alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Την ημερομηνία-«κλειδί» περίμεναν 4,2 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις, για να βάλουν στην πάγια ρύθμιση τα χρέη τους προς την εφορία
Από τις 26 Φεβρουαρίου 2020 θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις υπαγωγής στην νέα πάγια ρύθμιση με τις διπλάσιες δόσεις, για 4,2 εκατομμύρια οφειλέτες της εφορίας. Στην ημερομηνία αυτή κατέληξαν πως θα είναι τεχνικά όλα έτοιμα, μετά από ειδική σύσκεψη, οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για να εκδοθεί και η υπουργική απόφαση που θα υπογράψει ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, που θα καθορίζει ποιοι και πώς θα υπαχθούν στην νέου τύπου πάγια ρύθμιση.

«Κλείδωσε» η 26η Φεβρουαρίου

Η ημερομηνία την οποία αποκαλύπτει το newmoney.gr είναι κομβική, καθώς αυτή σημαίνει ότι:

α) όσοι έχουν χρέη εκτός ρύθμισης θα πρέπει να κάνουν αίτηση για να μπουν άμεσα στην πάγια ρύθμιση που ήδη υφίσταται των 12-24 δόσεων, χωρίς να περιμένουν να ανοίξουν μέσα στον Ιανουάριο οι 24-48 δόσεις. Κατά συνέπεια και οι φορολογούμενοι θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους πριν εκπνεύσει ο μήνας!

β) όλοι όσοι έχουν χρέη, είτε αρρύθμιστα είτε σε έως 12-24 δόσεις, πρέπει να σπεύσουν να κάνουν αίτηση από τις 26 Φεβρουαρίου που θα ξεκινήσει η ρύθμιση! Και αυτό γιατί θα έχουν διορία μόλις 3 ημέρες προκειμένου να πληρώσουν (έως 28 Φεβρουαρίου) τουλάχιστον την α΄δόση προκειμένου να μην βγουν ληξιπρόθεσμοι την 1η Μαρτίου.

Κατηγορία Οικονομία
Όσους φίλους ρωτήσαμε, όσο ψάχναμε για καλομαγειρεμένες σούπες, μας απάντησαν ότι «οι καλύτερες σούπες είναι μόνο ή οι δικές τους ή της μαμάς τους»!
Οι ζεστές σούπες αποτελούν ιδανική επιλογή μέσα στο χειμώνα, αφού ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματός μας, μας τονώνουν και μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.

Μια γωνιά που ευελπιστεί να στεγάσει τους επισκέπτες της στο λιγοστό χρόνο που διαθέτουν για το φαγητό τους στην καθημερινότητα της πόλης , στη ζεστασιά του χώρου, στη φιλοξενία της οικογενειακής ατμόσφαιρας, στη θαλπωρή της ποιοτικής μουσικής, μα πάνω απ όλα, στην απόλαυση του να τρώει κανείς φρέσκα, χειροποίητα και γεμάτα μεράκι οικογενειακά φαγητά, σα στο σπίτι του...αυτή η γωνιά ονομάζεται Γιαρντίμ!

Χρησιμοποιώντας πάντα αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές το Γιαρντίμ ξεκινά να μας σερβίρει απίθανες σούπες που έρχονται αχνιστές στο πιάτο σου από τις 7 το πρωί, για όσους ξεκινούν τη μέρα τους όταν η προηγούμενη βάρδια πάει για ύπνο πια...

Η Γεωργία στην κουζίνα ετοιμάζει τις πεντανόστιμες σούπες κάθε μέρα, τώρα με τα κρύα, τρως κι ευχαριστιέσαι φροντίδα και φρεσκάδα.

Νοστιμότατες, χορταστικές σούπες και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές σε ένα μαγαζί, με μια λιτότητα άλλης εποχής, περιποιημένες σούπες για επείγουσες περιπτώσεις πείνας! Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Μη παραλείψετε να το βάλετε στο πρόγραμμά σας και να επιστρέψετε στο παρελθόν με σπιτικές γεύσεις. Μα, τι σας λέω τώρα, πηγαίνετε και θα καταλάβετε!

Μακεδονομάχων 19, Αλεξάνδρεια 593 00
Αλεξάνδρεια
τηλ.2333 503206

 
 
Κατηγορία Επιχειρείν
Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 22/01/2020
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 21:45

Καιρός: Ηλιος με «δόντια»

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα.

Οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για καλές καιρικές συνθήκες, με ήλιο και τοπικές νεφώσεις μόνο τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχιστούν σήμερα, καθώς θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο το πρωί τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Σταδιακά ωστόσο αναμένεται να εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα τις πρωινές ώρες, καθώς αναμένεται να επικρατεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός, στα ηπειρωτικά, όπως και τα προηγούμενα 24ωρα.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το απόγευμα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 11 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5, στα ανατολικά και νότια το πρωί 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία Γενικά

Φωτιά σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου 2020 σε καμινάδα μονοκατοικίας η οποία ευτυχώς έγινε άμεσα αντιληπτή στο Καμποχώρι Ημαθίας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Το αγαπημένο καφέ - μπαρ της πόλης μας εμπλουτίστηκε και σας υποδέχεται καθημερινά πλέον ως "Σταθμός" Cafe - Bar - Restaurant!

Κατηγορία Επιχειρείν

Xιλιάδες επαγγελματίες μπορούν να αποφύγουν φέτος το τέλος επιτηδεύματος, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ελαφρύνοντας το εκκαθαριστικό σημείωμα του 2010.

Κατηγορία Οικονομία

Είναι από αυτές τις συγκριτικές μελέτες της Eurostat, που προσγειώνουν ανώμαλα στην πραγματικότητα όσους πιστεύουν ότι η έξοδος από την κρίση είναι δεδομένη για όλα τα στρώματα του πληθυσμού.

Κατηγορία Οικονομία

Το 12ο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης, για αθλητές ηλικίας από 5 έως και 12 ετών διεξήχθη την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου συμμετείχαν και πέντε (5) παλαιστές του Ημαθίωνα κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια.

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας