ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΄΄ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ΄΄ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΄΄ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΩΝ΄΄

YΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΩ…..ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Οι κάλπες μπορεί ακόμα να μη στήθηκαν, τα προξενιά και οι συνωμοσίες όμως καλά κρατούν. «Σας παρακαλώ, μπορείτε να μου πείτε με πιο ψηφοδέλτιο κατεβαίνει ο βουλευτής που ψηφίζω;» σχολίασε ένας γνωστός σκιτσογράφος (άσε και αυτοί οι καημένοι πρέπει να κρύβονται τώρα) πολύ επίκαιρα. Περιζήτητοι γαμπροί, πολυπόθητες νύφες. Από πού ν΄ αρχίσεις.

Από τη μία η Γκερέκου μετά από τόσα χρόνια γάμου με το ΠΑΣΟΚ κατάλαβε πως ούτε με viagra δεν ανασταίνεται πια και αποφάσισε να κάνει μία «πρόβα νυφικού» με την ΝΔ. Επιτέλους οι στίχοι του Τόλη «αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι, αγωνία δυστυχώς να σε μοιράζομαι» απέκτησαν νόημα. Όσο μεγαλώνεις ξεμπουρταλεύεις τελείως. Όχι, όχι, αυτό δεν ήταν για την Γκερέκου.

Για τον Σαμαρά το λέω που στα ξαφνικά αποφάσισε να κάνει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, το νέο τεύχος του Playboy Ιανουαρίου. Δεν εξηγείτε αλλιώς η εμμονή του να είναι υποψήφιες με το κόμμα του η Γκερέκου και η Νόνη Δούνια. Ε Αντωνάκη, όταν αυτές τα έδειχναν ήταν και στη θέση τους, τώρα ποιος θέλει να τα δει; Από την άλλη πήρε και τον Οικονόμου στο Επικρατείας.

Μόνο τον Πετσάλνικο δεν θέλει κανείς εκτός από τον Γιωργάκη. Γιωργάκης Παπανδρέου. Σήκω Ανδρέα να δεις τι έσπειρες. Τελικά η ηθική στην πολιτική είναι μια απαγορευμένη λέξη. Κάνεις ότι θες, ξεχνώντας το παρελθόν, χωρίς αναστολές. Και άντε αυτός, έχει μάθει ο κώλος του στην καρέκλα, ο Τόλκας γιατί τον ακολουθεί; Βλέπει μπροστά; Έχει μέλλον ή ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε; Άγγελε, έχω ένα οικοπεδάκι που δεν το παίρνει κανένας. Πες το αφεντικό σου να κάνει κάτι, ολόκληρη Ελλάδα πούλησε, σ΄ αυτό θα μασήσει. Α, να μη ξεχάσω και τον Μπάμπη τον Γκιόνογλου. Ακόμα περιμένουν στο ΓΑΠ να πει το ΟΚ. Σε παρακαλώ, μη μας βασανίζεις άλλο, χάσαμε τον ύπνο μας, μαλώνουμε με τη γυναίκα μας, άλλαξε η ζωή μας. Πες το ναι.

Δεδομένη η συμμετοχή Απατσίδη στο ΠΑΣΟΚ. Απορώ όμως με την εμμονή του. Δεν βλέπει τι γίνεται; Όλο το ΑΝΕΛ έγινε ΣΥΡΙΖΑ, εσύ ακόμα επιμένεις ΠΑΣΟΚ; Η Ραχήλ Μακρή έμαθε ήδη πως πίνει τον καφέ του ο Τσίπρας. Ο Χρήστος ο Μακρυγιάννης ξέχασε πως πίνει τον καφέ του ο Κώστας Γιοβανόπουλος μιας και από σύντροφοι κατέληξαν Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες.

Ο πρώτος συνεχίζει ΑΝΕΛ ενώ ο δεύτερος ετοιμάζει γυμνή φωτογράφιση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ο μόνος κερδισμένος των φετινών εκλογών και να με θυμηθείτε που σας το λέω θα είναι ο Γιάννης Μοσχόπουλος που θα είναι υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ. Να μου το θυμηθείτε, τη νέα τηλεοπτική σαιζόν αν δεν δούμε τον Μοσχόπουλο να παρουσιάζει την Ανατροπή στο Mega εμένα Μάκη να μη με λένε. Ο Μπόμπολας από τώρα του κάνει τεμενάδες. Να δω τον Νικολακόπουλο να λέει τα exitpoll με κατσούλι και σαγιά και μετά να πάω να παραδοθώ στους Τσιχαντιστές.

Όλοι αυτοί ξεχνάνε κάτι βασικό. Με τα ΟΧΙ πηγαίνουμε μπροστά. Δεν ξεπουλάμε αξίες που μέχρι τώρα υπερασπιζόμασταν. Δεν προδίδουμε τους ψηφοφόρους που μέχρι τώρα μας στήριζαν. Ξυπνήσαμε παλικάριαααα… Αυτό που είστε σήμερα το οφείλετε σε μας και μόνο σε εμάς. Όπως απλόχερα σας το χαρίσαμε, με την ίδια ευκολία μπορούμε να σας το πάρουμε πίσω.

Μη παίζετε με τη νοημοσύνη μας ούτε με τη δύναμη της ψήφου μας. Του κουτρούλη ο γάμος γίνετε. Και μιας και είπα γάμος, ο Δήμαρχος Καισαριανής είπε ότι ο θεσμός του δημάρχου είναι πάρα πολύ σοβαρός και ότι αν του ζητηθεί να τελέσει γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει κυβέρνηση θα τον επιτρέψει(;), θα τον αναθέσει στους αντιδημάρχους. Να δω λοιπόν, Αλεξόπουλο, Ναλμπάντη, Τόκα, Χαλκίδη και Δριστά με ροζ μπουτονιέρα να διαβάζουν όρκους αγάπης σε gay ζευγάρια και μετά να πάω σε μια σπηλιά σαν τον καθηγητή Λιαντίνη να με φάνε τα κοράκια. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές, αυτό είναι σίγουρο.

Η προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι οι πολιτικοί γάμοι στον Δήμο μας πρέπει να τελούνται στην ΚΕΔΑ και όχι στο Δημαρχείο. Αλλιώς είναι να σε παντρεύει αυτός που έφερε τους BoysandNoise και αλλιώς ένας απλός δήμαρχος. Εξάλλου το κτήριο της ΚΕΔΑ ενδείκνυται για τέτοιου είδους happenings. Θέλεις κυριλέ κατάσταση, έχουνε κόκκινο σαλονάκι. Θέλεις κάτι πιο εξωτικό, αμολάνε 5 σακιά άμμο δίπλα στην πισίνα και 2 φουσκωτούς φοίνικες και ορίστε οι εξωτικές Μαλδίβες. Α, και μη ξεχνάς, τα κοκτέιλ κερασμένα από τον Αντιπρόεδρο Σταυρή!!!

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας