Oικοδομικές εργασίες ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, εκμεταλλευτείτε το Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄οίκον και κερδίστε 70% Επιδότηση Κύριο

Oικοδομικές εργασίες ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, εκμεταλλευτείτε το Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄οίκον και κερδίστε 70% Επιδότηση

Η εταιρεία Παπαγεωργίου δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα κατασκευής κατοικιών (σοβάδες τούβλα κλπ) και οικοδομικών εργασιών στην

ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Έχει καθιερωθεί στο τομέα της δόμησης έχοντας υλοποιήσει υψηλής ποιότητας έργα και συνεργασίες και έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, ώστε να είναι ο ιδανικός σύμβουλος και συνεργάτης και στον τομέα της θερμομόνωσης και της θερμοπρόσοψης.

Η πολυετής εμπειρία της στο χώρο της κατασκευής, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και χρήση άριστης ποιότητας και πιστοποιημένων κατά το δυνατό δομικών υλικών διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας κατασκευές.

Αψογη εξυπηρέτηση
Άριστο επαγγελματισμό
Ασφαλή συναλλαγή

Βασικός στόχος και σκοπός της τόσο κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ενός έργου, όσο και κατά την ολοκλήρωσή του, είναι η ικανοποίηση των πελατών της.

Η τεχνική ομάδα αποτελείται από έμπειρους εργατοτεχνίτες που εργάζονται με μεράκι δημιουργώντας κατασκευές που εντυπωσιάζουν, αλλά και αντέχουν στο χρόνο.

Αναλαμβάνουμε τεχνικά έργα μικρού η μεγάλου μεγέθους ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας, ιδιωτικές οικίες, πολυόροφες κατασκευές, προσθήκη ορόφων, περιφράξεις οικοπέδων, τοιχία και γενικότερα πάσης φύσης εργασίες μπετόν
καθώς και οικίας ΠΡΟΚΑΤ με το κλειδί στο χέρι

Συνεργάτες Ενεργειακοί επιθεωρητές και Μηχανικοί

Οι υπηρεσίες μας:

Οικοδομικές εργασίες
Σκεπές - Κιόσκια
Μπετά - Χτισίματα - Περιφράξεις
Ανακαινίσεις κατοικιών – διαμερισμάτων και εξοχικών κατοικιών
Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
Κατασκευές μπετόν (κτήρια, εμφανή, οπλισμένο)
Τοποθέτηση πλακιδίων και πλακών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (μπάνια, δάπεδα, τοίχους)
Επιχρίσματα – Σοβατίσματα
Υγρομόνωση (Ταρατσών, Τοιχίων) - Στεγανοποίηση
Χτισίματα
Τοιχοποιίες εσωτερικές – εξωτερικές
Θερμοπρόσοψη - Θερμομόνωση - ηχομόνωση
Μονώσεις δώματος - στέγης
Σκίαστρα

Παπαγεωργίου Βασίλης
Εργολάβος Οικοδομών
6974 007488 – e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PAPAGEORGIOU prosfora20183

O κατάλληλος επαγγελματίας για τις οικοδομικές εργασίες σου!

H τεχνική εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα από ολοκληρωμένες διαδικασίες, διαχειρίζεται τις οικοδομικές εργασίες, από την αναγνώριση του μεγέθους του προβλήματος, τον υπολογιστικό σχεδιασμό, τη σχεδίαση, τις προδιαγραφές, τις προσμετρήσεις και κοστολογήσεις, την εκτέλεση, παρακολούθηση και επίβλεψη των έργων, τη δοκιμαστική λειτουργία και παράδοση, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις, τηρώντας τις δεσμεύσεις, καλύπτοντας τις ποσοτικές και ποιοτικές προδιαγραφές των εργασιών, στα πλαίσια της λειτουργικότητας της εγκατάστασης και του καθορισμένου πλαισίου περιορισμών και χρόνου.

Με το Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ οίκον 2018 δικαιούστε επιδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας, πραγματοποιώντας μια σειρά από οικοδομικές εργασίες.
Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς πως με το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ΄ οικον μπορείτε ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε τόσο χρήματα όσο και ενέργεια!

Μπορείτε να επιδοτηθείτε για εργασίες όπως μόνωση ταράτσας, εξωτερική θερμομόνωση και χρήση συστημάτων που χρησιμοποιούν ως πηγή ενέργειας την ηλιακή κ.ά.

Θερμομόνωση – Πρώτη και βασικότερη εργασία που επιδοτείται από το εξοικονόμηση κατ οίκον είναι η μόνωση του κτιρίου, με την προστασία του απέναντι στις καιρικές συνθήκες. Με τη λέξη θερμομόνωση περιλαμβάνουμε μια πληθώρα εργασιών που μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι σας, με την καθεμία να σας προσφέρει διαφορετικά οφέλη και πλεονεκτήματα. Για τη θερμομόνωση του σπιτιού σας μπορείτε λοιπόν να κάνετε μόνωση τοίχων (κυρίως εξωτερική ή και εσωτερική θερμομόνωση), μόνωση ταράτσας, μόνωση πυλωτής, μόνωση κεραμοσκεπής, μόνωση δώματος και μόνωση στέγης, επιδοτούμενοι από το εξοικονόμηση κατ οίκον.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα από το Εξοικονόμηση κατ Οίκον

Η ένταξή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το ακίνητό σας, που θα σας προσδώσει σημαντικά πλεονεκτήματα και οφέλη όπως:

Εξοικονόμηση χρημάτων
Ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας
Έμμεσα οικονομικά οφέλη, όπως φορολογικά κίνητρα
Εξοικονόμηση ενέργειας, πολύ λιγότερη ενέργεια για θέρμανση και ψύξη του χώρου σας
Προστατεύετε το περιβάλλον
Ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και της πράσινης οικονομίας
Η διαμονή σας στο σπίτι θα είναι πολύ πιο άνετη και ευχάριστη.
Μετά τις εργασίες του εξοικονόμηση κατ οίκον, το σπίτι σας τον χειμώνα θα είναι πιο ζεστό και το καλοκαίρι πιο δροσερό

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!