alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “FOCUS ON WOMEN”


Στο φετινό πρόγραμμα του 6ου Φεστιβάλ έχουμε εισάγει την νέα θεματική με τίτλο “Focus on women”. Είκοσι μία επιλεγμένες ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες σχετίζονται με το γυναικείο φύλο, θα προβληθούν στο τριήμερο 27-28-29 Αυγούστου, αναδεικνύοντας μια πληθώρα θεμάτων:

 

Κοινωνική Πραγματικότητα - Εμμονές - Σεξουαλικότητα


Σε αρκετές ταινίες συναντά κανείς τη γυναικεία καθημερινότητα, αλλά και γυναικεία πάθη. Το τραγούδι της ταινίας Balsamon είναι το βάλσαμο από το οποίο η πρωταγωνίστρια αντλεί την εσωτερική της δύναμη για να ανταπεξέλθει στις καθημερινές υποχρεώσεις. Βιώματα και ιστορίες κοριτσιών νεαρής ηλικίας, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ηθικά παραπτώματα και εκδικητικότητα είναι πτυχές καθημερινές που προβάλλει η ταινία Friendship. Στην ταινία The Last Supper έρχονται στο προσκήνιο οι ομόφυλες γυναικείες σχέσεις, ενώ το Soba Chan’s Morning αποκαλύπτει τη γυναικεία απιστία που σπάει τη ρουτίνα του έγγαμου βίου.
Στην ίδια κατηγορία υπάγονται ταινίες που διαπραγματεύονται κοινωνικά προβλήματα. Στο Potato Season ένας πατέρας καλείται να διαχειριστεί ζητήματα παραβίασης προσωπικών δεδομένων και σχολικού εκφοβισμού με θύμα την ίδια του την κόρη και στο Mother and Milk η διανοητική διαδικασία του να γίνεις γονιός φαντάζει ως μια διαδικασία καταστροφής.
Ενδοοικογενειακής φύσης προβλήματα παρουσιάζονται στο Behind the Cloud there lives a Sun, όπου η οικογενειακή βία υπομένεται σιωπηλά. Στο επίκεντρο της ταινίας Gone βρίσκονται οι οικογενειακές προστριβές. Στο Motherland, η επιθυμία ανεξαρτητοποίησης της κόρης έρχεται σε σύγκρουση με τα θέλω της μητέρας και στο Baby, οι σχέσεις κόρης-πατέρα στιγματίζονται από αγιάτρευτες πληγές.

 

Ταινίες με ποικίλες οπτικές κοινωνικού βίου περιλαμβάνουν ακόμη το Champagne με θέματα γυναικολογικής φύσης και υγείας και την κοινωνική τους διάσταση, την εμμονή μιας νεαρής να αποκτήσει ένα παιδί, ειδωμένη μέσα από την ταινία Running Naked in the Universe, την ψυχική ασθένεια ενός πατέρα και οι επιπτώσεις της στις δύο του κόρες στην ταινία Committed, παιχνίδια μικροεγκληματιών του Jewelry Junky και τη ζωή της 102χρονης Κλεονίκης της Ευρυτανίας και των δύο γιων της με φόντο τις παραδόσεις του χωριού της μέσα από το ομώνυμο ντοκιμαντέρ Cleoniki.

 


Κοινωνικοί Αγώνες - Επανάσταση - Πολιτική

 

Θέμα συζήτησης αρκετών ταινιών γίνονται και οι κοινωνικοί αγώνες. Όπως στην περίπτωση της Ashmina, που επιχειρεί να αποτυπώσει στιγμιότυπα από το Νεπάλ, όπου η νεαρή Ασμίνα, εγκλωβισμένη σε μια παραδοσιακή κοινωνία η οποία βάλλεται από την κουλτούρα ξένων αιωροπτεριστών, και σε μια εξίσου παραδοσιακή οικογένεια η οποία την χρησιμοποιεί ως μέσο βιοποριστικού αγώνα, φωτογραφίζει την παιδική εργασία η οποία είναι συνυφασμένη με τη στέρηση της εκπαίδευσης. Στο πνεύμα του αγώνα και το Dawn, με την νεαρή πρωταγωνίστρια να προσπαθεί να βρει μια νέα ισορροπία μέσα στους τοίχους ενός σωφρονιστικού ιδρύματος. Η επανάσταση μπορεί να έχει διάφορα πρόσωπα. Όπως ενός ξεσηκωμένου όχλου που γίνεται μοχλός στα χέρια μιας πολιτικής δύναμης στο Black and White. Και όπως μιας επιθυμίας για αλλαγή ρότας στη ζωή μιας γηράσκουσας γυναίκας της πολεμοδαρμένης Ανατολικής Ουκρανίας στο Anna.

 

Σουρεαλισμός


Δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά και στην ταινία που ενέχει το στοιχείο του εξωπραγματικού. Στη φανταστική πραγματικότητα του Two Bodies on a Beach η αντιμετώπιση επιθυμιών, η σύγκρουση μεταξύ γενεών και οι εύθραυστες ιδεολογίες είναι τα ζητήματα που καλούνται να χειριστούν οι γυναίκες πρωταγωνίστριες μέσα από μια περιήγηση σε κλασικά κινηματογραφικά τοπία.

 

Τέχνη


Τέλος, αναγνωρίζεται και η σημασία της τέχνης, όπως διαφαίνεται στην ταινία A picture in the 21st Century, όπου θα ανακαλύψει κανείς τις δοκιμασίες ενός ζωγράφου πριν αφεθεί στον καλλιτεχνικό του οίστρο.

Για τα νέα κρούσματα σήμερα Τετάρτη 12/8, ο ΕΟΔΥ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 12 Αυγούστου 2020 (ώρα 15:00).

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 262, εκ των οποίων τα 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 6177 (ημερήσια μεταβολή +4.4%), εκ των οποίων 54.8% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 2, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 216 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 24 (66.7% άνδρες).

Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Κατηγορία Υγεία

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκηγια τις τουρκικές προκλήσεις

 

Η Ελλάδα είναι μία χώρα υπερήφανη και ισχυρή. Μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας και πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Μένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και στους κανόνες καλής γειτονίας. Επιδιώκουμε με όλους γέφυρες ειρήνης, καλής πίστης και συνεργασίας.

Η πατρίδα μας δεν απειλεί αλλά και δεν εκβιάζεται. Και για αυτό ακριβώς και δεν υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς. Ούτε, όμως, και ανέχεται προκλητικές ενέργειες.

Με αυτή την πολιτική αρχών διαπραγματευτήκαμε και υπογράψαμε τις συμφωνίες οριοθέτησης των Θαλασσίων Ζωνών μας με την Ιταλία και, πρόσφατα, με την Αίγυπτο. Συμφωνίες απολύτως συμβατές με το Δίκαιο της Θάλασσας.

Συμφωνίες που αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχει καλή διάθεση και κλίμα εμπιστοσύνης μπορούν τελικά να επιλυθούν πολυετείς διαφορές. Που διασφαλίζουν την πρόοδο και την ευημερία των λαών, πάντα στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου.

Στο ίδιο πλαίσιο νομιμότητας, με αυτοπεποίθηση και χωρίς εκπτώσεις, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με όλους τους γείτονές μας.

Δεν φοβόμαστε τον διάλογο, ακόμη και τον πιο δύσκολο, γιατί έχουμε πίστη στο δίκαιο των θέσεών μας. Όμως διάλογος με προκλήσεις και σε κλίμα έντασης είναι, προφανώς, άνευ αντικειμένου.

Η αντίδραση της Τουρκίας στην καθ’ όλα νόμιμη συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο δείχνει, δυστυχώς, ότι δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με τις Ευρωπαϊκές αρχές του 21ου αιώνα. Και ότι παραμένει προσκολλημένη στη λογική του εξαναγκασμού και των εκφοβισμών. Λογική που ανήκει σε άλλες εποχές.

Με τη στάση της αυτή, όμως, αποδεικνύει και τον προσχηματικό χαρακτήρα της δήθεν ετοιμότητάς της για διάλογο. Γιατί, πώς είναι δυνατόν μια καθόλα νόμιμη συμφωνία ενός κράτους με ένα άλλο να χρησιμοποιείται από ένα τρίτο κράτος ως πρόσχημα αποχώρησης από τις διερευνητικές επαφές πριν αυτές καν επανεκκινήσουν;

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που η ίδια η Τουρκία υπέγραψε με τη Διοίκηση της Τρίπολης, στη Λιβύη, ένα ανυπόστατο και παράνομο μνημόνιο. Και η οποία, με τις επανειλημμένες προκλήσεις, δοκιμάζει τις αντοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η στρατιωτικοποίηση της κατάστασης από την πλευρά της Τουρκίας αποτελεί επίσης και παραδοχή ανυπαρξίας νομικά ισχυρών θέσεων. Γιατί η προβολή ισχύος δεν είναι παρά απόπειρα να αντισταθμιστεί η αδυναμία της σε θέματα Δικαίου.

Απαντώντας στην ανάπτυξη του στόλου της, αναπτύξαμε και εμείς τον δικό μας, θέτοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις μας σε επιφυλακή. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι Έλληνες έχουν την ίδια απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεών μας που έχω και εγώ.

Στις προκλήσεις διατηρούμε το σθένος που πηγάζει από την ψυχραιμία και τη σωφροσύνη μας. Αλλά, ταυτόχρονα, μένουμε σε απόλυτη πολιτική και επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Παράλληλα, ενεργοποιούμε τη διπλωματία μας. Ενημερώνουμε φίλες χώρες και τη διεθνή κοινή γνώμη. Και κινητοποιούμε συμμάχους και εταίρους.

Δεν είμαστε μόνοι σε αυτήν την προσπάθεια. Η άμεση ανταπόκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο αίτημά μας να συγκληθεί το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων επιβεβαιώνει ότι το ζήτημα δεν αφορά μόνο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αλλά και τις σχέσεις όλης της Ευρώπης με την Τουρκία.

Συνεχίζοντας, συνεπώς, την πολιτική των επιθετικών προκλήσεων, η Τουρκία τον μόνο δρόμο που ανοίγει είναι αυτός των ισχυρών κυρώσεων εναντίον της. Κι αυτό την ίδια στιγμή που ισχυρά κράτη, με σημαντική παγκόσμια και περιφερειακή ισχύ, συντάσσονται με το δίκαιο των θέσεων μας.

Ξανατονίζω: Απαντούμε, δεν προκαλούμε. Και με στιβαρότητα προσβλέπουμε να επικρατήσει, επιτέλους, η λογική στη γειτονική μας χώρα. Ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ένας καλόπιστος διάλογος.

Βασισμένος στο Διεθνές Δίκαιο και στον αμοιβαίο σεβασμό για τη μία διαφορά που αποτελεί το αντικείμενο συζήτησης και ενδεχόμενης προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο: Την οριοθέτηση Θαλασσίων Ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν σηκώνουμε σημαίες ευκαιρίας. Υψώνουμε τη στάση της ευθύνης και της νομιμότητας. Γιατί δεν γίνεται σοβαρή εξωτερική πολιτική με προπαγανδιστικές φωτογραφίες από ανύπαρκτες σεισμικές έρευνες. Ούτε και με εθνικιστικούς παροξυσμούς προς ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης.

Ας το γνωρίζουν όλοι: Ο κίνδυνος ατυχήματος καραδοκεί, όταν συγκεντρώνονται τόσες στρατιωτικές δυνάμεις σε περιορισμένη έκταση. Και την ευθύνη σε μια τέτοια περίπτωση θα την έχει εκείνος που προκαλεί τις συνθήκες αυτές.

Παραμένουμε σταθεροί στην προσήλωσή μας στη Διεθνή Νομιμότητα και στη δύναμη της διπλωματίας να επιλύσει ακόμη και τα πιο σύνθετα ζητήματα.
Δεν θα είμαστε ποτέ αυτοί που πρώτοι θα οξύνουμε τα πράγματα. Όμως, η αυτοσυγκράτηση είναι μόνο η μία όψη της ισχύος μας.

Καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη. Το έχουμε, εξάλλου, αποδείξει στην πράξη. Και θα το αποδείξουμε ξανά εάν χρειαστεί.

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 14:49

momenti : Σήμερα Τετάρτη ...1+1 οι βαρελίσιες

Μπορεί η μπύρα να μην έχει εποχή, το καλοκαίρι όμως την αναζητάμε συχνότερα και το momenti γίνεται εύκολα το αγαπημένο στέκι που σου έρχεται στο μυαλό. Γιατί τι άλλο να ζητήσει κάποιος για να το κάνει μόνιμο στέκι του;
 
Κατηγορία Επιχειρείν

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειδίου.

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2020, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Κατηγορία Αστυνομικά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Κατηγορία Αθλητικά

Ευρεία "ομπρέλα" προστασίας της πρώτης κατοικίας δίνει ο νέος νόμος 4714/2020 εν μέσω της "καταιγίδας" της πανδημικής κρίσης, επιβραβεύοντας για πρώτη φορά και τους συνεπείς δανειολήπτες. Η πλατφόρμα για την αποδοχή αιτήσεων των πληττόμενων δανειοληπτών άνοιξε στις 3 Αυγούστου και το ενδιαφέρον είναι ισχυρό. Το πρόγραμμα, γνωστό ως "γέφυρα", μπορούν να αξιοποιήσουν δυνητικά 330.000 νοικοκυριά. Προκειμένου να βοηθήσει τους δανειολήπτες να αξιοποιήσουν πλήρως τις ωφέλειες του νέου νόμου, το "Capital.gr" απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα.


Ποια δάνεια επιδοτούνται;

 

Όλα τα είδη δανείων: στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά που βαρύνουν την πρώτη κατοικία. Δεν επιδοτούνται τα δάνεια που λήφθηκαν με κρατική εγγύηση (π.χ. πυρόπληκτα, σεισμόπληκτα κ.λπ.) ή που ήδη επιδοτούνται στο πλαίσιο άλλου προγράμματος (π.χ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας – ΟΕΚ, Ν. 4605/2019) προς αποφυγή διπλής ενίσχυσης, κάτι που απαγορεύεται από το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο.


Μέχρι πότε υποβάλλεται η αίτηση για τη χορήγηση συνεισφοράς Δημοσίου στην αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων;

 

H αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά από τις 3 Αυγούστου 2020 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.


Τι επιδοτεί το κράτος, τι πληρώνω εγώ;

 

Το κράτος επιδοτεί για 3 τρίμηνα, τη μηνιαία δόση του δανείου, ανάλογα με την κατηγορία του δανείου. Ο δανειολήπτης πληρώνει κάθε μήνα το υπόλοιπο ποσό της δόσης δανείου, που δεν το καλύπτει το κράτος. Μετά τη λήξη της επιδότησης, θα πρέπει να πληρώνει ολόκληρη τη μηνιαία δόση του δανείου, για χρονικό διάστημα 6-18 μήνες, ανάλογα με την κατηγορία του δανείου, αλλιώς θα πρέπει να επιστρέψει την κρατική επιδότηση.


Ποιος υποβάλει την αίτηση σε περίπτωση που η κύρια κατοικία ανήκει σε περισσότερους;

 

Σε περίπτωση περισσότερων συγκυρίων επί της κύριας κατοικίας, αρκεί να υποβληθεί η αίτηση από έναν από αυτούς.


Έχω ιδιόκτητο σπίτι, αλλά διαμένω προσωρινά αλλού λόγω της εργασίας μου, τι ισχύει;

 

Ως "κύρια κατοικία" νοείται αυτή που έχεις δηλώσει στην τελευταία υποβληθείσα φορολογική δήλωση. Αν διαμένεις σε άλλη κατοικία (π.χ. σώματα ασφαλείας, ιατροί, εκπαιδευτικοί κ.λπ. που εργάζονται σε άλλη πόλη), τότε και πάλι μπορείς να υποβάλεις αίτηση για την επιδότηση του δανείου που βαρύνει την πρώτη κατοικία σου. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να "φορτώσεις" έγγραφα στην πλατφόρμα, τα οποία αποδεικνύουν την ύπαρξη επαγγελματικών λόγων που δικαιολογούν την προσωρινή διαμονή σου, εκτός της Περιφερειακής Ενότητας της κύριας κατοικίας σου.


Εφόσον διαπιστωθεί ότι η αίτηση πληροί όλα τα κατά περίπτωση οριζόμενα κριτήρια επιλεξιμότητας, τι γίνεται μετά; Πότε λαμβάνω πρόταση ρύθμισης από τις τράπεζες;

 

Εφόσον διαπιστωθεί ότι η αίτηση πληροί όλα τα κατά περίπτωση οριζόμενα κριτήρια επιλεξιμότητας, σύμφωνα με τον νόμο, αποστέλλεται στον οφειλέτη και τον χρηματοδοτικό φορέα ενημέρωση ότι ο αιτών είναι καταρχήν επιλέξιμος για συνεισφορά Δημοσίου.

 

Στη συνέχεια, οι χρηματοδοτικοί φορείς διαβιβάζουν κατά περίπτωση την ακόλουθη ενημέρωση:


Α. Εάν η οφειλή είναι εξυπηρετούμενη (ή έχει καθυστέρηση πληρωμής έως 90 ημέρες):

 

Εφόσον η επιλέξιμη οφειλή είναι εξυπηρετούμενη, ο χρηματοδοτικός φορέας αποστέλλει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, εντός δεκαπέντε ημερών από τη διαπίστωση της καταρχήν επιλεξιμότητας του αιτούντος, το ποσό της μηνιαίας δόσης, ούτως ώστε να δρομολογηθεί η έναρξη καταβολής της συνεισφοράς του Δημοσίου. Αν ο δανειολήπτης έχει πάρει από την τράπεζα αναστολή πληρωμής δόσεων, τότε η τράπεζα αποστέλλει το ποσό της μηνιαίας δόσης εντός δεκαπέντε ημερών από τη λήξη της χορηγηθείσας αναστολής.
Β. Εάν η οφειλή είναι μη εξυπηρετούμενη ή/και η σχετική σύμβαση έχει καταγγελθεί:

 

α) Εφόσον η επιλέξιμη οφειλή είναι μη εξυπηρετούμενη για χρονικό διάστημα μικρότερο των ενενήντα ημερών, ο αιτών προβαίνει εντός δεκαπέντε ημερών από τη διαπίστωση της καταρχήν επιλεξιμότητάς του στην καταβολή των δόσεων που βρίσκονται σε καθυστέρηση, αλλιώς αυτές κεφαλαιοποιούνται από τον χρηματοδοτικό φορέα και βαρύνουν το υπόλοιπο της οφειλής. Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής, ο χρηματοδοτικός φορέας αποστέλλει εντός δεκαπέντε ημερών το ποσό της μηνιαίας δόσης αυτής, για να ξεκινήσει η καταβολή της συνεισφοράς του Δημοσίου.

 

β) Εφόσον η επιλέξιμη οφειλή είναι μη εξυπηρετούμενη για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από ενενήντα ημέρες ή η σχετική σύμβαση έχει καταγγελθεί, για να εκκινήσει η διαδικασία καταβολής της συνεισφοράς του Δημοσίου, λαμβάνει χώρα αναδιάρθρωση της επιλέξιμης οφειλής, έπειτα από συμφωνία του οφειλέτη με τον χρηματοδοτικό φορέα. Για τον λόγο αυτό, ο χρηματοδοτικός φορέας καλεί τον οφειλέτη να συμφωνήσουν μία αμοιβαία αποδεκτή και βιώσιμη για τον οφειλέτη αναδιάρθρωση, η οποία θα πρέπει να είναι μακροπρόθεσμη. Ο οφειλέτης οφείλει να προσκομίσει τα δικαιολογητικά και τα έγγραφα που θα του ζητήσει ο χρηματοδοτικός φορέας εντός δεκαπέντε ημερών. Εφόσον ο χρηματοδοτικός φορέας προτείνει συμφωνία αναδιάρθρωσης, ο οφειλέτης οφείλει να την αποδεχθεί ή να την απορρίψει εντός δεκαπέντε ημερών από την πρόταση.

 

www.capital.gr

Κατηγορία Οικονομία

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και κίνησης πεζών προσκυνητών, την πρόληψη των

Κατηγορία Αστυνομικά

Ζητείται χειριστής φορτωτή σε επιχείρηση χωματουργικών εργασιών που εδρεύει στο Νησέλι Ημαθίας.


Τηλ. επικοινωνίας: 6973 040097

Κατηγορία Επιχειρείν
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας