alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020

Πωλείται μονοκατοικία 100 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια και οικόπεδο 400 τ.μ. στην οδό Βεροίας (παλιά Σφαγεία) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τιμή λογική.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6977 538004.

Κατηγορία Επιχειρείν
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 17:36

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια(5/9)

Καλός καιρός σήμερα με ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή πτώση και σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Για σήμερα Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, με μικρή πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών σε Σποράδες, Βόρεια Εύβοια και Βόρεια Κρήτη, θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 27 βαθμούς), 20 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 31 βαθμούς), 21 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 34 βαθμούς Κελσίου), 23 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα (στην Ανατολική Ρόδο έως τους 36 βαθμούς).

 

Καιρός με ισχυρούς ανέμους

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.


Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια του νομού περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.


Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην περιοχή της Χαλκιδικής.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο.
Ανεμοι: Βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση στα δυτικά από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κατηγορία Γενικά
Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 05/09/2020
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Στο Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Αθήνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2020 ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νησίου Παναγιώτης Πατρίκας.

 

Ο κ. Πατρίκας ταξίδεψε στην πρωτεύουσα για να συναντήσει τον υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος κατάγεται από το Νησί Ημαθίας, για να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινότητα και την πιθανή χρηματοδότηση για την επίλυση τους.

 

Δυστυχώς, ο Υπουργός απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Αντ΄ αυτού τον υποδέχθηκε ο διευθυντής του γραφείου του κ. Χρυσοχοϊδη, κ. Γιώργος Σταμαδιανός.

 

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα με τον κ. Σταμαδιανό, να υπόσχεται πως ο υπουργός θα σταθεί αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος καταγωγής του και θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί μια λύση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

 

Ας ελπίσουμε, οι υποσχέσεις να μη μείνουν μόνο στα λόγια και οι πολίτες να δουν σύντομα έργα γιατί υπάρχουν υποδομές οι οποίες χρειάζονται άμεσα καίριες παρεμβάσεις.

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 16:58

Κορoνοϊός: 202 νέα κρούσματα - 7 στην Ημαθία(4/9)

Στα 202 είναι τα κρούσματα κορονοϊού, που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα εννέα εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 11.200, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες. Τα 2.188 (19.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4.910 (43.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα, 38 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. Οι δέκα (26.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 92.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.Την ίδια ώρα 157 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε έναν ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και 279 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 102 (36.6%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Παρατηρητήριο Covid: Στο 0,72 ο δείκτης Rt - Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών είναι τα 39 έτη

Έντονη είναι η ανησυχία για τη διασπορά του κορονοϊού στους νέους όπως αποκαλύπτει η 13η έκθεση προόδου για τη νόσο covid 19 που δόθηκε την Παρασκευή (4/9) στη δημοσιότητα.

«O μεγάλος αριθμός κρουσμάτων συνεχίζει να προέρχεται από χαλάρωση της προσήλωσης σε συμπεριφορές κοινωνικής απόστασης» αναφέρεται χαρακτηριστικά όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και επισημαίνεται πως «η σταθεροποίηση πιθανώς να οφείλεται στη λήψη μέτρων για τη χρήση της μάσκας, αλλά και στους ενισχυμένους περιορισμούς που ελήφθησαν σε περιοχές με έξαρση των κρουσμάτων.

Ωστόσο, η παρούσα κατάσταση συνεχίζει να απαιτεί αυξημένη επαγρύπνηση, διότι η επιδημία ενδεχομένως να παρουσιάσει αυξητική τάση στο μέλλον».

Στην έκθεση που περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για τα κρούσματα, τα τεστ, αλλά και την πληθυσμιακή κινητικότητα και τον άξονα της οικονομία, με πίνακες και γραφήματα, επισημαίνεται επίσης πως συνεχίζει να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία η εκτεταμένη διασπορά σε νεαρότερες ηλικίες.

«Αυτό απεικονίζεται, τόσο στον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων σε ηλικίες κάτω των 40 ετών, όσο και από τη συρροή διασωληνωμένων βαρέων περιστατικών σε σχετικά νεαρές ηλικιακές ομάδες», αναφέρεται, σημειώνοντας πως ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι τα 39 έτη.

Υπογραμμίζεται, επίσης, πως «τα αυξημένα κρούσματα που καταγράφονται αφορούν σε μεγάλο βαθμό νεότερες ηλικίες και ασυμπτωματικούς ή ήπια συμπτωματικούς ασθενείς. Ωστόσο, παρατηρείται αύξηση στην επιβάρυνση του συστήματος υγείας συγκριτικά με την προηγούμενη έκθεση, σε ό,τι αφορά τις κλίνες ΜΕΘ/ΜΑΦ (23% πληρότητα)».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, «ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα διαμορφώθηκε σε 13.400 τελευταία εβδομάδα. Μεγάλο μέρος αυτών πραγματοποιείται με δειγματοληπτικούς ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας, όσο και με στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Σύμφωνα με τα διαγνωστικά test που πραγματοποιούνται σε όλη την επικράτεια, ποσοστό 10% - 12% των κρουσμάτων είναι εισαγόμενα. Τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στην Αττική και τα υπόλοιπα βρίσκονται διάσπαρτα ανά την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, έχουν παρατηρηθεί μεμονωμένες συρροές σε συγκεκριμένες περιοχές, για τις οποίες λήφθηκαν πρόσφατα περιοριστικά μέτρα.

Το πλήθος των ασθενών στις ΜΕΘ αυξήθηκε σε 38 από 31, ενώ ο μέσος όρος του αριθμού των θανάτων αυξήθηκε σε 4. Σύμφωνα με τα διεθνή διαθέσιμα δεδομένα, η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση στον δείκτη θανάτων λόγω COVID ανά 1 εκατ. κατοίκους (111η θέση / 26 θάνατοι ανά 1 εκατ. κατοίκους), όταν ο μέσος όρος παγκοσμίως είναι 113,7 θάνατοι ανά 1 εκατ. κατοίκους.

Ο ρυθμός διπλασιασμού των κρουσμάτων διαμορφώθηκε σε 24 από 28 ημέρες, ενώ των θανάτων, ανήλθε στις 125 από 123 ημέρες. Σημειώθηκε επομένως επιτάχυνση στα κρούσματα και σχετική επιβράδυνση στους θανάτους, αναφορικά με την προηγούμενη έκθεση. Με βάση τις παραπάνω τάσεις, το Rt εκτιμάται σε 0,72».

Επίσης, «η κινητικότητα του πληθυσμού έχει αυξηθεί, σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση, σε όλο το φάσμα της κοινωνικής δραστηριότητας. Ως μέτρο σύγκρισης λογίζεται η μέση κινητικότητα σε σχέση με τον Απρίλιο από όταν βρίσκονταν σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας. Υπό αυτό το πρίσμα, η παραμονή στην κατοικία βρίσκεται στο -19,9%, μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση.

Στα ίδια επίπεδα, με την προηγούμενη έκθεση, εμφανίστηκε η κίνηση του πληθυσμού για τρόφιμα και φάρμακα, στο +86,7% σε σχέση με τον Απρίλιο. Η μετακίνηση στα καταστήματα σημείωσε αύξηση 1,2% και πλέον διαμορφώνεται στο +66%. Σταθερή εμφανίζεται η προσέλευση στην εργασία, η οποία διαμορφώθηκε στο +36,4%.

Η χρήση των ΜΜΜ παρουσιάζεται ελαφρώς αυξημένη, περίπου στο +53%. Η κινητικότητα σε πάρκα και υπαίθριους χώρους σημείωσε αύξηση και αυτή την εβδομάδα όπου διαμορφώθηκε στο +154,5%.

 

Αναλυτικότερα:

- 9 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

- 1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο

- 86 κρούσματα στην Π.Ε. Αττικής, εκ των οποίων 16 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, ενώ 4 συνδέονται με συρροές

- 16 στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 2 συνδέονται με συρροή, ενώ 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με συρροή, ενώ 1 αναφέρει επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αρκαδίας

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Βοιωτίας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Γρεβενών

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Δράμας

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Δωδεκανήσων

- 8 κρούσματα στην Π.Ε. Ζακύνθου, εκ των οποίων 5 συνδέονται με συρροές

- 7 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με συρροή

- 7 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων

- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Κορίνθου, εκ των οποίων 2 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Κυκλάδων, εκ των οποίων 2 συνδέονται με συρροή

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λακωνίας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λάρισας

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λέσβου

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας

- 10 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 6 συνδέονται με συρροή, ενώ 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

- 12 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας, εκ των οποίων 6 συνδέονται με συρροή

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πρεβέζης

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρεθύμνου

- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών

- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Τρικάλων

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων

Κατηγορία Υγεία

Ορισµός Αντιδηµάρχων Μεταβίβαση αρµοδιοτήτων του ∆ηµάρχου στους Αντιδηµάρχους και Περιοχές Ευθύνης

 

Ανακοινώνεται από το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Αλεξάνδρειας ότι με σημερινή απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, με αρ. πρωτ. 13115/04-09-2020, ορίζονται οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλεξάνδρειας, με θητεία από 01-09-2020.

Τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που ορίστηκαν ως Αντιδήμαρχοι, οι περιοχές ευθύνης τους, όπως και οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες που μεταβιβάστηκαν σε αυτούς, περιλαμβάνονται στο αναλυτικό κείμενο της απόφασης που θα βρείτε εδώ.

 

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου το μεσημέρι οι νέοι Διευθυντές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Δημήτριος Πυρινός και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ο οποίος τους ευχήθηκε για τα νέα τους καθήκοντα.

Συνελήφθη χθες (3 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,7 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αστυνομικά

. . . "Δεν έχει σημασία πόσο δυνατό είναι ένα παιδί ή πόσο πολύ μπορεί να τρέξει. Το μοναδικό πράγμα που έχει ενδιαφέρον είναι τι μπορεί να κάνει με τη μπάλα. Όλη η προπόνηση είναι βασισμένη εκεί: στην παραγωγή παικτών με μοναδική τεχνική. Η Μπαρτσελόνα δεν σου διδάσκει να είσαι δυνατός, αλλά ευφυής". . .

Τα λόγια αυτά είναι του Γιόχαν Κρόιφ, (από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους ποδοσφαιριστές και προπονητής που άλλαξε τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου) . . .

. . . «το ποδόσφαιρο για τα παιδιά πρέπει να είναι διασκέδαση αλλιώς δεν έχει νόημα. Τα παιδιά πρέπει να νιώθουν ότι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα στο γήπεδο και να γίνονται καλύτερα μέσα από τα λάθη τους.» . . .

Στην ποδοσφαιρική μας σχολή θέση έχουν όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια ανεξάρτητα από την ποδοσφαιρική τους ικανότητα.

Τους δίνουμε την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν, να αθληθούν, να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, να αναλαμβάνουν ευθύνες,να είναι ανταγωνιστικά και να διεκδικούν - σεβόμενα όμως κανόνες, αρχές και αξίες.

Επιδίωξή μας, καλύτερος αθλητής – ποδοσφαιριστής, αλλά το πιο σημαντικό – «καλύτερος άνθρωπος». 

Ας κάνουμε λοιπόν ακόμα πιο χαρούμενα παιδιά, παιδιά που θα αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ήθος, σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη του «ευ αγωνίζεσθαι».


Παράλληλα μέσα από τη συνεχή αξιολόγηση για τα παιδιά που διαθέτουν ξεχωριστές ποδοσφαιρικές ικανότητες δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν τα όνειρα τους. Υπάρχει φιλοσοφία και τρόπος δουλειάς για την εξέλιξή τους, και δημιουργία προοπτικής στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο σημείο αυτό ας δούμε όμως και κάτι άλλο – λίγο διαφορετικό.

. . . Μερικοί από τους τίτλους που τον προηγούμενο καιρό «έπαιξαν» στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο. . .

Το μεγαλύτερο project του ΠΑΟΚ έρχεται από την Ημαθία . . .

Το «wonderkid» του Ελληνικού ποδοσφαίρου ανήκει στον ΠΑΟΚ . . .

ΠΑΟΚ - Κούτσιας: Το νέο συμβόλαιο, οι συμμετοχές και το «πέναλτι» . . .

«Χρυσάφι» στα πόδια ενός 16χρονου . . .

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Γιώργου Κούτσια, θέλοντας να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή που θεωρείται στην Τούμπα ένα πολύ μεγάλο project. Ο νεαρός επιθετικός από την Ημαθία υπέγραψε συμβόλαιοσυνεργασίας που θα τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ήταν αναμενόμενο πως θα συμβεί, από την στιγμή που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον Γιώργο Κούτσια, μεγάλες ομάδες από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Ιντερ, η Ιταλική ομάδα είχε καταθέσει πρόταση για τον παίκτη, όμως το deal δεν προχώρησε. Ο ΠΑΟΚ τον έπεισε να παραμείνει, ο Κούτσιας, παρά το 16ο έτος της ηλικίας του, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έβαλε γκολ σε φιλικό, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Φερέιρα. 

Πριν λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Κούτσια μέχρι το 2023».

Ο Γιώργος Κούτσιας ήρθε στον ΠΑΟΚ, από τουςΤηλέμαχους Αλεξάνδρειας και ξεχώρισε από το ξεκίνημά του. Κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-19 με την Κ15, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του, ενώ τη σεζόν 2019-20 πήρε απευθείας προαγωγή για την Κ19, ενώ παράλληλα βοήθησε και την Κ17 σε αρκετά παιχνίδια.

Το καλοκαίρι πανηγύρισε το… double αφού στέφθηκε πρωταθλητής κι αήττητος με την Κ19, ενώ συμμετείχε και στο νικηφόρο τελικό της Κ17 κόντρα στον Ολυμπιακό (πέρυσι).

Δεν είναι όμως μόνο ο Κούτσιας.

Είναι ο Γιάννης Πιπιλιάρης που συνεχίζει στην Κ19 του ΠΑΟΚ.

Είναι ο Γιώτης Κυνηγόπουλος Σαιντ-Τροϊντεν (Βέλγιο), Ηρακλής, Παναχαϊκή κλπ.

Είναι τα παιδιά που πήγαν φέτος στις υποδομές (Κ-17, Κ-19) της Βέροιας . . .

Και τελικά είστε όλοι εσείς, γονείς και παιδιά, που εμπιστεύεστε τη δουλειά μας.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

Κατηγορία Αθλητικά

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:
1.Την από 27-08-2020 έγγραφη δήλωση –υποβολή παραίτησης του κ.Σωτηρίου Παπαδόπουλου του Θωμά, συμβούλου Κοινότητας Αλεξάνδρειας του Συνδυασμού «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» που καταχωρίστηκε στο γενικό πρωτόκολλο με αριθμό 12648/27-08-2020
2.Τις υπ’ αριθ. 21/ΕΠ/2019 και 22/ΕΠ/2019 και 23/ΕΠ/2019 Αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας περί επικύρωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της 26ης Μαίου 2019 και της 2ης Ιουνίου 2019 και ανακύρηξης των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αλεξάνδρειας.
3.Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 « Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ Α΄87/07-06-2010), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα.
4.Τις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν. 4555/18, ΦΕΚ-133 Α/19-7-18,
5.Την υπ’ αριθ. εγκ.88/59846/21.08.2019 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αποδεχόμαστε την παραίτηση του κ. Σωτηρίου Παπαδόπουλου του Θωμά, από τη θέση του Συμβούλου Κοινότητας Αλεξάνδρειας του Συνδυασμού «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας