Εκτός λειτουργίας το Taxisnet το Σαββατοκύριακο - Εκτός και όλες οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούν κωδικούς TAXIS Κύριο

Εκτός λειτουργίας το Taxisnet το Σαββατοκύριακο - Εκτός και όλες οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούν κωδικούς TAXIS

Tο Taxisnet σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, θα τεθεί το Σαββατοκύριακο εκτός λειτουργίας, επειδή η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα κάνει εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της. Αποτέλεσμα θα είναι ότι θα τεθούν και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έχουν ως κωδικούς εισόδου αυτούς της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το TAXISnet:

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) θα πραγματοποιήσει εργασίες αναβάθμισης των δικτυακών της υπηρεσιών την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 από τις 7:00 π.μ. έως τις 8:00 π.μ. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτών δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣ στο ίντερνετ.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της ΓΓΠΣ:

α) την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 από τις 15:00 έως τις 20:00, όπου ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

β) το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 8:00 έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 24:00, όπου δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!