alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

-Ο καλός λύκος δεν λείπει ποτέ από την εκλογική ενημερότητα.


-Δεν θα γελάσει κανένας με τις παραξενιές που ξετρυπώνουν οι μπιριμπάδες της Αγκαθιάς προ παντός όταν έχουν κέφια και πληροφορίες από τα διπλανά τραπέζια.


-Ένα διπλανό τραπέζι λοιπόν από κείθε από το ποτάμι, κάπου εκεί στην κομμένη γέφυρα στο Νησέλι, δεν λέει να βάλει γλώσσα μέσα.


-Ο δήμαρχος Αργύρης, λέει ο μπιριμπάς, ότι δεν κρύβει μόνον λόγια αλλά και ονόματα.


-Τώρα τι εμπιστοσύνη να έχεις σε έναν συνδυασμό που αποκρυφιάζεται;


-Με τέτοια κιμπαριλίκια δήμαρχε Αργύρη, δύσκολα και τέταρτο σε βλέπει η Ρήνα η χαρτορίχτρα.


-Ας είναι, σάμπως όταν σε ξεκίνησε ο μπάρμπας- Σάκης γύρευε κάτι καλύτερο;


-Α, μπα.


-Η πλάκα του μπιριμπά της κομμένης γέφυρας όμως είναι άλλη.


-Τι μας ξεφούρνισε ο αφιλότιμος σε ένα καρέ του άσσου.


-Ότι τάχατες ο δήμαρχος Πάνος δυσκολεύτηκε τόσο πολύ, που για να κλείσει το συνδυασμό του έβαλε. Και τι δεν έβαλε!!!


-Κανά δύο αντρόγυνα, κάτι Συριζαίικα αδέρφια, (ναι- ναι του Δημητρίου, του Δημητρίου), στον κόρφο του Μακεδονομάχου, μια κυρία πάνω, στο δημοτικό ντε, ένας σύζυγος κάτω στο τοπικό και πάει λέγοντας.


-Τι προκοπή να δει ο δήμαρχος Πάνος από τέτοια μπερδέματα;


-Ο στριμωγμένος λοιπόν δήμαρχος Πάνος θα το παίζει νταής για εκτόνωση.


-Ναι ρε, να του φύγει το άγχος μέσα από άσκοπα νταϊλίκια, λίγο το έχεις;


-Λίγο το έχεις να χώνει για συμπλήρωμα σαν υποψήφια, τη σύζυγο αντιδημάρχου, γιατί αλλιώς πάπαλα το ψηφοδέλτιο του Γιδά;


-Και πάμε τώρα στο δήμαρχο και βουλευτή και ξανά υποψήφιο δήμαρχο, τον δήμαρχο Μιχάλη.


-Ε, αυτός τραβάει το κάρο μονόπατα.


-Ξέμεινε από ανθρώπους όχι όμως και από καύσιμα.


-Αυτός να δεις τι κόλπα σκαρφίζεται για να κλείσει ψηφοδέλτια.


-Έναν από δω τον λατανίζει κατά κει, μια από εκεί την φέρνει κατά δώθε και τον μεγάλο καημό τον έχει με το χουνέρι που του έκανε ο Κώστας που κρατάει άμυνα προς το Νιόκαστρο υπέρ του ξεπερασμένου μπάρμπα-Σάκη.


-Ο δήμαρχος Μιχάλης όμως το παίζει, ψύχραιμος και καλά κάνει, γιατί αλλιώς θα του φύγει και ο τελευταίος συνταξιούχος που το παίζει δικανίκι και βάζει υποψηφιότητα για να προκάνει κανέναν σταυρό, πριν προλάβουν οι άλλοι να διαβάσουν τα σαράντα.


-Ο δήμαρχος Κώστας μας ζάλισε εμάς τους νεολαίους με το ποτό γνωριμίας που μας κέρασε στην εκδήλωση-γιορτή που διοργάνωσε με τα «ξωτικά» του δήμου Τρικκαίων.


-Μας ζάλισε επειδή δεν μας μαρτύρησε ότι ο δήμος Τρικκαίων είναι δήμος Τρικάλων Θεσσαλίας, που πολλοί στριμώχνονταν κατά το Φλεβάρη για να δουν πως κυκλοφορεί το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό και όχι «τον Μύλο των Ξωτικών».


-Ας είναι ρουφήξαμε το ποτό στην υγεία του και ε, ναι, τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να του τινάξουμε το ψηφοδέλτιο.


-Και ένα ψηφοδέλτιο νεολαίου παίζει σημαδιακό ρόλο.


-Ας το προσέξουν όλοι αυτό.


-Εμ βέβαια, ζήλεψε και ο δήμαρχος Πάνος και κερνάει χυμό σε κάθε μια στο προαύλιο του Πνευματικού που μόνον πνευματικό δεν είναι. Και που πλάκα θα έχει να το ζητήσει και κανένας άλλος για μια προεκλογική εκδήλωση ροκ, που θα μοιράζει τσιγάρα.


-Σκούρα δηλαδή τα πράγματα όπως λέει και ο μπάρμπα-Θωμάς που ξέρει πολύ καλά από εκλογές.


-Σκούρα και ας ξεκαθαρίζει ο ορίζοντας προπαντός για αυτούς που ξοδιάστηκαν ή ξοδιάζονται ακόμα με φοβερά ποσά.


-Αλήθεια γιατί θέλουν να γίνουν δήμαρχοι με αγορές;


-Με καρέκλα γεμάτη αγκάθια μην ανακατεύεσαι ξαναλέει ο μπάρμπα-Θωμάς. Ποιος τον ακούει όμως;


-Ας ξεκαθαρίσουμε όμως εμείς τα πράγματα.


-Ο δήμαρχος Ηλίας αφουγκράζεται και δηλώνει παρών σε κάθε πρόκληση περί αντιπαράθεσης για το κοινό καλό.


-Ο δήμαρχος Ηλίας είναι ψύχραιμος και ωραίος, γιατί ξέρει ότι πατάει σε γερό σανίδι.


-Ο δήμαρχος Αργύρης ούτε ξέφυγε, ούτε θα ξεφύγει επειδή ξέρει γιατί τον έσπρωξαν να αρχηγέψει και μέχρι που μπορεί να φτάσει.


-Ε, εντάξει του ξεφεύγει κάποτε-κάποτε και καμιά κουβέντα.


-Ο δήμαρχος Μιχάλης με τόση πείρα που καίει και βαλανιδιά, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πορευτεί, που λέει και Ρήνα η Αγκαθιώτισα, μέχρι εκεί που μπορεί να οδηγήσει το κάρο.


-Ο δήμαρχος Πάνος όχι μονάχα ξέφυγε αλλά καθημερινά επειδή χάνει ψυχολογία θα κατεβαίνει σκαλί-σκαλί αφού όπως λέει ο μπιριμπάς που χάνει την παρτίδα και είναι γνώστης του παιχνιδιού, η ψυχολογία χτυπάει κέντα, που λέμε εμείς οι χαρτοπαίκτες της Αγκαθιάς.


-Ο δήμαρχος Κώστας δείχνει ότι βολεύεται με τα τερτίπια που σκαρώνει με νεολαίους και κερδίζοντας ψυχολογία προσπερνάει αδιάφορος κάθε κακό κατήφορο του αιρετού που τα κάνει μαντάρα παντού και το μάτι του γυαλίζει μόνον προς τα κάτω.


-Ας πούμε ύστερα από τόσα ψέματα που σας είπαμε και μια αλήθεια.


-Τα ψέματα τελειώνουν σε καμιά δεκαριά μέρες και έτσι ο κάθε κατεργάρης- μαζί κι εμείς- θα πάει στον πάγκο του.


-Τώρα αν ο πάγκος θα είναι και ακριβοπληρωμένος θα σας γελάσω γιατί με τις τσίμπλες που έχουμε στα μάτια όχι μονάχα δεν βλέπουμε τα έργα που έκανε ο δήμαρχος Πάνος, αλλά ούτε τα ευρώ που περνάνε δίπλα μας από την ανάπτυξη και τις επενδύσεις που έγιναν στον τόπο μας.


-Φυσικά το πιο νόστιμο το κρατήσαμε για το τέλος, επειδή ένας μπιριμπάς είναι πολύ παρατηριτικός γιατί αλλιώς χάνει την παρτίδα.


-Είναι ή δεν είναι η Ν.Δ. με το «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»;

Τη λαϊκή αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους πωλητές με εγκάρδια χαμόγελα, αγκαλιές και φιλιά αποδεικνύοντας την αγάπη και την αποδοχή που έχει ο κόσμος προς το πρόσωπο του.

Ο κ. Τεληγιαννίδης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών, τα αφουγκράστηκε και υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός στο πλευρό τους.

 

 

Επίσκεψη στην Ημαθία θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 15-05-2019 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού Αλληλεγγύη, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Θα παραστεί στις 11:00, στα εγκαίνια του παραρτήματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο κτήριο της Αναπτυξιακής Ημαθίας, στην οδό Θεσσαλονίκης 46

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τη Βέροια και περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων, ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου και πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 1.050 παιδιών και 1.400 γονέων/κηδεμόνων, πραγματοποιήθηκε το έκτο φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης». Στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν παιδιά από 14 ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες από τους νομούς Αττικής, Κορινθίας, Βοιωτίας, Ευβοίας και Κυκλάδων, οι οποίες υποστηρίζονται από το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ. Επίσης, στο φεστιβάλ συμμετείχαν,για πρώτη φορά, παιδιά από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, 25 μαθητές του “OverTheRainbow”InternationalSchoolτου Λουξεμβούργου, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Τα παιδιά πήραν μέρος σε πλήθος από δραστηριότητες που προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό, την αφοσίωση και την ομαδικότητα. Αγωνίστηκαν σε παραολυμπιακά αθλήματα, συμμετείχαν σε αγώνες ποδοσφαίρου χωρίς σκορ και βαθμολογία, έμαθαν τις βασικές αρχές του ράγκμπι και του κρίκετ, εξασκήθηκαν στο τένις, τον στίβο, το πινγκ πονγκ και το σκάκι. Επιπλέον, παρακολούθησαν μαθήματα ρομποτικής, καθώς και μία σειρά από άλλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Παράλληλα, οι γονείς/κηδεμόνες των παιδιών συμμετείχαν σε σεμινάριο για θέματα διατροφής και ψυχολογίας, από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού παραβρέθηκαν, επίσης, διακεκριμένοι αθλητές, όπως οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Τάσος Μητρόπουλος, Γιάννης Καλιτζάκης και Θεόδωρος Παχατουρίδης, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην ελεύθερη πάλη Γιώργος Πιλίδης,η διεθνής μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Σωτηρίου, ο πρωταθλητής Ελλάδας στον ακοντισμό και ΟΠΑΠ ChampionΓιάννης Κυριαζής, ο πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης Φίλιππος Δεμιρκάν και πολλοί άλλοι, οι οποίοι έδωσαν στα παιδιά πολύτιμες κατευθύνσεις.

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ ταξιδεύουν στο Βόλο

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ θα ολοκληρώσουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το διπλό φεστιβάλ, τα οποίο θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στο Βόλο.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, που υλοποιείται εφέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά, υποστηρίζει παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών, από 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, από 49 νομούς της Ελλάδας.

Οι μικροί αθλητές λαμβάνουν προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, καθώς και επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους. Επιπλέον, τους παρέχονται αθλητικό υλικό και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.

Στο πρόγραμμα έχουν πάρει μέρος έως σήμερα 33.000 μικροί αθλητές μαζί με τους γονείς/κηδεμόνες τους, καθώς και 1.300 προπονητές. Επίσης, έχουν διοργανωθεί 36 φεστιβάλ, σε όλη την Ελλάδα.

Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στοwww.opap.gr

Κατηγορία Γενικά

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας κ. Σάκη Τσιάπλα είχε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ναλμπάντης, στο πλαίσιο των επαφών με φορείς του τόπου για την καταγραφή της κατάστασης και τυχόν αναγκαίων παρεμβάσεων απ την πλευρά του Δήμου.

Ο κ. Τσιάπλας ενημέρωσε τον κ. Ναλμπάντη και τους υποψηφίους που τον συνόδευαν για τις προοπτικές περαιτέρω βελτίωσης του Κέντρου Υγείας και διαβεβαίωσε ότι έχουν δρομολογηθεί σημαντικές εξελίξεις τόσο για την ενίσχυση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, όσο και για την βελτίωση του εξοπλισμού.

Απ τη μεριά του ο κ. Ναλμπάντης διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε ότι χρειαστεί το Κέντρο Υγείας και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο συντοπίτης του Πρόεδρος του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας, στο πρόσωπο του οποίου ο ίδιος και η παράταξη του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο κ. Τσιάπλας ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι εφόσον εκλεγεί θα έχουν μια πραγματικά εποικοδομητική συνεργασία για το καλό του τόπου.

 

 

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και εκ νέου υποψήφιος Παναγιώτης Γκυρίνης μαζί με συνεργάτες του συνδυασμού του «Ώρα Ευθύνης» επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαϊου τον Εμπορικό Σύλλογο της Αλεξάνδρειας.

Στη συνάντηση ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου έθεσε ερωτήματα στο δήμαρχο σχετικά με θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο όσον αφορά το Open Mall, τους πεζοδρομημένους δρόμους, σημεία φορτώσεων-εκφορτώσεων και άλλα ενώ ο δήμαρχος απάντησε σε όλα, με κύριο μέλημα του το Open Μall, το οποίο χαρακτήρισε «άριστο» όπως βαθμολογήθηκε στην πρώτη φάση αξιολόγησης του ενώ δεσμεύτηκε πως πρώτη του πράξη μόλις επανεκλεγεί θα είναι η ανακατασκευή των πεζοδρομημένων δρόμων.

 

  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019001
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019002
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019004
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019005
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019006
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019007
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019008
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019009
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019010
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019011
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019013
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019014
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019015
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019016
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019017
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019018
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019019
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019020
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019021
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019022
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019023
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019024
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019025
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019026
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019027
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019028
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019029
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019030
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019031
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019033
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019034
  • alexandriamou_emporikosgkirinis2019035

Simple Image Gallery Extended

"Η Ομάδα Γυναικών του συνδυασμού “ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη διοργανώνει ομιλία - συζήτηση την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 17:30 στο SIR AND MADAME του Αποστόλη Ουσταμπασίδη (Εθν. Αντίστασης 29, Αλεξάνδρεια) με θέμα “Το άγχος των παιδιών στις εξετάσεις” από την Ειδική Παιδαγωγό Μαρία Ζίντρου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ζώντας σε μια εποχή έντονου ανταγωνισμού, μεγάλης ανεργίας και πολλών αδιεξόδων καλούνται σε λίγες μέρες σε εξετάσεις για την πρόοδό τους στην επόμενη τάξη, ενώ η Γ’ λυκείου μπαίνει στη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων για την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο.

Το άγχος μεγάλο, η αγωνία και η ένταση σε υψηλό επίπεδο.
Οι γονείς, κυρίως οι μητέρες, καλούνται καθημερινά να στηρίζουν τα παιδιά τους.

Η ομάδα γυναικών της “ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” καλεί όλες τις γυναίκες σε συζήτηση για να διερευνήσουμε όλες μαζί με τη βοήθεια της Ειδικού την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να καταθέσουμε την άποψή μας για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για ότι αφορά τη γυναίκα στη σημερινή κοινωνία."

