Τίτλοι Ειδήσεων

 

ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ… ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ (εορταστικό). Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Κοντεύει Πρωτοχρονιά. Σε 4 μέρες από τώρα ο Άγιος Βασίλης θα καβαλήσει το έλκηθρο του για να μοιράσει στα παιδάκια όλου του κόσμου τα δώρα που του ζήτησαν. Υπάρχουν όμως και κάτι παιδάκια που ενώ μεγάλωσαν συνεχίζουν να στέλνουν γράμμα στον Άγιο ζητώντας του τα πιο τρελά και παράξενα πράγματα του κόσμου. Εμείς, καταφέραμε να

κλέψουμε μερικά γράμματα πριν προλάβουν να φτάσουν στο Ροβανιέμι και σας τα παρουσιάζουμε αυτούσια χωρίς την δική μας παρέμβαση.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ, Δήμαρχος

«Άγιε Βασίλη, ήμουνα καλό παιδάκι. Το 2014 κατάφερα και σήκωσα από την καρέκλα του Δημάρχου, το Φωτάκη, που δεν ήταν καλό παιδάκι και κατσικώθηκε σ ΄ αυτήν για να το παίζει πάντα αυτός αρχηγόπουλο. Τώρα έκατσα εγώ και ελπίζω να κάτσω και για τα επόμενα 10 χρόνια ώστε να πάρω τη σύνταξη του Δημάρχου. Και πες σε παρακαλώ σ ΄ αυτούς, που από τώρα ξεκίνησαν να πριονίζουν την καρέκλα μου, πως η Logo είναι ο επίσημος χορηγός της εκστρατείας μου. Ευχαριστώ».

ΚΙΚΗ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ, Μικροβιολόγος, σύζυγος Δημάρχου

«Άγιε Βασίλη, παντρεύτηκα, έκανα δύο παιδιά, έγινα και η πρώτη κυρία του Δήμου. Το μόνο που μου έμεινε να ζητήσω είναι οι 6 αριθμοί το τζόκερ. Και επειδή αυτό είναι κάπως δύσκολο γι ΄ αυτό θα σου ζητήσω να γίνουν λιγότερες εκδηλώσεις φέτος για να μη με τραβολογάει από πανηγύρι σε πανηγύρι και με τρώνε τα κουνούπια».

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ, Αντιδήμαρχος Δ. Αλεξανδρείας

«Άγιε Βασίλη, επί Γκιόνογλου ήμουνα πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ, επί Γκυρίνη αντιδήμαρχος. Φτάνω στη βρύση και νερό δεν πίνω. Τι κακό έχω κάνει; Μήπως δεν πλένω τα δοντάκια μου κάθε πρωί; Μήπως κάνω παρέα με κακά παιδάκια; Το 2015 θέλω να μου φέρεις το βιβλίο «Συνταγή για να γίνεις Δήμαρχος» του Σωτήρη Παπαμηχαήλ για να δω τι στο διάολο κάνω λάθος».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Αλεξανδρείας

«Άγιε Βασίλη, θέλω ότι θέλει και ο Ναλμπάντης, κατα..λα…βαίνεις θέλω να του μοιάσω.»

ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, Αντιδήμαρχος Δ. Αλεξανδρείας

«Άγιε Βασίλη, λίγο πριν εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος έκανα μια δήλωση- βλακεία. Είπα πως όταν εκλεγώ δεν θέλω να παίρνω μισθό. Σε παρακαλώ, σβήσε αυτή την κοτσάνα που είπα από το μυαλό των 20.000 ψηφοφόρων του δήμου και δώσε μου και αναδρομικά τους μισθούς των 3 μηνών που έχασα. Λίγο η παρόρμηση των νιάτων μου, λίγο το ατίθασο του χαρακτήρα μου, με έκαναν να μιλήσω χωρίς να σκεφτώ. Σ ΄ ευχαριστώ».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΚΑΣ, Αντιδήμαρχος Αντιγονιδών

«Άγιε Βασίλη, περιμένω ακόμη απάντηση από τη Νικολούλη για το αν βρήκε το φορτηγό που χάθηκε από τον πρώην δήμο Αντιγονιδών. Επίσης, σαν πολιτικός υπεύθυνος για την καθαριότητα του δήμου θέλω τα σκουπίδια μας να αποκτήσουν style. Όποια γειτονιά πετάει τα πιο sick σκουπίδια να βραβεύεται. Γι΄ αυτό το νέο slogan της επιχείρησης είναι : “Στην πόλη τη ρομαντική, κάθε στενό και μουσική,
νόστος και λουκουμάδες, τώρα παντού κ..ράδες!”.

ΙΣΑΑΚ ΧΑΛΚΙΔΗΣ, Αντιδήμαρχος Μελίκης

«Άγιε Βασίλη, εύχομαι το 2015 να καταφέρω να κλείσω τη γούρνα που άνοιξε ο Δημητριάδης για την αποχέτευση πριν μας καταπιεί όλους. Επίσης, ο Βενιόπουλος να πάει μετανάστης στη Γερμανία ώστε στις επόμενες εκλογές να κάνω …περίπατο».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ, Αντιδήμαρχος Πλατέος

«Άγιε Βασίλη, στο Δήμο Πλατέος πήγα για πρώτη φορά ως Δήμαρχος. Φέτος επέστρεψα ως Αντιδήμαρχος. Με τέτοια πτωτική τάση που επικρατεί εύχομαι στις επόμενες εκλογές να μην έρθω ως ταξιθέτης στο Δημοτικό Θέατρο».

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΣΔΕΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠρόεδροςΔ.Ε.Υ.Α.Α.Λ

«Άγιε Βασίλη, ζήτησα πολύ νερό, έβρεχες ένα μήνα. Φτάνει όμως γιατί έτσι όπως το πας θα χρειαστεί να φτιάξω κιβωτό. Οι επόμενες βροχές κοίτα να είναι θερμαινόμενες μπας και καταφέρω και κάνω την Αλεξάνδρεια -Πόζαρ και φέρουμε τουρισμό».

ΝΙΚΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

«Άγιε Βασίλη, σαν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θέλω …..υγεία και βουλωμένα αυτιά για να μην ακούω τις βλακείες του καθενός. Σαν πρόεδρος όμως του Κοινωνικού Παντοπωλείου θέλω, το 2015, να γίνω ο νέος Μασούτης. Ονειρεύομαι να κάνω το παντοπωλείο τη μεγαλύτερη αλυσίδα supermarket του κόσμου. Να βγάζω φυλλάδια με προσφορές, να βάζω τα Pampers με δώρο ένα Ariel, να πουλάω το Merito πιο φθηνά από την Bigbubble, να φεύγει η νοικοκυρά με γεμάτο το καλάθι τραγουδώντας “ είμαι κεφάτη, γυρίζω απ ΄ το Μπρουσκέλη Markt”».


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α

«I am Stefanos Deliopoulos and I present you the beautiful city of Alexandria. This year I brought the Boys and Noise and I hope next year, with the help of you Santa Claus, to bring Sakis Rouvas. Shake, shake, shake it mi amor, crazy for love, give me some more…..»

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΥΡΗΣ, Αντιπρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α

«Άγιε Βασίλη, κούλαρε δικέ μου. Ξέρεις ότι αν ψηφίσω αρνητικά του χρόνου δεν θα έρθεις; Γι ΄ αυτό άκου με καλά και βάλτο στο μυαλό σου, πως αν δεν πάρω του χρόνου την ΚΕΔΑ, θα μ΄ έχεις για εχθρό σου. Κανόνισε λοιπόν, αν δεν θέλεις να καταλήξεις κομπάρσος στο Μπρούσκο ή να κάνεις μόνο διαφημίσεις για την cocacola να κάνεις την επιθυμία μου πράξη. Και που ξέρεις, αν είσαι καλό παιδί, ίσως να σε κεράσω και κανένα ποτάκι του χρόνου».

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας.

«Άγιε Βασίλη, όχι άλλα ΚΑΠΗ σε παρακαλώ. Εκδήλωση για το σάκχαρο για τους παππούδες, παίρνουν αίμα και από μένα για να δείξω το καλό παράδειγμα. Εκδήλωση για τη χοληστερίνη για τις γριές, παίρνουν αίμα και από μένα ξανά. Έτσι όπως πάνε οι vampir-ογριές θα μου το πιουν όλο το αίμα. Ευτυχώς που δεν μου ζήτησαν ακόμη εκδήλωση για τον προστάτη, γιατί ΤΕΤΟΙΑ δοκιμασία δεν θα την άντεχα».

ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Πρόεδρος Αντιπολίτευσης

«Άγιε Βασίλη, θέλω όσοι ήταν στο ψηφοδέλτιο μου και μου γύρισαν την πλάτη, να κολλήσουν Ebola. Επίσης, όλοι αυτοί που μου πήραν τη δημαρχεία μέσα από τα χέρια, να κολλήσουν Ebola. Είμαι καλός χριστιανός. Από τη μέρα που έχασα στις εκλογές, πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, όχι σαν αυτούς που έχουν να δουν καμπάνα από τότε που ήταν μόδα στα παντελόνια. Θέλω να ξαναγίνω ΔΗ..ΜΑ..ΡΧΟΣ ή έστω Βουλευτής. Whocares?».

ΘΕΜΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Διοικητής Α.Τ. Πλατέος

«Άγιε Βασίλη, βοήθαμε να πατάξω το έγκλημα, τη μοιχεία, το τζόγο και τους επιδειξίες όπως ο Αστυνόμος Θεοχάρης στο Καλημέρα Ζωή»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, Διοικητής Πυροσβεστικής Αλεξανδρείας

«Άγιε Βασίλη, θέλω για το 2015 να μη χώνομαι σε τρύπες να βγάζω εγκλωβισμένους, να μη πέφτω σε ποτάμια να βγάζω πνιγμένους, ούτε σε σπίτια που καίγονται να βγάζω γριές και να λερώνω τη στολή μου. Θέλω να λέω «Δεύρο έξω» και να βγαίνουν. Πως πέτυχε με τον Λάζαρο, ας γίνει και με μένα.»

ΕΦΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Διαχειρίστρια alexandriamou.gr

«Άγιε Βασίλη, το 2014 πήρα συνεντεύξεις από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στ. Δελιόπουλο, τον Σάββα Καλεντερίδη, τον Πατριάρχη Αντιόχειας, τον Χατζηγιάννη και φυσικά τους Boys and Noise. Για φέτος κλείσε μου σε παρακαλώ τους Μάνο Κατράκη, MarilynMonroe, τον Κάρολο Κουν και τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ. Τι; Δεν ζουν; Αυτοί θα χάσουν την ευκαιρία να γίνουν φίρμες. Λυπάμαι, έκανα ότι μπορούσα.»

ΜΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ, Μούφα το καρπούζι

«Άγιε Βασίλη, θέλω το τζόκερ που δεν θα δώσεις στην κυρία Αμοιρίδου. Θέλω να μη μου κάνει μήνυση κανένας από τους παραπάνω, σεβόμενοι την ελευθερία του λόγου. Θέλω όλοι μας να αρχίσουμε να γελάμε περισσότερο. Θέλω το «Καρπούζι» να σας φέρνει το γέλιο στα χείλη και όχι σε αμηχανία. Θέλω το 2015 να είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο γεμάτο υγεία και χρήμα για όλους. Τέλος, θέλω το Nobel δημοσιογραφίας γιατί έχω ένα κενό χώρο στη βιβλιοθήκη μου και δεν ξέρω τι να βάλω. Καλή Χρονιά σε όλους.

(Στείλτε τα σχόλια σας, τις παρατηρήσεις σας, τις ιδέες σας και γενικά ότι εσείς θέλετε να μου πείτε για τη στήλη «ΜούΦα το Καρπούζι» στο email : makisfilippopoulos71@gmail.com)

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!