Σχολή ξεκινά από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών ποδοσφαίρου

10 Ιαν 2017
453 φορές
Σχολή ξεκινά από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών ποδοσφαίρου

Από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης (Ε.Δ. /Ε.Π.Σ.Η.) θα διοργανώσει σχολή, για την ανάδειξη νέων διαιτητών ποδοσφαίρου.


Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τέλος Ιανουαρίου 2017 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα διδασκαλίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας στο στάδιο της Βέροιας. Το πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες μετά το τέλος της υποβολής των αιτήσεων.
Υπεύθυνος της σχολής θα είναι το μέλος της Ε.Δ. /Ε.Π.Σ.Η. και εκπαιδευτής διαιτησίας, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.


Δικαίωμα να υποβάλουν τη σχετική αίτηση (η εν λόγω αίτηση θα υπάρχει στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Η.), έχουν οι από ηλικίας 16-30 ετών και να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης, Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.


Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν αυτή την αίτηση το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017. Αιτήσεις στη γραμματεία της ΕΠΣΗ καθημερινά 09:00 έως 13:00 εκτός Σαββατοκύριακου και κάθε Δευτέρα 18:00 έως 19:00 στην αίθουσα διδασκαλίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας (στάδιο Βέροιας).

Ε.Δ. /Ε.Π.Σ.Η.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

linas exclusive1 kafeine 37 gyros1 katoikein meze banner maragos banner tsalapataras banner stellayes bannerPRAXIS BANNER

   

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!