alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

Tην Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση πολιτών στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας

με αφορμή τα επεισόδια στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου. Σύμφωνα με αυτό ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: 

Tην Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας. 

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νησίου. 

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας. 

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου το πρωί θα τελέσει τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Παλατιτσίων και στην συνέχεια θα ιερουργήσει στην Θεία Λειτουργία. 

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου και την Σύναξη των Νεαπολιτών Αγίων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης. 

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου το πρωί θα προεξάρχει στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου και την Σύναξη των Νεαπολιτών Αγίων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης και θα κηρύξει το θείο λόγο. 

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης θα τελέσει δέηση επί τη αναχωρήσει της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Σουμελά και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στην τελετή καθαγιασμού του Μύρου του Αγίου Δημητρίου. 

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου το βράδυ στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος Σίψας Δράμας θα συμμετάσχει στην Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη, ενώ την Δευτέρα το πρωί θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας. 

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στο Προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου στα Κύμινα θα υποδεχτεί την Τιμία Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής από την Ιερά Μονή Μακρυμάλλης Ευβοίας και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό. 

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια. 

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Ασώματα. 

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στο χωριό Αρχάγγελος. 

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στο Προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου στα Κύμινα και στη συνέχεια θα βραβεύσει τους επιτυχόντες μαθητές της ενορίας. 

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου και Αγίου Νεκταρίου Βεροίας. 

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας. 

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου θα παρουσιαστεί Αφιερωματικός Τόμος με την ευκαιρία του εορτασμού του Χρυσού Ιωβηλαίου (50 χρόνια) Ιερωσύνης και του Αργυρού Ιωβηλαίου (25 χρόνια) Αρχιερωσύνης του. 

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το πρωί στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα προεξάρχει στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία του εορτασμού του Χρυσού Ιωβηλαίου (50 χρόνια) Ιερωσύνης και του Αργυρού Ιωβηλαίου (25 χρόνια) Αρχιερωσύνης του. 

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης. 

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης.

Με έναν επιπλέον ιατρό ενισχύθηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Μελίκης, έπειτα από απόφαση του διοικητή της 3ης Υ.Πε. δρ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, ο οποίος αφουγκράστηκε το αίτημα της τοπικής κοινωνίας που του μετέφερε ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, σε πρόσφατη συνάντησή τους.

Στη συνάντηση του βουλευτή Ημαθίας με τον διοικητή της 3ης Υ.Πε., συζητήθηκε η σημασία της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, καθώς τίθεται σε προτεραιότητα η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας, παρέχεται ισότιμη παροχή φροντίδα υγείας σε όλους τους πολίτες και αναβαθμίζεται το επίπεδο της κοινωνικής ευημερίας των πολιτών.

Ο θεσμός των Περιφερειακών Ιατρείων παίζει κρίσιμο ρόλο, αφού προσφέρει νοσηλεία και παρακολούθηση ασθενών που βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης, παροχή πρώτων βοηθειών, προληπτική ιατρική, υγειονομική διαφώτιση, επιδημιολογική και ιατροκοινωνική έρευνα.

Ειδικότερα, για το Ιατρείο της Μελίκης συντρέχουν επιπλέον λόγοι που επιτάσσουν την παραμονή και την αναβάθμισή του, καθώς βρίσκεται στο κέντρο αγροτικής περιοχής και εξυπηρετεί καθημερινά πληθώρα περιστατικών, απέχει 20 χλμ από το πλησιέστερο νοσοκομείο και οι πολίτες που εξυπηρετεί είναι ως επί τω πλείστον ηλικιωμένοι που έχουν δυσκολία να μετακινηθούν, εξυπηρετεί άμεσα και διαγνώσκει περιστατικά που πρέπει να λάβουν νοσοκομειακή περίθαλψη και αποσυμφορίζει τα εγγύτερα νοσοκομεία, καθώς περιθάλπει περιστατικά λιγότερα σοβαρά.

Ωστόσο, λόγω των προβλημάτων στο Π.Ι. Μελίκης υπήρξε η συνάντηση του βουλευτή με τον Διοικητή της 3ης Υ.Πε. ο οποίος – επιδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά – έδωσε αμέσως λύση ως προς την στελέχωση του Ιατρείου και θα εξεταστούν τα άλλα αιτήματα του βουλευτή που αφορούν την επιπλέον αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου.

Με αφορμή τη συνάντηση με τον Διοικητή της 3ης Υ.Πε. και την δοθείσα λύση, ο βουλευτής Ημαθίας δήλωσε:

«Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι η Υγεία είναι για μένα ύψιστης προτεραιότητας και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Άλλωστε, ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από την φροντίδα των ασθενών της και των ανθρώπων που έχουν δυσκολίες.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το νέο Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας δρ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία για την υποστήριξη της Πρωτοβάθμιας Υγείας. Απέδειξε ότι αφουγκράζεται τα πραγματικά προβλήματα και βρίσκει άμεσα λύσεις, με τόλμη και αποφασιστικότητα. Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας θα στεφθεί από πολλές επιτυχίες.

Η στήριξη του Περιφερειακού Ιατρείου της Μελίκης, όπως και κάθε άλλου Ιατρείου που κατέχει κομβική θέση, είναι αδιαπραγμάτευτη. Η Υγεία είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη και βασική υποχρέωση μας, ως Πολιτεία. Σε αυτό το θέμα δε χωράει κανένας συμβιβασμός και καμία… έκπτωση».

Κατηγορία Υγεία

Στο Aalen της Γερμανίας βρέθηκαν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, οι αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων», όπου συμμετείχαν στο 41ο Διεθνές Τουρνουά ελευθέρας πάλης που διοργανώνεται από τον τοπικό σύλλογο πάλης.

Στο πολύ δυνατό αυτό ετήσιο διεθνές τουρνουά ελευθέρας πάλης ο Ημαθίωνας συμμετείχε με 7 αθλητές καθώς ο Άγγελος Αποστολίδης αγωνίστηκε με το KSV Musberg, ομάδα με την οποία αγωνίζεται στην Γερμανία.

Ο Αποστολίδης ήταν και ο μόνος που τελικά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφού κυριάρχησε στην κατηγορία των 80 κιλών παμπαίδων και πήρε επάξια το χρυσό μετάλλιο.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν οι:

Παπασταματίου Θωμάς στα 47 κιλά προπαμπαίδων,

Τσακυρίδης Γρηγόριος στα 50 κιλά προπαμπαίδων,

Γαβριηλίδης Σάββας στα 55 κιλά παμπαίδων,

Παπασταματίου Κωνσταντίνος στα 57 κιλά παμπαίδων,

Ξενίδης Ευστάθιος στα 62 κιλά παμπαίδων,

Ζαφειρόπουλος Θεόδωρος στα 60 κιλά παίδων, και

Πόλος Νικόλαος στα 65 κιλά παίδων

«Οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση θα αποτελέσουν την βάση για τις απαραίτητες προπονητικές προσαρμογές οι οποίες θα πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο» δήλωσαν οι προπονητές της ομάδας Κουκλίδης Χαράλαμπος και Σαββίδης Νεκτάριος (με αλφαβητική σειρά).

Τα μέλη του Δ.Σ., Τσακυρίδης Ελευθέριος, Φιλουργιώτη Μελπομένη, Ζαφειρόπουλος Γεώργιος και Παπασταματίου Σταμάτης, που συνόδευσαν την αποστολή, οι γονείς, Καραλιοπούλου Χριστίνα και Γαβριηλίδης Γεώργιος, καθώς και όλη η ομάδα ευχαριστούν από καρδιάς την οικογένεια Θεόδωρου Αποστολίδη για την φιλοξενία των αθλητών και των προπονητών και την βοήθειά τους καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στην Γερμανία. 


Κατηγορία Αθλητικά

Από 09:00 π.μ. εως και 13:00 μ.μ., θα γίνει διακοπή νερού στην Τοπική Κοινότητα Αγκαθιάς λόγω αποκατάστασης βλάβης αγωγού ύδρευσης από τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Διπλή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.

Η πρώτη ειδική συνεδρίαση αφορούσε τον απολογισμό, ισολογισμό και αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Αλεξάνδρειας που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τον καταψηφίζουν.

Στην εισήγηση του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης παρουσίασε συνοπτικά τα οικονομικά στοιχεία του έτους 2018 με σημαντικότερο το αποθεματικό του δήμου που ξεπερνά το ποσό των 7 εκατομμύριων ευρώ ενώ σχολίασε πως οι «ζημίες» του δήμου είναι ουσιαστικά κέρδη ενώ ανάφερε πως ο δήμος δεν επιβαρύνει τους πολίτες με επιπρόσθετα τέλη.

Από την άλλη πλευρά ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κιρκιλιανίδης από την παράταξη «Αξίζουμε Καλύτερα» που εκτελεί χρέη επικεφαλής, διατύπωσε τη γνώμη ότι η διοίκηση απλά είχε έναν διαχειριστικό ρόλο ενώ κριτικάροντας τον απολογισμό σχολίασε πως δεν έχει πληρωθεί κανένα έργο μέσα στο 2018 καθώς και για την αποπληρωμή των προμηθευτών συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να συνεχιστεί η βιομηχανία δικαστικών αποφάσεων, αφού ο κάθε προμηθευτής για να πληρωθεί πρέπει να καταφύγει στα δικαστήρια» επίσης κατηγόρησε τη διοίκηση του κ. Γκυρίνη πως αδυνατεί να εισπράξει τις οφειλές προς τον δήμο.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της παράταξης που συμπράττει με την παράταξη του κ. Γκυρίνη, ο Αργύρης Πανταζόπουλος που βρήκε θετικό τον απολογισμό του 2018και τόνισε πως δική τους προτεραιότητα είναι η εντιμότητα και η καθαρότητα στα οικονομικά του δήμου.

Στη συνέχεια για τον απολογισμό εξηγήσεις ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος και αρχηγός παράταξης, Μιχάλης Χαλκίδης που του φάνηκαν μεγάλα τα ποσά που έχουν δαπανηθεί από τον δήμο αναφέροντας ως παραδείγματα τα υπέρογκα ποσά που δαπανώνται στα συνεργεία και στα ανταλλακτικά. Ενώ έκανε μια αναφορά και στο δάνειο της ΔΕΥΑΛ και στον τόκο που πλήρωσε ο δήμος.

Τελευταίος σχολίασε τον απολογισμό ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Ιακωβίδης που τόνισε πως τα χρήματα ανήκουν στον Αλεξανδρινό λαό και πρέπει να χρησιμοποιούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση παρέστησαν ορκωτός λογιστής και υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, που εξήγησαν τα οικονομικά στοιχεία του έτους 2018.

Στη δεύτερη συνεδρίαση που έλαβε χώρα λίγη ώρα δόθηκε έμφαση στη λήψη αποφάσεων στα θέματα ημερήσιας διάταξης.

 

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ERASMUS+” που υλοποιεί το Δημοτικό Σχολείο Πλατέος, την Παρασκευή 18/10/2019 επισκέφτηκαν το Νηπιαγωγείο Πλατέος μαθητές και δάσκαλοι από την Πολωνία, Πορτογαλία, Εσθονία και Ιταλία (Σικελία).

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου υποδέχτηκαν τους επισκέπτες χαιρετώντας τους στα αγγλικά , τραγούδησαν το “Hello, hello” και το “Five little monkeys” και χόρεψαν τον παραδοσιακό χορό «Μήλο μου κόκκινο» σε διασκευή για παιδιά.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το ομαδικό κολλάζ που φτιάχτηκε από τους μαθητές του Νηπιαγωγείου με θέμα την Ευρωπαϊκή Ένωση και χαρακτηριστικά από τις ιδιαίτερες πατρίδες των επισκεπτών. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ενημερώθηκαν για τη λειτουργία, το ημερήσιο πρόγραμμα και τους τρόπους διδασκαλίας των ελληνικών δημόσιων νηπιαγωγείων. Ξεναγήθηκαν στους χώρους της σχολικής μονάδας και φωτογράφισαν τις εργασίες των παιδιών. Τέλος, κεράστηκαν από τον μπουφέ που επιμελήθηκαν γονείς και νηπιαγωγοί.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Την Κυριακή 3/11 και ώρα 7 μμ θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ «ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ» στην Δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας.

Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Κουφονίκου Γιάννη, παραγωγή Tim Kelly και συμπαραγωγή της Λέσχης Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας "Κινηματόδρασις" πραγματεύεται την πορεία της ζωής των προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο 722 ΤΜΧ στην Αλεξάνδρεια μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ίδιων και των ανθρώπων του κέντρου φιλοξενίας όπως αυτές καταγράφηκαν κατά την διάρκεια των εργαστηρίων δημιουργικής γραφής από το τμήμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του πανεπιστημίου του Κόβεντρυ Οργάνωση προβολής Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας

Η ανεργία, η μερική απασχόληση και ο περιορισμός των κοινωνικών παροχών που έφερε η κρίση, πλήττουν τις γυναίκες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η συμμετοχή τους στην αγορά εργασίας είναι κλειδί για την ανάκαμψη, όμως πώς μπορεί να στηριχθεί;

Σε επίπεδο μισθών, εργασιακής ασφάλειας αλλά και παροχών, οι γυναίκες στην Ευρώπη είναι σε χειρότερη θέση από τους άνδρες, έχει επισημάνει σε έκθεσή της το 2013 η Γαλλίδα ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Elisabeth Morin-Chartier. Επίσης, έχει επισημάνει πως "όταν άρχισε η κρίση, οι άνδρες αντιμετώπισαν πρώτοι σοβαρά προβλήματα, όμως τώρα είναι η σειρά των γυναικών να βρεθούν στη δίνη μιας σιωπηλής κρίσης που επιδεινώνει τη θέση τους".

Γενικά οι γυναίκες εργάζονται σε θέσεις μερικής απασχόλησης πολύ περισσότερο από ότι οι άνδρες, ενώ ακόμα και για ισοδύναμες θέσεις, οι μισθοί τους είναι γενικά χαμηλότεροι από εκείνους των ανδρών συναδέλφων τους.

Επιπλέον, οι περικοπές στις κοινωνικές παροχές τις πλήττουν βαρύτερα, κυρίως επειδή εκείνες είναι που παραδοσιακά αναλαμβάνουν ρόλους στήριξης μέσα στην οικογένεια. Πολλές αναγκάζονται έτσι μέχρι και να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους για να φροντίσουν για τα παιδιά και τους γονείς τους, κάτι που όπως είναι φυσικό πλήττει ιδιαίτερα τις ανύπαντρες μητέρες.

Η κ Morin-Chartier στην ίδια έκθεσή της, η οποία εγκρίθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2013 από την Επιτροπή Δικαιωμάτων των Γυναικών, πρότεινε σειρά μέτρων που θα μπορούσε να πάρει η ΕΕ. Από την στήριξη της εισόδου των γυναικών στην αγορά εργασίας μέσω του Κοινωνικού Ταμείου και άλλων προγραμμάτων, μέχρι την πλήρη ενσωμάτωση της ισότητας σε όλες τις ευρωπαϊκές πολιτικές.

Τα δε κράτη μέλη, οφείλουν, να φροντίσουν για την φροντίδα των παιδιών των υπαλλήλων, για παράδειγμα λειτουργώντας βρεφονηπιακούς σταθμούς, ή και λαμβάνοντας μέτρα για την ενθάρρυνση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

"Δυστυχώς για την κοινή γνώμη η ανεργία των ανδρών έχει προτεραιότητα έναντι εκείνης των γυναικών, έστω κι οι συνέπειες της κρίσης είναι βαρύτερες για τις γυναίκες και θα διαρκέσουν περισσότερο", σημειώνει η εισηγήτρια.
"Ήδη πριν από την κρίση, η ανεργία, η ανασφάλεια, η μερική απασχόληση, οι μικρές αμοιβές, η βραδύτερη πρόοδος, έπλητταν περισσότερο τις γυναίκες, και η λιτότητα τώρα έχει προστεθεί σαν διπλή τιμωρία".

Βασίλης Τσιλιόπουλος

Σύμβουλος Ανάπτυξης, Επιχειρήσεων και

Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού - INFO-PLAN A.E

Πηγές

Elisabeth Morin-Chartier Ευρωβουλευτής στο ΕΚ 

Η έκθεση της κ. Morin-Chartier 

http://www.europarl.europa.eu

Στοιχεία της Eurostat για την απασχόληση και την ανεργία στην Ευρώπη 

Κατηγορία Γενικά

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θέμα της έγκρισης ενός ποσού 20 εκ. ευρώ για τον καθαρισμό της Τάφρου 66 και του Λουδία, όπως ενημέρωσε χθες το απόγευμα την τριμελή επιτροπή από εκπροσώπους κοινοτήτων Ημαθίας-Πέλλας, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων κ. Πάρις Μπίλιας.

Η συνάντηση έγινε στη Θεσσαλονίκη και στην Επιτροπή συμμετείχαν ο Γραμματέας της Κοινότητας Πολυπλατάνου κ. Παναγιώτης Ευθυμιάδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μακροχωρίου κ. Βαλάντης Κεχαΐδης και ο πρόεδρος της κοινότητας Λιποχωρίου Πέλλας κ. Στέφανος Τοπαλίδης.

laosnews.gr

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας