alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019

Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου 2019 ο συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης» του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη πραγματοποίησε τα Εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και παρουσίασε προτάσεις με τις οποίες θα πορευτεί την επόμενη ημέρα στο Δήμο Αλεξάνδρειας δίνοντας έμφαση στη νεανική επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση και τη γεωργία καθώς και σε άλλους τομείς.

Τη Δευτέρα 6 Μαϊου 2019 το απόγευμα μια τεράστια λεύκα που βρισκόταν εντός του προαύλειου χώρου του σχολείου

Κατηγορία Αστυνομικά

ΔΤ: "Προσκαλούμε τους/τις ενδιαφερόμενους/νες μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, τους απόφοιτους Λυκείου καθώς και τους Γονείς/Κηδεμόνες τους, να παραστούν σε ενημερωτική συνάντηση – εκδήλωση η οποία διοργανώνεται από την υπηρεσία μας με τη συμμετοχή αξιωματικών του Στρατού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και θα διεξαχθεί στις 16 & 17 Μαΐου 2019 στον χώρο της Βιβλιοθήκης του 5ου ΓΕΛ Βέροιας (Ταχ. Δ/νση: Εργοχώρι Βέροιας, τηλ. 23310-24843) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Α. Πέμπτη 16/05/2019 ώρα 8.30-10.30: 1ο ΓΕΛ Βέροιας, 2ο ΓΕΛ Βέροιας, ΕΠΑΛ Βέροιας, ΕΠΑΛ Νάουσας, 1ο ΓΕΛ Νάουσας, 2ο ΓΕΛ Νάουσας, Λυκειακές τάξεις Ειρηνούπολης, Λυκειακές τάξεις Ριζομάτων, Εσπερινό ΓΕΛ Βέροιας, απόφοιτοι Λυκείου

Β. Παρασκευή 17/05/2019 ώρα 8.30-10.30: 3ο ΓΕΛ Βέροιας, 4ο ΓΕΛ Βέροιας, 5ο ΓΕΛ Βέροιας, 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, ΓΕΛ Πλατέος-Κορυφής, ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας, Μουσικό Σχολείο Βέροιας, Εσπερινό ΕΠΑΛ Βέροιας, ΓΕΛ Μακροχωρίου, ΓΕΛ Μελίκης

Κατηγορία Εκπαίδευση

Αυτά τα «πεφταστέρια» παρατηρούνται δύο φορές κάθε χρόνο στον ουρανό

Οι Υδροχοΐδες, που προέρχονται από την ουρά του κομήτη του Χάλεϊ, κορυφώνονται και στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαΐου προς τα χαράματα της Τρίτης. Είναι η δεύτερη ανοιξιάτικη βροχή διαττόντων μετά τις Λυρίδες του Απριλίου.

Επειδή έχει προηγηθεί Νέα Σελήνη (στις 4 Μαΐου), ο νυχτερινός ουρανός θα είναι πολύ σκοτεινός, πράγμα που θα διευκολύνει τις παρατηρήσεις, εφόσον δεν υπάρχουν σύννεφα στον ουρανό.

Στο βόρειο ημισφαίριο, όπου βρίσκεται και η χώρα μας, αναμένονται έως 30 διάττοντες ανά ώρα στον ουρανό, κυρίως λίγο πριν την αυγή, ενώ στο νότιο ημισφαίριο ο αριθμός τους φθάνει έως τα 60 μετέωρα την ώρα, με ταχύτητα 67 χλμ. το δευτερόλεπτο. Η ονομασία της «βροχής» οφείλεται στο ότι οι διάττοντες φαίνεται να προέρχονται από το άστρο Ήτα του αστερισμού του Υδροχόου.

Αυτά τα «πεφταστέρια» παρατηρούνται δύο φορές κάθε χρόνο στον ουρανό, όταν η τροχιά της Γης διασταυρώνεται με τα σωματίδια σκόνης που έχει αφήσει πίσω του ο κομήτης του Χάλεϊ. Σε πρώτη φάση η «βροχή» (γνωστή ως Ήτα Υδροχοΐδες) διαρκεί από τις 19 Απριλίου έως τις 28 Μαΐου με αποκορύφωμα στις 6 Μαΐου, ενώ τη δεύτερη φορά η «βροχή» (με την ονομασία Ωριωνίδες) διαρκεί από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου, με αποκορύφωμα στις 22 Οκτωβρίου.

Έχουν περάσει περίπου 25 χρόνια από τότε που για τελευταία φορά ο κομήτης «Χάλεϊ», γνωστός από πολύ παλιά, πλησίασε στη Γη. Είχε βρεθεί, στις 9 Φεβρουαρίου 1986, στο κοντινότερο σημείο του από την Ήλιο, περνώντας ανάμεσα στον Ερμή και στην Αφροδίτη. Ο κομήτης ακολουθεί μια ελλειπτική τροχιά διάρκειας 75 ετών και απομακρύνεται πια διαρκώς από τον πλανήτη μας, παρόλα αυτά έχει αφήσει πίσω του ένα «ποτάμι» σωματιδίων που περιοδικά συναντιέται με τη Γη.

