alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου το μεσημέρι o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε τα Θυρανοίξια του Παρεκκλησίου της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στην Βέροια.

Το Παρεκκλήσιο είναι προς τιμήν των  Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνστα­ντίνου και Ελένης και αποτελεί δωρεά του κ. Κωνσταντίνου Σούκου.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Κωνσταντίνο Σούκο για την δωρεά αυτή και τόνισε την σημασία του Παρεκκλησίου μέσα στην Σχολή, όπου θα αποτελεί πνευματική όαση τόσο για τους  επιμορφούμενους όσο και για τους επιμορφωτές και ευχήθηκε για καλή πρόοδο στην Σχολή.

Τα Θυρανοίξια τελέστηκαν παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνας Παπακώστα.

ΔΤ :

Στη Βέροια παρουσία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Αικατερίνης Παπακώστα – Σιδηροπούλου τελέστηκε αγιασμός και ακολούθως, πραγματοποιήθηκε Τελετή Θυρανοιξίων Ιερού Παρεκκλησίου

Ξεκίνησε χθες (Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018) το πρωί η λειτουργία του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αττική και Βέροια, για το εκπαιδευτικό έτος 2018-2019.

Στην έναρξη της λειτουργίας του Τμήματος στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στις Αχαρνές Αττικής, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους σπουδαστές με παραινέσεις και κατευθύνσεις για διάφορα θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος, δίνοντας παράλληλα τις ευχές του για μια γόνιμη και παραγωγική φοίτηση.

Παράλληλα στη Βέροια παρουσία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Αικατερίνης Παπακώστα – Σιδηροπούλου, τελέστηκε αγιασμός και ακολούθως, πραγματοποιήθηκε Τελετή Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης.

Στις τελετές χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμων, με μέριμνα του οποίου πραγματοποιήθηκε η διακομιδή και εναπόθεση για προσκύνημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μάρτυρος Αρτεμίου.

Σύντομους χαιρετισμούς και ομιλίες απηύθυναν, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Αικατερίνη Παπακώστα – Σιδηροπούλου, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας.

Τα Θυρανοίξια τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων Αργύριος Δημόπουλος ο Υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Νίκη Καρατζίουλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας, Διονύσιος Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Νικόλαος Ζησιμόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σιμούλης και άλλοι Αξιωματικοί του Σώματος.

Επιπλέον, παρευρέθηκαν διδάσκοντες καθηγητές της Σχολής, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Φορέων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικοί, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών, καθώς και πλήθος πολιτών.

Ακολούθησε απονομή χειροποίητης σκαλιστής εικόνας από τον Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικό Διευθυντή Διονύσιο Κούγκα στον δωρητή και συντελεστή της ανέγερσης του Ιερού Παρεκκλησίου, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ, Κωνσταντίνο Σούκο ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους προσκεκλημένους.

Σημειώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 22-10 έως 30-11 θα παρακολουθήσουν το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) στην Αττική, (31) Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και (3) στελέχη της Αστυνομίας της Κύπρου, ενώ στο παράρτημα της Σχολής, στη Βέροια, το Τμήμα θα παρακολουθήσουν (40) Αξιωματικοί του Σώματος.

 

 

 

Κατηγορία Αστυνομικά
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 14:02

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Μία ώρα πίσω γυρίζουν τα ρολόγια την προσεχή Κυριακή 28 Οκτωβρίου, ενώ παραμένει το ερώτημα αν αυτή θα είναι η προτελευταία φορά που συμβαίνει αυτό.

Κάθε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να επιλέξει μέχρι το τέλος Απριλίου 2019 αν θα διατηρήσει τη θερινή ή τη χειμερινή ώρα, εφόσον επικυρωθεί το σχέδιο να μπει τέλος στις εποχικές αλλαγές ώρας το 2019.

Αν το χρονοδιάγραμμα που προτείνεται από τις Βρυξέλλες γίνει σεβαστό, η αλλαγή ώρας την 31η Μαρτίου 2019 θα είναι το τελευταίο υποχρεωτικό πέρασμα στη θερινή ώρα.

Αυτή τη στιγμή οι χώρες της Ε.Ε. κατανέμονται σε τρεις διαφορετικές ωριαίες ατράκτους:

- Την ώρα της δυτικής Ευρώπης.

- Την ώρα της κεντρικής Ευρώπης (εδώ βρίσκεται και η Γερμανία).

- Την ώρα της ανατολικής Ευρώπης (συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα).

Κατηγορία Γενικά

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, στις 8 μ.μ., στην Αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των διαλέξεων

που διοργανώνει η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, ομιλία από τον Παιδοψυχίατρο, Διευθυντή Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

κ. Νταφούλη Βάιο, με θέμα: “Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ”.

 

 

Δύο χάλκινα μετάλλια κατακτησε στην Μόσχα η αθλήτρια του GSP BROS Αλεξάνδρειας Εύα Αργυριαδου αντιπροσωπεύοντας την Εθνική Ελλάδος στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που έλαβε χώρα στις 6 & 7 Οκτωβρίου.

Η χώρα μας κατέκτησε την 2η θέση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας συνολικά 14 μετάλλια (5 χρυσά, 4αργυρά, 5 χάλκινα).

 

 

Υπεγράφη την  Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, η σύμβαση για το έργο «ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ–ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το ανωτέρω έργο εντάχθηκε, με την υπ’ αρ. πρωτ. 92462/29.8.2017 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017. 
 
Στο κλειστό γυμναστήριο του  2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας, επιτελείται ένα διευρυμένο σύνολο δραστηριοτήτων, που αφορούν την άθληση. Φιλοξενεί εκτός των μαθητών του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου, Αθλητικούς συλλόγους και Τμήματα γυμναστικής.
 
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν, αφορούν στην κατασκευή συστήματος ενός πολυουρεθανικού αθλητικού δαπέδου, ελάχιστου συνολικού πάχους 9 mm, επί του υπάρχοντος δαπέδου PVC. Το έργο θα εκτελεστεί μέσα σε προθεσμία [90] ενενήντα ημερολογιακών ημερών, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
 
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε σχετικά:
“Έπειτα από μία ακόμη συντονισμένη ενέργεια της Διοίκησης του Δήμου Αλεξάνδρειας και ξεπερνώντας διαδικαστικές δυσκολίες και δυστοκίες, οδηγηθήκαμε σε μια σημαντική θετική  εξέλιξη. Οποιαδήποτε ενέργεια οδηγεί σε βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, προσδίδει υψηλή κοινωνική προστιθέμενη αξία, και συνάδει με την επιθυμία μας να υποστηρίζουμε και  να φροντίζουμε τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας. 
 
Σε τρεις μήνες το αργότερο, το Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου της Πόλης μας, θα αποκτήσει ένα λειτουργικό και πάνω από όλα ασφαλές δάπεδο, το οποίο  θα τεθεί άμεσα στη διάθεση των αθλητικών μας συλλόγων, και κυρίως των μαθητών μας.
 
Τέλος, ως Δημοτική Αρχή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Συναδινό Ιούλιο, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, για την καθοριστική συνεισφορά του στην επίτευξη της απόφασης για την υλοποίηση του έργου".

Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις η Νίκη Αγκαθιάς αφού επικράτησε 2-0 τον Α.Σ. Γιαννιτσών στην εντός έδρας αναμέτρηση παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου στην Γ Εθνική.

Στο  πρώτο ημίχρονο η Νίκη έδειξε την ποιότητα της αφού προηγήθηκε με τα γκολ των Γκελοσάνι στο 18' και του Σιδηρόπουλου στο 45'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣ Γιαννιτσών απείλησε την εστία των γηπεδούχων με 2-3 φάσεις, χωρίς όμως να βρει δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Αγκαθιάς: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος, Γιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος (75’ Τριανταφυλλίδης), Κίτσας Λ., Πέτκος, Γκελοσάνι (80’ Σούκιας).
ΑΣ Γιαννιτσά: Κύρου, Σέρα, Παπασυμεών, Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Πετράι (46’ Κοβάτσης), Ζαρογιάννης (46’ Μπαμπαλής), Κοτσαρίδης, Ευθυμιάδης (66’ Μουρίκι), Ζούρκος (66’ Χουσεΐνογλου), Παντελίδης.

Ενώ το Σάββατο 27 Οκτώβριου 2018 και ώρα 15:00' η Νίκη Αγκαθίας θα υποδεχτεί τον Μακεδονικό στο γήπεδο της.

Βαθμολογία Γ Εθνικής(2ος όμιλος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Team
PlayedPoints
1 ΠΟ Τριγλίας 4 10
2 ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 4 10
3 Άρης Παλαιοχωρίου 4 9
4 ΑΠΕ Λαγκαδά 4 7
5 ΑΣ Γιαννιτσά 4 6
6 Μακεδονικός 4 6
7 ΒΕΡΟΙΑ 4 5
8 Αλμωπός Αριδ. 4 5
9 Εδεσσαϊκός 4 4
10 Αγροτικός Αστ. 4 4
11 Μελιτέας Μελίτης 4 4
12 Ολυμπιακός Κυμ. 4 3
13 Ερμής Αμυνταίου 4 2
14 ΠΑΟ Κουφαλίων 4 1
Κατηγορία Αθλητικά

Με αρκετές νίκες εντός έδρας ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για την 4η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Ημαθίας(1ος Όμιλος), δείτε τα αποτέλεσματα, τη βαθμολογία του πρωταθλήματος καθώς και την επόμενη αγωνιστική:

(4η αγωνιστική)

ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 2 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ 2 - 0
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ 3 - 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ   -  
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ 0 - 0

Βαθμολογία

ομάδες βαθμοί ποινές γκολ N/I/H εντός   εκτός  
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 12 0 11-3 4-0-0 5-2 2-0-0 6-1 2-0-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 9 0 6-4 3-0-1 4-3 2-0-1 2-1 1-0-0
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ 8 0 7-3 2-2-0 3-3 0-2-0 4-0 2-0-0
ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 7 0 7-6 2-1-1 4-2 2-0-0 3-4 0-1-1
ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ 7 0 6-7 2-1-1 3-6 1-0-1 3-1 1-1-0
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ 3 0 5-5 1-0-3 0-1 0-0-1 5-4 1-0-2
ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ 3 0 6-11 1-0-3 1-7 0-0-2 5-4 1-0-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 2 0 6-7 0-2-1 3-4 0-1-1 3-3 0-1-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ 1 0 3-8 0-1-3 1-4 0-0-1 2-4 0-1-2
ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ -5 -6 0-3 0-1-2 0-1 0-1-1 0-2 0-0-1

Επόμενη αγωνιστική (5η αγωνιστική)

ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ - ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
Κατηγορία Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Ημαθίας. δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική:

(6η αγωνιστική)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ 1 - 2
ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 0 - 3
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 1 - 1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1 - 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ 1 - 4
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4 - 1
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ 4 - 1
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ 4 -

 

ομάδες βαθμοί ποινές γκολ N/I/H εντός   εκτός  
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ 18 0 20-3 6-0-0 8-2 3-0-0 12-1 3-0-0
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 18 0 19-4 6-0-0 12-4 3-0-0 7-0 3-0-0
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ 15 0 16-7 5-0-1 9-5 2-0-1 7-2 3-0-0
Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 13 0 15-7 4-1-1 8-3 2-1-0 7-4 2-0-1
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 13 0 12-6 4-1-1 7-2 3-0-0 5-4 1-1-1
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ 11 0 12-5 3-2-1 6-2 2-1-0 6-3 1-1-1
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ 9 0 12-10 3-0-3 6-5 1-0-1 6-5 2-0-2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 9 0 12-13 3-0-3 6-13 1-0-3 6-0 2-0-0
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 7 0 10-12 2-1-3 7-4 2-0-0 3-8 0-1-3
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 6 0 4-9 1-3-2 1-2 1-1-1 3-7 0-2-1
ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ 6 0 7-12 2-0-4 2-5 1-0-2 5-7 1-0-2
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ 5 0 6-8 1-2-3 1-2 0-1-1 5-6 1-1-2
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 4 0 5-14 1-1-4 5-8 1-1-2 0-6 0-0-2
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ 3 0 7-15 1-0-5 0-7 0-0-3 7-8 1-0-2
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 1 0 7-24 0-1-5 3-9 0-1-2 4-15 0-0-3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ 0 0 4-19 0-0-6 1-13 0-0-4 3-6 0-0-2

Επόμενη αγωνιστική (7η αγωνιστική)

ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ - ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ - ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ
Κατηγορία Αθλητικά

Μέχρι την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου θα πρέπει οι ιδιοκτήτες των ακινήτων της χώρας να εξοφλήσουν τη δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ για το 2018. Επιπλέον επισημαίνεται ότι, τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2018 έπρεπε να εξοφληθούν είτε εφάπαξ (έως τις 28/09/2018) είτε σε 5 μηνιαίες δόσεις:

– Η 1η δόση έπρεπε να πληρωθεί έως τις 28-09-2018

– Η 2η δόση πρέπει να πληρωθεί έως τις 31-10-2018

– Η 3η δόση πρέπει να πληρωθεί έως τις 30-11-2018

– Η 4η δόση πρέπει να πληρωθεί έως τις 31-12-2018

– Η 5η δόση πρέπει να πληρωθεί έως τις 31-01-2019

Κατηγορία Οικονομία

Παρασκευή 26 - 10 - 2018

- Γενικός σημαιοστολισμός όλων των καταστημάτων δημοσίων, δημοτικών, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και σπιτιών από της 8ης πρωινής της 26ης Οκτωβρίου 2018 μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2018.

- Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου, Ν.Π.Δ.Δ. κ.λ.π.

- Προσκύνημα και απότιση φόρου τιμής των μαθητών και μαθητριών των Σχολείων, προσκόπων και οδηγών στο Ηρώον της πόλης στην Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου), με επικεφαλής τους καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους, όπου θα παραταχθεί και η Φιλαρμονική του Δήμου Βέροιας.

Σάββατο 27 - 10 – 2018

Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, καθώς και καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2018.

Κυριακή 28 - 10 - 2018

Ώρα 07.30΄ Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών του Δήμου Βέροιας.

Ώρα 08.00΄ Επίσημη Έπαρση της Σημαίας

Ώρα 10.00΄ Παράταξη στρατιωτικού αγήματος, καθώς και αντιπροσωπειών σχολείων,

προσκόπων και οδηγών στο χώρο προ του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου.

Ώρα 10.20΄ Πέρας προσέλευσης στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου των Αρχών και του Λαού.

Ώρα 10.25΄ Πέρας προσέλευσης των επισήμων

Ώρα 10.30΄ - Τέλεση επίσημης δοξολογίας με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου

Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμονα.

-          Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον            αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Kώστα Καλαϊτζίδη

Ώρα 11.30΄ Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στην Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου), κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή, Εθνικός Ύμνος

Ενός λεπτού σιγή - Εθνικός Ύμνος

Ώρα 12.00΄ Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, μαθητών και μαθητριών των Σχολείων, προσκόπων, οδηγών κ.λ.π., με τις σημαίες τους, και τμημάτων Στρατού.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας