alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Στα πλαίσια της συντήρησης των δικτύων ύδρευσης που πραγματοποιεί η επιχείρηση της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στις 11/10/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα:

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αλεξάνδρειας θα φιλοξενήσουν στο Δημοτικό στάδιο της Αλεξάνδρειας

Κατηγορία Αθλητικά

Φωτιά σημειώθηκε σε τρακτέρ του Δήμου Αλεξάνδρειας το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018.

Την παραίτησή του από μέλος της παράταξης ¨ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ¨ όσο και από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αλεξάνδρειας γνωστοποίησε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ο Κώστας Ναλμπάντης.
Η παραίτηση αυτή προφανώς έγινε για πολιτικούς λόγους αλλά και για λόγους ¨αρχών και ηθικής τάξης¨ αφού δεν συνάδει να ετοιμάζεσαι να κατέβεις ως υποψήφιος Δήμαρχος και να αποτελείς ¨κομμάτι¨ του αντίπαλου συνδυασμού.
Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν και για την υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη για το Δήμο Αλεξάνδρειας η οποία αναμένεται και πυροδοτεί αλυσιδωτές εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο Κώστας Ναλμπάντης στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει:

¨Yποβάλλω την παραίτησή μου τόσο από μέλος της παράταξης ¨ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ¨ όσο και από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αλεξάνδρειας σύμφωνα με το άρθρο 41 παρ.2 του ν.4555/18 και παρακαλώ να θεωρηθεί οριστική όπως ο νόμος ορίζει.¨

Μέχρι τις 30-11-2018 μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ρεύματος με βάση τη φορολογική δήλωση 2018. Υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης έχουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο ΚΟΤ κατά το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η υπαγωγή τους, με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017 (φορολογική δήλωση 2018).

Όσοι δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να

Κατηγορία Οικονομία

Πληρωμές ύψους άνω των 1,5 δισ. ευρώ θα καταβληθούν έως το τέλος του 2018 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στους δικαιούχους παραγωγούς των αγροτικών επιδοτήσεων και των άµεσων ενισχύσεων

Κατηγορία Αγροτικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας