Φίλιππος Μελίκης - Ευχαριστήρια Ανακοίνωση για την επιτυχια του MOUNTAIN PARTY 2015

 
Τα Διοικητικά συμβούλια του Φιλίππου και Ηρακλή Μελίκης με την ολοκλήρωση του καθιερωμένου πλέον Mountain Party, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία των διήμερων εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε
Τα Μέλη και τους Φίλους , που μας τίμησαν και μας στήριξαν γι’ ακόμη μία φορά με την παρουσία τους.
 
Τον Αντιδήμαρχο Μελίκης Νίκο Σαρακατσάνο καθώς και τον Πρόεδρο της τοπικής ενότητας Μελίκης Αλέξη Ακριτίδη για την βοήθεια και στήριξή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης .
 
Την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Τον μεγάλο χορηγό μας γι’ ακόμη μία χρονιά Κώστα Βαλκάνα.
Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους , Νέου Προδρόμου , Παλιού Προδρόμου , Συκιάς , Νεοκάστρου , Παλατιτσίων και Λειβαδίου για την υλική προσφορά τους
Τους εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και προσέφεραν τα μέγιστα, Κώστα Βουλτσινό, Γιώργο Διαμαντόπουλο, Γιώργο Γεωργάκη, Κυριάκο Αποστολίδη, Γιώργο Κωστόπουλο , Κυριάκο Αλεξίου, Μαρία Ζεϊμπέκη και τους αθλητές του Μπάσκετ Ευθύμη Παπάζογλου , Δημήτρη Γκόγκα και Μπάμπη Παπαζήση.
Τους επαγγελματίες και καταστηματάρχες για τις προσφορές τους.
 
Τον Σωτήρη Μανίκα για την μεσολάβηση στο κλείσιμο της ορχήστρας του Σταύρου Παζαρέντζη και Κώστα Παπαρουσόπουλο καθώς και για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.
Την ιστοσελίδα embolos.gr και ιδιαίτερα τον φίλο μας Σωτήρη Καραγκιοζόπουλο για την προβολή και διαφήμιση της εκδήλωσης.
 
Τους Μουσικούς , τους Τραγουδιστές , μα πάνω απ’ όλα τις δασκάλες Μουσικής Τάσα Μοσχοπούλου και Κατερίνα Σωτηρίου καθώς και την Χορωδία των παιδιών μας. Τα μηνύματα της Κατερίνας και των παιδιών ήταν υπέροχα.
 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, του χρόνου το καλοκαίρι , κάποιες μέρες με… πανσέληνο…

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας