Τίτλοι Ειδήσεων

 

Ελλάδα και Έλληνες-Γράφει ο Τάσος Τασιόπουλος Κύριο

Ελλάδα και Έλληνες-Γράφει ο Τάσος Τασιόπουλος

- Η πολιτική πρέπει να είναι το κέντρο το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην καλυτέρευση της ζωής των πολιτών και να διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα.

- Η πολιτική πρέπει να είναι το σύνολο των καλών πρακτικών που έχει στα χέρια του ο κάθε πολιτικός ώστε να προσφέρει στον κάθε δημότη, στην κοινωνία και στην πατρίδα.

- Η πολιτική στα χέρια του Αντρέα Παπανδρέου και για την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών και για την διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων συνοψίστηκε με το διαχρονικό απόφθεγμα “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” το οποίο ακατάλυτα ενστερνίστηκε ως πολιτικός οργανισμός το ΠΑΣΟΚ – εξαιρουμένης της τραγικής φιγούρας όσων με οποιονδήποτε τρόπο παρεισέφρησαν φτάνοντας μέχρι τα ανώτατα αξιώματα τύπου της παρέας του ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία σύσσωμη με επικεφαλής τον Κοτσακά ,την Δούρου και λοιπούς μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ – και το οποίο ο ορθός οργανισμός ΠΑΣΟΚ αγωνίστηκε, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για να δείξει ότι υπάρχει και η καλή πλευρά της πολιτικής που λειτουργεί θετικά, ειλικρινά και επιτελικά για το δίκιο των ανθρώπων έστω και αν συρρικνώθηκε η δύναμή του γιατί απλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

- Γιατί υπάρχουν και όσοι – λίγοι απέμειναν - που παραμένουν πιστοί στις διαχρονικές αρχές και αξίες της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη που συστήνουν κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, ισότητα και ανάπτυξη που έχει αναφορά τον άνθρωπο γιατί δεν επιτρέπουν την εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο.

- Σήμερα έκπληκτος ο Έλληνας κάθε μέρα παρακολουθεί το ζενίθ του πολιτικού καιροσκοπισμού με την συγκυβέρνηση της ακροδεξιάς /αριστεράς Τσίπρα- Καμένου- Παπακώστα- Βαρουφάκη, η οποία κατάφερε το πρώτο εξάμηνο της θητείας της, το 2015 να καταστρέψει ό,τι είχε απομείνει από την οικονομία (Τσίπρας- Βαρουφάκης) και το τελευταίο εξάμηνο της διακυβέρνησής της το 2015 να ξεπουλήσει όλα τα εθνικά (Τσίπρας -Κοτζιάς) από την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών μέχρι τις ανοησίες Κατρούγκαλου και λοιπών ανιστόρητων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ αξιωματούχων περί Αιγαίου ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ και συνεκμετάλλευσης δικών μας εθνικών πόρων.

- Σήμερα βλέπει βουλευτές να μετακινούνται σε κόματα προσβλέποτντας σε προσωπικά οφέλη, βλέπει το εύκολο ψέμα να θεριεύει, βλέπει να εξαγοράζονται συνειδήσεις και να έχει μετατραπεί η σημερινή κυβέρνηση σε μια κουρελού που το μόνο που αγνοεί είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ αφού το ξεπουλήμά της επί Τσίπρα, δεν έχει καμιά σχέση με το πατριωτικό του Αντρέα Παπαντρέου όπου η προμετωπίδα ήταν οτι Ελλάδα και Έλληνες ήταν το κυρίαρχο κάθε σπιθαμής γης από τον Έλληνα Μακεδόνα και όχι τον Σκοπιανό Μακεδόνα μέχρι τον Έλληνα Πελοπονήσιο.

- Σήμερα ο λαός αισθάνεται ότι έχει γυρίσει δεκαετίες πίσω, ότι έχει εξαπατηθεί με πρωτοφανή τρόπο μέσα από την Ελλάδα που πούλησε η πρώτη φορά Αριστερά που αποδείχτηκε χοντρή Ακροδεξιά, συνέταιρος της αστείας Μεγαλοκονόμου και της χουντικής καταγωγής Κουντουρά της Παπακώστα, του Παπαγγελόπουλου, του Κουϊκ και άλλων ακροδεξιών κατάλοιπων που ξεπουλούν αδίστακτα όλα τα Εθνικά μας θέματα.

- Σήμερα κάτι μεδοδεύεται από ξεπουλητές με αμφιλεγόμενα ανταλλάγματα, ίσως και επί προσωπικού, όπως π.χ. ενός Νομπελίστα το καμάρι.

- Από τους μοναχοφαγάδες του Κοτζιά, στο ότι η ενεργεια κτίζει γέφυρες του Τσίπρα ενώπιον του ΕΡΤΟΓΑΝ, στις πολιτικές βλακείες των Κατρούγκαλου, Τσιρώνη, Δουζίνα και λοιπών πολιτικών “ιδεολόγων” της δεκάρας, ξεφανερώνεται και ξετρυπώνει η πολιτική βλακεία που οδηγεί τουλάχιστον σε Εθνική αφέλεια.

- Σήμερα έμειναν λοιδορούμενοι και απολογούμενοι λίγοι για τα λάθη και τις παραλήψεις αυτών που πήγαν μεταγραφόμενοι στους κυβερνητικούς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι οποίοι ντροπιάσαν τις ιδρυτικές αρχές και αξίες του ΠΑΣΟΚ και έμειναν οι λίγοι κρατώντας σταθερά την ευθύνη του κινήματος και την αλήθεια ψηλά.

- Από αυτήν την τραγική κατάσταση όσων αυτομόλησαν για την καρέκλα στην κυβερνητική βαβέλ, είναι προφανές ότι απηύδησε ένα σοβαρό κομμάτι πολιτών και δεν έφτασε καν μέχρι την κάλπη.

- Το 2004 στις βουλευτικές εκλογές η Ελλάδα είχε 9.899.472 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους και ψήφισαν 7.573.368 πολίτες.

- Αλήθεια γιατί το Σεπτέμβριο του 2015 ενώ ο πληθυσμός περίσεψε αφού ήταν 9.913.609 άτομα ψήφισαν μόνον 5.567.930 δηλαδή ενώ ήταν 14.137 περισσότεροι οι εγγεγραμμένοι, ψήφισαν 2.005.438 λιγότεροι πολίτες;

βεβαίως θα ήταν ουτοπικό αν υποστήριζε κάποιος ότι δεν έγιναν λάθη και από όσους έμειναν.

- Όμως έχουν εντοπισθεί τα λάθη του παρελθόντος τα οποία λειτουργούν σαν μαθήματα, κυρίως για τα νέα παιδιά, που παραμένουν σταθερά στις αρχές και τις αξίες του δόγματος ότι “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” και προχωρούν μπροστά αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα, τους προβληματισμούς και τις αγωνίες με μια προϋπόθεση. Να ξεσκαρτάρει το σώμα του κινήματος και από τον τελευταίο πολιτικό απατεώνα που είναι έτοιμος να μπαρκάρει σε στασίδι εξουσίας.

                                                             Τάσος Τασιόπουλος

ΥΓ1. Δυστυχώς λίγα πράγματα άρχισαν να ξεχωρίζουν προβαλόμενα από τους υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές στο δήμο μας.

- Πρώτο ξεχωρίζει ότι το ατού του Κώστα Ναλμπάντη είναι ότι έχει μαζί του σύσωμη τη νεολαία και ο τρόπος που αναπτύσσει την προεκλογική του καμπάνια.

- Πράγματι ξεχωρίζει.

- Δεύτερο που ξεχωρίζει είναι η δεδόμενη πείρα του Μιχάλη Χαλκίδη που διαφέρει ένα σκαλί.

- Τρίτο που ξεχωρίζει είναι ο Αργύρης Πανταζόπουλος ή δεν άρχισε ακόμα την καμπάνια ή επιφυλάσσεται για εκπλήξεις στο τέλος.

- Εκτός αν τα αφήνει όλα στο στρατηγό.

- Θα δούμε.

- Τέλος ξεχωρίζει η άποψη του νυν δημάρχου ότι νοικοκύρεψε το δήμο.

- Επειδή τον εν ενεργεία δήμαρχο τον κρίνουν οι δημότες όχι από όσα λέει αλλά από όσα έπραξε αυτό θα εκτιμηθεί προφανώς αναλόγως.

ΥΓ2. Επιτυχία ακόμα είναι ότι ο έντυπος τοπικός τύπος δεν υιοθέτησε ακόμα μοναδικά κανέναν.

- Μακάρι να πάει έτσι. Κερδισμένος θα βγει και ο ίδιος.

ΥΓ3. Ένας από τους συνδυασμούς των υποψηφιων δημάρχων της Αλεξάνδρειας δηλώνει ότι θα διευκολύνει όσους επιχειρούν στα όρια του δήμου.

- Ένας από τους προϊστάμενους μιας τέτοιας επιχείρησης που επιχειρεί δυναμικά και με επιτυχία προσπαθεί να τρομοκρατήσει όσους δηλώνουν φίλοι αυτού του συνδυασμού.

- Ας προσέξει ο συγκεκριμένος γιατί σίγουρα βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!