκρουσης αναλύθηκαν λεπτομερώς αλλά δεν έγιναν ποτέ 100% σαφείς. Ο οδηγός οδηγούσε έξι ώρες χωρίς διάλειμμα και τα ελαστικά του δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, το λεωφορείο είχε κριθεί ακατάλληλο λόγω παλαιότητας και έπρεπε να είχε αποσυρθεί τουλάχιστον 3 μήνες πριν.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η δίκη έγινε πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2008 , με τον οδηγό του λεωφορείου να αθωώνεται, αλλά τον οδηγό της νταλίκας να καταδικάζεται σε κάθειρξη 15 ετών. Οι ιδιοκτήτες της νταλίκας αλλά και του εργοστασίου νοβοπάν, καταδικάστηκαν από 4 μέχρι 14 χρόνια. Η εταιρεία κατέβαλλε επίσης το ποσό των 8.500.000 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων. Όπως είπε ο αντιδήμαρχος Βέροιας το 2012, «Παρά τις τιμωρίες, παρά τις αποζημιώσεις, τα παιδιά του Μακροχωρίου δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω.

Έχασαν τη ζωή τους, αλλά μένουν στη μνήμη αιώνια, οι:
Ευαγγελία Θ. Γάτου, Ετών 16
Αναστασία Π. Παυλίδου, Ετών 16
Περιστερά Ι. Ουστά ,Ετών 16
Γεωργία Δ. Τραπεζανλή, Ετών 16
Σταύρος Δ. Κανελλόπουλος, Ετών 15
Ηλίας Π. Τσολερίδης, Ετών 16
Παναγιώτης Κων. Μουρατίδης, Ετών 16
Ανδρέας Χ. Αθανασιάδης, Ετών 16
Χριστίνα Ε. Σταματέλλου, Ετών 16
Ιωάννης Κ. Τριανταφυλλίδης, Ετών 16
Βασίλειος Ν. Παπαδόπουλος, Ετών 16
Ευανθία Κ. Ψαλίδα, Ετών 16
Δημήτριος Α. Κοσμίδης, Ετών 15
Κωνσταντίνος Α. Θαλαλαίος, Ετών 16
Γεσθιμανή Ζ. Σταφυλίδου, Ετών 16
Σάββας Λ. Παναγιωτίδης, Ετών 16
Αθανάσιος Μαρκανταράς, Ετών 16
Γιώργος Κ. Μήτσκας, Ετών 16
Ιωάννα Θ. Καστίδου, Ετών 16
Δημήτριος Θ. Σίγγας, Ετών 16
Όλγα Β. Αγγελίνα, Ετών 15
Κατηγορία Γενικά

         Την Παρασκευή 12 Απριλίου κλιμάκιο του συνδυασμού ΄ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ΄ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο ΚΩΣΤΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ επισκέφθηκε στη Βέροια την ΑΝ.ΗΜΑ. (ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΜΑΘΙΑΣ).

         Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΑΝ.ΗΜΑ. όλο το υπηρεσιακό προσωπικό, ο πρόεδρος ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ και η περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. κ. ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΛΑ.

         Ο Κώστας Ναλμπάντης αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας των δήμων με την ΑΝ.ΗΜΑ. ως προγραμματικό και συμμετοχικό κομμάτι Ευρωπαϊκών προγραμμάτων τονίζοντας ότι ο συνεργατισμός και το αλληλέγγυο πνεύμα είναι τεράστιο περιουσιακό στοιχείο.

         Εκ μέρους της ΑΝ.ΗΜΑ. και μετά την αναλυτική τοποθέτηση των υπηρεσιακών παραγόντων ως προς τα προγράμματα και τις δυνατότητες συμμετοχής σε αυτά εκ΄μέρους των δήμων και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας μέσω των δήμων, ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. αφού τόνισε ότι η συμμετοχή σε προγράμματα για όσους δεν συμμετέχουν είναι αποκλειστική ευθύνη των δήμων ευχήθηκε ο Νέος Δήμαρχος να δείξει προγραμματικό ενδιαφέρον για το καλό όλων.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Παιδικό Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου με πλήθος παιδιών και γονιών να δίνουν το παρόν στο Συνεδριακό-Εκθεσιακό Κέντρο Αλεξάνδρειας για το πρώτο μάθημα της Δημιουργικής Γραφής.

Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα σε δέκα συναντήσεις ξεκινώντας από σήμερα, 13 Απριλίου μέχρι τις 22 Ιουνίου 2019 και αφορούν μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα της βιβλιοθήκης.

Τα μαθήματα θα συντονίζει η κ. Παπαδήμα μαζί με την κ. Χατζηνικολάου, η οποία μίλησε για την ίδρυση και τις παροχές του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς τονίζοντας πως ο δήμος θα σταθεί αρωγός στις δράσεις του Πανεπιστημίου και του πολιτισμού.

Η συντονίστρια κ. Πάττυ Παπαδήμα επισήμανε πόσο σημαντικό είναι το διάβασμα και η γραφή και πόσο μάλλον σε μικρές ηλικίες αναφερόμενη σε ένα ρητό που είπε ο Αϊνστάιν ρωτούμενος πως μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά μας εξυπνότερα εκείνος αποκρίθηκε «Διαβάστε τους βιβλία» και σε επόμενη ερώτηση πως μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά ακόμη πιο έξυπνα ο ίδιος απάντησε: «Διαβάστε τους ακόμη περισσότερα βιβλία».

Να σημειωθεί πως από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει και τμήμα ενηλίκων με μαθήματα ψυχολογίας.

Λίγα λόγια για το Πανεπιστήμιο και το πρόγραμμα:

Το «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο  Ενεργών Πολιτών» είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας που συστάθηκε στην Καβάλα και υλοποιεί επιμορφωτικά προγράμματα μη Χρηματοδοτούμενα από κάποιο Κρατικό Φορέα. Σκοπός του φορέα είναι να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο πέρα από ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και επαγγελματική ενασχόληση, να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης και δράσης του αλλά και τα πνευματικά του ενδιαφέροντα, μέσα από σειρές-κύκλους μορφωτικών μαθημάτων, προγραμμάτων συμβουλευτικής υποστήριξης, ημερίδων, διαλέξεων και συνεδρίων με επίκαιρα αλλά και διαχρονικά  θέματα και ζητήματα.

Το «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο» λειτουργεί με επιτυχία εδώ και επτά συνεχή χρόνια στις πόλεις Καβάλα, Χρυσούπολη, Ξάνθη, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Βέροια, Τύρναβο, Μαραθώνα, Πάτρα και Μουζάκι.

Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Το πρόγραμμα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 περιλαμβάνει θέματα από το ευρύ επιστημονικό πεδίο της Ψυχολογίας και της Κοινωνιολογίας και Δημιουργικής Γραφής στα παιδιά. Διαπρεπείς στον χώρο τους επιστήμονες κλήθηκαν, μέσα από συστηματικά οργανωμένες σειρές μαθημάτων, να προσφέρουν στα μέλη του φορέα «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών» έγκυρες, κατασταλαγμένες γνώσεις αλλά και προβληματισμούς.

Ένα μεγάλο μέρος των εκπαιδευτών μας εκπαιδεύεται με το πρόγραμμα ΕRASMUS + του ΙΚΥ (Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ενηλίκων Erasmus +) στον Τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και στη συνέχεια μεταδίδει τις γνώσεις και τις δεξιότητες του στους σπουδαστές του Κ.Π.Ε.Π.

Τα μαθήματα της Δημιουργικής Γραφής για παιδιά θα πραγματοποιηθούν σε 10 συναντήσεις ξεκινώντας από 13/4/2019 έως 22/6/2019. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα βιωματικό διαδραστικό εργαστήρι ανάγνωσης και γραφής. Ένα μαθητικό εργαστήρι δράσης στο οποίο τα παιδιά παίζουν και εξοικειώνονται με τις λέξεις και με τις τεχνικές συγγραφής. Οι μικροί δημιουργοί μέσα από μια διαρκή ενεργητική διαδικασία ανακαλύπτουν, μαθαίνουν και δημιουργούν. Στόχος του προγράμματος είναι η καλλιέργεια της δημιουργικότητας, της φαντασίας και η άμεση εξοικείωση με τη γραφή. Μέσα από την αξιοποίηση πολλών μορφών Τέχνης όπως τη λογοτεχνία, την ποίηση, τη μουσική, τη ζωγραφική και το θέατρο τα παιδιά γράφουν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες. Μια διαδικασία δημιουργίας που συμβάλλει στην σωστή οργάνωση και έκφραση των ιδεών αλλά και στην αποτελεσματικότερη επικοινωνία. Μέσα από μια διαδρομή δημιουργική, συνεργατική και διασκεδαστική τα παιδιά στο τέλος μπορούν να γράψουν τη δική τους ιστορία.

Τα μαθήματα Ψυχολογίας για ενήλικες πραγματοποιούνται σε 15 τετράωρες συναντήσεις ανά εβδομάδα, από τον Οκτώβριο 2019 έως τον Ιούνιο του 2020, συνοδεύονται από εποπτικό υλικό (διαφάνειες, ακουστικό υλικό κλπ.) και έχουν τη μορφή παρουσιάσεων, εργαστηρίων και συζητήσεων. Επίσης, το διδακτικό υλικό και η ενδεικτική βιβλιογραφία αναρτώνται στην ιστοσελίδα όπου, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης με ειδικό κωδικό.

Από τον Απρίλη 2019 θα ξεκινήσει ο ξεκινήσει ο παρακάτω ετήσιος επιμορφωτικός τομέας για ενήλικες:

  1. Δημιουργική Γραφή (θέματα που άπτονται της ψυχικής, κοινωνικής και σωματικής μας έκφρασης ) από τις 11:30- 13:30

Από τον Οκτώβριο 2019 θα ξεκινήσει ο παρακάτω ετήσιος επιμορφωτικός τομέας για ενήλικες:

  1. Ψυχολογία (θέματα που άπτονται της ψυχικής και κοινωνικής μας υγείας) από τις 11:30- 14:00

Στο κλείσιμο του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Ετήσιας Επιμόρφωσης.

Προϋποθέσεις

  • Δεχόμαστε αιτήσεις εγγραφών μελών για τα τμήματα των παιδιών & ενηλίκων άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το εθνικό, μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο.
  • Στη σελίδα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου http://www.koinonikopanep.comυπάρχει ηλεκτρονική αίτηση όπου η δήλωση συμμετοχής στη θεματική ενότητα είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνη πράξη αυτοδέσμευσης.
  • Οι σπουδαστές μπορούν να πραγματοποιήσουν έως και 4 απουσίες για τη χορήγηση της Βεβαίωσης Ετήσιας Επιμόρφωσης.
  • Το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα για την κάθε θεματική ενότητα του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» έχει την παρακάτω οικονομική συνδρομή για το ακαδημαϊκό έτος 2019- 2020:
  • Καταβάλλεται το ποσό 60 ευρώ για τα παιδιά και 140 ευρώ για τους ενήλικες στην Τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» : IBANGR 56017 1618 0006 6181 2768 7051
  • Στην κατάθεση αναγράφεται υποχρεωτικά το όνομα και η πόλη παρακολούθησης.
  • Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.
  • Υπάρχει η δυνατότητα για τους σπουδαστές να εκπονήσουν προαιρετική εργασία (από ένα έως τέσσερα άτομα) σε μία υποθεματική κατηγορία κάποιας θεματικής ενότητας την οποία παρακολουθούν έχοντας τη βοήθεια και την υποστήριξη (ερευνητική και βιβλιογραφική) του ανάλογου εισηγητή. Η εργασία αυτή θα μπορεί να αναρτάται δημόσια σε ηλεκτρονικό περιοδικό με ISSN ή στην ιστοσελίδα του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» και να παρουσιάζεται με μορφή προφορικής ανακοίνωσης στο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διοργανώνεται από το φορέα κάθε τέσσερα χρόνια.
  • Απλό μέλος μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε με ετήσια συνδρομή 25 Ευρώ όπου θα του παρέχεται η δυνατότητα δωρέαν συμμετοχής σε διάφορες δράσεις που διοργανώνει ο φορέας (προβολή ταινίας, εκδρομές, εκπαιδευτικές ξεναγήσεις και επισκέψεις κ.ά.).

Επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με τη συντονίστρια του νομού Ημαθίας, κ. Παπαδήμου Πάττυστο τηλ. 6977024950 και με τη Γραμματεία του Κ.Π.Ε.Π. κ. Έφη Λοιζά στο τηλ. 6906501716 και6942434306 για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση (ιστοσελίδα: www.koinonikopanep.com).

Υπάρχει ακόμα δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο email:

Koinonikopanep@gmail.com & fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών

 

Κατηγορία Εκπαίδευση

Η παράταξη του Κώστα Ναλμπάντη «Αξίζουμε Καλύτερα» το απόγευμα της Παρασκευής 12 Απριλίου παρουσίασε δύο ακόμη δυνατές υποψηφιότητες μεταξύ αυτών και o Παναγιώτης Μεσσαλάς, o οποίος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο συνδυασμός ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ του Κώστα Ναλμπάντη είναι ο ορισμός του ανεξάρτητου συνδυασμού. Άνδρες και γυναίκες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αφήσαμε στην άκρη τις κομματικές μας ταυτότητες και συν ταχθήκαμε στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο Δήμο Αλεξάνδρειας. ¨Όσο αφορά εμένα προσωπικά, είναι σημαία μου η ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση και εύκολα το διαπιστώνει κάποιος αυτό με τις μέχρι τώρα επιλογές μου τόσο στον Δήμο Αλεξάνδρειας με τον Μπάμπη Γκιόνογλου όσο και στον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης με την συστράτευση μου με τον νυν περιφερειάρχη.

Τα κομματικά στεγανά και τα ψευτοδιλήματα που κάποιοι θέτουν στους συνδημότες μας δεν έχουν καμία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν . Άλλωστε στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θέτουμε τον εαυτό μας στη ψυχοφθόρα πραγματικά διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό ή το θεωρούν εύκολο τους προκαλώ να προτάξουν τα στήθια τους και να μπούνε στον αγώνα. Επειδή μάλιστα η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι ας αφήσουν κατά μέρους την ανώνυμη (νομίζουν) σπέκουλα και λάσπη. Κανείς ποτέ δεν κατάφερε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.  

Δήλωση υποψηφιότητας

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κομμάτι της ζωής μου. Για περίπου 30 χρόνια είμαι δημοτικός υπάλληλος δίνοντας πάντα την ψυχή μου για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα τα παιδιά μου είχα τη χαρά να βρεθώ και στην διοίκηση του Δήμου μας με Δήμαρχο τον Μπάμπη Γκιόνογλου. Στην παρούσα φάση νιώθω ότι η ανάληψη του Δημαρχιακού θώκου από τον Κώστα Ναλμπάντη θα βάλει το Δήμο μας σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης δημιουργώντας το Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε. Βάζω λοιπόν πλάτη σ αυτή την προσπάθεια και γίνομαι συνοδοιπόρος του Κώστα Ναλμπάντη δίνοντας έναν έντιμο αγώνα γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Π. Μεσσαλάς».

 

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 13/04/2019

Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας