alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας, αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Ονομάζομαι Θωμάς Χατζόπουλος του Ιωάννη και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ως άνθρωπος που αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να προοδεύει, έχοντας εργαστεί εδώ με την ιδιότητα μου και έχοντας μάθει αυτόν το τόπο καλά, αισθάνομαι την ανάγκη τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου να τις προσφέρω για το ευρύτερο καλό. Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αξίζουμε Καλύτερα».

Από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκα θετικά στην κίνηση του Κώστα Ναλμπάντη ως υποψήφιου δημάρχου του δήμου Αλεξάνδρειας, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για μια κίνηση έξω από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, από έναν έμπειρο, ανιδιοτελή άνθρωπο, με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του. Θέλω να εργαστώ στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνει, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει. Πρέπει και μπορούμε, όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, να αντιμετωπίσουμε δραστικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Χρειάζεται να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα ουσιαστικά, με βάσεις και θεμέλια γερά, με προοπτική, με αποτέλεσμα και όχι να εξαντληθούμε σε έργα βιτρίνας, προς χάριν μόνον εντυπώσεων.

Οι αρχές και οι αξίες για προσφορά, αγάπη και πίστη στον συνάνθρωπο αποτελούν τα βασικά μου εφόδια στη ζωή. Η αγάπη για τον τόπο μου, η πεποίθηση ότι ο τόπος μας αξίζει κάτι καλύτερο με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Ναλμπάντη. Πιστεύω στο όραμα και συγχρόνως στην ισχυρή βούληση για να μπορεί το όραμα να γίνει πράξη. Βασική αρχή μου για να μπορούν να γίνουν πράγματα για τον τόπο είναι οι δυνατές ομάδες που θα κάνουν τον δήμο μας να ξαναβρεί τη χαμένη του ζωντάνια σε όλους τους τομείς.

Μπορώ να προσφέρω, με πράξεις, με όρεξη και σκληρή δουλειά.

Με τιμή,

Θωμάς Χατζόπουλος

Ελεύθερος Επαγγελματίας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε. ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ.

«ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ χώμα της, φτάνω στην κορυφή και δένω τα μαλλιά της πίσω με κλώνους. Ύστερα κάνω τον σταυρό μου. Τότε χτυπά η καμπάνα και στα βλέφαρα της εμφανίζεται το πρώτο εφετινό δάκρυ. Θα μπορούσε να ‘ναι κάτι υπέροχο» (Οδυσσέας Ελύτης/Τετάρτη, 15, γ/’Ημερολόγιο ενός αθέατου Απριλίου’).

Είμαι ο Συμεών (Σίμος) Ανδρονίδης, υποψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος με τον συνδυασμό ‘Αξίζουμε καλύτερα’ του Κώστα Ναλμπάντη. Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, κατέρχομαι με όρους προσφοράς και ανάδειξης στρατηγικών λειτουργίας του δήμου εν καιρώ κρίσης, με την ψήφιση του νομοσχεδίου ‘Κλεισθένης’ και της εισαγωγής του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής, να αλλάζουν τα δεδομένα.

Συνοπτικά, σε αυτό το κείμενο, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια από τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες του δήμου της Αλεξάνδρειας.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και οι δημοτικές κοινότητες που συναποτελούν τον δήμο της Αλεξάνδρειας, συνδέονται ουσιωδώς με αυτό που αποκαλείται, όχι απλά καθημερινότητα, αλλά ‘καθημερινή ζωή’, για να χρησιμοποιήσουμε έναν όρο του Peters Bratsis, όρος που αντιστοιχεί σε μία «χρονική οργάνωση» της ζωής, στον επιμερισμό συγκεκριμένων πρακτικών και στην αναφορά προβλημάτων.

Εάν δε, προβούμε σε μία κατανομή αυτών των προβλημάτων, θα λέγαμε πως τα σημαντικότερα εξ αυτών καθίστανται το ζήτημα της διαχείρισης, της αποκομιδής-απόθεσης των απορριμμάτων εντός δήμου, η συνακόλουθη παύση της διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών (περιβαλλοντικό και φιλο-περιβαλλοντικό πρόσημο), η κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας,[1] οι μορφές της υποβάθμισης που προσλαμβάνει ο δημόσιος χώρος, η απουσία ενός ευδιάκριτου κοινωνικού-εργατικού στίγματος,[2] η μη-χάραξη στρατηγικής (σημαντικό ζήτημα) ως προς την κατεύθυνση λειτουργίας του δήμου της Αλεξάνδρειας.

Δίπλα στην διαχείριση και δη στην ορθολογική διαχείριση, στη διεκδίκηση, μέσω συγκεκριμένων στοχεύσεων, ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στη δυνατότητα διαμόρφωσης ενός δήμου κοινωνικού, ανακύπτει το ζήτημα του δημοτικού οράματος, ήτοι του οράματος που εκφράζεται εντός δήμου, φέροντας προοπτικές διαρκούς διαβούλευσης και συμμετοχικής διάστασης, της διάστασης εκείνης που είναι δυνατό να εμπλουτίσει με ιδέες την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 


[1] Ζήτημα που σχετίζεται και με τα χαρακτηριστικά της τοπικής οικονομίας, με τον εποχιακό της χαρακτήρα όπως διαφαίνεται ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε που η κίνηση από και προς τους αγρούς είναι ιδιαίτερα έντονη, συμπεριλαμβάνοντας και τις μεταποιητικές βιομηχανίες της περιοχής.

[2] Στίγμα το οποίο θα ‘συνδιαλέγεται’ με μορφές εργασιακής επισφάλειας και ανεργίας.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 7 Μαΐου έως τις 13 Μαΐου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στους Αγίους Αναργύρους, επέλεξε το στοίχημα «Ακριβές Σύνολο Γκολ», σε επτά αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, της Σκωτίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, της Σουηδίας και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έπαιξε το σύστημα 1-7 και με 10 ευρώ κέρδισε 22.828,72 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Σκορ 6 (νικητής σε έξι κούρσες) στο MarkopouloParkδύο νικητές κέρδισαν από 14.379,75 ευρώ. Στο Σύνθετο Δίδυμο (το δίδυμο σε δύο κούρσες) της πέμπτης ιπποδρομίας στο MarkopouloParkένας νικητής από το Περιστέρι κέρδισε 3.249,75 ευρώ.

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στοwww.opap.gr

Κατηγορία Γενικά

Με αμείωτους ρυθμούς και σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με μηνύματα εκλογικής νίκης, συνεχίστηκε η προεκλογική περιοδεία του Κώστα Ναλμπάντη στις κοινότητες Νεοχωρόπουλου, Παλιόχωρας και Κορυφής της δημοτικής ενότητας Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Όπως το συνηθίζει, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας στις συναντήσεις του με κατοίκους της περιοχής έγινε δέκτης σοβαρών θεμάτων που αφορούν τα προβλήματα του τόπου, και συζήτησε μαζί τους για τις προτεραιότητες που σχεδιάζει ο ίδιος και η παράταξη του εφόσον του ανατεθεί απ τους δημότες η διοίκηση του Δήμου.

Μεταξύ των θεμάτων που πρέπει κατά προτεραιότητα να δοθεί λύση, είναι:

-          Ο φωτισμός και των τριών οικισμών (Κορυφή -Νεοχωρόπουλο - Πλαιόχωρα)

-          Το κλείσιμο και η αποκατάσταση του ανεξέλεγκτου σκουπιδότοπου της παλιομάνας που λειτουργεί μέχρι σήμερα σε βάρος της δημόσιας υγείας των κατοίκων της περιοχής και του φυσικού περιβάλλοντος

-          Η Ασφαλτόστρωση εντός των οικισμών σε διάφορα σημεία

-          Η σύνδεση του Νεοχωρόπουλου με το, κεντρικό δίκτυο ύδρευσης και καθώς επίσης η διαμόρφωση της εισόδου του χωριού.

-          Η Περίφραξη στα κοιμητήρια και η διαμόρφωση της εισόδου γιατί είναι εμφανή τα σημάδια εγκατάλειψης.

Τέλος, ο κ. Ναλμπάντης αναφέρθηκε σε ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματός της παράταξης του, που αφορά έργα και δράσης στήριξης πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων με έμφαση στην προσέλκυση της νεολαίας.

Κλείνοντας την ομιλία του στην συγκέντρωση της Κορυφής, ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης για την επόμενη μέρα, έστειλε μήνυμα ενότητας και τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από κρίσιμα και σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας.

Είναι σαφές πως θα συνεργαστούμε αρμονικά με όλους τους θεσμικούς παράγοντες Περιφέρεια- Κεντρική Διοίκηση και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό επιβάλλει το συμφέρον του Δήμου και αυτό θα πράξουμε.

Δεν έχουμε πρόθεση όμως να κάνουμε κανένα συμβιβασμό και καμία υποχώρηση, όπου αντιληφθούμε ότι επιχειρείται ν` αδικηθεί ο τόπος μας.

Θα συγκρουστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, με ότι σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο του τόπου μας, γιατί για εμάς προέχει το συμφέρον του τόπου και των πολιτών του.

Θα είμαστε υπόλογοι μόνο απέναντι στους πολίτες του Δήμου μας.

Απέναντι σε σας.

Γιατί από εσάς αντλούμε τη δύναμη χωρίς κομματικές ταμπέλες διχαστικές αντιλήψεις και λογικές.

Η Νίκη του Συνδυασμού μας στις 26 του Μάη θα είναι ΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Θα είναι ΝΙΚΗ ΟΛΗΣ της κοινωνίας της περιοχής χωρίς αποκλεισμούς».

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου, στο 2ο Ενωσιακό τουρνουά που διεξήχθη στην Αριδαία, κατέκτησε την 1η θέση στις γυναίκες η Παναγιώτα Τσιάρτα και την 3η θέση στους άνδρες ο Νικόλαος Κωνσταντός.

Κατηγορία Αθλητικά

Οι γονείς ,οι μαθητές ,οι μαθήτριες και ο Σύλλογος διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν το Σύλλογο Φαρμακοποιών Αλεξάνδρειας για τη συγκέντρωση και προσφορά χρηματικού ποσού στο σχολείο μας, στη μνήμη του Ευστάθιου Ανεσίδη , γιο του Φαρμακοποιού Ανεσίδη Νικόλαου, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης για τον τόσο ξαφνικό και άδικο χαμό του.

Οι γονείς ,οι μαθητές ,οι μαθήτριες και ο Σύλλογος διδασκόντων σχολείου μας εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος, συμπαρίστανται στον πόνο τους και προσεύχονται για την αιώνια ευδαιμονία της ψυχής του.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του σχολείου μας, με την ελπίδα το νεαρό της ψυχής του να γεμίσει με χαρά και ευγνωμοσύνη πολλές άλλες καρδιές μαθητών και μαθητριών μας.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Για 15η χρονιά, οι «Ανοιχτές Πόρτες» των οινοποιείων διοργανώνονται και πάλι, συστήνοντας μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία. Συγκεκριμένα, στις 18 και 19 Μαΐου τα οινοποιεία μέλη της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμπεριλαμβανομένων και της Νάουσας και του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», προσκαλούν όσους αγαπούν το κρασί, τη γαστρονομία, τη φύση και την απόδραση, να τα επισκεφθούν και να γιορτάσουν την άνοιξη στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα.

Τους επισκέπτες των οινοποιείων στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», εκτός από ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές, περιμένει ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκδηλώσεις για όλη την ημέρα, για μικρούς και μεγάλους, προτάσεις για φαγητό, διαγωνισμούς, κλήρωση δώρων και πολλά ακόμη. Η είσοδος στα οινοπιεία για το διήμερο θα είναι ελεύθερη, γι' αυτό σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, περιηγηθείτε στην ελληνική ύπαιθρο και επισκεφτείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία. Μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, απολαύστε το τοπίο που διαμορφώνουν οι αμπελώνες, γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα και να οργανώσετε τις εξορμήσεις σας!  

Info
«Ανοιχτές Πόρτες»
18 και 19 Μαΐου

Την χορήγηση ειδικής άδειας απουσίας με αποδοχές, για την άσκηση του Εκλογικού δικαιώματος κατά τις προσεχείς Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, καθώς και κατά τις τυχόν επαναληπτικές Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019 προβλέπει απόφαση του Υπουργείου Εργασίας.

Όλες οι βιομηχανικές, βιοτεχνικές και εμπορικές επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες του ιδιωτικού τομέα, καθώς και όσοι γενικώς απασχολούν προσωπικό και υπάγονται στον ιδιωτικό τομέα, υποχρεούνται να χορηγήσουν στο προσωπικό τους ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές για την διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, κατά τις προσεχείς Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, καθώς και κατά τις τυχόν επαναληπτικές Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019.

Ο αριθμός των ημερών αδείας απουσίας, που χορηγείται για τον ανωτέρω σκοπό και που καλύπτει τον απολύτως αναγκαίο χρόνο για τη μετάβαση του προσωπικού των υπόχρεων της παρ. 1 της απόφασης στον τόπο άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος και την επιστροφή του απ΄ αυτόν, καθορίζεται ως ακολούθως:

Για τους μισθωτούς για τους οποίους εφαρμόζεται καθεστώς εξαήμερης εβδομαδιαίας εργασίας:

α) Σε όσους μετακινηθούν, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 100-200 χιλιομέτρων, χορηγείται άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
β) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση άνω των 200-400 χιλιομέτρων, χορηγείται άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών.
γ) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 400 χιλιομέτρων και άνω χορηγείται άδεια τριών (3) εργασίμων ημερών, εφόσον μετακινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση υπεύθυνη δήλωσή τους.
δ) Σε όσους μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που χορηγείται θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια στις περιπτώσεις αυτές, να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.\

