alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νικόλαος Τουλίκας θα είναι ο πρώτος Έλληνας Λαμπαδηδρόμος Αθλητής στην " ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ" την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 στο

Κατηγορία Αθλητικά

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεών της για την προώθηση του ελληνικού βαμβακιού σας προσκαλεί στις εσπερίδες με

Κατηγορία Αγροτικά

Το τοπικό, δικό μας μάρκετ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ετοίμασε για το καταναλωτικό κοινό 4ήμερο προσφορών από 1 έως 4 Μαρτίου.Επισκεφτείτε τα

Κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας για τον εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης

<< Γεώργιος Γαρέφης >>

Σε ανασχηματισμό στις θέσεις Αντιδημάρχων στο Δήμο Αλεξάνδρειας προχώρησε βάσει των διατάξεων του νόμου 3852/2010 ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Δύο νέα πρόσωπα

Την Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Μαρτίου η Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, με επικεφαλής εταίρο την Π.Ε Ημαθίας, πρόκειται να

Από σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου τα καταστήματα Μαρινόπουλος κλείνουν βάζοντας τελεία στην πολυετή ιστορία τους.

Η υπόθεση της Μαρινόπουλος - Σκλαβενίτης, η οποία απασχολείται για πολλούς μήνες τόσο την κοινή γνώμη, όσο και τις αρμόδιες αρχές, μπαίνει στο επόμενο στάδιο.

Με τα καταστήματα Μαρινόπουλος να παραμένουν κλειστά σήμερα Τρίτη ώστε να να υλοποιηθούν οι τεχνικές εργασίες που επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση στη νέα εταιρεία.

Συγκεκριμένα στις πόρτες των καταστημάτων αναρτήθηκαν  ανακοινώσεις οι οποίες ενημερώνουν τους πελάτες ότι:

''Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, το Κατάστημα μας μεταβιβάζεται στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από τον νόμο, το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι!

Όλοι οι Εργαζόμενοι του Καταστήματος, θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και σας περιμένουμε!

Το γύρισμα της σελίδας και ο δρόμος προς την ομαλοποίηση αγγίζει άμεσα και τους εργαζόμενους. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο τους την Παρασκευή 24/2 έγινε η καταβολή του υπόλοιπου 40% του Δεκεμβρίου. Η ολική εξόφληση αναμένεται έως το τέλος της άλλης εβδομάδας".

Η επαναλειτουργία των καταστημάτων της Μαρινόπουλος θα γίνει σταδιακά. Έμφαση θα δοθεί πρωτίστως στην επαρχία όπου ο όμιλος Σκλαβενίτη δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία.

Από την Τετάρτη 1η Μαρτίου ο Όμιλος Σκλαβενίτη θα απαριθμεί 560 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

ipaidia.gr

 

Κατηγορία Οικονομία

Σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου εκπνέει η προθεσμία για την επανένταξη στη ρύθμιση των 36 δόσεων της ΔΕΗ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε

Κατηγορία Γενικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας