Το «Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας» και «Τα Παιδιά της Άνοιξης» σε αγώνες μπάσκετ (φώτο) Κύριο

Το «Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας» και «Τα Παιδιά της Άνοιξης» σε αγώνες μπάσκετ (φώτο)

Το «Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας» και το Μικτό Κέντρο ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», συμμετείχαν την Πέμπτη 7/6/2018 σε αγώνες Καλαθοσφαίρισης ΣΜΕΑ στο «ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ».

Την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων είχε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ημαθίας, μέσω της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιαςΕκπ/σης Κ. Μακεδονίας.      

Στους αγώνες συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής από την Ημαθία. Όλα τα παιδιά ένιωσαν την αξία της συμμετοχής, της  προσπάθειας  και αγωνίστηκαν με αγνές προθέσεις και με τον δικό τους τρόπο. Είχαν τη χαρά να συναντήσουν φίλους από άλλες δομές αλλά και να κάνουν καινούριες γνωριμίες.

Η Διοίκηση και οι εκπαιδευτικοί συγχαίρουν τα παιδιά που για μία ακόμη φορά επέδειξαν ήθος και ανέδειξαν περίτρανα τις αρετές του «ευ αγωνίζεσθαι».

Επίσης συγχαίρουν και ευχαριστούν την Οργανωτική Επιτροπή για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση. Ελπίζουμε πως θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και στο μέλλον με δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να συμμετέχουν ισότιμα σε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!