O Καλός Λύκος και τα παραπολιτικά του... ¨Αρειανός στον τελικό και να κερδίσει;¨ Κύριο

O Καλός Λύκος και τα παραπολιτικά του... ¨Αρειανός στον τελικό και να κερδίσει;¨

- Πέρασαν οι γιορτές - οι βαριές γιορτές- και άρχισε η περίοδος κατά την οποία οι χριστιανοί ετοιμάζονται για το τριώδιο.

- Όμως άλλο τι κάνουν οι χριστιανοί και άλλα αυτό που κάνουν ή ετοιμάζονται να κάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι γύρω από αυτούς και απ΄ότι φαίνεται δεν είναι και λίγοι.

-Έσκασαν μύτη 4 με 5 από αυτούς και άρχισαν να ξεμπροστιάζονται σαν να είναι μαρτυριάρικα μαθητούδια.

- Πρώτος και καλύτερος ο Μιχάλης έτσι όπως ξεκίνησε και όπως μάλλον θα τελειώσει εκεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, γιατί όπως λέι και το φλιτζάνι της Ρήνας θα πάει στo δεύτερο γύρο αλλά μέχρι εκεί.

- Ξέχασε αυτά που μας είπε στα προφορικά - όπου δεν είναι και τόσο καλός όπως φαίνεται - και τα άλλαξε στα γραπτά.

- Ξέχασε την φορομπηχτή του μονόευρου με το οποίο θα αγόραζε - και τι δεν θα αγόραζε- από απορριμματοφόρα μέχρι νοσοκομεικά για το Κέντρο Υγείας και θυμήθηκε -σωστά πράγματα- την αναδιοργάνωση του δήμου η οποία έτσι κι αλλιώς ξεχαρβαλώθηκε τη σήμερον ημέραν.

- Ο δήμαρχος βέβαια τους έβαλε όλους σε τάξη,αφού από τότε που ήρθε αυτός όλα -μα όλα- πάνε ρολόι και ας γαυγίζουν από την κακομοιριά τους οι εργαζόμενοι κάτω από την μπότα κανα δυο ξεμπροστιασμένων που έρχονται από την απέξω με την από μέσα καλή μαρτυρία.

- Και βέβαια είναι αυτοί οι απέξω που είχαν αγαπητικιά την καρέκλα αλλά δεν άντεξαν οι βερανάδες -που λέμε και στην Αγκαθιά- και την τίναξαν βροντερή κλωτσιά για να ασχοληθούν με τη ¨δική του¨, του δημάρχου ντε- καρέκλα..

- Άτιμη κοινωνία.

- Ο Αργύρης πάλι, με ή χωρίς την άδεια του Σάκη -θα σας γελάσω- κήρυξε το νέο ανένδοτο - πιπέρι στη γλώσσα μου- αφού δεν ταιριάζουν τέτοιες κουβέντες στα δεξιά- έδωσε που λένε το εναρκτήριο λάκτισμα - έτσι λεν στη μπάλα ρε- από το δημαρχείο.

- Ναι, από το δημαρχείο και μάλιστα δις.

- Μια με φόντο το κτίριο και μια με εφόρμηση για κατάληψη από τα μέσα.

- Θεός φυλάξοι σε τέτοια περίπτωση τι κάνει ο Παναγιώτης;

- Θα αφήσει σε βέβηλα χέρια το ιερό κτίριο ή όταν λέει δε θα αφήσει να του το πάρουν οι παλιοκομματικοί εννοεί μόνο τον Φώτη;

- Άβυσος η ψυχή του ανθρώπου.

- Ο μουλωχτός Κώστας άχνα δε βγάζει προς τα έξω και όμως από άκρη σε άκρη του δήμου η αίσθηση είναι ότι θα πάει -όχι μονάχα θα πάει στο δεύτερο γύρο- μα θα αντέξει και α ξεπεράσει και τη δεύτερη δοκιμασία που λένε και οι μπασκετικοί.

- Ο κακός λύκος πάντως δεν πιστεύει σε τέτοια σενάρια, το καλό όμως είναι πως εδώ γράφει ο καλός λύκος και άρα τίποτα δεν αποκλείει.

- Αρειανός στον τελικό και να κερδίσει:

-Eμ βέβαια εδώ έγιναν αντιδήμαρχοι που μάλιστα καταχεριάζουν όλους τους πρώην και ας μην μπορούν να τους φτάσουν ούτε στο νυχάκι του αριστερού χεριού τους - δεξιοί άνθρωποι- αφού ένας Φώτης χρειάζεται καμιά δεκαριά σε μια κατσιά- όπως λέει ο μπαρμπα Θωμάς, παλιός πρόεδρος της Αγκαθιάς- αυτό μας μάρανε.

- Αυτά τα λίγα και άλλοτες περισσότερα.

- Και όλα έτσι για πλάκα αφού με αστεία λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!