Για τους μισθωτούς για τους οποίους εφαρμόζεται καθεστώς πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας:

α) Σε όσους μετακινηθούν, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση άνω των 200-400 χιλιομέτρων, χορηγείται άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
β) Σε όσους μετακινηθούν σε απόσταση 400 χιλιομέτρων και άνω, χορηγείται άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών, εφόσον μετακινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση υπεύθυνη δήλωσή τους.
γ) Σε όσους μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν
υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που χορηγείται θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια στις περιπτώσεις αυτές, να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.

Για όσους εκ των μισθωτών, που μετακινούνται κατά τα ανωτέρω, η Κυριακή 26 Μαΐου 2019 ή/και η Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 (ημέρες διεξαγωγής ψηφοφορίας), είναι εργάσιμη/ες ημέρα/ες, αυτή/ές θεωρείται/ούνται ως ημέρα/ες ειδικής αδείας απουσίας με αποδοχές, πέραν αυτών που ορίζονται στην προηγούμενη παράγραφο της παρούσας.

Η κατά τα ανωτέρω χορηγούμενη άδεια δεν συμψηφίζεται με την ετήσια άδεια μετ΄ αποδοχών.

Κατηγορία Γενικά

Μια ακόμη συγκέντρωση της “Ώρας Ευθύνης”, μετά από τις συγκεντρώσεις στο Λουτρό και στο Νησί τις προηγούμενες ημέρες, έδειξε το νικητή των εκλογών.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε κοινότητες του Δήμου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής της Ώρας Ευθύνης Παναγιώτης Γκυρίνης επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου το Π. Σκυλίτσι, το Σταυρό και το συνοικισμό του Αγ. Γεωργίου στην Αλεξάνδρεια.

Η συμμετοχή των συνδημοτών μας αλλά και η υποδοχή που επιφύλαξαν στο κλιμάκιο των υποψηφίων οι κάτοικοι των τριών περιοχών ήταν αποκαλυπτική του κλίματος που επικρατεί σε όλο Δήμο Αλεξάνδρειας.

“Σας ευχαριστώ από καρδιάς, η σημερινή σας υποδοχή και η παρουσία σας εδώ δείχνει για μια ακόμη φορά την αποδοχή της Ώρας Ευθύνης από την πλειοψηφία των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου μας. Δείχνει την εκτίμησή σας στο έργο της διοίκησης του Δήμου, που δεν είναι έργο βιτρίνας αλλά έργο ουσίας” είπε μεταξύ άλλων στο Σταυρό ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης.

Στις ομιλίες του ο επικεφαλής της Ώρας Ευθύνης αναφέρθηκε στο έργο της διοίκησης τα τελευταία 5 χρόνια, επεσήμανε τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεραστούν ενώ αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια.
“Δεν ήρθα για να σας πω πράγματα που δεν γίνονται. Είμαι εδώ για να πούμε αυτά που κάναμε αλλά και αυτά που έχουμε σχεδιάσει, αυτά που είναι εφικτά. Η σκληρή δουλειά και ο σωστός προγραμματισμός μας έφεραν στο σημείο που είμαστε σήμερα και η παρουσία σας εδώ δείχνει σε όλους ότι οι κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας έχουν ήδη επιλέξει να συνεχίσουμε το έργο μας, στις βάσεις που θέσαμε”.

Σε σχέση με ανακοίνωση κομμάτων, για στήριξη της υποψηφιότητας του συνδυασμού 

« Αξίζουμε καλύτερα», έχουμε ήδη απαντήσει προ καιρού.

Είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος και είμαι επικεφαλής σε ένα ανεξάρτητο και καθαρά αυτοδιοικητικό σχήμα για τις δημοτικές εκλογές.

Έχουμε αφήσει τις κομματικές ταυτότητες στην άκρη και μας ενδιαφέρει μόνο ο δήμος Αλεξάνδρειας, η πόλη και κάθε χωριό του. Στην προσπάθεια αυτή, δεν γίνεται να έχουμε σχέση με κόμματα.

Σεβόμαστε την κομματική προέλευση όλων, ωστόσο εμείς απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας ανεξάρτητα της κομματικής τους προέλευσης.

Για μας η νίκη μας στις 2 του Ιούνη θα είναι νίκη των δημοτών που θέλουν να δουν τον Δήμο τους σύγχρονο και δημιουργικό και δεν θα φέρει καμία κομματική στάμπα στον πολιτικό χάρτη.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας