Κινητήριος οικονομικός μοχλός για την Ημαθία η ΑΝΗΜΑ και ο πρόεδρος της Θεόφιλος Τεληγιαννίδης Κύριο

Κινητήριος οικονομικός μοχλός για την Ημαθία η ΑΝΗΜΑ και ο πρόεδρος της Θεόφιλος Τεληγιαννίδης

Ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα με πολύ σημαντικό κέρδος για την κοινωνία του νομού μας έφερε εις πέρας η Αναπτυξιακή Ημαθίας αφού κατάφερε να αυξήσει τον προϋπολογισμό του προγράμματος Leader CLLD κατά περίπου 1,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με το αρχικό διαθέσιμο ποσό, με συνολικό προϋπολογισμό 7.216.095,35 ευρώ και Δημόσια Δαπάνη 3.832.656,01, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο να ενταχθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι στο πρόγραμμα.

Ένα μεγάλο μπράβο ανήκει και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την άμεση ανταπόκριση στη διάθεση πόρων με ποσό που αγγίζει το 1.359.514,92 ευρώ ενώ το υπόλοιπο καλύφθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Είναι πασιφανές πως με την έγκριση των επενδυτικών αυτών σχεδίων, η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. μαζί με τον ακούραστο πρόεδρο της, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη θέτει ένα σημαντικό λιθαράκι στην προσπάθεια της οικονομικής ανάταξης του τόπου μας, και συμβάλλει αποφασιστικά στην αξιοποίηση των μεγάλων συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει, τόσο σε επίπεδο αγροτικής παραγωγής και φυσικών πόρων, όσο και σε επίπεδο πολιτισμού και παραγωγικής παράδοσης.

Το ύψος της συγκεκριμένης χρηματοδότησης αλλά και το γεγονός πως εγκρίθηκαν όλες οι αιτήσεις του προγράμματος επιδεικνύει έμπρακτα την προσπάθεια και τις ατέλειωτες ώρες εργασίας που επένδυσαν ο κ. Τεληγιαννίδης και τα στελέχη της ΑΝΗΜΑ ώστε να αποτελέσουν αναπτυξιακό μοχλό που θα ανεβάσει την οικονομία της Ημαθίας για τα επόμενα χρόνια.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!