2016 έχουμε ή έπεσα σε κώμα και ξύπνησα το 2045; Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

2016 έχουμε ή έπεσα σε κώμα και ξύπνησα το 2045;  Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καρπουζάκια μου, πολύ καλημέρα σας. Πας να κάνεις μια εξέταση και η νοσοκόμα ψάχνει 5 λεπτά να βρει τη φλέβα. Τα γαμ....να τα κουνούπια πως την βρίσκουν αμέσως ρε γαμώτο; «Τι ωραία στο χωριό, έχετε αυλές, μπορείτε να καθίσετε το βραδάκι έξω να πιείτε μια δροσερή μπύρα». Όλα ψέματα. Τελικά άρχισα να πιστεύω ότι

η σχέση μου με τα κουνούπια περνάει μία κρίση. Νομίζω ότι με θέλουν μόνο για το κορμί μου.

Έρχεται μια μύγα, τη διώχνεις 2-3 φορές και φεύγει. Αυτό το ρημάδι, το ψεκάζεις και αυτό σηκώνει και τη μασχάλη λες και του βάζεις αποσμητικό. Τέτοια αναισθησία. Μια μπύρα έκατσα να πιω και σε 5 λεπτά μπήκα μέσα με 150 καρούμπαλα σε όλο το κορμί. Ξεκίνησαν λέει, οι εφαρμογές εναέριας προνυμφοκτονίας στα φυσικά συστήματα της Περιφέρειας (περιοχή Καλοχωρίου, Δέλτα Αξιού, Δέλτα Αλιάκμονα, Κορινός, Επανομή, Αγγελοχώρι) και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει και η πρώτη εφαρμογή στους ορυζώνες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εσείς ξεκινήσατε, εμείς πότε θα δούμε αποτελέσματα; Κάθε χρόνο ξεκινάτε, τελειώνετε αλλά εμείς διαφορά δεν βλέπουμε. Μήπως να αφήσουμε τα ρύζια για τους Κινέζους; Δεν ξέρω, αγανάκτησα. Βέβαια ξέρω ποιος φταίει για όλα αυτά αλλά ας όψετε που δεν ζει και δεν μπορώ να τον περιποιηθώ καταλλήλως. Πήρες 2 αρκούδες, 2 λιοντάρια, 2 ελέφαντες, τα ρημάδια τα 2 κουνούπια τι τα ήθελες στην κιβωτό Νώε; Εεεεε;
Παρόλα αυτά, όπως κάνει κάθε πικραμένος, αντί να βγάλω προκήρυξη με τα αιτήματα μας ως κακοποιημένα όντα από τα κουνούπια, θα πρωτοτυπήσω και θα βγάλω video clip. Ναι καλά διαβάσατε. Δείτε και ακούστε τις απεγνωσμένες φωνές μας.

24

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δήμο Αλεξάνδρειας ετοιμάζει η δημοτική αρχή. Πεζοδρομήσεις, φανάρια και άλλα.

moufa4 6 1

Έχω κάποιες μικρές και ασήμαντες απορίες. Τα πεζοδρόμια θα γίνουν copy – paste από αυτά που μας άφησε αμανάτι ο Δημητριάδης; Οι μόνοι που τα χάρηκαν ήταν ο Χρύσανθος στο παζάρι (τόσα τακούνια έσπασαν) και το ορθοπεδικό της Νάουσας (διάστρεμμα, σπάσιμο) που όλα τα μαθητούδια έκαναν practice. Θα έχουν και μεγάλες ζαρντινιέρες για λουλούδια όπως αυτές που μας άφησε αμανάτι ο Δημητριάδης; Είδα αυτήν προχθές μπροστά στον Σεμερτζή και τρόμαξα. Ούτε ο Αμαζόνιος τόση βούλιαρη. Πετάξτε μέσα και καμιά κληματσίδα, που ξέρετε, ίσως βγει και ο Ταρζάν. Τα ωραία έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.

Θα μου πεις και το εγκεφαλικό κάπως έτσι δεν έρχεται; Σωστό. Για να μην το πάθουμε λοιπόν, εσείς που έχετε παρκάκια μπροστά στα σπίτια ή στα μαγαζιά σας, βγάλτε κανένα χορτάρι και μην περιμένετε υπαλλήλους του δήμου να το κάνουν. Υπάλληλοι είναι, όχι υπηρέτες σας. Στο κάτω κάτω το δικό σου σπίτι ομορφαίνει κυρά μου, ξεκαβάλα.

1500μ με ατομικό χρόνο 5.57.18 και 1η θέση για μία ακόμη φορά για τον αθλητή Νίκο Τουλίκα στους αγώνες στίβου «Δόξα -Μακεδονία» σε συνεργασία με την ΕΑΟΜ- ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκαν στο Καυταντζόγλειο Εθνικό Στάδιο στη Θεσσαλονίκη. Ένα μεγάλο μπράβο στο παλικάρι που για άλλη μια φορά μας έκανε περήφανους.

moufa4 6 2

Οι αρχαίοι Έλληνες δίδαξαν πολιτισμό, αθλητισμό, μαθηματικά, ιατρική κα. Ο Νίκος μπορεί άνετα να καμαρώνει ότι είναι απόγονος αυτών των δασκάλων. Εμείς, απλά φέρουμε την ούγια. Μπράβο αγόρι μου.
Και για το τέλος άφησα το καλύτερο. Το Badminton Theater είναι σχεδόν έτοιμο. Τι έγινε ρε παιδιά; 2016 έχουμε ή έπεσα σε κώμα και ξύπνησα το 2045; Τότε το υπολόγιζα να τελειώσει.

moufa4 6 3

Το Πνευματικό Κέντρο (μέχρι πριν, το σπίτι της στοιχειωμένης τέχνης) άρχισε να ζωντανεύει. Έβαλαν καθίσματα. Βέβαια το πεθαμενατζίδικο το κράτησαν, εξού και το μωβάκι αλλά τι να κάνουμε. Δεν ζωντανεύει η αγάπη μέσα σε δυο λεπτά. Το΄ πε και το έκανε ο άτιμος. Κύριε Ναλμπάντη μου, αν ξαναπώ κακιά κουβέντα για σας να βγω στην κεντρική σκηνή και να παίξω τις «Σκύλες της Λύσσας» που χειρότερο με την υποκριτική δεν έχω. Μετά τον Κάρολο Κουν, εσείς.

Τι ζουρνάς έχει να λαλήσει εκεί μέσααααααα, ουυυυυ δε λέγετε. Καθυστερείστε όσο γίνετε τα ηχητικά γιατί προβλέπω η Γουμένισσα να κάνει τα εγκαίνια.Πάντως, μπράβο σας και μπράβο μας που το μοναδικό στολίδι της πόλης μας επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά.

Μετά από ενάμιση χρόνο Μούφα το Καρπούζι αποφάσισα να σας βάλω και εσάς στο τριπάκι να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας. Ωραίες ή λιγότερο ωραίες. Σοβαρές και αστείες. Από σήμερα λοιπόν και μέχρι το Σάββατο 25 Ιουνίου ξεκινάμε μαζί μια προσπάθεια να κάνουμε το Δήμο μας γνωστό σε όλους. Φωτογραφίστε την πιο όμορφη γωνιά, το πιο όμορφο τοπίο του χωριού που μένετε ή της Αλεξάνδρειας και στείλτε τη φωτογραφία σας στο mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι φωτογραφίες σας θα δημοσιευθούν στο Καρπούζι (επώνυμα ή ανώνυμα) δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν τον Δήμο Αλεξάνδρειας. Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για την μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού «Μαζί με ψυχή» των αδελφών Τσαχουρίδη, το Σάββατο 10 Ιουλίου 2016 στο Πλατύ Ημαθίας. Σας περιμένω.

moufa4 6 4

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας