Τίτλοι Ειδήσεων

 

Προσφορά προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο σπίτι του “ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” Κύριο

Προσφορά προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο σπίτι του  “ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμπληρώνοντας τα 40 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας της, συνεχίζει να συνεισφέρει ουσιαστικά στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, παρέχοντας καινοτόμα προιόντα υψηλής τεχνολογίας. Την τελευταία δεκαετία το πρόγραμμά της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. περιλαμβάνει πλήθος δράσεων προς όφελος της κοινωνίας, με βασικούς πυλώνες τη νέα γενιά, τις ευπαθείς ομάδες, το περιβάλλον και τον πολιτισμό – αθλητισμό. Η εταιρεία υλοποιεί μέσω του προγράμματος της Ε.Κ.Ε. δράσεις που στοχεύουν στην άμεση και έμμεση ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας. Νιώθοντας την ανάγκη να υποστηριχθούν οι αδύναμες κοινωνικά ομάδες, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ενισχύει ενίοτε οργανισμούς που παράγουν φιλανθρωπικό έργο, με προσφορές προϊόντων της (όπου κρίνονται απαραίτητα) αλλά και με άμεσες οικονομικές ενισχύσεις.

     Στα πλαίσια της Ε.Κ.Ε. αποφάσισε να διαθέσει πρόσφατα δωρεάν τα προϊόντα της, που είχε ανάγκη το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο σπίτι της Θεσσαλονίκης, ενώ και στο παρελθόν έχει στηρίξει πολλαπλά τον συγκεκριμένο Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά, με παρόμοιες χορηγίες προς πολλά από τα σπίτια του (Μαρούσι, Περιστέρι, Κυλλήνη, Πάτρα, Κέρκυρα, Μοσχάτο κ.ά.). Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μέσα από αυτή την συνεργασία της με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ είναι, να νιώσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του Οργανισμού την ζεστασιά της οικογένειας , την απόλυτη ασφάλεια και άνεση που τους αξίζει και το βασικότερο: να μην στερούνται των βασικών αναγκών.

         Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ευελπιστεί ότι αυτή η πράξη της θα γίνει πρότυπο μίμησης και από άλλες εταιρείες, ώστε να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι δράσεις του συλλόγου «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» προς όφελος των παιδιών. Ο εθελοντισμός, η συμμετοχή και η κοινωνική ευημερία αποτελούν βασικές αξίες της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. για μία κοινωνία συνοχής, όπου ο πολίτης θα προσφέρει και ταυτόχρονα θα συμμετέχει με τις προτάσεις και την δράση του. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, έχουν κοινό όραμα: «το χαμόγελο κάθε παιδιού» και το ιδανικό θα είναι να υιοθετήσουν και πολλοί άλλοι το ίδιο όραμα.

Συντάκτης : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!