alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Σε δύο αθλητικές διοργανώσεις συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ὁ Ἠμαθίων» την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.

 Μαζί με το Παιδικό Αναπτυξιακό τουρνουά διεξήχθει και το αναβληθέν Αναπτυξιακό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, έτσι και οι δύο διοργανώσεις φιλοξενήθηκαν ταυτόχρονα σε τρεις παλαίστρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευρωπού του δήμου Παιονίας. Η ομάδα αγωνίστηκε υπό την προπονητική καθοδήγηση των (με αλφαβητική σειρά) Κουκλίδη Χαράλαμπου και Σαββίδη Νεκτάριου.

Πιο συγκεκριμένα οι διακριθέντες αθλητές του συλλόγου (με αλφαβητική σειρά και ιεράρχηση της διάκρισης) ήταν οι:

Γκουγκούδη Γεωργία 1η,

Ντελής Ευάγγελος 1ος,

Παπασταματίου Θωμάς 1ος,

Παραλίκας Ηλίας 1ος,

Ζαφειροπούλου Ευδοξία 2η,

Κουλουργιώτης Αντώνιος 2ος,

Παπασταματίου Κωνσταντίνος 2ος,

Μουτρόπουλος Νικόλαος 2ος,

Τσάκαλος Αριστοτέλης 2ος,

Τσακυρίδης Γρηγόριος 2ος,

Τριανταφυλλόπουλος Ευάγγελος 3ος,

Πλατιώτης Γεώργιος 3ος,

Γαβριηλίδης Σάββας 5ος,

Ζαφειρόπουλος Θεόδωρος 5ος, και

Ξενίδης Ευστάθιος 5ος

Την ομάδα, εκτός των προπονητών, συνόδευσαν ο Πρόεδρος του σωματείου Σταμάτης Παπασταματείου, ο Γ. Γραμματέας Ζαφειρόπουλος Γεώργιος καθώς και οι γονείς των παιδιών.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Κατηγορία Αθλητικά

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας υποδέχεται τους Αετούς Βέροιας.

Το παιχνίδι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι κορυφής καθώς και οι δύο ομάδες είναι αήττητες και πρώτες στη βαθμολογία.
Σάββατο 1/12 στις 6μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου.

Κατηγορία Αθλητικά
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 13:29

Πωλείται γήπεδο 6χ6 στην Αλεξάνδρεια

Πωλείται το μίνι γήπεδο 6x6 στην Αλεξάνδρεια, λόγω συνταξιοδότησης.

Πληροφορίες: 6977307375

Οδυσσέας Καλυβιώτης

Κατηγορία Γενικά

Με ομόφωνη απόφαση του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (General Confederation of Agricultural Cooperatives - COGECA), ο Σύνδεσμος Αγροτικών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΑΣΟΕΕ) έγινε δεκτός ως πλήρες και μόνιμο μέλος της Cogeca.

Σημειώνεται ότι, η Συνομοσπονδία Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COGECA)ιδρύθηκε το 1959 και αποτελεί τη “φωνή” των αγροτικών συνεταιρισμών της ΕΕ εκπροσωπώντας σήμερα 33 εθνικές οργανώσεις από τα κράτη-μέλη της ΕΕ και περίπου 22.000 αγροτικούς συνεταιρισμούς.

Της εκλογής του ΣΑΣΟΕΕ προηγήθηκαν συναντήσεις του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Αλέξανδρου Κοντού και του μέλους του ΔΣ κ. Χρήστου Γιαννακάκη με τον Γενικό Γραμματέα τηςCopa-Cogeca κ. PekkaPesonen καθώς και με τον Πρόεδρο της COGECAκ. ThomasMagnusson.

Και στις δύο αυτές συναντήσεις, ο Πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ παρουσίασε τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου καθώς καιτις γενικότερες προοπτικές και το δυναμισμό που παρουσιάζουν οι συνεταιριστικές οργανώσεις της Ελλάδας.

Στη σημερινή συνεδρίαση του προεδρείου της COPA-COGECAπαρευρέθηκαν οι κ.κ. Αλέξανδρος Κοντός και Χρήστος Γιαννακάκης, ενώ ο πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ ανέπτυξε διεξοδικά τη στρατηγική του Συνδέσμου σε σχέση με τη συμμετοχή του στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Όπως προαναφέρθηκε, η αίτηση του ΣΑΣΟΕΕ έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από όλα τα μέλη του προεδρείου του κορυφαίου ευρωπαϊκού φορέα των αγροτικών συνεταιρισμών και το οποίο αποφάσισε την πλήρη συμμετοχή του Συνδέσμου στην COGECA.

Την υποψηφιότητα του ΣΑΣΟΕΕ υποστήριξε ενώπιον του Προεδρείου της COGECA η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλουτηςκ. Γιάννη Μαυρουδή.

.

Κατηγορία Αγροτικά

Ζητείται κοπέλα για καφέ στο Νησί Ημαθίας.

Πληροφορίες:

6974619090

Κατηγορία Θέσεις Εργασίας

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2018 έως και το Νοέμβριο, ενεργώντας μαζί με δύο συνεργούς του, διέπραξαν διαρρήξεις και κλοπές από δύο καταστήματα και δύο οικίες σε περιοχές της Ημαθίας, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα, πακέτα τσιγάρων και άλλα προϊόντα συνολικής αξίας πάνω από 19.000 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι ενέχονται σε μία απόπειρα διάρρηξης καταστήματος.

Κατηγορία Αστυνομικά
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή πολιτών η ενδιαφέρουσα Ημερίδα 
για την "Οργάνωση του Οικογενειακού Προϋπολογισμού & Προγραμματισμού
και της Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των δικαιούχων του ΤΕΒΑ"
Οργανώθηκε και υλοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 10:00πμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, Ημερίδα στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων με ενημερωτικές ομιλίες και παρουσιάσεις για τα θέματα της «Οργάνωσης του Οικογενειακού Προϋπολογισμού & Προγραμματισμού» και της «Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης» των δικαιούχων του ΤΕΒΑ. Στόχος της Ημερίδας ήταν  η ενημέρωση για θέματα που άπτονται της κοινωνικής ζωής και της προσωπικής εξέλιξης των ίδιων των ωφελουμένων. 
Την Ημερίδα προλόγισε ο Αντιδήμαρχος του τμήματος κ. Δριστάς Στέφανος ενώ το Αυτοτελές Τμήμα εκπροσώπησε η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη κυρία Ευαγγελία Ραφηλίδου που παρουσίασε τις κοινωνικές δομές και τις υπηρεσίες του Αυτοτελούς Τμήματος Δήμου Αλεξάνδρειας, που σε περιφερειακό επίπεδο είναι από τις πλέον οργανωμένες.  
 
Η πρώτη ενότητα, που αναφερόταν στην οργάνωση του οικογενειακού προϋπολογισμού και προγραμματισμού, παρουσιάστηκε από τους κυρίους  Δημήτρη Ρωσσάκη και Απόστολο Σαμαρά, ενώ η δεύτερη Ενότητα εστίασε στα θέματα της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και των μεθόδων εξεύρεσης εργασίας, που ανέπτυξαν οι κυρίες Ζήνα Κάππα και Νένα Κουνατίδου. 
Η ανταπόκριση και η εντυπωσιακή προσέλευση των δικαιούχων στη χθεσινή εκδήλωση ενισχύει τη μεγάλη προσπάθεια των κοινωνικών Δομών του Δήμου Αλεξάνδρειας. να  υποστηρίξει με επιτυχία τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της περιοχής μας. 
 
Ο

Οι μαθητές και οι μαθήτρίες του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό αποφοίτησης τους που θα γίνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στο Κτήμα Αφροδίτη με ώρα έναρξης 21:00'.
 

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ημαθίας σας προσκαλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση, στις 15-12-2018 στην αίθουσα του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας σε Ημερίδα Μελισσοκομίας που διοργανώνει με θέμα: "Χειρισμός μεγάλου μελισσοκομείου, Βασιλοσσοτροφία" και ώρα 16:00-21:00 με δωρεάν είσοδο.
 

Έχουν αρχίσει ήδη τα εκλογικά πηγαδάκια και χθες το βράδυ ένα από αυτά έλαβε χώρα στο καφέ Stathmos στην Αλεξάνδρεια όπου στελέχη του Κινήματος Αλλαγής συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις επερχόμενες ενέργειες του κόμματος μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση περιλάμβανε τον προγραμματισμό της εκστρατείας του κ. Παπαστεργίου και εξετάστηκαν διάφορα ονόματα για υποψηφιότητες. Το όνομα που ξεχωρίζει που σύμφωνα με πηγές είναι αυτό του Νίκου Μπρουσκέλη, ο οποίος είναι ένα βήμα πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα ως βουλευτής με τις ευλογίες και τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

Ο Μπάμπης Γκιόνογλου, Ο Τάσος Τασιόπουλος, ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης, Φιλιώ Καρανικολοπούλου, Στέλιος Ρεβίθης είναι μεταξύ των ατόμων που έδωσαν το παρόν στη χθεσινή συγκέντρωση όπως και άλλοι.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας