alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η αποψινή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ που μοιράζει πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία Αθλητικά

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ,ΕΝΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ

Κατηγορία Αθλητικά

Το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΑΣ Γιαννιτσά, που πέρασε…δια πυρός και σιδήρου από το Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων.Η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη χρειάστηκε ένα τέρμα του Νίκου Ιορδανίδη στο 89ο λεπτό για να κάμψει την αντίσταση των «πρασίνων», που τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα, είχαν καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος (κύριος εκφραστής ο…δαιμόνιος) Λίτσι, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μια φάση με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Παρσόπουλο.

 

 

Οι «κυανόλευκοι», που προετοιμάζονται καθημερινά για τη συμμετοχή τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, έχουν πολλούς και εξαιρετικά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ (με παίκτες που έχουν καταγράψει ουκ ολίγες επαγγελματικές συμμετοχές όπως ο Νίκος Ζούρκος, ο Χρήστος Ζαρογιάννης, ο Νίκος Ιορδανίδης κ.α.), ωστόσο είναι φανερό πως θέλουν ακόμη δουλειά για να παρουσιαστούν καθ όλα έτοιμοι σε ένα από πιο δύσκολα πρωταθλήματα (αν όχι το πιο δύσκολο) στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την ίδια ώρα, το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίντζιου φαίνεται πως είναι απόλυτα έτοιμο να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ εκ της σημερινής εμφάνισης, απέδειξε πως θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη (μην ξεχνάμε πως τις δύο ομάδες χωρίζουν μια κατηγορία) και να συνεχίσει στον θεσμό, αντιμετωπίζοντας στη συνέχεια μια ομάδα Football League και μάλιστα εντός έδρας.

Στο πρώτο μέρος, ελάχιστες ήταν οι φάσεις που καταγράφηκαν στα αντίπαλα καρέ, με μοναδική χαρακτηριστική στιγμή το σουτ του Ζαρογιάννη λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το 45λεπτο.Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο ρυθμός ανέβηκε και παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες βρίσκονται εν μέσω της προετοιμασίας, είχαν δυνάμεις για να βγουν με αξιώσεις.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Αποστόλη Λίτσι, που χάριν στην ταχύτητα του βγήκε απέναντι από τον Κύρου, ενώ λίγο πριν οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Παρσόπουλου, με τον ρέφερι κ. Φωτόπουλο να δείχνει τη συνέχεια στον αγώνα.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι σε σουτ του Ζαρογιάννη στο διάστημα αυτό, ενώ έφτασαν με αξιώσεις δύο ακόμη φορές με τους Παντελίδη και Πέλκα.Για να φτάσουμε στη φάση του 89ου λεπτού όταν το κόρνερ εκτελέστηκε με κοντινή πάσα, ο Παπασυμεών «γέμισε» στο δεύτερο δοκάρι και ο Νίκος Ιορδανίδης που είχε προωθηθεί, έστειλε τη μπάλα με μονοκόμματο σουτ στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αργυρόπουλου.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, βρήκε την ομάδα της Πέλλας νικήτρια σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς για το Κύπελλο Ελλάδας (προηγήθηκε η πρόκριση με την Καβάλα) και περιμένει πλέον τον αντίπαλο της από τη Football League, που θα προκύψει από την κλήρωση της Παρασκευής 7/9.

Δείτε τι δήλωσε ο Δημήτρης Πρίντζιος για τον αγώνα M. Aλέξανδρος Τρικάλων - Γιαννιτσά (βίντεο)

 


Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Βλάχος (79′ Μηνούδης Χ.), Κιρκιλιανίδης Η. (90′ Αναδολού), Περπερίδης, Λίτσι, Σωτηράκης, Παρσόπουλος, Κιρκιλιανίδης Γ., Μηνούδης Χ.Ν. (90′

Γιοβανόπουλος)ΑΣ Γιαννιτσά : Κύρου, Μπαμπαλής, Σέρα, Ιορδανίδης Ν., Παπασυμεών, Κοβάτσης, Ζούρκος, Κοτσαρίδης, Ζαρογιάννης (79′ Μουρίκι), Καραγιάννης (61′ Πέλκας), Παντελίδης (90′ Χουσεΐνογλου)

KEIMENO https://sportsup.gr/

 

Κατηγορία Αθλητικά

Πίνακες αναπληρωτών: Μετά το μπέρδεμα που προκλήθηκε στις τάξεις των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις αναπληρωτών για το φετινό εκπαιδευτικό έτος, το υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε νέους πίνακες.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Η αγωνιστική χρονιά ξεκινάει και επίσημα για τον πρωταθλητή Ελλάδας Τουλίκα Νίκο με τον νέο του προπονητή κ.Γιαννουλάκη Νικόλαο.Ο Νικόλας υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή θα

Κατηγορία Αγροτικά

Δείτε τι δήλωσε ο Δημήτρης Πρίντζιος για τον αγώνα M. Aλέξανδρος Τρικάλων - Γιαννιτσά (βίντεο)

Κατηγορία Αθλητικά

Πρόκριση των Γιαννιτσών στα Τρίκαλα Ημαθίας 0-1(βίντεο)

Για τα Γιαννιτσά και μετά από κόρνερ, το γκολ πέτυχε ο Νίκος Ιορδανίδης.

Κατηγορία Αθλητικά

M. Aλέξανδρος Τρικάλων - Γιαννιτσά: H αμφισβητούμενη φάση για πέναλτι και οι διαμαρτυρίες των Τρικάλων  (βίντεο)

Κατηγορία Αθλητικά

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας συνεχίζει για 4η συνεχή χρονιά, τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, προκειμένου

Κατηγορία Γενικά

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Βεζυργιανόπουλου.

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας