Τίτλοι Ειδήσεων

 

O Καλός Λύκος και τα παραπολιτικά του...¨Ο νέος, ο ωραίος, ο λαγός και ένας αρχηγός χωρίς κοπάδι¨ Κύριο

O Καλός Λύκος και τα παραπολιτικά του...¨Ο νέος, ο ωραίος, ο λαγός και ένας αρχηγός χωρίς κοπάδι¨

-Επιτέλους τα 3 από τα 5 μέλη των υποψήφιων που θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση ή την ποιότητα ζωής του δήμου μας, έσκασαν μύτη, επειδή -λέει- προσβάλλεται η αισθητική μας και η προοπτική του τόπου.

- Άρα όλα γίνονται για την προοπτική του τόπου και γι΄ αυτό το κουμάντο- ο Σάκης ντε- του συνδυασμού στον οποίο κατά τα άλλα κάνει το αφεντικό ο Αργύρης, τα έκανε όλα αυτό το Σαββατοκύριακο με προσοχή, μην ξεφύγει καμία παραπανίσια κουβέντα- που λέει ο λόγος- και άρα όλα πήγαν στο μουγγό.

-Ούτε μια ερώτηση βρε αδερφέ.

-Ξεκίνησαν με το απαγορεύεται για να μας κάτσει ένας δήμος λειτουργικός, φωτεινός και καθαρός.

-Ταιριάζει, εμ δεν ταιριάζει.

-Από την άλλη έρχονται ο κομματικός συνδυασμός του ΚΚΕ- ο μόνος ειλικρινής ως προς αυτό-αλλά και ο άλλος με μπροστάρη τον βουλευτή μας τον Μιχάλη.

-Σαν τι άλλο θα έβλεπε ο Μιχάλης εκτός από μια κατάσταση που είναι τραγική, ότι είμαστε ουραγοί των εξελίξεων και μάλιστα- φυλαχτείτε ρε- με τάση επιδείνωσης.

-Νέοι συνδημότες με επικεφαλής έναν γεροντότερο- αλλά Μιχάλη-με αντισυμβατικές προτάσεις είναι ότι πρέπει για ένα τέτοιο μείγμα.

-Έστω και αργά, έστω και τώρα και στην Αγκαθιά όσο μακριά και να είμαστε οι περαμερίτες, μάθαμε πως το Δημαρχείο Παναγιώτη στο χωριό του τον λένε Πάνο.

-Πάνο μου, Θεός φυλάξοι, πάρτο πάνω σου γιατί Πάνο λένε και έναν άλλον αρχηγό που έμεινε αυτές τις μέρες, αρχηγός χωρίς κοπάδι, αν και διαφεντεύει ένα ολόκληρο υπουργείο και μάλιστα με πολύ στρατό.

-Μήπως από κανέναν τέτοιο φόβο Πάνο μου ξιφουλκείς κατά του παρελθόντος- τι σου φταίει ο Φώτης-και της κακοδιαχείρισης προβάλλοντας την δική σου διαφάνεια- τζάμι το λέμε στην Αγκαθιά- και ας ξύνονται εκεί που δεν τους τρώει, Πάνο μου, όσοι ακούν τέτοιες χοντράδες;

-Γιατί μάλλον χοντράδες είναι ότι φτιάξατε όλοι μαζί - και όσοι πέταξαν την πετσέτα στα μούτρα και δεν είναι ένας και δύο- γιατί αν τα φτιάχνατε όλοι μαζί δεν θα χρειάζονταν μεσάζοντες δήμαρχε μου για να αποτελειώσουν οι πολλοί αποχωρήσαντες την ευθύνη στην ώρα της.

-Τώρα πάμε στον αφανή αλλά πάντα επίκαιρο και παρόντα υποψήφιο Κώστα.

-Και άλλη φορά σας είπα ότι πολλοί δεν τον θεωρούν υποψήφιο αλλά όσοι το κάνουν αυτό κακό του κεφαλιού τους.

-Γιατί ο Κώστας παρ΄ότι είναι νέος είναι έμπειρος τόσο στα δημοτικά όσο και στα ιδιωτικά, και τέτοιους μουλωχτούς τους φοβόμαστε εμείς εδώ στην Αγκαθιά.

-Γιατί ο υποψήφιος Κώστας δεν καταλαβαίνει όπως απέδειξε φόβο στα ιδιωτικά πόσο μάλλον στα δημοτικά, ξέρει από μεσάζοντες αφού είναι στην ιδιωτική του ζωή και μεσίτης και άρα όσοι έχουν μικροπολιτικούς στόχους τους στέλνει αδιάβαστους Πάνο μου, χωρίς να το καταλάβουν.

-Ας τα πάρουμε τώρα όλα από την αρχή.

-Ο συνδυασμός που έχει αφεντικό έναν Σάκη αλλά υποψήφιο αρχηγό έναν Αργύρη θέλει να το παίξει νέος και ωραίος.

-Τόσο νέος όσο και ο παππούς Σάκης και τόσο ωραίος όσο το ανέκδοτο που πρέπει να σε γαργαλήσουν για να γελάσεις.

-Ο συνδυασμός του Μιχάλη έχει τράτο που λέει και ο Μπαρμπα Θωμάς, ο πρόεδρος τα παλιά τα χρόνια της Αγκαθιάς για μια - ναι μόνο για μια- τετραετία ύστερα λέει είναι η σειρά των νέων.

-Τώρα τι τον τσάκωσε τον Μιχάλη και δεν αφήνει από τώρα τους νέους κανένας δεν το καταλαβαίνει, εξάλλου άβυσος η ψυχή του ανθρώπου.

-Ο συνδυασμός του Πάνου, φόβος ότι φυλλοροεί από τα παλιά και δεν βρίσκει ικανά νέα συμπληρώματα, κινδυνεύει να ακολουθήσει το παράδειγμα του άλλου Πάνου που ως Καμένος
μπλέχτηκε με το σκοπιανό και δεν ξέρει όχι μονάχα τι κάνει μα και το τι λέει.

-Τέλος για να πούμε και μια κουβέντα για τον Κώστα τον τελευταίο που όλο τον ακούμε και όλο δεν τον βλέπουμε, αν αυτά τα κάνει για να μας εκπλήξει, του λέμε πως η ρήση ¨και οι έσχατοι έσονται πρώτοι¨ δεν εννοεί πάντα τον αγώνα δρόμου του λαγού με τη χελώνα, παρ΄ ότι αυτό επιβεβαιώνεται στο φλυτζάνι της Ρήνας, που λέει ¨πάω αργά γιατί βιάζομαι¨, εκτός αν όλα τα κάνεις Κώστα μου με σκοπό πρώτα να μετατρέψεις το Δήμαρχο από Παναγιώτη, σε Πάνο.

-Τότε ναι, μπράβο σου.

-Αυτά τα λίγα ψέματα σήμερα και αύριο με λιγότερες αλήθεις.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!