Κατηγορία Εκπαίδευση

Η Παιδική Χορωδία "Μελισσάνθη" του Δήμου Αλεξάνδρειας συμμετείχε χτες, Δευτέρα 13 Μαΐου, σε μεγαλειώδη επετειακή συναυλία για τα 40χρονα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Η χορωδία μας μαζί με το Ensemble "Ηχοχρώματα" (χορωδία και ορχήστρα) των εκπαιδευτηρίων, συνόδεψαν το Γιώργο Χατζηνάσιο και το Μανώλη Μητσιά, στη χορωδιακή εκδοχή  γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών του συνθέτη.

Πλήθος κόσμου σε μια κατάμεστη αίθουσα, χειροκρότησε θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Διεύθυναν η Ελένη Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Πολυμενέρης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η κ. Μαντουλίδου παρέθεσε δεξίωση για όλους τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε θερμά τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την εξαιρετικά τιμητική πρόσκληση, αλλά και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Δελιόπουλο και το μέλος  του Δ.Σ. κ. Δρίζη για την αμέριστη συμπαράστασή τους!

Η Μαέστρος  Ελένη Θεοδωρίδου

Ο Καλλιτεχνικός υπεύθυνος Γρηγόρης Σαββόπουλος

Από το δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Στο Δήμο μας λειτουργεί το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στον τόπο μας. Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα και εύκολα την κατάσταση της υγείας τους.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιούν δωρεάν η Νοσηλεύτρια του παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας και οι νοσηλεύτριες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Αλεξάνδρειας στα Αγροτικά ιατρεία του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Τηλεϊατρικής Vodafone, περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης, μέτρηση πίεσης, μέτρηση του κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο, μέτρησης ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων.

Οι εξετάσεις αυτές, εφόσον ο Γενικός Ιατρός το κρίνει απαραίτητο, μεταφέρονται αυτόματα στους καρδιολόγους/πνευμονολόγους του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, οι οποίοι αποστέλλουν τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση με τον ίδιο αυτόματο τρόπο.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και συμμετέχουν επιπλέον σε αυτό το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής της Υγείας και η εταιρεία Vidavo.

Το συντονισμό για την υλοποίηση του Προγράμματος Τηλεϊατρικής από πλευράς Δήμου έχει ο αρμόδιος σε θέματα υγείας κος Μπρουσκέλης Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας. Την ιατρική παρακολούθηση του προγράμματος έχει η κα Τζιάρα Ελένη Γενικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2333053045 και 2333053072.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΑ 
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ 
ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ

Οι παραπάνω εξετάσεις θα γίνουν στο Ιατρείο του παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας, πλατεία Παπαντωνίου 1 από τις 09.00πμ έως τις 14.00μμ

Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια η κα Τσουρβαλούδη Δήμητρα, Τηλέφωνο επικοινωνίας 2333023114.

Κατηγορία Υγεία
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (10/5) στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την προετοιμασία της επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη και του προέδρου του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ, στην Ημαθία την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, παραβρέθηκε η βουλευτής  Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, η οποία και ενημέρωσε με ανάρτησή της στα social media σχετικά με το αρχικό πλάνο που αποφασίστηκε για την επίσκεψη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, λοιπόν, το πρόγραμμα αναμένεται να διαμορφωθεί ως εξής:
11:00  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ: Συνάντηση με παραγωγούς
13:00-15:00 ΒΕΡΟΙΑ: Επίσκεψη ΕΛΓΑ, Συνέντευξη Τύπου, Συνάντηση με Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και Ομάδες Παραγωγών
18:00 – 20:00 ΝΑΟΥΣΑ: Συνάντηση με Οινοποιούς, Εκδήλωση με θέμα «Κλιματική Αλλαγή – Ρόλος της ΝΕΑ ΚΑΠ»
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας