Τα linasxclusive της Λίνας Τουπεκτσή στην έκθεση Βεργίνα στη Θεσσαλονίκη Κύριο

04 Μαρ 2017
Τα linasxclusive της Λίνας Τουπεκτσή στην έκθεση Βεργίνα στη Θεσσαλονίκη

Μέσα σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον μια Ημαθιώτικη επιχείρηση κάνει εδώ και μερικά χρόνια την διαφορά και δεν μπορεί να είναι άλλη από την επιχείρηση χειροποίητου

Ελληνικού κοσμήματος linasexclusive jewels της οικογένειας Τουπεκτσή με έδρα την Βέροια.

Μιλώντας με την Λίνα, ψυχή των linasexclusive καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια γυναίκα γεμάτη όρεξη για δημιουργία, στόχους αλλά και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. «Στόχος μας είναι η προώθηση της συλλογής Spring/Summer 2017 σε όλες τις εκθέσεις και από εκεί διάθεση μέσω των συνεργατών μας στην Ελληνική επικράτεια αλλά και τις αγορές του εξωτερικού.

linas exclusive3

Μετά την Αθήνα, επόμενος σταθμός μας η έκθεση Βεργίνα, 11-13 Μαρτίου στο περίπτερο 5 στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Τον Γενάρη παρουσιάσαμε την νέα συλλογή την οποία τώρα εμπλουτίσαμε ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε κοσμήματα ποιοτικά, οικονομικά και προ πάντων χειροποίητα.

Οι καταναλωτές παρ΄ όλο τις δύσκολες οικονομικά εποχές στηρίζουν τα χειροποίητα προϊόντα και το κόσμημα είναι ένα από αυτά. Οι γυναίκες νοιώθουν μοναδικές, τονίζοντας την προσωπικότητα τους φορώντας ένα χειροποίητο Ελληνικό κόσμημα.

linas exclusive5

Τα linasexclusive κρύβουν μέσα τους ψυχή, αγάπη, πάθος αλλά και μεράκι για δημιουργία»
«Σκέφτομαι μόνιμα, είμαι ανήσυχη, κοιμάμαι λίγο και αναζητώ το διαφορετικό. Δεν ησυχάζω ποτέ» είναι τα λόγια της Λινας που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη επεξήση.
Ισως όμως αυτά τα χαρακτηριστικά κανουν μια σύγχρονη γυναίκα να διαφέρει, να περνάει ένα θετικό μήνυμα και μέσω της εξωστρέφειας και της σκληρής δουλειάς να προχωράει σταθερά.

Την συλλογή μπορείτε να την βρείτε και στο FB στη σελίδα https://www.facebook.com/vraxioliakaikolie

linas exclusive6

linas exclusive1

 

 

Διαφημίσεις Περιεχομένου

  • 1_kaffeine-37.jpg
  • athanasoulis.jpg
  • edipit_enosi.jpg

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!