alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015

Με ένα μουσικό ταξίδι από την Σχολή του Χρήστου Λαζαρίδη έκλεισαν σήμερα Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 με επιτυχία οι γιορτινές εκδηλώσεις ''ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ'' που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την ΚΕΔΑ.
Στην τελευταία μέρα των εκδηλώσεων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Σταυρής.

Συνέλαβαν στην Ανάβυσσο τον Χριστόδουλο Ξηρό

Η αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε σπίτι-κρησφύγετο τις τελευταίες ημέρες και τον συνέλαβε την ώρα που έμπαινε μέσα - Μεταμφιεσμένος με ξανθιά περούκα και ψεύτικο μούσι ο δραπέτης - Κρατούσε πιστόλι αλλά δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει - Δύο άτομα σε ένα αυτοκίνητο αναζητά ακόμα η ΕΛΑΣ

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον

Κατηγορία Αρχική

O Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματός του που ονομάζεται «Κίνημα- Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Εμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου, Κοππά Μαριλένα και Μιχάλης Καρχιμάκης. Σήμερα  Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 , στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη  ανακοινώνει και επίσημα ο Γιώργος Παπανδρέου το νέο κόμμα που ιδρύει.

Στην εκδήλωση ο κ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει

Κατηγορία Αρχική

«Πήγαμε να πληρωθούμε τον μισθό μας στην τράπεζα και δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ. Ψάχνοντας το τι συμβαίνει, πληροφορήθηκα ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμών μας, κατόπιν εντολής του εκκαθαριστή», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, Χριστόδουλος Βαρκάκης.

Κατηγορία Αρχική

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πέντε βουλευτές, δύο πρώην γραμματείς της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, δεκάδες πρώην υπουργοί και βουλευτές και εκατοντάδες στελέχη του κόμματος μέχρι σήμερα ανά την Ελλάδα, θα είναι ο βασικός κορμός του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου.

Φυσικά, το ενεργό «παρών» δίνει όλο το επιτελείο Παπανδρέου, όπως η πρώην

Κατηγορία Αρχική

Το 2015 μπήκε στη ζωή μας, ελπίζω και εύχομαι δημιουργικό, και να μην έχει καμία σχέση με τη χρονιά που έφυγε. Και επειδή είμαι καλό παιδί αποφάσισα να κάνω την πρώτη καλή πράξη της χρονιάς αφήνοντας στην ησυχία τους όλους αυτούς που βασανίζω 2 μήνες τώρα.

Αποφάσισα λοιπόν, το πρώτο κείμενο της χρονιάς να είναι πιο

 
Η μεταμόσχευση αιμοποιητικών βλαστικών κυττάρων από τους ίδιους τους ασθενείς ενδέχεται να σταματά την εξέλιξη της σκληρύνσεως κατά πλάκας, αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες.
Κατηγορία Αρχική
 
Πρόκειται για έναν καρπό που από την αρχαιότητα έως και σήμερα συμβολίζει την καλοτυχία, την αφθονία και τη γονιμότητα. Γι’ αυτό άλλωστε η παράδοση ορίζει πως το σπάσιμο ενός ροδιού στο κατώφλι του σπιτιού την Πρωτοχρονιά, φέρνει γούρι για τον καινούργιο χρόνο.
Κατηγορία Αρχική
Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 07:23

Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ευχαριστεί

 
Το απόγευμα της Κυριακής 28/12,ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλεξάνδρειας. Το κλειστό του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου είχε φορέσει από νωρίς τα γιορτινά του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.Καλεσμένη μας η ΑΓΕ Πιεριας,η μεγαλύτερη Ακαδημία μπάσκετ της Κατερίνης.
Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας