Αναγνώστης:Δεν χρειαζόμαστε μόνο πολυδάπανες πολιτιστικές εκδηλώσεις...χρειαζόμαστε ανθρώπινη καθημερινότητα Κύριο

Αναγνώστης:Δεν χρειαζόμαστε μόνο πολυδάπανες πολιτιστικές εκδηλώσεις...χρειαζόμαστε ανθρώπινη καθημερινότητα

Αναγνώστης έστειλε επιστολή στο alexandriamou.gr για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημότης του Δήμου Αλεξάνδρειας στην καθημερινότητά του:

" ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  & ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ" ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ !

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ, ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΩΣ", ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ.

* ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΠΗ ή ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟ.
* ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
*ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΔΥΣΒΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΑΠΟ ΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ "ΤΟΥΝΕΛ". ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ. ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ.

*ΑΣ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΟΣ, ΚΑΚΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ!

*Ο ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΣΤΟ ΒΡΥΣΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ. ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;
*ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΕΝ' ΟΨΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.


*ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙ.

*ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΠΗ ΦΩΤΙΣΜΟ !
*ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!

*ΚΑΔΟΙ "ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΕΝΟΙ"ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ!ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ! ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΔΟΙ !

*ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ (ΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ).

*ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (ΡΑΜΠΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ) ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ!

YΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΗ ΠΟΛΗ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ!!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗΣ.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και ελπίζω οι αρμόδιοι να βρουν τις λύσεις για ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 21ο ΑΙΩΝΑ! ¨

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!