Κατηγορία Γενικά

Επεκτείνεται ο Φάκελος Ασφάλισης Υγείας του ΕΟΠΥΥ και στα προστατευόμενα μέλη των δικαιούχων του Οργανισμού. Mέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για το αποτέλεσμα της έγκρισης των ηλεκτρονικών γνωματεύσεων Ειδικής Αγωγής των παιδιών τους και όλοι οι δικαιούχοι για οποιαδήποτε άλλη παροχή έχουν ζητήσει έγκριση ηλεκτρονικής γνωμάτευσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αρμόδιας διεύθυνσης του ΕΟΠΥΥ, «στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών στους δικαιούχους ΕΟΠΥΥ, ο Φάκελος Ασφάλισης Υγείας (ΦΑΥ) εκσυγχρονίζεται ως εργαλείο ενημέρωσης και για τα προστατευόμενα μέλη».

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, η ενημέρωση αφορά το σύνολο των υπηρεσιών υγείας που αποζημιώνονται από τον Οργανισμό με στόχο τη διαφάνεια και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών. Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στις νέες λειτουργικότητες του Φακέλου Ασφάλισης Υγείας γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΥΥ (www.eopyy.gov.gr), επιλογή: Πολίτης / Φάκελος Ασφάλισης Υγείας/ Οδηγίες Εγγραφής, Χρήσης και FAQs, σχετικά με τα άμεσα και τα προστατευόμενα μέλη δικαιούχων του ΕΟΠΥΥ.

Όπως υπογραμμίζει ο ΕΟΠΥΥ, «μέσω της αναφερόμενης υπηρεσίας, οι γονείς δύναται να ενημερώνονται άμεσα για το αποτέλεσμα της έγκρισης των ηλεκτρονικών γνωματεύσεων Ειδικής Αγωγής των παιδιών τους και όλοι οι δικαιούχοι για οποιαδήποτε άλλη παροχή έχουν ζητήσει έγκριση ηλεκτρονικής γνωμάτευσης».

O Π.Μ.Σ. Νέων Αγκαθιάς "Ο ΑΣΤΗΡ" παρουσιάζει μια εκδήλωση με τίτλο: "Μέγας Αλέξανδρος "-οδοιπορώντας μαζί του" με χορό, μουσική, τραγούδια, θεατρικά και πολύ .... Ελλάδα!

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Μελίκης.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αγκαθιάς και σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Τιμή εισόδου 3 ευρώ.

astirmeliki2019

Η φημισμένη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού επισκέπτεται τη Βέροια στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου για τα 100 χρόνια Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, αλλά και τιμής των επιζησάντων της Γενοκτονίας.

Μία ξεχωριστή συναυλία, ένα μουσικό ταξίδι που θα ξεκινήσει με μικρό αφιέρωμα στην ποντιακή μουσική , θα συνεχιστεί με γνωστά έργα Ελλήνων συνθετών (μουσική από τον κινηματογράφο), που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, και θα ολοκληρωθεί με τον Πυρρίχιο χορό από χορευτές- μέλη της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 8.30μ.μ. στην Πλατεία Ωρολογίου.
Μαέστρος Μπάντας Πολεμικού Ναυτικού : Πλωτάρχης Γεώργιος Τσιλιμπάρης.

Επιμέλεια – Οργάνωση εκδήλωσης : Νανά Καραγιαννίδου
Διοικητική Υποστήριξη εκδήλωσης : Μίνα Λέκκα
Γενικός Συντονισμός : Αντώνης Καγκελίδης
Διοργάνωση : Δήμος Βέροιας

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι ποντιακοί σύλλογοι Δήμου Βέροιας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη , με την παράκληση να προσκομιστούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα (αναλγητικά-αντιπυρετικά -αντιβιώσεις παιδιών και ενηλίκων) για το Δημοτικό Ιατρείο.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ της ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥ Π.Ν

Η ιστορία της Μπάντας του Π.Ν ξεκινά τον Απρίλιο του 1879.

Είκοσι οκτώ εθελοντές μουσικοί επιβαίνουν στον ΑΤΜΟΔΡΟΜΩΝΑ ( όπως αποκαλούσαν το πολεμικό πλοίο) ΕΛΛΑΣ και συμμετέχοντας στον εκπαιδευτικό πλου του ,πραγματοποιούν την πρώτη εμφάνιση στρατιωτικής μπάντας στη πρωτεύουσα της Μάλτας, στην Βαλέτα.

Μετά από 17 χρόνια και ενώ η Mπάντα έχει σημειώσει σημαντικά βήματα προόδου συμμετέχει στην έναρξη των πρώτων σύγχρονων ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας στις 25 Μαρτίου του 1896.

Τον Σεπτέμβριο του 1911, ενώ ο Ελληνικός Στόλος εκσυγχρονίζεται αποκτώντας το νεότευκτο θωρηκτό ‘’ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ ‘’, ο κυβερνήτης του Ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης εγκαθιστά την Μπάντα επί του θωρηκτού . Με την απόφασή του αυτή τόνισε τον ενεργό ρόλο που η Μπάντα μπορεί να διαδραματίσει σε περίοδο πολέμου εμψυχώνοντας τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων.

Η μπάντα αρχίζει να αποκτά αξιοζήλευτη δυναμική και αυτό δεν αργεί να αποτυπωθεί στην πράξη. Έτσι, το 1926 πρωτοπορεί παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα σχηματισμούς ακριβείας σύμφωνα με τα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Στρατιωτικών μουσικών. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή να προσκληθεί σε αρκετές εκδηλώσεις και φεστιβάλ του εξωτερικού. Διαχρονικά θα συμμετάσχει στο ΧΕΡΛΕΝ ( Ολλανδία ) ,ΚΡΑΚΟΒΙΑ ( Πολωνία ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ( Αίγυπτος ) ,ΣΟΦΙΑ ( Βουλγαρία ), ΣΩΜΙΡ ( Γαλλία ) ,ΜΟΝΣ ( Βέλγιο ) ,ΙΣΤΑΝΤ ( Σουηδία ),ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ (Μαυροβούνιο ), ΑΒΕΝΣΙΣ (Ελβετία ) και φυσικά ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ και ΦΛΟΡΙΝΤΑ στις ΗΠΑ όπου απέσπασε με τις εμφανίσεις της τις καλύτερες κριτικές. Η ανοδική της πορεία έχει ως αποτέλεσμα και την συμμετοχή της στον Ελληνικό κινηματογράφο. Έτσι το 1961 θα την συναντήσουμε στην ταινία ‘’ ΦΑΙΔΡΑ ‘’ του Ζύλ Ντασσέν με την Μελίνα Μερκούρη και φυσικά την αξέχαστη ταινία ’’ Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ‘’ του Αλέκου Σακελλάριου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην όποια ταινία πρωτοακούστηκε από την Μπάντα το γνωστό ‘’τράβα μπρός ‘’σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι. Η μεγάλη στιγμή για την Μπάντα του Π.Ν έρχεται το 2004 με την συμμετοχή της ( η μοναδική ανάμεσα στις μουσικές των Ε.Δ και τις άλλες φιλαρμονικές ) στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, την συμμετοχή στην τελετή λήξη των παραολυμπιακών αγώνων της ιδίας χρονιάς ,καθώς και στην τελετή έναρξης των Special Olympics ,που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2011 στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η δυναμική της Μπάντας είναι πλέον ορατή και δεν αργεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ελληνικής τηλεόρασης. Οι Έλληνες τηλεθεατές αγκάλιασαν την Μπάντα που εκπροσωπεί το Πολεμικό Ναυτικό μέσα από τις μουσικές εκπομπές της ΕΡΤ του ALPHA του ANT1 και του SKAI.Μέσω πολυάριθμων και ποικίλων δράσεων η Μπάντα του Π.Ν μοιάζει να έχει κατακτήσει μια ιδιαίτερη θέση στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της χώρας. Οι στιγμές χαράς και συγκίνησης που απλόχερα χαρίζει σε ιδρύματα με παιδιά, σε πολίτες που κατακλύζουν τα θέατρα και τις πλατείες όπου εμφανίζεται, απευθυνόμενη σε όλες τις κοινωνικές ομάδες της χώρας μας ,είναι το ισχυρότερο κίνητρο που μπορεί να έχουν τα μέλη της Μπάντας του Π.Ν ώστε να συνεχίσουν να προάγουν αυτό που οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα.
Τον πολιτισμό .

Στα πλαίσια της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Έργων Ιδιωτικού Χαρακτήρα (CLLD LEADER) του τοπικού της προγράμματος, η Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. διοργανώνει ανοιχτές ενημερωτικές εκδηλώσεις, για όλους όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες επένδυσης που προσφέρει, με ποσοστά ενίσχυσης που κυμαίνονται από 45% έως 65% ανά περίπτωση.

Στις εκδηλώσεις θα παρουσιασθούν αναλυτικά:

  • η Πρόσκληση, με τις δυνατότητες επενδύσεων που προσφέρει,
  • τα Παραρτήματα αυτής,
  • ο οδηγός συμπλήρωσης της Αίτησης Στήριξης στο Π.Σ.Κ.Ε., καθώς και
  • τα Κριτήρια Επιλεξιμότητας και Επιλογής, βάση των οποίων θα αξιολογηθούν οι Αιτήσεις που θα υποβληθούν.

Οι Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

  1. Την Τετάρτη 9/5/2019 και ώρα 19:00 στην Βέροια (αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας)
  2. Την Δευτέρα 13/5/2019 και ώρα 19:00 στην Αλεξάνδρεια (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου)
  3. Την Τρίτη 14/5/2019 και ώρα 19:00 στη Βέροια (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου)
  4. Την Τετάρτη 15/5/2019 και ώρα 19:00 στη Νάουσα (Πολυχώρος ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ – αίθουσα ΒΕΛΤΑΝΣ).

Υπενθυμίζεται ότι Περιοχή Παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος, αποτελεί το σύνολο των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, ΕΚΤΟΣ των πολεοδομικών συγκροτημάτων των Δήμων Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας, ενώ ως ημερομηνία έναρξης της ηλεκτρονικής υποβολής έχει οριστεί η 15η Απριλίου 2019 (ώρα 13:00΄) και λήξης η 1η Ιουλίου 2019 (ώρα 15:00).

Κατηγορία Γενικά

Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύει τους μαθητές, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλής», «Ευκλείδης», «Υπατία» και «Καραθεοδωρή», την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 11 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας.
Κεντρικός  ομιλητής της τελετής βράβευσης είναι ο κ. Χαρίτων Τομπουλίδης , αστρονόμος-αστροφυσικός και καθηγητής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Η ομιλία του  έχει τίτλο  στα «Από τα θρανία στις μαύρες τρύπες ».
Οι μαθητές που θα βραβευτούν είναι:

Για τον διαγωνισμό «Υπατία» (Ημαθία)
ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ  ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ  ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΑΧΛΙΩΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΛΟΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΙΝΑ  ΝΕΦΕΛΗ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΚΑΛΦΩΤΗ  ΑΝΤΙΓΟΝΗ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΣΣΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΒΗΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΟΥΓΙΟΥΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΚΑΝΤΕ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΔΑΙΟΥ  ΤΡΑΙΑΝΗ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ  ΣΩΤΗΡΗΣ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΟΥΛΑΛΑΣ  ΠΑΥΛΟΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΖΤΑΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΙΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΙΣΜΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΑΡΑΤΟΛΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΑΤΑΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
ΚΟΛΤΣΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΚΟΥΖΙΩΡΤΗΣ ΦΩΤΗΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΛΙΛΑ ΛΟΥΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΛΙΛΤΣΗ ΕΛΕΝΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΛΙΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΑΝΤΖΩΛΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ  ΣΟΦΙΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΑΡΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΠΑΤΑΝΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΠΕΤΣΙΑ ΕΛΕΑΝΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΠΟΝΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΠΟΥΘΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΝΑΚΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
ΠΑΡΑΣΧΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΠΕΛΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΟΥ  ΝΑΤΑΛΙΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΡΟΥΝΤΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΣΑΡΙΟΓΛΟΥ ΔΑΝΑΗ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΤΑΜΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ  ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ  ΗΛΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
ΦΥΤΙΚΑ  ΝΕΦΕΛΗ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΧΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Για τον διαγωνισμό «Κ. Καραθεοδωρή»  (Ημαθία)
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ  ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΧΛΙΩΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΛΟΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΙΝΑ  ΝΕΦΕΛΗ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΚΑΛΦΩΤΗ  ΑΝΤΙΓΟΝΗ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΗΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΟΛΤΣΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΛΙΛΑ ΛΟΥΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΜΑΝΤΖΩΛΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΜΑΡΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΜΠΑΤΑΝΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΝΑΚΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΟΥ  ΝΑΤΑΛΙΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ  ΠΑΝΤΕΛΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ  ΗΛΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Για τον διαγωνισμό «Θαλής»
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑΞΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ-ΙΛΙΑ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ  ΝΙΚΗ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΔΑΛΑΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΔΙΝΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΓΚΕΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΦΕΤΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΑΘΗΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΤΖΟΥΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΤΣΕΛΙΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 
ΔΕΛΛΑ ΒΑΓΙΑ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ ΜΑΡΙΑ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΛΑΖΕΚΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΜΟΥΔΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ-ΣΟΥΜΕΛΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΜΠΕΡΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΤΡΥΦΩΝ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ 1ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ
ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 5ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ
ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ 1ο ΓΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 1ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ
ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 4ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ
ΤΖΕΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1ο ΓΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ
ΓΙΑΓΚΟΥΜΠ ΑΝΤΩΝΗΣ 2ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ
ΓΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ 1ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ
ΤΡΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ 3ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ
Για τον διαγωνισμό «Ευκλείδης»
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑΞΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΝΙΚΗ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 4ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΤΖΕΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Κατηγορία Εκπαίδευση
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας