alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 το απόγευμα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Λαογραφικού Ομίλου Ντόπιων ¨Το Ρουμλούκι¨ η προετοιμασία για την καθιερωμένη πια εδώ και πολλά χρόνια ¨ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ¨.

Στις 3 Δεκεμβρίου 2017 τα Επιμελητήρια της χώρας κατεβαίνουν σε εκλογές για να αναδείξουν νέες διοικήσεις και νέους ανθρώπους, αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία των παλαιών, με κύριο μέλημα τη στήριξη των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας.

Η πολιτική του αυτονόητου και της λογικής απέναντι στην πολιτική του λαϊκισμού και της ιδεοληψίας

- Η σημερινή πολυδιάστατη κρίση δεν διαθέτει πολλές πύλες εξόδου και φρένο στην πραγματικότητα που βιώνει ο ελληνικός λαός αποτελούν οι αφοριστικοί διαχωρισμοί.

Ο χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Αντώνης Κορουτζής στο Παγκράτιο άθλημα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες που τον στηρίζουν οικονομικά, υλικά και ηθικά στο 5ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι Κορινθίας το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Κατηγορία Αθλητικά

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν καθημερινά και για αρκετούς μήνες σύμφωνα με καταγγελίες που δέχεται το alexandriamou.gr εκατοντάδες συμπολίτες μας στην πόλη της Αλεξάνδρειας όταν ¨επισκέπτονται¨το μηχάνημα ανάληψης χρημάτων(ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας Αλεξάνδρειας.

Ο προγραμματισμός του ΥπΑΑΤ για τις πληρωμές αγροτικών επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ θέλει έως το τέλος Οκτωβρίου και συγκεκριμένα πριν την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου να αρχίσει η άμεση καταβολή της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης σε δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Κατηγορία Αγροτικά

Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για το χρηματικό βοήθημα 1.000 ευρώ σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου οι

Κατηγορία Αγροτικά

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και σε περίπτωση δεύτερης Κυριακής, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη από τη βάση του επικεφαλής του  νέου

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας