alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Μόνο τους κωδικούς και όχι τα ονόματα των υποψηφίων θα περιλαμβάνουν οι εκτυπωμένες καταστάσεις με τις βαθμολογίες των Πανελληνίων 2018, που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες.

Κατηγορία Εκπαίδευση

To τσίρκο ZAVATTA και οι καλλιτέχνες του σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την παράσταση στην πόλη της Αλεξάνδρειας

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, ενημερώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Κατηγορία Γενικά

Οι λάτρεις του ουρανού και της αστρονομίας μπορούν να απολαύσουν την μεγαλύτερη σεληνιακή έκλειψη του 21ου αιώνα τον επόμενο μήνα.

Κατηγορία Γενικά

Και σήμερα θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση, μέσα από το κανάλι του Δήμου Αλεξάνδρειας στο youtube, της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο του ετήσιου καθαρισμού των υδατόπυργων και των υδατοδεξαμενών που πραγματοποιεί

Το 1ο θερινό Αθλητικό Camp ξεκίνησε τη Δευτέρα 25/06/2018 και πάρα τον άστατο καιρό η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο!Πρωϊνά γεμάτα δράση, αθλήματα, παιχνίδια και χαμόγελα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους με τη βοήθεια των Μυλωνά Ζαχαρία, Τσαρούχα Κωνσταντία, Κουκλίδη Χαράλαμπο, Μπλαχάβα Μαρία αλλά και τους Σαββίδη Νεκτάριο, Παναπακίδη Γιώργο οι οποίοι πλαισιώνουν το προπονητικό team.

 

Δείτε τι έγινε: (φωτογραφίες)

 

Κατηγορία Αθλητικά
Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι αθλητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2018,
 
Κατηγορία Αθλητικά

«Φρένο» στη» συσκευασία, εξαγωγή και όποια διακίνηση ποσοτήτων ζάχαρης από το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ στο Πλατύ Ημαθίας, έβαλαν από σήμερα οι εργαζόμενοι της εταιρείας, ζητώντας από τη διοίκηση της ΕΒΖ ενημέρωση για τους όρους της σύμβασης που έχει υπογραφεί με την Royal Sugar.

Κατηγορία Αγροτικά

Το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας στην προσπάθειά του για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα αγωγής υγείας ξεκινάει μια σειρά από ομιλίες.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας