Τίτλοι Ειδήσεων

 

Α/θμια Εκπαίδευση Ημαθίας : Συνεργασία για την ασφάλεια και προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο Κύριο

Α/θμια Εκπαίδευση Ημαθίας : Συνεργασία για την ασφάλεια και προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο

Η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και η προστασία των παιδιών από κινδύνους που μπορεί να προκύψουν μέσω του διαδικτύου (απειλές, εκβιασμοί, εκφοβισμός κλπ)

είναι ζητήματα που ενδιαφέρουν έντονα τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, καθώς και φορείς που εμπλέκονται θεσμικά με την προστασία του ατόμου και ειδικά με την προστασία του παιδιού.
Για τον λόγο αυτό η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ημαθίας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κατέθεσαν σήμερα από κοινού αίτημα στην Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κα Αικ. Παπακώστα για τη διάθεση εξειδικευμένου προσωπικού της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να πραγματοποιήσουμε σχετική ημερίδα στη Βέροια.


Μετά την άμεση αποδοχή της πρότασης, θα ανακοινώσουμε σύντομα τον χρόνο πραγματοποίησης της ημερίδας η οποία θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, δικηγόρους, στελέχη της Αστυνομίας και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.


Ευχαριστίες στον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απ. Μούρτη και στον καλό φίλο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας Φώτη Καραβασίλη για την άριστη συνεργασία.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!