Υπουργείο Εργασίας: Καμία άλλη ρύθμιση οφειλών μετά την λήξη της προθεσμίας για τις 120 δόσεις Κύριο

Υπουργείο Εργασίας: Καμία άλλη ρύθμιση οφειλών μετά την λήξη της προθεσμίας για τις 120 δόσεις

Σε πλήρης διάψευση προχώρα το υπουργείο Εργασίας για όσα γράφονται και αναφέρονται για το ενδεχόμενο τιτλοποίησης οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται το υπουργείο Εργασίας παράμονή της λήξης της ρύθμισης οφειλών των 120 δόσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία να προχωρήσει σε οποιαδήποτε τιτλοποίηση οφειλής.

Όπως μας αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Εργασίας κάτι τέτοιο θα ήταν απαράδεκτο καθώς κλείνει το μάτι στους μεγάλοφειλέτες καλώντας τους να μην πάνε στην ρύθμιση και να έρθουν μετά να τους τιτλοποίησουν την οφειλή, δηλαδή να τους μειώσουν την οφειλή! Έτσι κύκλοι του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ερωτηθέντες σχετικά, διαψεύδουν το περιεχόμενο δημοσιεύματος κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με ενδεχόμενο σχέδιο τιτλοποίησης οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία.

Τονίζεται ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων η οποία λήγει στις 30/9 είναι η τελευταία, η μοναδική και η πιο ευνοϊκή για όλους ώστε να ρυθμίσουν τα χρέη τους στα ασφαλιστικά ταμεία.
Παραπέμπουν δε στην πρόσφατη και ρητή δήλωση του ίδιου του Πρωθυπουργού από βήματος ΔΕΘ ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους και ότι δεν θα υπάρξει άλλη.

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!