alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Η Δ.Ο.Υ. Βέροιας, που στεγάζεται στην οδό Θεσσαλονίκης 131 59033 Βέροια, προτίθεται να προβεί σε αναβάθμιση του Συστήματος Βίντεοκάλυψης και του Συστήματος Συναγερμού για την ενίσχυση της υπηρεσιακής ασφάλειας, των προσώπων και των αγαθών σύμφωνα με το Ν.2472/1997(ΦΕΚ Α΄50) και τις Οδηγίες 1/2011 αρ. πρωτ. Γ/ΕΞ/2274/31.03.2011 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την 95/49ΕΚ 24.10.1995 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Για τον σκοπό αυτό, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να προσέλθουν στο χώρο της υπηρεσίας να παραλάβουν τις τεχνικές προδιαγραφές που αιτούνται για την διενέργεια του έργου και της παροχής υπηρεσίας και αφού διενεργηθεί η αυτοψία του χώρου, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα που θα ορισθεί από την Αρχή, οφείλουν να προσκομίσουν προσφορά εκτίμησης του έργου, έτσι ώστε στην συνέχεια να προβούμε στην διαδικασία Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και στην Διενέργεια Ανάθεσης σύμφωνα με τον ν.4412/2016 « Περί Δημοσίων Συμβάσεων».
Η διαδικασία θα διαρκέσει από 30-10-20118 έως 10-11-2018. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Προϊσταμένη της Υπηρεσίας 2ος όροφος,
γραφείο 1.


Δ.Ο.Υ. ΒΕΡΟΙΑΣ
Η Προϊσταμένη
Δ.Ο.Υ. ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Κατηγορία Γενικά

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλ   ανακοινώνει ότι στις 31/10/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα από   08:30 π.μ εως 13:00 μμ , θα γίνει διακοπή νερού , για την αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης στο εσωτερικό δίκτυο του κεντρικού τμήματος της Αλεξάνδρειας , στα παρακάτω τμήματα :

  1. Στο τμήμα της οδού Δ.Πρόϊου ( όλη η οδός ) .
  1. Στο τμήμα της Ελ Βενιζέλου ζυγά νούμερα ( από την οδό Ν.Πλαστήρα εως την οδό Μακεδονομάχων) .
  1. Στο τμήμα της Μακεδονομάχων ζυγά νούμερα ( από την οδό Ελ.Βενιζέλου - Π.Μελά ).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες τον μικρών αθλητών του Α.Σ. Φιλίππου Αλεξάνδρειας  στο BABY CUP Ταεκβοντ'ο στις 27/10 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο σύλλογος δίνει συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή και την αγωνιστικότητα τους: "ηταν υπέροχοι!!!!"

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Νησίου.

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κεφαλοχωρίου επί τη εορτή του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιστάσεως Κατερίνης επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θετόκου Ναούσης με θέμα : «Πνευματικός αγώνας και κατάκριση» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο πλαίσιο των Ακαδημαικών διαλόγων στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος πάνω από το Βιβλιοπωλείο «Παύλειος Λόγος»).

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου.

Το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει το γυναικείο πληθυσμό να συμμετέχει στους τακτικούς προληπτικούς ελέγχους με στόχο την έγκαιρη διάγνωση γυναικολογικών καρκίνων, γιατί έγκαιρη διάγνωση σημαίνει αποτελεσματική θεραπεία, ξεκινά σειρά ομιλιών με θέμα “Είμαι γυναίκα… συμμετέχω στην πρόληψη”, με ομιλήτριες τις μαίες του μαιευτικού τμήματος Γιαννέκα Μαρία και Αρίδα Χριστίνα στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος.

Κατηγορία Υγεία

Ο Φιλανθρωπικός, μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος, Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, προκηρύσσει μία θέση νοσηλεύτριας, ΤΕ / ΔΕ με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, που θα καλύψει τις ανάγκες του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ » στην Αλεξάνδρεια.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ :

Αντίστοιχο πτυχίο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ :

Εντοποιότητα, από την περιοχή της Νάουσας λόγω εκκίνησης του δρομολογίου.

Επαγγελματική εμπειρία σε σχετικό αντικείμενο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

v Βιογραφικό σημείωμα

v Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας

v Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών

v Φωτοαντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

v Αποδεικτικό της επαγγελματικής εμπειρίας

     Η κατάθεση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνεται αυτοπροσώπως στα γραφεία του κέντρου των ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 7 Αλεξάνδρεια ( απέναντι από το Κέντρο Υγείας ) από τις 8:00 π.μ – 13:00 μ.μ, ή ηλεκτρονικά στα παρακάτω e-mail :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

από σήμερα Τρίτη 30/10/2018 έως την Παρασκευή 02/11/2018.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2333027212.

Κατηγορία Γενικά

Από σήμερα, Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 αρχίζει η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου 2018. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018.

Aπό το απόγευμα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου, έχει αρχίσει η σταδιακή πληρωμή των συντάξεων για όλα τα Ταμεία

Αναλυτικά:

  • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις σήμερα, 30 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη.
  • Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις σήμερα, 30 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη
  • Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις σήμερα, 30 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη
  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Νοεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη.
  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Νοεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη.
  • Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 2 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή.
  • Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις σήμερα, 30 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη.
  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν σήμερα, 30 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη.
Κατηγορία Οικονομία

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι σήμερα 30/10/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα από 10:30 π.μ. εως 12:30 μ.μ., θα γίνει διακοπή νερού, για την αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης  στο εσωτερικό δίκτυο του κεντρικού τμήματος της Αλεξάνδρειας, στα παρακάτω τμήματα:

  1. Στο τμήμα της Κομνηνών (από την οδό Δ. Βετσοπούλου εως την οδό Νικ. Πλαστήρα).

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Εκ της Τεχνικής

Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας προσκαλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στις 19:30, στο σχολείο. 

 Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Γνωριμία με τους γονείς της πρώτης τάξης 
  2. Απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς 
  3. Δράσεις για τη νέα χρονιά
  4. Προβλήματα του σχολείου 
  5. Διάφορα θέματα 
  6. Εκλογές για την ανάδειξη νέου συμβουλίου

Η παρουσίαση σας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, ώστε η λήψη αποφάσεων να είναι συλλογική.

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας

Κατηγορία Εκπαίδευση

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νησίου σας προσκαλεί στο παραδοσιακό γλέντι του Συλλόγου που θα γίνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα  20:30 στην αίθουσα της κοινότητας προς τιμή των Αγίων Αναργύρων.
 

 

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας