alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε χθες 29 Οκτωβρίου o φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Αλεξάνδρειας και τους βετεράνους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 6-2 τους γηπεδούχους στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας.

Οι θεατές του αγώνα που έδωσαν το παρόν απόλαυσαν το θέαμα από την βροχή των γκολ.

Τα χρήματα που συγκεντρωθήκαν θα δωθούν σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Αλεξάνδρειας.

 

 

Κατηγορία Αθλητικά

Ένα πολύ επικίνδυνο αντικείμενο αντίκρισε σήμερα ο Γιώργος Μαργαριτόπουλος στη σχολική τσάντα του παιδιού του όταν αυτό γύρισε στο σπίτι μετά το σχολείο, πρόκειται για

μια σύριγγα που το παιδί βρήκε και περιμάζεψε από την αυλή του 3ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Ο κ. Μαργαριτόπουλος έντρομος από το αντικείμενο απευθύνθηκε στις τοπικές αρχές αλλά και στο δήμο όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Οι υπεύθυνοι πρέπει να

αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να μην επαναληφθεί το περιστατικό δίνοντας λύσεις είτε αυτές ονομάζονται φύλαξη των σχολικών κτιρίων είτε διαρκής αστυνόμευση

διότι οφείλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας και το μέλλον τους.

Πως σε μία σχολική μονάδα που βρίσκεται στην καρδιά της Αλεξάνδρειας, χρήστες παίρνουν τη δόση τους ανενόχλητοι;

Οι ανατριχιαστικές εικόνες που δημοσιεύουμε προκαλούν αναστάτωση σε γονείς και όχι μόνο και γεννούν ερωτήματα για τη φύλαξη των σχολείων κατά τις νυχτερινές κυρίως ώρες αλλά και της αστυνόμευσης.

Σίγουρα...δεν ανακαλύψαμε σήμερα την ...Αμερική απλά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου...πριν είναι πολύ αργά!

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με σεβασμό στον άνθρωπο η Σ.Ε. ΔΙΑΣ SECURITY είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και πρωτοπορεί με μια ανεπανάληπτη προσφορά συστήματος συναγερμού.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει:

1 τεμάχιο πίνακα GEMINI-NAPCO.

1 τεμάχιο πληκτρολόγιο.

1 τεμάχιο σειρήνα εξωτερικού χώρου.

2 παθητικούς ανιχνευτές κίνησης.

2 μπαταρίες.

1 μετασχηματιστή.

Παρελκόμενα συν εργασία

ΜΟΝΟ 300,00€

ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.

 

 

 

Κατηγορία Γενικά

Για μια ακόμα φορά φέρανε το χρυσό στην πόλη μας τα κορίτσια από το αγωνιστικό τμήμα της Αλεξάνδρειας Τσιαπανίτη Ευθαλία και η αναπληρώτρια Τζίμου Ελισάβετ.

Με επιτυχία ξεκινάει η νέα χρονιά για τον αθλητικό σύλλογο ρυθμικής γυμναστικής Α.Ο. Αλέξανδρος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» EMERALDSCUP 2018 στις 20-10-2018 στη Θεσσαλονίκη.

Δείγματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο αλλά και του ταλέντου τους έδωσαν για μια ακόμη φορά οι αθλήτριες του Α.Ο. Αλέξανδρου, καθώς αναδείχθηκαν κυπελλούχες στο Διεθνές Τουρνουά στην κατηγορία παγκορασίδων. Οι αθλήτριες: Παπαδοπούλου Ναταλία, Πρελορέντζου Βασιλική, Σιαφαρίκα Μαρία, Τσιαπανίτη Ευθαλία και Τσιγκερδάνου Ελευθερία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό ξεσηκώνοντας το κοινό και τους κριτές με την εμφάνισής τους.

Συγχαρητήρια και στις Προπονήτριες: Μαργαρίτα Ατανάσοβα, Αναστασία Δίγκα, Δροσιά Τσέου, Βασιλική Τηλιοπούλου και τη δασκάλα μπαλέτου INNA PARAMONOVA.

Τους ευχόμαστε καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες ENSEMBLE που θα διεξαχθούν τον Νοεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία γιατί είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες.

Η υπεύθυνη του Τμήματος στην Αλεξάνδρεια και μέλος Δ.Σ.

Σαββίδου Παρασκευή

 

Κατηγορία Γενικά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου 2018 στην Εγνατία οδό και συγκεκριμένα στην έξοδο Νησελίου.

Κατηγορία Αστυνομικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ TAKTΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 29/10/2018

Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας