Ο Νικόλας Τουλίκας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2019 Κύριο

Ο Νικόλας Τουλίκας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2019

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου τελείωσε έχοντας οι αθλητές και οι προπονητές του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ»
πολλές όμορφες και ξεχωριστές στιγμές για να θυμούνται. Ο απολογισμός και αυτή τη χρονιά είναι ένα χρυσό μετάλλιο και δύο ασημένια.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου για την πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής, για την συμμετοχή τους, για τις διακρίσεις τους και για το μάθημα ζωής που μας δίνουν. Συνεχίστε να είστε το φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ για την άψογη διοργάνωση και για τη δυνατότητα που δίνει στους αθλητές να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και να τις ξεπερνουν. Επίσης το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει και κάποιους ανθρώπους που ήταν δίπλατους και αυτή τη χρονιά και τουςστήριξαν οικονομικά και ηθικά για να μπορέσουν οι αθλητές να συμμετέχουν στους αγώνες.

Τέλος το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τους συνοδούς - προπονητές για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και αυτή τη χρονιά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το Σεπτέμβριο με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και δράσεις. Καλό καλοκαίρι.

Έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2019 της ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 500 αθλητών & αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Ο Νικόλας( Toulikas Nikolaos ) Τουλίκας για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο βάθρο κάνοντας περήφανη όλη την ΗΜΑΘΙΑ, τους προπονητές του, τους φίλους του και φυσικά εμάς την οικογένεια του.

Το Σάββατο (13/7) αγωνίστηκε στα 5 χλμ κατακτώντας τη 2η θέση & και την Κυριακή (14/7) αγωνίστηκε στα 10 χλμ κατακτώντας επίσης τη 2η θέση. Συγχαρητήρια και στην ομοσπονδία για την άψογη διοργάνωση των αγώνων και τη δυνατότητα που δίνει σε όλους τους αθλητές να συμμετέχουν στους αγώνες...γιατί όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα της συμμετοχής και των ίσων ευκαιριών!

Συνεχίζουμε αυτό το όμορφο ταξίδι του αθλητισμού χωρίς να είναι αυτοσκοπός μόνο ο πρωταθλητισμός και οι διακρίσεις. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την στήριξη σας!

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας